כל האדידס הישנות למיניהם יהיו לך טובות. סוליה שטוחה, הנעל עצמה מאד שמנה כזאתי.
כל האדידס הישנות למיניהם יהיו לך טובות. סוליה שטוחה, הנעל עצמה מאד שמנה כזאתי.
|
|
המחיר של הבושם לא אמור להיות כ"כ זול, זה בטוח מקורי טיילר?
כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "
הנעל העליונה נראית ממש סבבה אבל הבעיה שהיא נעל לילדים\נערים...יש לה לוק זול כזה.
הנעל התחתונה הרבה יותר אלגנטית ויפה, יותר בוגרת כזאת אבל היא גבוה קצת...קיצר מה שבאלך.
אגב, למה דווקא שאפל?
אמממ אני לומד את זה בגלל שאני ממש מתחבר לתנועה של ההחלקה, וגם זה וגם טקטוניק אני חושב שהם יקנו לי שליטה ממש טובה בגוף שלי, ויהפכו אותי לרקדן הרבה יותר טוב, גם אם אני לא בהכרח ארקוד את אותם ריקודים... זתומרת שזה הריקודים שהכי ייתנו לי חופש תנועה ולרקוד איך שבאלי וזה עדיין ייראה טוב.
אבל תכלס כשאני אהיה מספיק טוב באלה אני אלמד דברים אחרים,... אבל כל דבר בעיתו.
עריכה: מצאתי נעל ממש יפה של קאסטרו
http://www.castro.com/he/MEN/Shoes/T....html?___SID=U
אבל אני לא יודע איך הסוליה שלה.
נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 07-03-2013 בשעה 14:15.
אם אתה לא מתכוון לרקוד את אותם הריקודים...אז למה בכלל מלחתחילה ללמוד אותם? איזה מצחיק אתה..חחח
למה שלא תלמד לרקוד סלסה? זה פשוט עדיף בהרבה מהריקוד המחורבן הזה.
אני אישית בגיל 17 בערך למדתי לרקוד CWALK, בהתחלה זה היה מגניב והכל, הייתי רוקד קצת לפעמים במועדונים וכאלה עד שזה פשוט נמאס. זה לא ריקוד יפה באמת, זה מגניב בהתחלה ואז אתה מבין שאי אפשר להשתמש בריקוד הזה כל הזמן, אתה לא יכול לרקוד את הריקודים האלה עם נשים, אז למה בכלל ללמוד את זה?
עדיף ללמוד לרקוד ריקוד אמיתי, כזה שאפשר למשוך איתו בנות, ריקוד כזה שבאמת נראה טוב ובאמת צריך בשבילו סקילים ולא סתם תרגילים מצחיקים כאלה ברגליים או בידיים (טקטוניק).
בקשר לנעליים, יש לי גם כאלה בערך חחחח רק בלי כל הרצועות האלה על הנעל של התפרים.
אחלה נעל, אבל לא נוחה בעליל...זאת נעל ליציאה נטו. אם אתה מתכוון לרקוד איתה וכל זה, אני לא ממליץ כי ילך לך הרגליים.
אני מתכוון לרקוד אותם. התכוונתי שזה בכללי ישפר לי את התנועות.
אולי יום יבוא ואני אלמד גם סלסה, אני לא פוסל את זה... פשוט בשביל זה צריך יותךר מטוטוריאל ביוטיוב חחח, וזה מה שהזמן שלי נותן לי.
מה שאתה אומר נכון ולא נכון.
גם בטקטוניק וגם בשאפל אתה כן צריך להתאמן ולתרגל. אבל מראים לך את הצעדים הבסיסיים באותם מדריכים.
יעני אתה לומד את הבסיס, אתה מתאמן עליו, ומהרגע שאתה יודע אותו טוב, אתה כבר יכול לזרום לאן שבא לך בכיוונים האלה.
וגם אם זה "ריקוד חרא"... אני עדיין מאמין שזה יעשה אותי רקדן הרבה יותר טוב מכל אחד שבחייו לא למד- ויותר מזה, זה גם ריקוד יפה לדעתי.
חוצמיזה, שאין לי זמן ליותר מזה. בעוד שבועיים מתחילים לימודים של 8:00-22:00 כל יום, וכשיש לי אחרי השעות האלה גם מכון כושר... אני לא אמצא קורס סלסה. מה גם שאני מעדיף כרגע ללמוד את הריקודים שאני לומד כרגע.
אני לא יודע מה זה C-WALK, אבל אתה רוצה להגיד לי שהעובדה שאתה יודע לרקוד את זה, לא שיפרה את יכולות הריקוד שלך בכללי? אני בטוח שכן. כשאתה לומד לרקוד אתה גם משפר את יכולות הריקוד שלך, לא רק באותו ריקוד.
אני ממש אוהב אותן אבל הן גבוהות ואני לא יודע אם זה מחמיא לי, אני צריך לברר. וגם הם מזמש אז הן יהיו טובות רק לסופ"שים חמים... אבל זה פחות בעיה
50 דולר...זה המחיר הרגיל...יש תבקבוק היותר גדול שעולה 70 75 אבל לא נשאר לי CASH אז קנייתי את הקטן
וזה מחנות של אברקרומבי ברחוב שופינג ענקי בLA ככה שאין מצב שזה זיוף...אגב הם משפריצים תבושם הזה בכל חנות שלהם ואתה לא יכול שלא לקנות את זה...זה הריח הכי טוב שהרחתי אי פעם וכל הבנות פה מתות על הריח הזה...לא רואה את כל הרושאס והמיליון הלקוסט והההוגו ממטר...
אני גם אוהב תבקבוק כי הוא נותן לי מוטיבציה למכון כושר
BISHES WILL BE MIRIN
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 07-03-2013 בשעה 20:02.
חח טום פשוט תגיד שאתה נדלקת על הרעיון שלי של השאפל עם הטקטוניק
וזה באמת משו לSICKKUNTS בלבד
אגב רודני אין לך מושג איזה מחמאות אתה מקבל על הריקוד שלך אם אתה רוקד טוב
הפסקתי לרקוד טקטוניק אחרי התיכון כי פשוט נמאס לי להראות כמו אוחצ'ה בכל מסיבה מה לעשות בישראל יש סטיגמות מסריחות
פה חזרתי לרקוד את זה ולא תאמין איזה מחמאות קיבלתי על איך שאני רוקד והייתי חלוד רצח עוד אבל מה שכן לזוז אני תמיד יודע כי יש לו חוש קצב ממש טוב
כי טקטוניק/שאפל>לקפוץ למעלה עם תנועות של אקדח
אם אתה לא מקבל מחמאות על הריקוד שלך אתה זז גרוע....
אבל אני חי בישראל, בגלל זה על הזין שלי שכולם חסרי טעם- אני עדיין חי בין כולם וצריך להיראות טוב ולא כמו אוחצ'ה.
בגלל זה אני אומר שיש סיכוי מאוד גדול שאני אקח את הטקטוניק לכיוון שונה ויותר "גברי" בעיני הבחורות בארץ.
ובכל מקרה לשלב את השאפל והטקטוניק זה רעיון אדיר, ואם אני אצליח לעשות את זה טוב אני אהיה SICKKUNT על הרחבה.
יש לי בעיה אחרת עכשיו... ממש מתקשה לעשות שאפל כי העליתי משקלים במכון והמצב שלי הוא של יום אחד לפני אימון ואני לא רוצה לעייף את הרגליים ויום אחר אחרי אימון הרגליים תפוסות או ממש עייפות.
טיילר אתה בטוח שאתה לא גיי בטעות..?
אפילו על הבושם שלך יש תמונה של גוף של גבר..? WTF...