קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] איך לסמן את כל החברים בפייסבוק בבת אחת!
    על ידי Daniel בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-06-2012, 23:17
  2. [שאלה] איך להזרים שיחה בפייסבוק
    על ידי lockon בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 31-07-2010, 20:11
  3. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 21-01-2010, 19:50
  4. [שאלה] נגיד אחת שהיתי איתה בקשר פעם..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 19-03-2009, 18:35
  5. חחחח קבלו איזה שיחה מצחיקה רצח!!אחת המצחיקות!
    על ידי Toilet Papper בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 01-01-2008, 19:05
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 65

ציטוט שיחה בפייסבוק עם אחת שהתחיל איתה קטע (16) - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ממש נכנסתם חזק בעניין הזה של סטס אה? חחח
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    מה קשור אין בחורות?!?!?!?
    פאק...כאילו אסור להשקיע בבחורה ולנסות לתקן כשיש בעיות? ישר אומרים לה ללכת להזדיין כי יש מליון כמוה?

וואו פשוט תהיו בשקט...זה מתחיל כבר ממש להישמע דבילי.

תשמע אחי בהתחלה הייתי נחמד אמרתי הוא מתעצבן וזה כנראה נושא רגיש אחי אבל אם תמשיך לדבר כמו מסכן טמבל שלא מבין מהחיים שלו אתה לא תגיע לשומקום אתה מבין?

"מה הקשר אין בחורות?!?!?!?!" צועק כמו איזה מסכן :פאק כאילו אסור להשקיע?" צועק כמו הומו..'וואו פשוט תהיו בשקט..' מה אתה קוקסינל?

לך לך תמשיך להתחנן לכונפות המסכנות מהבניין שך נראה לאן תגיע חבל שבכלל ניסיתי לעזור אתה מקרה אבוד

כשמך כן אתה ליימון
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 01-03-2013 בשעה 16:50.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    ממש נכנסתם חזק בעניין הזה של סטס אה? חחח
    לא נעים לי להגיד...אבל אתה לא כל כך רחוק ממנו בהקשר למה שכתבת שאמרת לה..אין לך ממש "זכות" לצחוק על זה, אני אומר לך ראסמי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

מה אתם רציניים ?? אלוהים ישמור, נכנסתם בו ממש חזק...
    זה למה אחר כך אנשים לא מבקשים עזרה פה, הוא רק מבקש עזרה וכולכם יורדים עליו...טיפה נסחפתם חברה...
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 01-03-2013 בשעה 17:07.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    מה אתם רציניים ?? אלוהים ישמור, נכנסתם בו ממש חזק...
    זה למה אחר כך אנשים לא מבקשים עזרה פה, הוא רק מבקש עזרה וכולכם יורדים עליו...טיפה נסחפתם חברה...
    אני לא מתכוון לרחם פה על אנשים.
    יש בקהילה הזאת ספציפית כמות של אנשים שהם ממש אובססיבים לבנות בצורה מגעילה..צריך לעצור את זה איכשהו.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

בונא כמה תחתים יש פה זה מפחיד!
    קבל עצה מבן אדם שראה מספיק אכזבות בחיים שלו ומבין יופי איזה סיטואציה טוסיק יש לך בידיים כרגע.
    דבר ראשון כל מה שכל הטוסיקים פה כתבו לך תעשה דיליט.
    לא חשוב לא מעניין ובטוח שאין סיבה להתייחס.
    אין שום בעיה להתנצל ואני בטוח שבאותו זמן המחשבה היחידה שהייתה לך בראש זה איך אני שם על העיניין הזה פלסטר.
    ומתמודד עם תופעות הלוואי יותר מאוחר.
    העיניין הוא שבביצוע שמת מלא פלסטרים והמשכת לגרד את האיזור.
    במקום לשים את הפלסטר ולחכות לראות מה קורה, הדבר היחיד שאני מסכים עם המגיבים פה הוא שמספיקה התנצלות אחת אין טעם לחזור על זה ארבע פעמים בשיחה כי תכלס אם אחרי הפעם הראשונה היא ממשיכה למחוץ אותך מהביצים כניראה שהפעם השניה והשלישית לא יגרמו לה לשחרר.

ברור כלפי חוץ שהיא נפגעה ומה לעשות דרך שיחת פייסבוק אין שום סיכוי בעולם שאתה תצליח לתקן את זה, אתה צריך את הבחורה איתך באותו חדר (רצוי שהמפתח יהיה אצלך חח) פנים מול פנים ותדברו על זה בצורה נורמאלית כי הכי חשוב זה להסתכל בלבן של העניים ולדבר על זה.
    דרך המקלדת אפשר להגיד הרבה דברים ולספר סיפורים אבל בשיחה דוגרי פנים מול פנים אין יותר מידי אפשרות לחרטט או לאטום את עצמך.

זהו ידידי באמת שיהיה המון הצלחה ואל תיקח אף אחד מהתחתים פה ללב הם סתם מדברים עם הזין.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    בונא כמה תחתים יש פה זה מפחיד!
    קבל עצה מבן אדם שראה מספיק אכזבות בחיים שלו ומבין יופי איזה סיטואציה טוסיק יש לך בידיים כרגע.
    דבר ראשון כל מה שכל הטוסיקים פה כתבו לך תעשה דיליט.
    לא חשוב לא מעניין ובטוח שאין סיבה להתייחס.
    אין שום בעיה להתנצל ואני בטוח שבאותו זמן המחשבה היחידה שהייתה לך בראש זה איך אני שם על העיניין הזה פלסטר.
    ומתמודד עם תופעות הלוואי יותר מאוחר.
    העיניין הוא שבביצוע שמת מלא פלסטרים והמשכת לגרד את האיזור.
    במקום לשים את הפלסטר ולחכות לראות מה קורה, הדבר היחיד שאני מסכים עם המגיבים פה הוא שמספיקה התנצלות אחת אין טעם לחזור על זה ארבע פעמים בשיחה כי תכלס אם אחרי הפעם הראשונה היא ממשיכה למחוץ אותך מהביצים כניראה שהפעם השניה והשלישית לא יגרמו לה לשחרר.

ברור כלפי חוץ שהיא נפגעה ומה לעשות דרך שיחת פייסבוק אין שום סיכוי בעולם שאתה תצליח לתקן את זה, אתה צריך את הבחורה איתך באותו חדר (רצוי שהמפתח יהיה אצלך חח) פנים מול פנים ותדברו על זה בצורה נורמאלית כי הכי חשוב זה להסתכל בלבן של העניים ולדבר על זה.
    דרך המקלדת אפשר להגיד הרבה דברים ולספר סיפורים אבל בשיחה דוגרי פנים מול פנים אין יותר מידי אפשרות לחרטט או לאטום את עצמך.

זהו ידידי באמת שיהיה המון הצלחה ואל תיקח אף אחד מהתחתים פה ללב הם סתם מדברים עם הזין.
    הנה עוד עצה מהמאונן הממוצע....
    אין לך מושג על מה אתה מדבר אז עדיף שאל תדבר..

לנושא,
    חשוב שתבין שהיא לא מיוחדת ואתה יכול להשיג עוד 1000 בחורות יותר שוות...עכשיו כשאתה מבין את זה, אתה יכול לנסות להחזיר אותה, אבל לא מהראש של "אני חייב אותה כי אין עוד בנות".

ואתה חייב להפסיק לרדת לרמה שלה ולהכנס איתה לוויכוחים מי יצא יותר בסדר...זה לא סוף העולם להצטער אבל אתה מתחנן כבר ולא מצטער.
    במקום שכל אחד יגיד, "אבל אני כן" "אבל אתה לא" וכל השטויות האלה, פשוט תגיד לה שזה בסדר, ושהיא עושה טעות, ותסגור כל פתח שלה לדיונים מפגרים על מה ואיך ולמה וכל מיני זיוני שכל של בחורות.... אתה גבר, תיקח את העניינים לידיים, תפסיק להתחנן ותפסיק לרדת לרמה שלה, אתה חייב תמיד להשאר ברמה שלך, ולהיות בטוח שמה אתה אומר ולא לדבר חצי תחת כזה...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

וואלה..?
    לפחות לי יש זין.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

הנה עוד עצה מהמאונן הממוצע....
    אין לך מושג על מה אתה מדבר אז עדיף שאל תדבר..

לנושא,
    חשוב שתבין שהיא לא מיוחדת ואתה יכול להשיג עוד 1000 בחורות יותר שוות...עכשיו כשאתה מבין את זה, אתה יכול לנסות להחזיר אותה, אבל לא מהראש של "אני חייב אותה כי אין עוד בנות".

ואתה חייב להפסיק לרדת לרמה שלה ולהכנס איתה לוויכוחים מי יצא יותר בסדר...זה לא סוף העולם להצטער אבל אתה מתחנן כבר ולא מצטער.
    במקום שכל אחד יגיד, "אבל אני כן" "אבל אתה לא" וכל השטויות האלה, פשוט תגיד לה שזה בסדר, ושהיא עושה טעות, ותסגור כל פתח שלה לדיונים מפגרים על מה ואיך ולמה וכל מיני זיוני שכל של בחורות.... אתה גבר, תיקח את העניינים לידיים, תפסיק להתחנן ותפסיק לרדת לרמה שלה, אתה חייב תמיד להשאר ברמה שלך, ולהיות בטוח שמה אתה אומר ולא לדבר חצי תחת כזה...
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    וואלה..?
    לפחות לי יש זין.
    אתם מקבלים מחזור יחד?
    מה נסגר איתכם אתם מדברים שטויות ומה זה כמויות הדבר הנאצל לעשות זה להגיד יצאנו שמוקים דיברנו שטויות עלו עלינו ולסתום את הפה.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-03-2013 בשעה 17:32.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

אתם מקבלים מחזור יחד?
    מה נסגר איתכם אתם מדברים שטויות ומה זה כמויות הדבר הנאצל לעשות זה להגיד יצאנו שמוקים דיברנו שטויות עלו עלינו ולסתום את הפה.
    מהה?!?!? לא הבנתי כלוםם חוץ מהקטע של המחזור...עדיך שתשתוק..
    אני אישית לא מבין כל כך במכוניות אז אני לא אייעץ לחבר איזה מכונית לקנות, אתה לא מבין בבנות אז אל תייעץ בזה..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תקשיב מר בחור, אין לי בעיה שתעזור לאנשים עם הדעות שלך, לכל אחד יש את הפה שלו ואת הדברים שהוא חושב והכל שאר הבולשיט..אם באלך לתת את דעתך בנושא, תן, תפדאל נשמה..זה לא הפורום שלי.
    אבל יש צורה לדיבור, ואם אתה רוצה לדבר כמו ערס מבת ים עם כובע נייק ולהרגיש מלך, זה לא המקום.

אגב, לא הבנתי כלום ממה שכתבת

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מהה?!?!? לא הבנתי כלוםם חוץ מהקטע של המחזור...עדיך שתשתוק..
    אני אישית לא מבין כל כך במכוניות אז אני לא אייעץ לחבר איזה מכונית לקנות, אתה לא מבין בבנות אז אל תייעץ בזה..
    אז עושה רושם שאתה מבין בבחורות בדיוק כמו שאתה מבין במכוניות למה אם אני הייתי צריך לנחש הכי קרוב שהגעת ללהיות בסיטואציה אינטימית עם בחורה זה שישבת לבד בחושך וראית סרט פורנו.

כי אמיתי אם לומר לך את האמת, איכשהו ניראה לי שאתה נמצא פה כדי להוכיח למישהו שאתה גבר.
    והנה נפלת על מישהו שמבין לשם שינוי משהו בחיים שלו וכניראה שגם לא רואה אותך ממטר, לי אין שיט להוכיח לאף אחד אבל יצא ככה בטעות שנכסתי לפה וקראתי את התגובות המטומטמות של כולכם (טוב טוב רובכם שלא יתחילו לדמם לי פה מהחור תחת), משחקים אותה כאילו מי ישמע תור של 1000 בחורות עומדות לכם מחוץ לדלת רק צריך להצביע.
    אז נשמה צא מהסרט שאתה חי בו ותשאיר את ההתעסקות עם החיים האמיתיים לאנשים מבוגרים בחייך.

מצחיק כמה חזק אתה מנסה להוכיח שיש לך יותר גדול משלי, אבל מה לעשות אני חיי בעולם האמיתי אתה חיי באיזה פנטזיה כלשהי שאתה המאצ'ו המבוקש.

שיהיה לך חיים נפלאים בעולם המדהים הזה שאתה מדמיין לעצמך.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תקשיב מר בחור, אין לי בעיה שתעזור לאנשים עם הדעות שלך, לכל אחד יש את הפה שלו ואת הדברים שהוא חושב והכל שאר הבולשיט..אם באלך לתת את דעתך בנושא, תן, תפדאל נשמה..זה לא הפורום שלי.
    אבל יש צורה לדיבור, ואם אתה רוצה לדבר כמו ערס מבת ים עם כובע נייק ולהרגיש מלך, זה לא המקום.

אגב, לא הבנתי כלום ממה שכתבת
    בת ים? ערס?
    וואו איזה הגזמה פראית.
    ערס זה הדבר הכי רחוק בעולם ממני, איפה לכל הרוחות קלטת ערס?

אתם אלו שמתנהגים כמו חבורה של ניאנדרטלים בלי שמץ של מושג על מה אתם מדברים ולחשוב שפעם אהבתי לקרוא תגובות שלך היה בהם משהו יפה וחכם היום כניראה שהחלטת שאתה משנה פאזה והופך לאיזה דוש באג עצבני שמחרבן על העולם.

צר לי איש.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-03-2013 בשעה 17:49.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

אז עושה רושם שאתה מבין בבחורות בדיוק כמו שאתה מבין במכוניות למה אם אני הייתי צריך לנחש הכי קרוב שהגעת ללהיות בסיטואציה אינטימית עם בחורה זה שישבת לבד בחושך וראית סרט פורנו.

כי אמיתי אם לומר לך את האמת, איכשהו ניראה לי שאתה נמצא פה כדי להוכיח למישהו שאתה גבר.
    והנה נפלת על מישהו שמבין לשם שינוי משהו בחיים שלו וכניראה שגם לא רואה אותך ממטר, לי אין שיט להוכיח לאף אחד אבל יצא ככה בטעות שנכסתי לפה וקראתי את התגובות המטומטמות של כולכם (טוב טוב רובכם שלא יתחילו לדמם לי פה מהחור תחת), משחקים אותה כאילו מי ישמע תור של 1000 בחורות עומדות לכם מחוץ לדלת רק צריך להצביע.
    אז נשמה צא מהסרט שאתה חי בו ותשאיר את ההתעסקות עם החיים האמיתיים לאנשים מבוגרים בחייך.

מצחיק כמה חזק אתה מנסה להוכיח שיש לך יותר גדול משלי, אבל מה לעשות אני חיי בעולם האמיתי אתה חיי באיזה פנטזיה כלשהי שאתה המאצ'ו המבוקש.

שיהיה לך חיים נפלאים בעולם המדהים הזה שאתה מדמיין לעצמך.
    חמוד....אבל אני מדבר רק דברים אמיתיים ודברים עובדים ובחיים לא אמרתי איזה תאוריה מפגרת בתור עצה למישהו.
    מה שאני אומר עובד, כי זה לא תאוריות זה פשוט התנהגות כזאת.
    נפלתי על מישהו שמבין משהו לשם שינוי ?? מה אתה מבין לשם שינוי ?
    ובאמת לא הבנתי את הקטע עם המבוגרים בחייך.
    ואני לא מנסה להוכיח כלום, אני דיי נעול על עצמי ואני דיי יודע מי אני ומאוד מאושר בזה, כי רב האנשים בגיל שלי אין להם מושג מי הם באמת. אני מאוד כנה עם עצמי בכל דרך שהיא, ככה שלהוכיח שאני יותר שווה ממישהו אחר זה לא ממש מזיז לי.

וחבר אתאיסט יקר שחושב שזה מאוד חשוב לציין את זה בפרטים שלו, אני מזיין, ואני לא מפחד להגיד את זה כי זה נכון...יש פה עוד אנשים כמוני (לא כולם אבל חלקם), שהם בראש שלי , "אתה מי שאתה ותהיה כנה עם עצמך" ואם אתה מזיין תגיד את זה בגאווה

ממש אין לי כח לפתוח עלייך ולהכנס עכשיו לעוד ויכוח מפגר שלא מועיל לי עם עוד אחד שחושב שאם הוא יחשוב על משפטים מגניבים במחשב אז הוא ינצח באיזה דיון....אתה מאוד מאחורה ולא רואה את המצב כמו שהוא, תמשיך בראש שלך ונרה אם תשיג יותר מלנגב את השפיך מהמקלדת.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חמוד....אבל אני מדבר רק דברים אמיתיים ודברים עובדים ובחיים לא אמרתי איזה תאוריה מפגרת בתור עצה למישהו.
    מה שאני אומר עובד, כי זה לא תאוריות זה פשוט התנהגות כזאת.
    נפלתי על מישהו שמבין משהו לשם שינוי ?? מה אתה מבין לשם שינוי ?
    ובאמת לא הבנתי את הקטע עם המבוגרים בחייך.
    ואני לא מנסה להוכיח כלום, אני דיי נעול על עצמי ואני דיי יודע מי אני ומאוד מאושר בזה, כי רב האנשים בגיל שלי אין להם מושג מי הם באמת. אני מאוד כנה עם עצמי בכל דרך שהיא, ככה שלהוכיח שאני יותר שווה ממישהו אחר זה לא ממש מזיז לי.

וחבר אתאיסט יקר שחושב שזה מאוד חשוב לציין את זה בפרטים שלו, אני מזיין, ואני לא מפחד להגיד את זה כי זה נכון...יש פה עוד אנשים כמוני (לא כולם אבל חלקם), שהם בראש שלי , "אתה מי שאתה ותהיה כנה עם עצמך" ואם אתה מזיין תגיד את זה בגאווה

ממש אין לי כח לפתוח עלייך ולהכנס עכשיו לעוד ויכוח מפגר שלא מועיל לי עם עוד אחד שחושב שאם הוא יחשוב על משפטים מגניבים במחשב אז הוא ינצח באיזה דיון....אתה מאוד מאחורה ולא רואה את המצב כמו שהוא, תמשיך בראש שלך ונרה אם תשיג יותר מלנגב את השפיך מהמקלדת.
    דבר ראשון יש לי כיסוי על המקלדת אז אני סגור מהפינה הזאת.
    ואני ממש לא מנסה לנצח אותך מיותר לחלוטין, אני חושב שהמבצע הזה של אם תנצח יגדל לך ב4 ס"מ נגמר שבוע שעבר.

אני מנסה להבאיר נקודה, אתם מדברים שטויות ואני ציינתי את זה
    פתאום קפצתם מהחורים שלכם מגנים בחירוף נפש על הדעה המטומטמת מראש שלכם, הבן אדם נכנס לאיזה סיטואציה שהיא קצת רצינית עבורו ואתם אומרים לו שים על הבחורה זין.
    החיים זה ממש לא לסמן וי על כל בחורה בגלקסיה.
    והכי מצחיק זה שאתם אומרים אל תתנצל, וואלה אין שום בעיה להתנצל כאילו מי ישמע מה זה להגיד לבחורה סליחה זאת הטעות הכי גדולה שיש.
    תעשו לי טובה ניראה לי שהגיע הזמן שמישהו יתן לכם איזה סטירה יחזיר אתכם לפרופורציות, אתם ממש לא יותר גברים אם אתם מתנהגים לנשים כמו לאפר.

שורה תחותנה אולי הגעתי קצת חזק ונכנסתי בכם אבל איפשהו בכל הברברה הזאת היה מסר שלא עבר טוב.
    כל אחד שכתב פה שחרר אותה עבור הלאה ברור שלא מבין כלום מהחיים שלו וברור שאף פעם הוא לא חווה אינטימיות עם מישהי (לפני שמישהו מרים גבה לא מדבר על לזיין כל שמוק יכול לזיין אינטימיות זה קרבה אמיתית).
    וואללה במצב כזה אני די מרחם עליכם ומקווה שזה יעבור לכם עם הזמן.
    ואולי תשחררו את המנעול ביצים הזה שיש לכם.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-03-2013 בשעה 18:06.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

דבר ראשון יש לי כיסוי על המקלדת אז אני סגור מהפינה הזאת.
    ואני ממש לא מנסה לנצח אותך מיותר לחלוטין, אני חושב שהמבצע הזה של אם תנצח יגדל לך ב4 ס"מ נגמר שבוע שעבר.

אני מנסה להבאיר נקודה, אתם מדברים שטויות ואני ציינתי את זה
    פתאום קפצתם מהחורים שלכם מגנים בחירוף נפש על הדעה המטומטמת מראש שלכם, הבן אדם נכנס לאיזה סיטואציה שהיא קצת רצינית עבורו ואתם אומרים לו שים על הבחורה זין.
    החיים זה ממש לא לסמן וי על כל בחורה בגלקסיה.
    והכי מצחיק זה שאתם אומרים אל תתנצל, וואלה אין שום בעיה להתנצל כאילו מי ישמע מה זה להגיד לבחורה סליחה זאת הטעות הכי גדולה שיש.
    תעשו לי טובה ניראה לי שהגיע הזמן שמישהו יתן לכם איזה סטירה יחזיר אתכם לפרופורציות, אתם ממש לא יותר גברים אם אתם מתנהגים לנשים כמו לאפר.

שורה תחותנה אולי הגעתי קצת חזק ונכנסתי בכם אבל איפשהו בכל הברברה הזאת היה מסר שלא עבר טוב.
    כל אחד שכתב פה שחרר אותה עבור הלאה ברור שלא מבין כלום מהחיים שלו וברור שאף פעם הוא לא חווה אינטימיות עם מישהי (לפני שמישהו מרים גבה לא מדבר על לזיין כל שמוק יכול לזיין אינטימיות זה קרבה אמיתית).
    וואולה במצב כזה אני די מרחם עליכם מקווה שזה יעבור לכם עם הזמן ותחררו את המנעול אשכים שיש לכם שם למטה.
    תקרא את התגובה שלי...לא ירדתי עליו, וגם הערתי להם על זה.
    בכל מקרה בלי להכנס לויכוח, אתה טוען שאנחנו מדברים שטויות ? אוקיי, מקובל, דעתך.
    אבל על סמך מה אתה אומר את מה שאתה אומר ?? שאין סיכוי דרך הפייסבוק ?!?! אפשר הכל דרך הכל אל תגיד סתם אין סיכוי, אפשר להשיג זיון מהפייסבוק, ולגרום לבחורה לשלוח לך תמונה של מלון בתוך הכוס שלה...הכל אפשרי, זה שאתה לא יכול לא אומר שאי אפשר.
    אתה מעודד אותו לקיים שיחה נורמאלית כמו בני אדם ??! היא בחורה שהוא מכיר קצת זמן, אתה חושב שהיא מחפשת איזה זיין שכל שיישב איתה ויסביר לה עין לעין למה הוא מרגיש מה שהוא מרגיש ?!!? היא מחפשת גבר שבטוח בעצמו ויגרום לה להרגיש נלהבת.
    הוא לא בן זוג שלה שנה שהם צריכים ללבן את העניינים, זה לא יועיל בכלום, פעם הצלחת להביא בחורה ע"י זה שדיברת איתה עין לעין ??

עריכה:
    עוד משהו, נמאס לשמוע את זה כבר "אתה מתייחסים לנשים כמו אפר" תגיד לי מה זה רומיאו ויוליה ??
    אתה גבר, אני גבר, ואחרי שסיימנו את כל התייפיפות הפורום הזאת, אז בחוץ אנחנו עדיין אוהבים לזיין ועדיין אוהבים לעשות שטויות וכמו שטיילר אומר להטריל בחורות...מה נעשה זה המצב.
    אף אחד פה לא מעודד להתייחס לנשים כמו לזבל, אבל השיטה של לבוא אליה הביתה עם זר פרחים וטוקסידו הפסיקה לעבוד לפני 50 שנה....catch up...
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 01-03-2013 בשעה 18:13.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,197 | הודעות: 8,203,790 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect