|
|
אני יותר שונא את ריאל מאשר אהוב בראסה לא סובל תקבוצה הזאת ריאל!
אנחנו גם שנתיים וחצי בלי מאמן(לא אלגרי לא נחשב מאמן)..
הוא הפלופ הכי גדול שהעולם יצר, הוא שחקן נחמד ולא יותר עשו הר מגמד..
באיטליה או אנגליה 30 שערים גג הוא היה עושה, חוכמה באמת להבקיע נגד קבוצות עלובות בספרד אבל נגד צלסי, אינטר, מילאן, ריאל להשתין במכנסיים.
זה כל מה שאתם יודעים להגיד? כל פעם שאתם מפסידים אתם אומרים חכו לפעם הבאה ואם אתם מפסידים בפעם הבאה את אומרים שוב, חכו לפעם הבאה. אולי תלמדו להפסיד כבר ולפרגן?
תבינו זאת סופה של השלטון הקאטלוני וזה נורמלי, היה קבוצות כמו ריאל שנות ה50, באיירן מינכן, יוניטד, מילאן של שנות ה90, לכל אחת מהם הייתה תקופה שהיא הייתה הקבוצה הכי גדולה ביבשת, שלטה בגדול וזכתה בכל התארים אבל כל אחת הייתה 5 שנים בערך או פחות. ההיסטוריה חוזרת וזה הסוף של הקטאלונים, שהקבוצה שלהם גם ככה נראית שבעה ובלי רצון להמשיך לעוד תארים.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
מוריד אחי,יש קראק?
אתם חייבים להבין משהו אחד ולתמיד!!!
זה לא סופר קלאסיקו זה אל קלאסיקו, הסופר קלאסיקו האמיתי הוא בין ריבר לבוקה וזו יריבות הרבה יותר מעניינת משתי הקבוצות האלו...
אני מוכן להתערב שאחרי כל משחק בין השנים אין עימותיים בין אוהדים כמו שיש בין בוקה לריבר, אין רציחות, אבוקות, חזיזים כמו שיש בין בוקה לריבר...
בהתחשב בכך שברוב משחקי בארסה אלה תיירים אבל בלי קשר.....
ועוד משהו, אתם אומרים ששופטים את מסי בגלל 2 משחקים (מילאן וריאל) מישהו שכח את המשחק נגד אינטר? אז זה כבר 3 קבוצות טובות שבהן מסי לא הצליח לעשות כלום מה שאומר שכרגע נגד קבוצות גדולות הוא הפסיד מה שאומר ש100% "הצלחה" יש לו נגדם.
ועוד משהו, שתבינו גם שבונקר זה לא איסור בכדורגל, אין חוק נגד זה ככה שמותר לכל קבוצה לשחק באיזה סגנון שהיא רוצה.
אני לא אבוא ואגיד שלבארסה אסור לשחק טיקי-טקה כי היא כובשת הרבה כך גם לכם אסור להגיד שאסור לשחק בונקר כי לא חוטפים הרבה שערים....
אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא שמעתי אוהד ברסה מתרץ על ההפסד נגד מילאן שהם שיחקו בונקר.
הם שיחקו טוב והגיע להם
ואוהדי ריאל אתם אלה שמתלהבים שניצחתם שחכתם את ה5-0 וה6-2 שקיבלתם? מאז.. ה3-1 זה הניצחון הכי גדול שלכם על ברסה ואני מבין אותכם שאתם מתלהבים מנצחון בודד וכבר הפכתם את ברסה לקבוצה חלשה
וואלה לא מצחיק אחי..
חוץ מזה שרומא וטוטי זה הדבר האמיתי..
נערך לאחרונה על ידי LosBlancos; 02-03-2013 בשעה 18:41.
תתחיל איתה זרוק לה מילה
אל תתבייש היא אישה רגילה
תתחיל איתה היא מסתכלת
היא רוקדת ושוב משתוללת
תתחיל איתה ואל תאכזב
היא יודעת אתה עוד אוהב
תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב