|
|
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
טוב בואו נרגע פה בסדר?תקשיבו,זה משחק כדורגל לא צריך לרדת לרמות האלה ברור?
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
ריאל שיחקה יותר טוב מברצלונה, אבל השופט הזה חתיכת נחש והיה לטובת ריאל רוב המשחק. היו מצבים שהוא היה צריך לשרוק בבירור, ריאל פשוט התנפלה על שחקני ברצלונה וכנראה זאת השיטה היחידה שמוריניו מבין, אגרסיביות. גם השופט הזה, וגם ואלדס היה צריך לסתום את הפה.
ברצלונה יכלה לפחות להוציא תיקו לאחר הכשלה ברורה על אדריאנו בדקה ה-92, מאכזב. אני לא רואה את ברצלונה עוברת לרבע גמר הצ'מפיונס, מקווה שאני אטעה.
ספוילר:
כן אה, מעצבן שהשופט נגדך. איפה הייתם בכל הקלאסיקו'ס שריאל סיימה עם 9-10 שחקנים?
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
שיפוט מעולה, אם כבר היה לטובת ברצלונה לפעמים למשל ב"עבירה" שרואן ביצע לא זוכר על מי ליד הרחבה והוא הלך לכדור.
בקלאסיקו האחרון בגביע זה היה כבר מביש כל ההצגות שלכם, היום סוף סוף היה שופט גבר שלא קנה את זה, לא היה שום פנדל בדקה 93, השחקן שלכם הלך כמו טמבל לסחוט פנדל בכוונה, אם הוא היה ממשיך ולא נופל כמו טיפש הוא היה שם גול והוא קפץ שעה לפני המגע עם ראמוס, היה אפילו יכול לחכות שנייה למגע ובאמת היה סוחט פנדל אבל ההצגות האלה פאתטיות.
"ריאל פשוט התנפלה על שחקני ברצלונה וכנראה זאת השיטה היחידה שמוריניו מבין, אגרסיביות."
אתה טמבל לגמרי אה? אתה מבקר את זה?
כן, יש לזה שם, להתנפל על הקבוצה היריבה, לשחק אגרסיבי, קוראים לזה נחישות, רואים מי רצה יותר לנצח את המשחק הזה.
ריאל פשוט טובה יותר מבארסה אפילו עם ההרכב השני היינו עדיפים, עם ההרכב הראשון לדעתי היינו משפילים אתכם, ראמוס היה שחקן ההרכב היחידי, וראן, קונטראו ובנזמה מתנדנדים בין הספסל להרכב והשוער כמובן משחק בגלל הפציעה של קסיאס, כל השאר שחקני ספסל.
זה תירוץ ?
אמרתי שברצלונה לא שיחקה טוב וריאל היה יותר טובה.
אמרתי שהשופט היה לגמרי בצד של ריאל בכל דבר שברצלונה עשתה ריאל לפי השופט הייתה עדיפה.
אין פה תירוץ, זה עובדה. ברצלונה לא מסתדרת עם ראורה ואני יודע שעם טיטו ברצלונה הייתה יכולה להוציא מפה יותר, משחק מסודר יותר. השופט בכל מקרה שהיה ויכוח הוא היה בצד של ריאל ולדעתי פה זה טעות.
נערך לאחרונה על ידי Pumba; 02-03-2013 בשעה 22:01.
ספוילר: