|
|
כל הכבוד גבר, סוף סוף לא ציפית למשהו ואותו משהו הגיע אליך. זה המפתח להצלחה שלך.
למי אכפת מי הוא באמת חחחחח צחוקים
מצידי שהוא בכלל שבר שיא בכמות אוננות אתמול
זהו שזה משו ששמתי לב אליו בעצמי
היציאות הכי טובות בחיים שלי קרו לי (והבנות הכי שוות שהייתי איתן גם) כשציפיתי למשו ממש ממש חרא ופתאום נפל עלי בום כזה או אחר והפכתי מSADCUNT לSICKKUNT בחצי שניה כאילו מישו הטיל עלי כישוף כלשהו
ועשיתי דברים שעד היום אני בשוק איך עשיתי אותם, הרגשתי שאני לא אני, שאיזה משו השתלט עלי ונתן לי כוחות על, אני לא יודע מה זה היה אבל אהבתי את זה. דיברתי טוב עם בנות, הייתי דומיננטי, כמו JULIEN בסרטונים שלו, ממש לא אחד כמו שאני מתאר את עצמי פה שהוא גרוע בלדבר עם בנות וכו'...אתם בטח תגידו שזה שתיה או מה שזה לא יהיה אבל אני שותה כל יציאה והתנהגות כזאת יוצאת ממני פעם ב...זה משו אחר
ושמתי לב שתמיד היציאות האלה התחילו חרא, פעם אחת לפני יציאה כאבה לי הבטן ברמות שלא יכולתי ללכת והייתי בבאסה, פעם אחרת יצאתי לבד!!! לפגוש איזו ידידה שגם עזבה אותי עם מעגלים חברתיים של אנשים שאנלא מכיר שם אף אחד אחרי איזה חצי דקה, פעם אחרת הייתי תקוע באשדוד (אל תשאל) ותכננתי לישון בפארק!!! והרמתי צלצול לחבר שבמקרה היה שם באותו יום והיה באיזו ישיבה של 543646434 אנשים עם שתיה ובנות
וכל היצאות האלה הסתיימו כ''כ טוב שבחלומות הכי פרועים שלי לא דמיינתי סוף כזה
מישו מוכן להסביר את התופעה?? כל פעם זה חוזר על עצמו.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 03-03-2013 בשעה 02:23.
אני מאמין בדבר אחד, זה לא גורל ולא מזל. במילה אחת - Coincidence.
אז הסוד שלי הוא
להרגיש בבאסה לפני יציאה ולחשוב שאין שומדבר טוב היום
לגלות שיש משו טוב
לבוא עם אפס ציפיות
ולגרום לדברים..לקרות?
דברים כאלה קורים כשאתה נופל על האנשים הנכונים.
אנשים זורמים (אבל זורמים על אמת, לא חצי קלאצ') לא נותנים ליציאה להיות חרא. בגלל זה זה פשוט קורה. כי כולם, בלי לתכנן, הופכים את הסופ"ש לאדיר, כי הם פשוט לא ייתנו לו להיות חרא.
תראה, אם אתה לא רוצה למצוא לך פרטנרית ולתת להן לבחור בך, אז כן.
אבל אם אתה מהבררנים, שבשבילם 6-7 לא מספיק... אז תעשה צעד ותראה נוכחות. אפילו סתם תדבר עם איזה חבר'ה ליד הבחורה שאתה חושב לגשת אליה. זה מספיק להעלות לך את הערך שלך לידה. אבל יש את אלה שבאות להנות, שנחשבות לבחורות שכל רגע 2-3 בחורים ניגשים אליה כדי למשוך את תשומת ליבה. בגלל שאתה בדיוק כמוה, לא מצפה לכלום יהיה לך קל לעקוף את הבחורים האלה.
עצם זה שאימצת לעצמך את המשפט EXPECT THE UNEXPECTED תמשיך באותו כיוון.
תבין לך ולבחורה יש תת-מודע, אומנם פועל מעט שונה. אך היא יכולה לקלוט מה אתה משדר מבלי שתאמר אותו אלא רק תחשוב עליו, היא מפילה עליך שלל מבחנים סבוכים שגורמים לה לסנן אותך על הדברים הכי קטנים. כנראה שבזה נפלת עד היום. חשבת על זה יותר מידי, שידרת את הצורך הנואש שלך למצוא כבר את הבחורה הזאת שתסכים להיות איתך ללילה אחד. גם אם זה לא מדויק, כל עוד זאת הייתה המטרה שלך וחשבת עליה - תמיד נכשלת בה. הגיע הזמן לשנות את זה אתה לא חושב?
בשביל בנות ברמה גבוהה יותר צריך מעמד חברתי מנסיון...הן לא ילכו עם כל אחד. וזה משו שרוכשים אך ורק עם הזמן אין שום דרך קיצור..מעמד חברתי מאוד מזכיר פיתוח גוף - זה לוקח המון זמן בשביל לראות תוצאות אמיתיות אבל אחרי מספיק זמן של השקעה אי אפשר שלא לשים לב למה שנהיית
כרגע אני אסתדר טוב מאוד עם הבחורות שמתחילות איתי, הן נחשבות כוסיות על בישראל גם ככה ככה שאנלא כזה בררן...(הרמה פה גבוהה בהרבה יותר...)
ואני מאחל לכל SADCUNT באשר הוא שמעודדת תתחיל איתו.
בגדול אני זורם עם כל אחת שלא שמנה ולא מכוערת מידי ולא ביישנית כי הן לא סובלות אותי, אני כרגע לא במעמד חברתי גבוה כי אנלא גר פה יותר מדי זמן אז אין לי זכות לשחק אותה איזה סוס, אולי אח''כ...אבל אני מתקדם די טוב יחסית לזמן שלי
בגדול אהבתי תגישה, מהיום אני בגישה הזאת תמיד
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 03-03-2013 בשעה 02:52.
clear your mind clear your thoughts be your natural self and then get pumped up ....
תמיד עובד לי לפני שאני יוצא..זה בדיוק התשובה לשאלה שלך טיילר...ות'אמת שזה נושא מאוד ארוך ומאוד עמוק שרציתי לדבר עליו אבל אין לי ממש כח להסביר אותו,
אני בטוח שאני אעשה את זה מתישהו..
בדרך הזאת הייתי בערבים הכי מדהימים בחיים שלי, ובהתחלה זה היה בטעות, עכשיו זה כמעט כל ערב אני נכנס לזה..
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:29.
פולו שפוך הכל עד הסוף ותצא הSICKKUNT של המקום הזה
בניגוד לכל השטויות שהרוב כותבים פה שפשוט דורשים תמונות GIF של DIDNT READ LOL, זה נושא שאני אשכרה רוצה לשמוע בצורה הכי עמוקה שיש
כי זאת הבעיה היחידה שיש לי כרגע בחיים
אני סופש אחד יכול להיות הכי מעפן שיש וסופש אחר להיות שפיץ ונמאס לי מהחוסר יציבות הזה
לא מצאתי כלום בסרטונים של ג'וליאן חוץ מדברים חסרי תועלת כמו תיעוד שלו מתנשק עם בחורות וכל מיני דברים שלא קשורים לכלום שנראים על גבול המבויימים
אני צריך קצת בשר, לא תשטויות שלו.