|
|
מזה יתן לי ? זה יתן לי מישו שאני מכירה שאנייכולה לדבר איתו חופפפשי !
הוא הבן אדם שהכי תומך בי והכי מקשיב לי והכי איתי
וכאילו הוא יותר מקשיב לי מחברות הכי טובוות שלי !
אז מה הבעיה שנשמור על קשר ?
וכאילו נאכון שיהיו את הקטעים האלה אבל אפפפחד לא אמר שאנחנו נהיה חברים אני רק שאלתי מה אתם הייתם עושים אם היייתם במצב כמו שלי
תחתכי את הקשר.. כי אתם בקטע של זוג לא בקטע של ידידים.. אז זה סתם יגרום לכם להתאהב יותר.
תעני בכנות, בא לך ליסוע 4 שעות באוטובוסים כדי לראות את חבר שלך? תהיי כנה עם עצמך.. אני מבטיח לך שזה סיוט להוציא 100 שקל כל פעם ולבזבז חצי יום.
זה פשוט קשר שלא נועד להיות.
תגידי לו ביפה שזה לא מתאים להתחיל את זה בגלל המרחק בניכם וסלמאטט...
מנסיון מר , אל תכנסי לזה . וזה לא שאני לא מפרגן..
פשוט אני לא חושב שזה יהיה באמת ריאלי כזה קשר .
אל תלך לפניי
כי אולי לא אצעד אחריך
אל תלך מאחורי
כי אולי לא אדע להוביל
לך פשוט לצדי
והיה ידידי .
את רוצה אותו, הוא רוצה אותך. עתיד זוגי אין לזה - עד לפה את מסכימה.
עכשיו למה לנתק את הקשר, סיבה אחת פשוטה כי עדיף לחתוך מוקדם כי ככל שתדברו יותר ויעבור יותר זמן כך תרגישו רגשות חזקים יותר ובעצם אתם נכנסים למלכודת מכתחילה, את לא רוצה לפגוע בו ובטח שלא להפגע לכן עדיף לך להמשיך הלאה.
זה למה את לא יכולה להיות ידידה שלו בלי קשר לזוגיות.
השאלה היא אם אתם יכולים להפגש פה ושם בסופ"שים ואז זה כבר סיפור אחר.
קרא חוקי חתימות
וגם, את יכולה להכיר בחור חדש שגר בעיר שלך במרחק של 10-20 דקות ממך ואז לא תצטרכי לשבור את הראש, כלל.
מה עדיף?
אני הולך נגד כולם פה ואומר לך שתלכי על זה בכל הכוח ולקשר זוגי, אם את לא הולכת על קשר זוגי אז תנתקי איתו את הקשר אבל אם שניכם בקטע רומנטי לכי על זה בכל הכוח. אתם אוהבים, אתם מדברים, יש אפשרות להתראות כל סופ"ש ואפילו ביומיום פה ושם, זה לא פחות טוב מחבר שגר 10 דקות ממך, כי יש לך את היתרון של הגעגוע שזה הרבה יותר טוב מלהתראות כל יום או כמעט כל יום עם אותו בנאדם
קרא חוקי חתימות
זה מה שניסיתי לכתוב?:
"יש בעיה, אני לא הילדה שכולם חושבים עליה שתהיה חברה שלהם, ועד שמישהו אוהב אותי...תבין לבד"
כי אם כן, אז-
יש לי ידידה שלא נראית טוב, לקח לה דיי הרבה זמן למצאו גבר (היא הייתה בהתחלה דיי שמנה, היא הרזתה המון ומצאה מישהו מהאיזור שלנו שגם לא יותר מידי נראה טוב אבל הוא בחור טוב, והכל טוב איתם עד היום...
אל תקפצי על ההזדמנות רק כי סוף סוף מישהו אוהב ואתך כמו שאת..תשפרי את המראה שלך ותחכי בסבלנות
אני גם דיי דפוק למען האמת.
אני אומנם שוכב עם בנות והכל, אבל אני בן 21 היום ועד היום לא התאהבתי בבחורה בצורה רצינית...זה גם בעיה![]()