קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יאללה פורום חדש משהו בסט נפתח
    על ידי חיליק בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-08-2006, 02:46
  2. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 17-08-2006, 01:56
  3. לנעול יש דיון חדש.
    על ידי Knight בפורום Maple Story
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-04-2006, 10:25
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-02-2006, 00:44
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-02-2006, 19:59
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 8 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 108

יאללה, דיון חדש. השאלות מהנושא של רודני שטום נעל: - עמוד 3

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אהה..אבל זה לא bootcamp אחי...כל פעם שהוא הולך לעשות bootcamp או איזה משהו כזה או אחר במדינה שונה, אז הוא נותן הרצאה חינם באיזור..
    זה תמיד הוא עושה את זה כל פעם מחדש...
    bootcamp זה 3 ימים של 3 אנשים שהולכים איתו והוא מלמד אותם מה לעשות וקורע אותם שינסו את זה פעם אחרי פעם, זה מאוד אינטנסיבי וקשה..
    אבל מקבלים תוצאות מפחידות ופידבקים במקום ממנו...זה מדהים. חשבתי יש תיעוד של זה...
    ממה שקראתי באתר שלהם אני דיי בטוח שזה הרצאות מתוך bootcamps.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

ייטינגר אתה אסתטי, סתום תפה. אתה איזה 90 קילו על 8 אחוז שומן אם אנלא טועה אמרת את זה פה. ואני יוצא מנקודת הנחה שישך Facial aesthetics ובשביל לזיין קבוע אתה צריך להוריד חולצה ולרקוד כמו סיק קאנט ולא יותא מזה
    אתה לא דוגמא לכלום, plz go
    כשיהיו לי נתונים כמו שלך אני יזרים בנות בלגעת להן בציצי מול חברות שלהן

יש לחבק בנות (וגם להרים/להפיל אותן לספה) אחרי שאתם כבר מדברים והתחלת איתה...בזה אין שומדבר מוזר אני עושה את זה יותר מכולכם
    ויש לבוא לחבורת בנות שאתה לא מכיר אף אחת ממנה, על הפאקינג התחלה להתחיל להמרח על אחת מהן ועוד לצפות שהיא תזרום עם החרא הזה.
    היא צריכה להיות על אקסטזי בשביל לזרום עם זה. בעיקר, בעיקר ליד חברות שלה שהמטרה שלהן זה לדפוק לך קוקבלוק בכמה שפחות זמן.

אני לא הולך לצלם שומדבר, אבל אני יעשה את זה אם נצא למועדון או דאנס בר באיזשהו סופש, ואני יכתוב פה מה מי ומו (כי אנלא מתכוון להביך את עצמי ככה במסיבת בית). אני נראה יותר טוב מאיזה ג'ינג'י מקריח תהיו בטוחים, ככה שמראה זאת לא הבעיה שלי. אני אמנם לא אסתטי אבל עדיין

יודעים מה
    אני ינסה לשכנע תמעגל החברתי שלי לבוא למועדונים באיזור של הוליווד, איפה שהחרא הזה קרה. אותו מקום, אותו סגנון בחורות, מישו שנראה יותר טוב, אותה שיטה.

אני ייגש ככה ל100 בנות. לא כולל שמנות וכו'. רק בנות כמו בסרטון (שלא תגידו שלא ניגשתי מספיק, מישו עם מראה ממוצע מביא נשיקה ב100% אחרי הפעם ה20, סטטיסטית זה נבדק)

אם זה לא עובד ואני לא מביא ככה מישי אני מכתיר את ג'וליאן כחרטטן שמשכיר נערות ליווי בשביל הסרטונים המעפנים שלו.

אגב אתם מוזמנים לתת לי דוגמאות איך לגשת לבחורות חוץ מהחיבוק בהתחלה, אני רוצה להשתיק את כולכם פה ולצאת רק בשביל להוכיח לכם שזה סקאם.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 05-03-2013 בשעה 21:58.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:26.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מה אפס מה? מה הוא כבר יודע לעשות שאני לא? לחבק ולהפיל בחורות? מה כבר ראית ממנו שהוא כזה "תותח" בעיניים שלך? הוא לא עושה שומדבר מיוחד חוץ מההתחלות המפגרות שלו שנראות הזויות ולא טבעיות
    בחיית נו כל מה שראינו ממנו אלה דברים שאני יודע לעשות ואני גם נראה יותר טוב ממנו (הבנאדם מקריח...)

אם אתה מתחיל עם 100 בחורות במועדון בצורה נורמלית, בפעם ה9-20 מישי תזרום איתך, וזה אם אתה נראה ממוצע

אם אני, אחד שנראה מעל הממוצע לא מצליח להביא נשיקה מ100 בנות שניגשתי אליהן בשיטה המפגרת של ג'וליאן זה אומר שזה סקאם נקודה.

הוא מעלה תמונות, אתה רק מדבר ומשתחצן ללא הפסקה.

עד שלא תעלה תמונה, או סרטון כלשהוא או לא יודע מה - הכל בגדר חרטא. דיבורים באוויר

לא רוצה להוכיח? אל תוכיח. כל אחד יכול לחרטט עד מחר בפורמים הכי קל שיש, אולי גם מהנה אם אתה כ"כ נהנה ועושה את זה כבר שנים

תעלה תמונה אף אחד לא יבוא לאנוס אותך, נמאס לשמוע אותך רק מהלל ומשבח בלי תמונה אחת מכל הטוב הזה שאתה כותב שיש לך
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

למה לי לחשוף את עצמי פה?

רודני לא עושה את זה
    טום לא עושה את זה
    פולו לא עושה את זה
    ייטינגר לא עושה את זה

למעשה אף אחד לא עושה את זה ולהם אתם לא אומרים מילה...אין לי שום טוב, ערב ממוצע של רודני נראה הרבה יותר טוב מערב ממוצע שלי (לפי מה שכותב כמובן). כנ''ל לגבי פולו, ייטינגר סתם אסתטי אז מה שהוא כותב זה הגיוני ואת טום אנלא מכיר. למה אתה לא מבקש מהם תמונות? ביננו הדיווחים שלהם טובים משלי בהרבה. אז פעם אחת פעמיים התחילה איתי בחורה שווה וגם אותה לא זיינתי ופתאום כולם קמים על הרגליים? מה בחיים לא התחילו איתכם?

אף אחד פה לא חשף את עצמו והם משוויצים ביכולות שלהם הרבה יותר ממני כי הם אומרים שהם טובים עם בנות, אני אומר שאני גרוע. עד שהם לא חושפים את עצמם אין לי סיבה לעשות את זה

איזה כבר טוב יש לי, כולה מסיבות קולג', דאנס ברים ופעם ב...מועדון בהוליווד
    כל זה ולא זיינתי מאז ווגאס...זה נראה לך טוב יסטלן?
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 05-03-2013 בשעה 23:25.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

הוא לא ביקש מכם שתאמינו למה שהוא כותב והוא לא אומר שהוא איזה זיין, מה אתם לחוצים כמו טמפונים?
    גם מה אתם כזה תופסים ממנו שאתם צריכים תמונה? הוא אומר את דעתו. מבטיח שאם הוא ינסה ויילך לו הוא יסתום.
    אני מעולם לא ניסיתי תשיטה שלו (ולא ראיתי את הסרטונים, אם נהיה ממש כנים), אבל אני כן יודע, שעד שאני לא מנסה אני לא מבקר אותו... וכשאני אנסה אני אדע אם השיטה שלו טובה או לא.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 05-03-2013 בשעה 23:32.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    למה לי לחשוף את עצמי פה?

רודני לא עושה את זה
    טום לא עושה את זה
    פולו לא עושה את זה
    ייטינגר לא עושה את זה

למעשה אף אחד לא עושה את זה ולהם אתם לא אומרים מילה...אין לי שום טוב, ערב ממוצע של רודני נראה הרבה יותר טוב מערב ממוצע שלי (לפי מה שכותב כמובן). כנ''ל לגבי פולו, ייטינגר סתם אסתטי אז מה שהוא כותב זה הגיוני ואת טום אנלא מכיר. למה אתה לא מבקש מהם תמונות? ביננו הדיווחים שלהם טובים משלי בהרבה. אז פעם אחת פעמיים התחילה איתי בחורה שווה וגם אותה לא זיינתי ופתאום כולם קמים על הרגליים? מה בחיים לא התחילו איתכם?

אף אחד פה לא חשף את עצמו והם משוויצים ביכולות שלהם הרבה יותר ממני כי הם אומרים שהם טובים עם בנות, אני אומר שאני גרוע. עד שהם לא חושפים את עצמם אין לי סיבה לעשות את זה

איזה כבר טוב יש לי, כולה מסיבות קולג', דאנס ברים ופעם ב...מועדון בהוליווד
    כל זה ולא זיינתי מאז ווגאס...זה נראה לך טוב יסטלן?
    אני חשפתי את עצמי

אבל איך אני יודע אם אני טוב עם בנות?

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אם אני ינסה וילך לי אני יותר מאסתום, אני אהיה MIRER של השיטה של ג'וליאן ואעשה את זה קבוע. אם משו הולך לי פעם אחת אני עושה אותו עד המוות

וAWAKE1 חשפת את עצמך ואני אומר לך ככה לפי מה שראיתי, אתה יכול להגיע בקרוב מאוד למצב שאתה מזיין מישי חדשה כל סופש ואחרי פחות מחצי שנה לאיידס שלך יהיה איידס ואתה תהיה מיני סלב באיזור שלך אם תמשיך בקצב הזה
    רק תזרום עם הבחורות שנופלות עליך, ונופלות המון ממה שזה נראה. אם תעשה את זה מה שאמרתי יקרה.

ויש לי שאלה אליך - ראית מישו בקנדה מתחיל עם בנות במועדונים בגישה של ג'וליאן?? אם כן, הלך לו?
    אתם מאוד דומים לנו בהרבה דברים ככה ש...

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    ייטינגר אתה אסתטי, סתום תפה. אתה איזה 90 קילו על 8 אחוז שומן אם אנלא טועה אמרת את זה פה. ואני יוצא מנקודת הנחה שישך Facial aesthetics ובשביל לזיין קבוע אתה צריך להוריד חולצה ולרקוד כמו סיק קאנט ולא יותא מזה
    אתה לא דוגמא לכלום, plz go
    כשיהיו לי נתונים כמו שלך אני יזרים בנות בלגעת להן בציצי מול חברות שלהן

יש לחבק בנות (וגם להרים/להפיל אותן לספה) אחרי שאתם כבר מדברים והתחלת איתה...בזה אין שומדבר מוזר אני עושה את זה יותר מכולכם
    ויש לבוא לחבורת בנות שאתה לא מכיר אף אחת ממנה, על הפאקינג התחלה להתחיל להמרח על אחת מהן ועוד לצפות שהיא תזרום עם החרא הזה.
    היא צריכה להיות על אקסטזי בשביל לזרום עם זה. בעיקר, בעיקר ליד חברות שלה שהמטרה שלהן זה לדפוק לך קוקבלוק בכמה שפחות זמן.

אני לא הולך לצלם שומדבר, אבל אני יעשה את זה אם נצא למועדון או דאנס בר באיזשהו סופש, ואני יכתוב פה מה מי ומו (כי אנלא מתכוון להביך את עצמי ככה במסיבת בית). אני נראה יותר טוב מאיזה ג'ינג'י מקריח תהיו בטוחים, ככה שמראה זאת לא הבעיה שלי. אני אמנם לא אסתטי אבל עדיין

יודעים מה
    אני ינסה לשכנע תמעגל החברתי שלי לבוא למועדונים באיזור של הוליווד, איפה שהחרא הזה קרה. אותו מקום, אותו סגנון בחורות, מישו שנראה יותר טוב, אותה שיטה.

אני ייגש ככה ל100 בנות. לא כולל שמנות וכו'. רק בנות כמו בסרטון (שלא תגידו שלא ניגשתי מספיק, מישו עם מראה ממוצע מביא נשיקה ב100% אחרי הפעם ה20, סטטיסטית זה נבדק)

אם זה לא עובד ואני לא מביא ככה מישי אני מכתיר את ג'וליאן כחרטטן שמשכיר נערות ליווי בשביל הסרטונים המעפנים שלו.

אגב אתם מוזמנים לתת לי דוגמאות איך לגשת לבחורות חוץ מהחיבוק בהתחלה, אני רוצה להשתיק את כולכם פה ולצאת רק בשביל להוכיח לכם שזה סקאם.
    זה ממש לא ככה. אני באמת אסתטי אבל אני צריך לעבוד קשה כמו כולם. זה פרמטר חשוב אבל לא מאוד.

חבל שתשקיע בזה ותתאכזב.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:26.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

האמת שאני משקיע בגוף שלי למטרה אחרת שהיא די החלום שלי כל החיים ואני נמצא בול במקום המתאים בשביל זה. זה אפילו לא בשביל כסף כי זה לא כסף משו אלא בשביל לסמן וי על משו שאני צריך לעשות לפני שאני מת (מה שיותר קרוב ממה שנדמה לכם, אני מרגיש תחרא הזה מגיע)

אבל ייטינגר וואלה אנלא קונה את זה שאתה צריך לעבוד קשה כמו כולם. אולי בישראל זה נכון אבל פה זה ממש לא ככה. אם אני, אחד שאין לו גוף בכלל, מתחיל לרקוד על הרחבה כמו SICKKUNT כאילו שאף אחד לא מסתכל, בנות מתחילות איתי ורוקדות לידי וכל מה שאני צריך לעשות זה את החרא של ג'וליאן, אני מדמיין את עצמי עושה את זה בלי חולצה. הכמות תוכפל אם לא תשולש. ראיתי אנשים עושים את זה בלייב ונפלה לי הלסת.

אולי אין לך FACIAL AESTHETICS ושיער בנזונה (השערה), לאדע אבל אנלא קונה את זה שאם אתה מוריד חולצה אתה באותה רמה עם הישראלי הממוצע עם כרס בירה שרוקד כמו מפגר עם תנועות של אקדח ביד...

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    בכל מקרה...בוא נהיה אמיתיים קצת, זה לא רק לבוא ולחבק בחורה תהיה רציני...תגיד לי זה שסיבבתי בחורה פעם וישר אחר הסיבוב היא קפצה עליי ונישקה אותי (true story) אז זה אומר שכל מי שיעשה את זה זה יעבוד לו ?? זה שבדרך קבע אני מושך בחורות ואומר להן "את סקסית" וזה עובד לי (לא תמיד) אז אתה חושב שכל אחד שיעשה את זה זה יעבוד לו ?? צריך לעשות את זה עם ביטחון, צריך לדעת איך לזוז איך לדבר וגם צריך לדעת מה לעשות אחר כך...רק לחבק בחורה לא מספיק לכלום...מה הצעד הבא שלך ? לעמוד ולשתוק ?? בכל מקרה אני עדיין מעודד שתלך ותתחיל עם 100 בחורות כשאתה שובר קירבה ישר, זה כיף מרגש ואדירר...ואם תעשה את זה נכון אז גם תקבל תוצאות טובות...אבל כל הקטע של ג'וליאן שכנראה לא הבנת אותו, זה לא רק למשוך בחורות ולחבק אותן, אלא כל מה שהוא עושה, זה הדיבור שלו, זה מה שהוא אומר ואיך שהוא אומר ואיך שהוא מדבר, זה הכל...ההתחלה לא משנה כלום...הוא הראה שהוא יכול להביא בחורה ע"י לבוא אליה ולצעוק לה DOGGG סתם בלי קשר לעולם. מה שמשנה זה מה שאתה עושה אחר כך, איך אתה מתנהג ומה אתה עושה..

זה לא קשור לדיון...אף אחד פה לא משוויץ, אנחנו מדברים על מה אפשר ומה כדאי ומה ומה ומה ...+זה שהוא לא חייב לך כלום..
    רפרפתי קצת בעוד סרטונים שלו, הבנתי תגישה. הוא פשוט כנה ואמיתי ולא מתבייש במי שהוא כרגע. נציין רק פרט שולי שהוא נראה פי 10 יותר טוב מהישראלי הממוצע אבל זה פרט שולי...
    שהרעיון מאחורי זה הוא מאוד נכון אבל הדרך שבה הוא מתחיל עם בחורות גורמת לי לגחך ולהגיד שזה מבויים...

לפעמים אתה יוצא אחד השחצנים, ולפעמים אני אומר וואלה זה בן אדם אחלה גבר.

כשלמשל אתה אומר שאין לי, ומה יש לי להתגאות, ובמה יש לי להשוויץ?

אני מעריך אנשים כאלה.
    שים לב, אף פעם אנשים מוצלחים לא משוויצים. לא מתלהבים.
    רק שאצלך זה ההפך, או שאתה עושה בכוונה פה בפורום? רק תגיד

סבבה, יש לבן אדם מוצלח וממעמד כלכלי גבוה שעון שעולה ככה וככה אלפי דולרים, והוא עונד אותו על היד. אבל הוא לא משוויץ בו. מבין מה הכוונה שלי?

רודני, טום, וכל השאר - לא יודע מה איתם, לא ראיתי אותם משוויצים. ניראים לי אנשים רגילים פשוטים כמו כל אדם שאני מכיר בערך.
    גם אם יוצא להם להם להזרים בנות פה ושם, ולצאת ולבלות. זה לא איזה מישהו מיוחד. אנשים רגילים שיודעים להנות מהחיים.
    אני גם לא יודע אם זה אמת, למרות שאצל רודני אני מקבל תמונה אמיתית. כל השאר לא יודע ולא מעניין אותי. החיים שלהם

אבל אתה אשכרה יצרת לעצמך דמות של אליל פה ואתה כותב ומשתף יותר מכל אחד אחר ואתה בטח מודה לזה שאתה גם משוייץ מידי פעם או יותר מידי אפילו, יש אנשים הולכים פה עיוורים אחרי טיילר. מצד אחד, כל הכבוד לך. וואלה צריך יכולת צריך
    שיהיה לך כישרון לעשות דבר כזה לגרום לאנשים להתאהב בך אפילו אם זה דרך האינטרנט. יש פה אשכרה מעריצים שלך טיילר.

למשל פולו, ת'יודע אתה לא צריך לענות כששואלים מישהו אחר.
    יש לו פה, תן לו לענות. או שהוא מסכן שאתה צריך לענות במקומו?
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

במה אני משוויץ? בזה שאני יודע לרקוד? בזה שאני נראה מעל הממוצע (לא דוגמן של אברקרומבי אבל עדיין)? בזה שפה ושם בנות מתחילות איתי? בזה שהתחלתי ליצור קשרים? בזה שאני אוכל טוב ולא מפסיד אימון אף פעם? אלה לא דברים מי יודע מה נדירים, בכל שכבה שלכם יש ילד כמוני+-...

או בזה שקמתי מהכיסא ועשיתי משו עם החיים שלי ולקחתי אותם לכיוון שרציתי להיות? האמת שרוב הMIRERS שלי פה הם כאלה שמחפשים מוטיבציה לעשות תצעדים שעשיתי שזה לא היה קל בכלל, אין לך מושג כמה פעמים רציתי לוותר באמצע התהליך, אתה חושב זה קל לעשות את מה שעשיתי? הרבה יותר פשוט לשבת לאכול צ'יטוס ולכתוב פוסטים דרך משתמש אנונימי עד כמה ש"דשברלין הוא אוחצ'ה נרקומן קוקסינל" שזה מה שהsadcunt crew עושה P:

כי תכלס כל זה נכון, אני לא איזה מליונר או דוגמן או זיין על או אפילו סטטוס אין לי פה עדיין, אבל אני מנסה לעשות משו עם החיים שלי ושם זין על ההייטרים והsadcunts. זה כנראה מה שהופך אותי ל"אליל"

לפעמים אני מטריל אבל במציאות אני הכי צנוע שיש ובחיים לא תפסתי תחת על אף אחד
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 06-03-2013 בשעה 00:53.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,412 | הודעות: 8,202,005 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect