אני לא זוכר כמה עולה פידג', אבל גם זה משקה שבנות אוהבות אותו. והוא גם ממסטל מהר יחסית למתיקות שלו.
אבל למפגש של אחד על אחד זה פחות טוב, עדיף באמת בריות או יין רגיל/מבעבע.
אני לא זוכר כמה עולה פידג', אבל גם זה משקה שבנות אוהבות אותו. והוא גם ממסטל מהר יחסית למתיקות שלו.
אבל למפגש של אחד על אחד זה פחות טוב, עדיף באמת בריות או יין רגיל/מבעבע.
|
|
שתיתי לפני חודש, עלה 100 שקל
זה כמו וודקה כזאת אבל טעם מתוק כזה והולך טוב בגוף, ופחות אחוז אלכוהול אז נראה לי זה גם ילך טוב..
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...K5BSaBbVocjPzw בקבוק כזה
אל תקשיב... אם הלכת על יין אדום לא שמים אותו במקרר, לא שמים בו קרח ולא נעליים.
שותים אותו בטמפרטורת החדר שזה נקרא בין 14 ל18 מעלות (לא מדובר על יולי אוגוסוט שהיין 40 מעלות) אבל בתקופה הזו היין יהיה לך בדיוק 18 מעלות שזה בדיוק הטמפרטורה שצריך להגיש ולשתות אותו. אני אישית אם מגישים לי יין אדום קר אני לא שותה אותו כי הוא לא טעים ואם הוא חם אז הוא הפוך מיין לחומץ.
טמפרטורת ההגשה של היין היא בעצם הגורם המכריע לכמה תהנה מהמשקה, אם יהיה חם מדי אתה לא תהנה ואם יהיה קר מדי אתה בכלל לא תהנה.
יין קר מדי מדגיש את המרירות שבו ויין חם מידי מדגיש את המתיקות ואת האלכוהול שבו, הוא ישרוף בגרון ויאבד מטעם הפרי. למעשה, אם תגיש את אותו יין חם וקר אתה תקבל 2 יינות שונים בתכלית. לכן, כדאי מאוד ומומלץ להגיש את היין בטמפרטורה המומלצת.
בקיצור, אל תקשיב לכל מה שממליצים לך כיוון שאנשים לא תמיד יודעים מה הוא אומרים.
אני מקווה שילך לך טוב ושהיא תאהב מה שאתה מוזג לה. השלב שאני הכי נהנה בו זה השלב שבו אני מבין שהיא אוהבת את מה שבחרתי שהיא תשתה, ונהנת ברמות שהבקבוק נגמר. בהצלחה
נראה לי הבחור כבר שכב איתה פעמיים.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי