קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-04-2010, 22:43
  2. [אחר] המדריך להכנת סרט פשוט(בהמשך אלמד איך לעשות סרט רציני יותר)
    על ידי razbbdv142 בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-03-2010, 12:24
  3. המדריך המלא לעשות כסף באינטרנט - לחדשים !
    על ידי m0shikos בפורום כסף ברשת
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-10-2008, 21:35
  4. |מדריך| המדריך המלא לעשות כסף אמיתי דרך האינטרנט
    על ידי pumba בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-10-2007, 18:48
  5. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-03-2007, 19:49
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 6 << ראשון ... 23456 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 81

המדריך המלא לפייסבוק,איך לעשות פרופיל מושך - עמוד 4

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לא...כל הקטע בפייסבוק זה רשת חברתית..משמע, לשתף את החיים שלך עם אנשים שאתה מכיר ולשמור איתם על קשר..זה לא אומר להכיר בחורות חדשות דרך הפייסבוק.
    אני משתמש בפייסבוק לשמור על קשר עם בחורות, חברים וכדי לראות איזה מסיבות יש באיזור שלי בזמן הקרוב...אני לא בן אדם שאוהב לשתף. ככה אני.

2. קישורים ממומנים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אז לא הבנתי מה אתה עושה פה במדריך הזה
    לא הבנתי מה השאלה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

המדריך הזה הוא לאנשים שמוכנים לשבור שיגרה,אנשים שרוצים לשפר את המעמד החברתי שלהם.עוד מקור לבחורות.

ומהתגובות שלך זה נראה שאתם שלם עם הפרופיל שלך ומהדרכים שלך,אז לא הבנתי על מה אתה מנסה להתווכח או להוכיח...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לפי המדריך שלך, הבנתי שכדי לקבל הרבה לייקים, צריך להוסיף המון אנשים לפייסבוק (לאו דווקא אנשים שבאמת מכירים), נכון?
    אז איך בדיוק אתה משפר את המעמד החברתי שלך ככה? בסופו של דבר, כשאתה יוצא מהבית לבלות עם חברים וידידות..הפייסבוק באמת משנה משהו? כמה חברים באמת יש לך בלי הפייסבוק, זה מה שמשנה, לא כמה חברים יש לך בפייסבוק וכמה אנשים עושים לך לייקים.

אם תראה איזה ילד עם תספורת מוהיקן שטוחה (יעני לא קוצים, אלה פשוט שרק למעלה יש שיער קצר ובצדדים חלק) והוא חימצן את השיער, ואתה תשים לב שהוא מסתובב עם 3-4 חברים, ואולי ידידה או שתיים לידם..ואז תכנס לפייסבוק שלו ותראה שיש לו 30-40 לייקים על התמונת פרופיל,מה תחשוב עליו, תכלס?

אני לא מנסה להתווכח או להוכיח שומדבר ואני גם לא מנסה להגיד שהדרך שלך להשיג לייקים היא ככה וככה, כל מה שאני אומר, זה שאם אתה רוצה להיות אדם שמקובל בחברה וכולם אוהבים אותו, אל תעשה את זה בצורה מזוייפת. להוסיף 2000 חברים לפייסבוק גם אני יכול.
    לקבל 400 לייקים על כל סטטוס מטומטם שאני מעלה, גם אני יכול לקבל. אבל מה זה יתן לי?

אני רוצה שכשאני יצא מהבית לעבודה, האנשים שיעברו מולי ברחוב יחייכו ויגידו לי "בוקר טוב " בבוקר. זה מה שמשנה באמת, לא הבולשיט של האינטרנט.
    שכשאני אני חוזר חזרה מהחדר כושר עם חולצה קצרה ובנות עוברות מולי ברחוב ועוברות אותי לגמרי, ואז אני קולט שהן מסיטות מבט אחורה גם אחרי שהן עוברות אותי...זה באמת כיף.

משתמש מכור האוואטר של LosBlancos
    שם פרטי
    CoHeN
    לייקים
    45
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    "כדורגלנים הם אנשים חכמים, יש לנו ראש על המתניים"

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    וכל מה שנוגע להומור ישראלי,לסניה יש אחלה סטטוסים,אם היה לו סטטוסים באנגלית הייתי לוקח.

מיזה סניה?
    תתחיל איתה זרוק לה מילה
    אל תתבייש היא אישה רגילה
    תתחיל איתה היא מסתכלת
    היא רוקדת ושוב משתוללת
    תתחיל איתה ואל תאכזב
    היא יודעת אתה עוד אוהב
    תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לפי המדריך שלך, הבנתי שכדי לקבל הרבה לייקים, צריך להוסיף המון אנשים לפייסבוק (לאו דווקא אנשים שבאמת מכירים), נכון?
    אז איך בדיוק אתה משפר את המעמד החברתי שלך ככה? בסופו של דבר, כשאתה יוצא מהבית לבלות עם חברים וידידות..הפייסבוק באמת משנה משהו? כמה חברים באמת יש לך בלי הפייסבוק, זה מה שמשנה, לא כמה חברים יש לך בפייסבוק וכמה אנשים עושים לך לייקים.

אם תראה איזה ילד עם תספורת מוהיקן שטוחה (יעני לא קוצים, אלה פשוט שרק למעלה יש שיער קצר ובצדדים חלק) והוא חימצן את השיער, ואתה תשים לב שהוא מסתובב עם 3-4 חברים, ואולי ידידה או שתיים לידם..ואז תכנס לפייסבוק שלו ותראה שיש לו 30-40 לייקים על התמונת פרופיל,מה תחשוב עליו, תכלס?

אני לא מנסה להתווכח או להוכיח שומדבר ואני גם לא מנסה להגיד שהדרך שלך להשיג לייקים היא ככה וככה, כל מה שאני אומר, זה שאם אתה רוצה להיות אדם שמקובל בחברה וכולם אוהבים אותו, אל תעשה את זה בצורה מזוייפת. להוסיף 2000 חברים לפייסבוק גם אני יכול.
    לקבל 400 לייקים על כל סטטוס מטומטם שאני מעלה, גם אני יכול לקבל. אבל מה זה יתן לי?

אני רוצה שכשאני יצא מהבית לעבודה, האנשים שיעברו מולי ברחוב יחייכו ויגידו לי "בוקר טוב " בבוקר. זה מה שמשנה באמת, לא הבולשיט של האינטרנט.
    שכשאני אני חוזר חזרה מהחדר כושר עם חולצה קצרה ובנות עוברות מולי ברחוב ועוברות אותי לגמרי, ואז אני קולט שהן מסיטות מבט אחורה גם אחרי שהן עוברות אותי...זה באמת כיף.
    אתה לא מבין אפילו על מה אתה מדבר...
    אם הייתי מראה לך עם מי אני מסתובב כולל הבחורות שאיתן אני מסתובב,היית מבין כמה שטויות כתבת בתגובה הזאת בניסיון לנחש איך המעמד החברתי שלי בחיים האמיתיים נראה.

פשוט נמאס לי כבר לפרסם תמונות ופרופילים שלי של או של החברים שלי,חשבתי שהוכחתי מספיק כדי להאמין למה שאני כותב.

אם אתה מאמין במשפט "החברים שלך קובעים מי שאתה",סתכל בתחילת המדריך על הלינקים של חברים שלי...הכושי המסומם נמצא במעגל החברתי העכשווי שלי.זה כל מה שאני יכול לחשוף על המעגל החברתי שלי

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

נתתי דוגמא לגבי מעמדות חברתיות של אנשים, לא אמרתי שאתה אחד כזה.
    לא מעניין אותי איך החיים הפרטיים שלך נראים ולא מעניין אותי כמה חברים באמת יש לך.

אגב, אתה לא צריך להוכיח שומדבר פה לאף אחד ובטח שלא לי. אותי זה לא מעניין.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    נתתי דוגמא לגבי מעמדות חברתיות של אנשים, לא אמרתי שאתה אחד כזה.
    לא מעניין אותי איך החיים הפרטיים שלך נראים ולא מעניין אותי כמה חברים באמת יש לך.

אגב, אתה לא צריך להוכיח שומדבר פה לאף אחד ובטח שלא לי. אותי זה לא מעניין.
    סבבה,אז סגרנו את הדיון בינינו

עוד ביקורות,הערות,שאלות?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    במקום לבלבל את השכל בפייסבוק לא עדיף קודם שתהיה לכם בסיס חברתי טוב?
    DO YOU EVEN LIFT?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

חחחחחח שמע שינטן אתה שרוט אתה אשכרה מגיב לעצמך חחחחחחחח

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    DO YOU EVEN LIFT?
    בקשר לשאלה שלך,כן ולא.

התחלתי את כל השינוי ביחד עם הפייסבוק.עברתי מהפכה בחצי השנה האחרונה,כולם אומרים לי את זה.נשאר לי עדיין זה יותר לעבוד על הגוף שלי.

פשוט כשאתה מתחיל שינוי במשהו,אתה ממשיך אותו גם בשאר הדברים,הכל מתגלגל לך אחד לשני.

אף פעם לא הצהרתי שבלי פרופיל פייסבוק אתה לא יכול לזיין,הנקודה שלי הייתה שזה מוסיף,ומוסיף המון.

עוד שאלות?

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    בהתחלה עניינת אותי על השיטה אחרי שקראתי כבר תשלב הראשון (המשכתי לקרוא לא הפסקתי) הבנתי שזה too gayly
    מה שנקרא לייקים מזוייפים, כל השיטה הזו מושטטת על לעוות תמציאות ושורה תחתונה לשקר לעצמך. אז אני אוסיף 40 נקבות ביום ואוסיף איזה "היי" באינבוקס ואפתח שיחת חולין קצרה בשביל היכרות בסיסית. זה לא מה שיגרום לבן אדם חנון לביטחון עצמי כאשר הוא יודע שהלייקים (במידה שיבואו) הם מאנשים שהוא לא מכיר.
    מבחינתי כל הכיף זה לקבל לייקים מאנשים שאתה באמת בקשר באיתם או מאנשים שהייתה רוצה לקבל מהם לייקים. מה עשית בשיטה הזו? יצרת פייסבוק עם תמונות שלך שזה הדבר היחידי שבאמת שייך לחיים שלך. כל השאר זה תפאורה. אומרים שביטחון עצמי בא מבפנים באמת מאמונה בו, פה הבן אדם שעושה את זה לא באמת ירגיש פופולרי, וזה לא יתרום לו כלום חוץ מהעובדה שהוא יראה creature מטורף בעיני כולם, עבודה בעיניים brah
    לייקים מזוייפים - תביא לי לייק אני אתן לך.
    לייקים אמיתיים מחולקים לשניים:
    א. אנשים שאתה מכיר ויעשו לך לייק כי הם מעריכים אותך ולא משנה מה תרשום יזרמו איתך
    ב. אנשים או יותר נכון בנות לרוב, שאתה לא כ"כ מכיר עושות לך לייק כי הסטטוס באמת מוצא חן בעיניהן או שכמו שהוא אמר דיברת איתה קצת והיא עשתה לך לייק כי אתה מצאת חן בעיניה בלי שום קשר לסטטוס.

המטרה פה היא לא להעלות ביטחון לחנון [למרות שאני שם איתך כסף שחנון יהיה מבסוט אם פתאום יהיו לו 30 לייקים במקום 3 על כל סטטוס ובטח שעל תמונה.. וזה יכול לתת לו בוסט רציני לביטחון אם כבר מדברים על זה פתאום הוא מרגיש מקובל]. בכל מקרה המטרה היא לא להעלות את הביטחון אלא את הערך שלך. וזה לא ערך מזוייף אם אתה מקבל לייקים מבנות שדיברת איתן קצת והן התלהבו ממך ועושות לך לייק עכשיו קבוע, להפך.

וכמו שאמרת בשורה האחרונה ופה זה המפתח של המדריך הזה בעצם - הוא יראה בעיני חוץ הרבה יותר טוב. עכשיו כמובן שאם האופי והבנאדם עצמו לא כזה אז כל המדריך הזה שווה לתחת, אבל!! בנאדם שיודע לדבר ופשוט אין לו כ"כ קשרים זה יכול להיות אחלה סיפתח
    קרא חוקי חתימות

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    לייקים מזוייפים - תביא לי לייק אני אתן לך.
    לייקים אמיתיים מחולקים לשניים:
    א. אנשים שאתה מכיר ויעשו לך לייק כי הם מעריכים אותך ולא משנה מה תרשום יזרמו איתך
    ב. אנשים או יותר נכון בנות לרוב, שאתה לא כ"כ מכיר עושות לך לייק כי הסטטוס באמת מוצא חן בעיניהן או שכמו שהוא אמר דיברת איתה קצת והיא עשתה לך לייק כי אתה מצאת חן בעיניה בלי שום קשר לסטטוס.

המטרה פה היא לא להעלות ביטחון לחנון [למרות שאני שם איתך כסף שחנון יהיה מבסוט אם פתאום יהיו לו 30 לייקים במקום 3 על כל סטטוס ובטח שעל תמונה.. וזה יכול לתת לו בוסט רציני לביטחון אם כבר מדברים על זה פתאום הוא מרגיש מקובל]. בכל מקרה המטרה היא לא להעלות את הביטחון אלא את הערך שלך. וזה לא ערך מזוייף אם אתה מקבל לייקים מבנות שדיברת איתן קצת והן התלהבו ממך ועושות לך לייק עכשיו קבוע, להפך.

וכמו שאמרת בשורה האחרונה ופה זה המפתח של המדריך הזה בעצם - הוא יראה בעיני חוץ הרבה יותר טוב. עכשיו כמובן שאם האופי והבנאדם עצמו לא כזה אז כל המדריך הזה שווה לתחת, אבל!! בנאדם שיודע לדבר ופשוט אין לו כ"כ קשרים זה יכול להיות אחלה סיפתח
    באלי לבכות בגלל התגובה הכל כך החכמה הזאת...

סוף סוף מישהו שהבין את העניין

משתמש מכור האוואטר של LosBlancos
    שם פרטי
    CoHeN
    לייקים
    45
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    "כדורגלנים הם אנשים חכמים, יש לנו ראש על המתניים"

בכבוד שלכם מי זה סניה???
    תתחיל איתה זרוק לה מילה
    אל תתבייש היא אישה רגילה
    תתחיל איתה היא מסתכלת
    היא רוקדת ושוב משתוללת
    תתחיל איתה ואל תאכזב
    היא יודעת אתה עוד אוהב
    תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,037 | הודעות: 8,173,624 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect