קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-04-2010, 22:43
  2. [אחר] המדריך להכנת סרט פשוט(בהמשך אלמד איך לעשות סרט רציני יותר)
    על ידי razbbdv142 בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-03-2010, 12:24
  3. המדריך המלא לעשות כסף באינטרנט - לחדשים !
    על ידי m0shikos בפורום כסף ברשת
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-10-2008, 21:35
  4. |מדריך| המדריך המלא לעשות כסף אמיתי דרך האינטרנט
    על ידי pumba בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-10-2007, 18:48
  5. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-03-2007, 19:49
נושא נעול
עמוד 5 מתוך 6 << ראשון ... 3456 אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 81

המדריך המלא לפייסבוק,איך לעשות פרופיל מושך - עמוד 5

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    לייקים מזוייפים - תביא לי לייק אני אתן לך.
    לייקים אמיתיים מחולקים לשניים:
    א. אנשים שאתה מכיר ויעשו לך לייק כי הם מעריכים אותך ולא משנה מה תרשום יזרמו איתך
    ב. אנשים או יותר נכון בנות לרוב, שאתה לא כ"כ מכיר עושות לך לייק כי הסטטוס באמת מוצא חן בעיניהן או שכמו שהוא אמר דיברת איתה קצת והיא עשתה לך לייק כי אתה מצאת חן בעיניה בלי שום קשר לסטטוס.

המטרה פה היא לא להעלות ביטחון לחנון [למרות שאני שם איתך כסף שחנון יהיה מבסוט אם פתאום יהיו לו 30 לייקים במקום 3 על כל סטטוס ובטח שעל תמונה.. וזה יכול לתת לו בוסט רציני לביטחון אם כבר מדברים על זה פתאום הוא מרגיש מקובל]. בכל מקרה המטרה היא לא להעלות את הביטחון אלא את הערך שלך. וזה לא ערך מזוייף אם אתה מקבל לייקים מבנות שדיברת איתן קצת והן התלהבו ממך ועושות לך לייק עכשיו קבוע, להפך.

וכמו שאמרת בשורה האחרונה ופה זה המפתח של המדריך הזה בעצם - הוא יראה בעיני חוץ הרבה יותר טוב. עכשיו כמובן שאם האופי והבנאדם עצמו לא כזה אז כל המדריך הזה שווה לתחת, אבל!! בנאדם שיודע לדבר ופשוט אין לו כ"כ קשרים זה יכול להיות אחלה סיפתח
    כל כך מסכים איתו...
    חחחחחחחחחחחחחח מזכיר לי את הקטע שהייתה ילדה שעשת מסיבת יומהולדת פתחת אוונט בפייסבוק ולא עשתה אותו לקבוצה סגורה.. ובאו אליה הבייתה כמה אלפים
    קיצר מה שהוא אמר נכון.. אם אתה במצב יחסית טוב/סביר זה רק ישפר(מצד שני אם אתה בצד השני זה יראה כל כך מגוכח), זה שזה נראה נואש לחלק מהאנשים טוב זה תלוי איך מסתכלים על זה.. אני בטוח שלהרבה ממי שיש פייסבוק יש לא מעט אנשים שהוא לא מדבר איתם בכלל בפייסבוק.
    זה מאוד תלוי איך מציגים את זה, מצד שני זה סוג של להטריל אנשים ולהסתלבט עליהם ועל החיים שלך.

משתמש מכור האוואטר של LosBlancos
    שם פרטי
    CoHeN
    לייקים
    45
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    "כדורגלנים הם אנשים חכמים, יש לנו ראש על המתניים"

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    דומה לבולבול חחח
    תתחיל איתה זרוק לה מילה
    אל תתבייש היא אישה רגילה
    תתחיל איתה היא מסתכלת
    היא רוקדת ושוב משתוללת
    תתחיל איתה ואל תאכזב
    היא יודעת אתה עוד אוהב
    תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי LosBlancos צפיה בהודעה
    דומה לבולבול חחח
    חחח אבל יש לו אחלה סטטוסים

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    חוץ מי זה שמה שאתם אומרים זה חסר הגיון לחלוטין ברמה שאי אפשר לתאר.אתה חושב באמת אפשר להגיע למלא לייקים רק עם האנשים שאתה מכיר?בוא נגיד גם אם היה לי 400 חברים שאני מכיר בחיים האמייתים,אפילו 100 מתוכם כנראה לא היו נותנים לי לייק.

אתם רוצים הרבה לייקים,פרסום,לשפר את המעמד החברתי שלך,אבל אתם באותו הזמן רוצים להכיר את כולם...זה לא הולך ביחד.זה או זה או זה...תראה לי מישהו מפורסם אחד שמפוצץ בלייקים ומכיר את כל האנשים בפייס שלו...? כשאמרתי שאני הולך לחשוף את כל סודות הפייסבוק כדי לעשות יותר לייקים,הייתי בטוח שאתם מבינים שצריך לעשות את זה גם עם אנשים שאתם לא מכירים.אחרת מה כל הקטע?הרי כל עניין הפייסבוק הוא להכיר בחורות שאתה עדיין לא מכיר.

וככה עושים את זה,זה שיטה של 100%,וחוץ מי זה שאף אחד עדיין מאטרף לא הוסיף אותי,אז בנתיים אין סטוקרים ולא יודע על מה אתה מדבר
    אפשר להגיע למלא לייקים עם האנשים שאתה "מכיר"
    או ליתר דיוק, אנשים שראית פעם אחת וזהו.

קח דוגמא CLUB PROMOTERS או סתם מארגני מסיבות טובות בבתים אצלכם בקנדה - לכל אחד כזה יש יותר מ4000 חברים בפייסבוקים ויותר לייקים ממך.
    למה?
    כי כולם מוסיפים אותם
    למה כולם מוסיפים אותם?
    כי הם SICKKUNTS עם מעמד שיודעים מה לעשות עם הכוח שיש להם בידיים

אני לא רואה בנאדם כזה מוסיף 5435345435 בחורות סתם ככה..אולי מתחיל עם איזו בחורה או שתיים פעם ב אבל לא יותר מזה

ובאמת התאכזבתי ממך בקטע של הזאת שבמערכת יחסים איתך, NO HATER אבל אם בחורה אומרת לי משו כזה אני תופס רכבת לצד השני של LA

או שאתה מזיין כל יום מישי אחרת ונמאס לך
    או שאתה עצלן ברמות שאתה לא יכול לקום מהכיסא (תפסיק לעשן עצה ממני)
    או שישך AA משתק שאפילו לכובעים בעזריאלי אין

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    אפשר להגיע למלא לייקים עם האנשים שאתה "מכיר"
    או ליתר דיוק, אנשים שראית פעם אחת וזהו.

קח דוגמא CLUB PROMOTERS או סתם מארגני מסיבות טובות בבתים אצלכם בקנדה - לכל אחד כזה יש יותר מ4000 חברים בפייסבוקים ויותר לייקים ממך.
    למה?
    כי כולם מוסיפים אותם
    למה כולם מוסיפים אותם?
    כי הם SICKKUNTS עם מעמד שיודעים מה לעשות עם הכוח שיש להם בידיים

אני לא רואה בנאדם כזה מוסיף 5435345435 בחורות סתם ככה..אולי מתחיל עם איזו בחורה או שתיים פעם ב אבל לא יותר מזה

ובאמת התאכזבתי ממך בקטע של הזאת שבמערכת יחסים איתך, NO HATER אבל אם בחורה אומרת לי משו כזה אני תופס רכבת לצד השני של LA

או שאתה מזיין כל יום מישי אחרת ונמאס לך
    או שאתה עצלן ברמות שאתה לא יכול לקום מהכיסא (תפסיק לעשן עצה ממני)
    או שישך AA משתק שאפילו לכובעים בעזריאלי אין
    תביא לי פייסבוק של מישהו אחד מפורסם לפחות שמכיר את כ-ו-ל-ם אצלו בפייס.

אין שום הגיון במה שאתה אומר...זה כמו להגיד שWIZ מכיר את כל ה FANS שלו

אבל אף אחד לא הולך להוסיף אותך אם יש לך חרא פרופיל,זאת הבעיה.
    יש לי כרגע 140 בקשות לאשר,היה לי 200,אישרתי 75 בנות רובן כוסיות...

אז נכון בהתחלה אתה זה שמוסיף את כולם,אבל לאט לאט כשאתה מתחיל לבנות טוב את הפרופיל שלך,בנות מתחילות לדבר א-י-ת-ך,אנשים מוסיפים א-ו-ת-ך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:27.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

דווקא אני עם טיילר.
    רוב הייחצנים המוצלחים שאני מכיר הם אנשים שרוב החברים שלהם בפייסבוק הם אנשים שהוסיפו אותם ולא הם מוסיפים אנשים כדי שיכירו אותם.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:27.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

קראתי שוב את המדריך בראש פתוח יותר (תרתי משמע) וקראתי עד הסוף לשם שינוי ולא כמו הפעם הראשונה שרפרפתי. אין לכם מושג איזה זהב הבנאדם הזה הביא לפה.
    פאקינג. לנעוץ. המדריך הכי טוב שנכתב פה בכל הזמנים, אם מבינים אותו כמו שצריך להבין כי יש הרבה מידע בין השורות שאם אתה מרפרף אתה לא רואה אותו, או שאם אין לך נסיון ברשתות חברתיות אתה לא תבין אותו.
    נזכרתי בתקופה שהיה את המקושרים והשוקס וכל החרא הזה ונזכרתי בדברים שהייתי עושה פעם והיו הולכים לי, שתכלס זה אותו חרא הכל

ונזכרתי איך שאני הייתי עושה 35354543 תמונות במשך כמה שעות, עמדתי איזה 5 דקות באותה פוזה בלי לזוז (וזה קשה) והכל בשביל תמונה אחת טובה. זה לא קל.

זה גאוני אם עושים את זה נכון. ואתה יכול לזיין כל סופש מישי חדשה אם אתה עושה את זה מספיק זמן ונכון
    מה שכן, צריך בשביל זה עדיין בסיס כלשהו, יעני קשרים מינימליים ולצאת כל סופש ולהכיר אנשים, כמה שיותר יותר טוב. לא משו מסובך מדי.
    תעשו לעצמכם אפילו מטרה - לסגור כמה שיותר פייסבוקים בסופש. עזבו לזיין, אתם צריכים להכיר. זה מה שאני עשיתי שהתחלתי לצאת בתיכון - יצאתי מנקודת הנחה שזיין אני לא אהיה ופשוט זרקתי את עצמי על מעגלים חברתיים
    ככל שתכיר יותר בחורות, יהיה לך יותר FRIENDS SUGGESTIONS לבחורות אחרות, יהיה לך יותר חברםי משותפים איתן, תצא פחות ווירדו, ואם אתה נראה טוב וישך תמונות פרופיל טובות (מה שיש לי הייתי אומר) אז זה יצליח.

AWAKE תודה לך קלטתי חלק שהיה חסר לי פה. זה משתלב לי עם הרבה מאוד בעיות שהיו לי עד עכשיו, ואני חושב שמצאתי תפתרון שחיפשתי (וזה לא מה שאתם חושבים)

נתראה עוד חצי שנה עם פרופיל של SICKKUNT (שהמציאות לא שונה מהפרופיל הזה)

סידרת לי תראש אחושרמוטה, אני אוהב אותך.

עכשיו כל מה שאני צריך זה זמן ולהמשיך לעשות את מה שאני עושה.
    וצלם. אני פאקינג. חייב. צלם.

מה שכן, אתה צריך להביא את זה לידי ביטוי במציאות גם כן, למשל, בסופו של דבר להפגש עם הבחורות שאתה מוסיף או הבחורות שמוסיפות אותך במציאות כי אחרת סתם תצא אינסל
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 04-03-2013 בשעה 23:55.

קראתי שוב את המדריך בראש פתוח יותר (תרתי משמע) וקראתי עד הסוף לשם שינוי ולא כמו הפעם הראשונה שרפרפתי. אין לכם מושג איזה זהב הבנאדם הזה הביא לפה.
    פאקינג. לנעוץ. המדריך הכי טוב שנכתב פה בכל הזמנים, אם מבינים אותו כמו שצריך להבין כי יש הרבה מידע בין השורות שאם אתה מרפרף אתה לא רואה אותו, או שאם אין לך נסיון ברשתות חברתיות אתה לא תבין אותו.
    נזכרתי בתקופה שהיה את המקושרים והשוקס וכל החרא הזה ונזכרתי בדברים שהייתי עושה פעם והיו הולכים לי, שתכלס זה אותו חרא הכל

ונזכרתי איך שאני הייתי עושה 35354543 תמונות במשך כמה שעות, עמדתי איזה 5 דקות באותה פוזה בלי לזוז (וזה קשה) והכל בשביל תמונה אחת טובה. זה לא קל.

זה גאוני אם עושים את זה נכון. ואתה יכול לזיין כל סופש מישי חדשה אם אתה עושה את זה מספיק זמן ונכון
    מה שכן, צריך בשביל זה עדיין בסיס כלשהו, יעני קשרים מינימליים ולצאת כל סופש ולהכיר אנשים, כמה שיותר יותר טוב. לא משו מסובך מדי.
    תעשו לעצמכם אפילו מטרה - לסגור כמה שיותר פייסבוקים בסופש. עזבו לזיין, אתם צריכים להכיר. זה מה שאני עשיתי שהתחלתי לצאת בתיכון - יצאתי מנקודת הנחה שזיין אני לא אהיה ופשוט זרקתי את עצמי על מעגלים חברתיים
    ככל שתכיר יותר בחורות, יהיה לך יותר FRIENDS SUGGESTIONS לבחורות אחרות, יהיה לך יותר חברםי משותפים איתן, תצא פחות ווירדו, ואם אתה נראה טוב וישך תמונות פרופיל טובות (מה שיש לי הייתי אומר) אז זה יצליח.

AWAKE תודה לך קלטתי חלק שהיה חסר לי פה. זה משתלב לי עם הרבה מאוד בעיות שהיו לי עד עכשיו, ואני חושב שמצאתי תפתרון שחיפשתי (וזה לא מה שאתם חושבים)

נתראה עוד חצי שנה עם פרופיל של SICKKUNT (שהמציאות לא שונה מהפרופיל הזה)

סידרת לי תראש אחושרמוטה, אני אוהב אותך.

עכשיו כל מה שאני צריך זה זמן ולהמשיך לעשות את מה שאני עושה.
    וצלם. אני פאקינג. חייב. צלם.

מה שכן, אתה צריך להביא את זה לידי ביטוי במציאות גם כן, למשל, בסופו של דבר להפגש עם הבחורות שאתה מוסיף או הבחורות שמוסיפות אותך במציאות כי אחרת סתם תצא אינסל
    ממש נכס פאסיבי לעתיד. פשוט לשבת בבית והיא תגיע בחבילת הפתעה לבחירתך בצבעי בלונד, שטני או ג'ינגי.

בהצלחה.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

זה עבד לי בתיכון, בצורה שונה אבל עבד, חצי מהבנות שהבאתי בתיכון הבאתי אותן מרשתות חברתיות

למה שזה לא יעבוד היום??? ועוד בLA, שזה מקום ענקי עם הרבה יותר אופציות?
    מה שכן חייבים לצאת כל סופש ולהכיר מלא אנשים אחרת זה לא ילך....וכמובן מלא ידידות, פשוט תבוא לכל אחת בגישה של ידיד ולא רק שלרוב תקבל ההפך מזה אלא גם תכיר מלא בנות ככה ולא יראו אותך כמישו מאיים שמנסה לזיין את חברה שלה=פחות קוקבלוקים

זה הרבה יותר טוב מלצאת קבוע עם 2 חברים, להשתכר כמו טמבלים ולהתחיל עם כל מה שזז..הרבה יותר פרקטי ויותר אפקטיבי לטווח הארוך
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 05-03-2013 בשעה 02:37.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

חחחחחחחח היה מוזר לי לראות את טיילר עובר לצד שלי

אבל סחטיין אחי כל הכבוד שהבנת,כמובן לא צריך להגזים ולצאת החוצה גם עם חברים

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

שומדבר מוזר, בהתחלה רפרפתי כזה ואז ראיתי תחלק של "תוסיפו 40 בנות" And i was like didn't read lol

ואז הבנתי כמה שזה מדריך שימושי אם עושים בו שימוש נכון, כשבאמת ישבתי וקראתי אותו

ככה שכל הכובעים פה - צאו, תכירו מלא בנות מתוך כוונה ידידותית ככל שאפשר, תוסיפו תחברות שלהן בSUGGESTIONS והרבה מהן, תדברו איתן על מסיבות וכו' וכו' ותצטלמו איתן במסיבות!!

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

שומדבר מוזר, בהתחלה רפרפתי כזה ואז ראיתי תחלק של "תוסיפו 40 בנות" And i was like didn't read lol

ואז הבנתי כמה שזה מדריך שימושי אם עושים בו שימוש נכון, כשבאמת ישבתי וקראתי אותו

ככה שכל הכובעים פה - צאו, תכירו מלא בנות מתוך כוונה ידידותית ככל שאפשר, תוסיפו תחברות שלהן בSUGGESTIONS והרבה מהן, תדברו איתן על מסיבות וכו' וכו' ותצטלמו איתן במסיבות!!
    לא עדיף קודם לפתח שיחה ואם היא זורמת איתך בדיבור רק אח"כ להוסיף? אומנם תוסיף פחות בנות אבל לפחות תוסיף בנות שזורמות איתך בדיבור ולא סתם בנות רק בשביל שיהיה לך יותר חברים
    נערך לאחרונה על ידי hai60; 05-03-2013 בשעה 20:21.
    קרא חוקי חתימות

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,127 | הודעות: 8,173,714 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect