אני כותב את זה מחוק מהתחת אז תתעלמו משטויות
אז ככה, הסיפור התחיל חרא, המסיבה שתכננתי בוטלה, יצאתי SADCUNT בעיניי ידידה שלי, ובכללי
היה לי יום חרא עם השיער ולא הצלחתי להחליק אותו כמו שאני תמיד עושה (כן אני מחליק תשיער, U MAD CUNT?)
בכל מקרה, שמתי זין על הכלללללללללללללללללללללללל ואמרתי YOLO
הרמתי טלפון לחבר מקושר אחושרמוטה שמכיר את כל המסיבות בית פה והוא אמר שיש מסיבה במקום X בשעה Y
והוא ועוד ידידה יבואו אלי לשתות ואז נלך
אז ככה, הם באו, התחלנו לשתות, שמנו מוזיקה, רקדתי כמו SICKUNT
ואז עפנו למטה ועברנו דרך דירת הסטלנים שדיברתי פה עליה, הבאנו כמה חבר'ה והם הסיעו אותנו באוטו למסיבה, בדרך קנינו אלכוהול, שמנו מוזיקה בפול ווליום והיינו SICKUNTS על הכביש
הגענו למסיבה, התחלנו לשתות, בהתחלה היה לא משו ואז התחיל הפאן.....
אני וחבר ישבנו על ספה, ביקשתי ממנו סיגריה, עישנו פתאום!! הסיגריה נפלה לתוך הספה (היה חור בגודל זין של כושי בספה)
באתי להרים תסיגריה, אנלא מוצא אותה, פתאום!!! אני שולף מהספה בקבוק ג'ק דניאלס (לא מלא אבל עדיין בקבוק עם קצת וויסקי)
אני כולי שמח מתחיל להתחרע על הבקבוק
פתאוםםםםםםםםםםםםםם מישי מתחילה איתי (די שווה)
אני זורם כי אני SICKUNT ברמות, נוגע לה בתחת והיא שמה זין, כולי SICKKUNT, משקה אותה מהבקבוק חברים שלי מצלמים אותי ואני עושה פוזות של פימפ
והיא כולה זורמת
אח''כ חברות שלה (שני בנות, אחת SADCUNT אבל היא לה הרסה כלום) באו וגם פה המזל היה לצידי!!! לא אכלתי קוקבלוק, חברות שלה ישר נמרחו עלי ואמרו WE LOVE U TYLER והתחילו להמרח עלי (יותר נכון אחת מהן)
סגרתי פייסבוק עם הזו שהתחילה איתי (היא כזה אומרת תוסיף אותי ונתנה לי תפייס שלה)
אני כולי שמח עם 2 בנות שנמרחות עלי, פה הבנתי שזה הזמן לבודד, אמרתי לה "LETS GO RAVE" והובלתי אותה ביד שלי לקומה למטה עם הDJ
פתאוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם םםם
כמה SADCUNTS מתחילים איתה ועם חברה שלה והיא עוצרת, בהתחלה הייתי SADCUNT כזה ואז חברים שלי אומרים לי "אתה SICKKUNT תראה איך הם גונבים לך אותה פאקינג תעשה משו BRAH" וקלטתי את זה
הבנות האלה היו מתות לעשן ואמרתי שיש לנו חומר באוטו (באמת היה לנו), אחרי קצת פוזות העפתי את שלושתן!!!! מהם
והם כולם עצבניים כאלה ואני החלטתי לעצבן אותם יותר - אחרי שהובלתי אותן מהם אמרתי להן WAIT A MINUTE
התחלתי לרקוד מול הפרצוף שלהם טקטוניק ואמרתי כזה בקול U MAD?
ואז הובלתי אותן לשער, פתאום עצרנו משום מה, ההיא שהתחילה איתי ראשונה נמרחה עלי שוב, קיצר התנשקנו, החברות שלה היו סבבה עם זה, אח''כ הן אמרו "LETS SMOKE SOME WEED" ואמרתי סבבה
ואז עפתי לאוטו ומה אני קולט?!?!?!?!
המזל החרא..מכה בי כרגיל
ומפה..הכל הדרדר
איזה SADCUNT סטלן עישן את כל החומר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי חברים שלי אמרו שהיה להם חומר והמניאק עישן את כולו חחחחחחחחחחחחחחחח קיצר אמרתי להן שאין חומר, אמרתי ננסה להשיג, הן כמובן ברחו והלכו לחפש מישו אחר עם חומר
מכאן הכל הדרדר, התחלתי להיות SADCUNT, אשכרה עשיתי קוקבלוק למישו מרוב האינסל רייג' (איזה מישו שאנלא מכיר נישק חברה של מישי שאנלא מכיר אפילו אז דירבנתי אותה להעיף אותה ממנו אדכרה התחלתי איתה שיחה בגלל זה והצלחתי)
קיצר התנהגות של SADCUNT, אמרתי לכולם "מחר אני מביא תבנות האלה וייהיה מה, ונביא חומר ואני ישמור עליו וככה נזיין אותן). לצורך העניין איזה אחד שאני מת עליו והוא די כמו אח בשבילי נישק גם אחת מהן, קיצר יצא SICKKUNT
למי שלא קרא -סיכום
מישי התחילה איתי
כמה SADCUNTS התחילו עם הבנות שהיו איתי והעפתי אותן מהם ורקדתי טקטוניק לידם אחרי זה בשביל לעצבן
נישקתי מישי במסיבה
יכולתי לזיין אותה אם היה לי חומר
באתי להביא חומר וגיליתי שהוא נגמר
הפכתי לSADCUNT
מחר יהיה טוב
יאללה אסור לי להיות SADCUNT מחר, ציפיתי למשו הרבה יותר גרוע היום, אשכרה ציפיתי להשאר בבית ופתאום זה קרה...מחר אני מארגן משו מהסרטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
Haters gonna hate, mirers gonna mire, aspergers gonna assburger

ציטוט ההודעה