מה זה AdPrize?
מה זה אומר AdPrize chance?
ואם אני רוצה לקנות מופנים ויש לי נגיד 5 דולר בחשבון שעוד לא הוצאתיי אותם אז יש לי אפשרות לשלם מהכסף הזה?
ומה זה NEOCOINS ו NEOPOINTS?
תודה
מה זה AdPrize?
מה זה אומר AdPrize chance?
ואם אני רוצה לקנות מופנים ויש לי נגיד 5 דולר בחשבון שעוד לא הוצאתיי אותם אז יש לי אפשרות לשלם מהכסף הזה?
ומה זה NEOCOINS ו NEOPOINTS?
תודה
|
|
כל פרסומת שאתה לוחץ אתה מקבל גם 3 adprize
נניח לחצת על 10 פרסומות אז אתה מקבל 30 adprize
adprize זה מעין כרטיס להגרלה שרצה כל שעה אני חושב על פרסים כספיים ופרסים בNEOPOINTS (יוסבר בהמשך על נאופוינטס)
על מנת לממש את הכניסות להגרלה הזאת אתה לוחץ על הכפתור הירוק שבו רשום את מספר הadprize שנותרו לך וזה פותח לך חלון של פרסומת,בתום הפרסומת רשום לך אם זכית או לא וכפתור Next אם אתה רוצה להמשיך (במידה ויש לך עוד adprizes).
הפרסים הם מ0.25$ עד 50$ ומ10 Neopoints עד 10,000 Neopoints,בנוסף יש עוד פרס של Golden membership.
לא הבנתי את השאלה? אם ה5 דולר הם בארנק מסויים (PAYZA\PAYPAL) אז אתה יכול להשקיע אותם במידה והמשתמש שלך בארנק מאושר עם כרטיס אשראי או חשבון בנק.ואם אני רוצה לקנות מופנים ויש לי נגיד 5 דולר בחשבון שעוד לא הוצאתיי אותם אז יש לי אפשרות לשלם מהכסף הזה?
אם ה5 דולר שאתה מדבר עליהם הם בחשבון שלך בנאובאקס אז התשובה היא גם כן כן.
Neopoints אלה נקודות שאתה מקבל מלחיצה על פרסומות או זכיה באדפרייז. ניתן גם לזכות בהם בOffers.
אתה משתמש בנקודות האלה בעצם כדי "לטפל" במופנים שלך - למחזר אותם,להאריך את הזמן שלהם ואם יש לך 30 אלף(לוקח מליון שנה להשיג כל כך הרבה) אתה יכול גם לקנות Golden membership.
זה בעצם חוסך לך כסף
Neocoins ואל תתבלבל כאן,זה לא אותו דבר
אפשר להשיג אותם רק מהOffers ואין הרבה Offers לארץ אז מיותר לדבר על זה,אל תנסה בכלל להשיג Neocoins כי צריך כמה אלפים בשביל שזה יהיה שווה כסף.
יש לך במסך הראשי referrals תלחץ על זה ותקנה את החבילה שאתה רוצה או יכול.
יש שם חבילה מ3 מופנים (עולה 0.6$) עד 100 מופנים.
לגבי ה"כמה אפשר להרוויח מהם" זה הכל תלוי בכמה הם פעילים זה לא משהו קבוע
מופנים מהמילה מפנה
אנשים שהפנת לאתר ועל כל פרסומת שהם לוחצים אתה מרוויח
עכשיו יש 2 סוגים של מופנים
1.מופנים ישירים (direct referrals) - מופנים אשר אותם באמת הזמנת לאתר
2.מופנים שכורים (rented referrals) - מופנים שלא אתה הזמנת לאתר,למעשה אף אחד לא הזמין אותם לאתר והם נרשמו לבד,אז ניתן לשלם כסף ולהפוך אותם לכאילו מופנים שלך וגם אתה מרוויח עליהם יותר ממופנים ישירים.
עכשיו שלא תחשוב שאתה יכול לקבל בנאדם שנרשם לפני שנתיים ושכח מזמן מהאתר,זה לא אפשרי.
נאובאקס מתחייבת שהם לחצו על כמות מסויימת של פרסומות בכמה ימים האחרונים (לא זוכר בדיוק)