קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה דעתכם על גודיונסן?
    על ידי Friend בפורום כדורגל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 14:15
  2. [דיון] מה דעתכם על nhl 06?
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 14:27
  3. לוקה טוני-דעתכם עליו?
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 16:52
  4. מה דעתכם על...
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 21:52
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 54

מה דעתכם על זה? - עמוד 2

אז תקשיבי מניסיון מר של שנים אני אומר לך, עדיף להיות החתיך שמשחק בבנות ויוצא ה"מניאק" מאשר להיות הבנאדם הטוב שבסוף הבחורה תשחק בו, עכשיו אני לא אומר שצריך להיות מניאק אחושרמוטה או PUPPY אחושרמוטה צריך להיות איפשהו באמצע אבל אם נסתכל בהכללה על מה שהולך היום אז אפשר להבין שבנים שהם טובים עם בנות ובדרך כלל עושים הכל בשבילן אז הם תמיד נדפקים ולא יוצא להם כלום (הבנות אומרות עליהן איזה בנאדם טוב אתה וכו' וכו' אבל כולנו יודעים עם מי היא מסיימות את הערב ועם מי הן הולכות למיטה), בדוגרי עכשיו... גבר שמתנהג טוב לבחורה בדרך כלל לא עושה את זה סתם ככה אלא כי הוא רוצה שייצא לו מזה משהו וגם הבחורה יודעת את זה... ובגלל זה היא מנצלת את זה ואומרת לאותו בנאדם כמה שהוא טוב ומיוחד כדי שהיא תמשיך לנצל אותו והוא ימשיך לחיות באשליה שאולי יום אחד יקרה ביניהם משהו.

אז כמו שאמרתי עדיף להיות באמצע ולדעת עם מי לשחק איזה משחק, אבל עדיף כבר לצאת ה"חתיך המניאק" ולא לשים על בנות ככה לפחות תצא לו מזה הצלחה כלשהי ובדרך כלל גם אותם אנשים לא באמת שמים זין על השם שיוצא להם והכל להיפך יש כאלה שאפילו מתלהבים מזה שיש להם שם של "מזיינים וזורקים", בכל אופן אולי קצת הקצנתי פה דברים עם ההודעה הזאת אבל זאת המציאות ואין מה לעשות.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני אוהב אותך תום.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

בלי לבלבל יותר מדי את השכל.. ביננו גלית בסוף היום היית הולכת עם היותר חתיך למיטה, נכון?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:29.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

ציטוט נכתב במקור על ידי galit_e צפיה בהודעה
    וואי אתם כלכך טועים... נכון יש בחורות מגעילות בידיוק כמו שיש גברים מגעילים..
    אבל זה שהם יוצאות עם מכוערים לא בהכרח אומר שהם מנצלות אותם בואו אני אסביר לכם משהו :
    היום כל ה"חתיכים" חושבים שהם משהו מיוחד ובוגדים בחברות שלהן כי יש להם את הביטחון שתמיד תהיה להם מישהי..
    וכל הפחות חתיכים בדרך כלל עם אופי טוב יותר ואני לא מדברת על מפנקים את הבחורה באופן חומרי אלא משקיעים יותר בקשר
    הם לא יבגדו בחיים כי הם מעריצים את הבחורות שלהם ולהרבה יש מה ללמוד מה"מכוערים" האלה...
    בעיניי אופי הרבה יותר מושך ממראה חיצוני,כמובן שצריכה להיות משיכה מינית וכל זה אבל אופי יכולה להיות דבר מאוד מושך הרבה פעמים...

עריכה : לפעמים אני מצטערת שאני לא יוצאת עם ה"מכוערים" האלה חחחחח איכשהו אני תמיד נופלת על האידיוטים...
    הן כן מנצלות אותו..במקרה שלי...כי החבר'ה האלה NICE GUYS ברמה מטורפת, מהאלה ששופכים כסף על בחורה בלי שהיא ביקשה בכלל..

אחד מהם הוא פאקינג נהג פרטי שלה על הפרארי המחורבן שלו. אני מבין להסיע פעם אחת פעמיים
    אבל כל פאקינג יציאה שפגשתי אותה הוא דבוק לה לתחת

והכי מצחיק שהוא מנסה כזה להתקרב אליה פיזית ויא כזה מתרחקת ממנו ואפילו לא נוגעת בו בצורה ידידותית חחחחחח EPIC FAIL
    והאחרים בכלל בדיחה, אחד קונה לה משקאות והיא אפילו תודה לא אומרת לו...

אבל בצדק, בחורה נראית כמו כוכבת פורנו (לא קיימות בנות שנראות ככה בישראל, חותם לכם) וכולנו יודעים איזה סוג של גברים בחורות כאלה אוהבות..פשוט בא לה עכשיו להיות FOREVER ALONE כי היא נפרדה מאיזה חבר שלה לפני חודש ככה

והיא ילדה ממש לא מגעילה ביחס למראה שלה...בתור אחד שפעם באמת היה מסתובב עם נצלניות מסריחות.. היא מהאלה שתלך עם כל אחד אבל רק בצורה של ידיד, בשביל משו מעבר צריך להראות קצת בשר ולא להתנהג כמו SADCUNT ששופך עליה כסף כל ערב ומתנהג בתור נהג פרטי שלה ואפילו תודה לא מקבל
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 01-03-2013 בשעה 22:02.

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אם את חושבת שהתפקיד של הגבר זה "להעריץ את הבחורה שלו"... את בדיוק כמו הבחורות "המגעילות" שאת מתארת.
    חוצמיזה זה הכללה אחושרמוטה להגיד שחתיכים בוגדים. מה שכן לחתיכים יש יותר אופציות, אבל גבר אמיתי לא בוגד.
    דבר אחרון... הסיבה שאת "נופלת" על האידיוטים זה כי את רוצה את זה...

מה מונע ממך להתקשר לאחד הידידים עם האופי המושלם שלך ולהזמין אותו לצאת? תאמיני לי הוא יסכים.
    אבל את לא תעשי את זה, כי את לא רוצה.
    את מחפשת את הDOUCHES כי מה לעשות, זה מה שעושה לך את זה. בחור עם ביטחון עצמי, שמשקיע בעצמו, שיש לו אופציות אחרות.
    לא אני לא מהבחורות ה"מגעילות" כי ברגע שאני בקשר עם בחור והוא מוצא חן בעיני והוא נותן לי ייחס של מלכה אני אתן לו את אותו ייחס בידיוק
    אבל ברגע שבחור מתנהג כמו מניאק זה מוריד ממנו לגמרי כמובן שזה תלוי אם הוא סתם משחק משחק ידידותי בהתחלה זה לא מזיק אבל העיקר זה שבסוף הוא יכבד אותי ויש הרבה בנים שלא יודעים לכבד בנות ולתת להם את הייחס שהן צריכות כמו למשל: אתה לא אומר לחברה שלך בטלפון שהיא חופרת לא משנה כמה היא חופרת פשוט תסבול כמה דקות בשקט אם אתה מכבד אותה..

ונכון שהכללתי בזה שאמרתי שחתיכים בוגדים אבל זה הקטע שבגלל שיש להם הרבה אופציות אז הם שמים זין ואומרים מה שיהיה יהיה יש מיליון בנות.

ואתה יודע מה כנראה שגם אתם אוהבים את הבחורות המגעילות ולא את הבחורות ה"טובות".. כי כל מה שאתם חושבים מוטעה לגמרי ודופק לכם דברים עם בנות
    בקשר לכל מיני דברים שאמרתם פהה..

בקשר לזה שאני "רוצה ליפול עם האידיוטים" ממש לא שתדע לך שיש בנים שמומחים בלזיין לבנות את השכל אבל אם אני קולטת בחור כזה מההתחלה אני בורחת כי אני לא סובלת משחקים..
    וברור שבחור עם בטחון עצמי עושה לי אתזה.. בידיוק כמו שאני עושה את זה לבנים בגלל הביטחון שלי ואני אגיד לך מה אוליי אני באמת תמיד נופלת על אלה בגלל הביטחון הגבוה שלי והביישנים פשוט מתרחקים.. ><
    וזה שיש לו אופציות אחרות זה לא הקטע>< מה אתה חושב שלי אין אופציות אחרות pleas אני בחורה...

דרך אגב שקלתי לצאת עם אחד הידידים שלי עם האופי המושלם אבל בידיוק הכרתי את החבר האחרון שלי.. וגם קשה להרוס ידידות כזאת טובה כאילו הוא כבר יותר מאח וקשה להרוס כזה דבר כי אף עם אי אפשר לדעת מה יהיה..

חחחח עניתי לך על הכל?

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אז תקשיבי מניסיון מר של שנים אני אומר לך, עדיף להיות החתיך שמשחק בבנות ויוצא ה"מניאק" מאשר להיות הבנאדם הטוב שבסוף הבחורה תשחק בו, עכשיו אני לא אומר שצריך להיות מניאק אחושרמוטה או PUPPY אחושרמוטה צריך להיות איפשהו באמצע אבל אם נסתכל בהכללה על מה שהולך היום אז אפשר להבין שבנים שהם טובים עם בנות ובדרך כלל עושים הכל בשבילן אז הם תמיד נדפקים ולא יוצא להם כלום (הבנות אומרות עליהן איזה בנאדם טוב אתה וכו' וכו' אבל כולנו יודעים עם מי היא מסיימות את הערב ועם מי הן הולכות למיטה), בדוגרי עכשיו... גבר שמתנהג טוב לבחורה בדרך כלל לא עושה את זה סתם ככה אלא כי הוא רוצה שייצא לו מזה משהו וגם הבחורה יודעת את זה... ובגלל זה היא מנצלת את זה ואומרת לאותו בנאדם כמה שהוא טוב ומיוחד כדי שהיא תמשיך לנצל אותו והוא ימשיך לחיות באשליה שאולי יום אחד יקרה ביניהם משהו.

אז כמו שאמרתי עדיף להיות באמצע ולדעת עם מי לשחק איזה משחק, אבל עדיף כבר לצאת ה"חתיך המניאק" ולא לשים על בנות ככה לפחות תצא לו מזה הצלחה כלשהי ובדרך כלל גם אותם אנשים לא באמת שמים זין על השם שיוצא להם והכל להיפך יש כאלה שאפילו מתלהבים מזה שיש להם שם של "מזיינים וזורקים", בכל אופן אולי קצת הקצנתי פה דברים עם ההודעה הזאת אבל זאת המציאות ואין מה לעשות.

שמע אתה כן צודק צריך להיות איפשהו באמצע.. אבל אני באופן אישי אף פעם לא השלתי בחור שרצה אותי תמיד באתי בהכי ישיר כמה שזה קשה
    כמו שטום אמר כמו שאני תמיד נופלת איכשו על החארות כנראה גם אתה ככה עם בנות.. נופל על הביצ'יות חח
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 07-03-2013 בשעה 21:43.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

לא אני לא מהבחורות ה"מגעילות" כי ברגע שאני בקשר עם בחור והוא מוצא חן בעיני והוא נותן לי ייחס של מלכה אני אתן לו את אותו ייחס בידיוק
    אבל ברגע שבחור מתנהג כמו מניאק זה מוריד ממנו לגמרי כמובן שזה תלוי אם הוא סתם משחק משחק ידידותי בהתחלה זה לא מזיק אבל העיקר זה שבסוף הוא יכבד אותי ויש הרבה בנים שלא יודעים לכבד בנות ולתת להם את הייחס שהן צריכות כמו למשל: אתה לא אומר לחברה שלך בטלפון שהיא חופרת לא משנה כמה היא חופרת פשוט תסבול כמה דקות בשקט אם אתה מכבד אותה..

ונכון שהכללתי בזה שאמרתי שחתיכים בוגדים אבל זה הקטע שבגלל שיש להם הרבה אופציות אז הם שמים זין ואומרים מה שיהיה יהיה יש מיליון בנות.

ואתה יודע מה כנראה שגם אתם אוהבים את הבחורות המגעילות ולא את הבחורות ה"טובות".. כי כל מה שאתם חושבים מוטעה לגמרי ודופק לכם דברים עם בנות
    בקשר לכל מיני דברים שאמרתם פהה..

בקשר לזה שאני "רוצה ליפול עם האידיוטים" ממש לא שתדע לך שיש בנים שמומחים בלזיין לבנות את השכל אבל אם אני קולטת בחור כזה מההתחלה אני בורחת כי אני לא סובלת משחקים..
    וברור שבחור עם בטחון עצמי עושה לי אתזה.. בידיוק כמו שאני עושה את זה לבנים בגלל הביטחון שלי ואני אגיד לך מה אוליי אני באמת תמיד נופלת על אלה בגלל הביטחון הגבוה שלי והביישנים פשוט מתרחקים.. ><
    וזה שיש לו אופציות אחרות זה לא הקטע>< מה אתה חושב שלי אין אופציות אחרות pleas אני בחורה...

דרך אגב שקלתי לצאת עם אחד הידידים שלי עם האופי המושלם אבל בידיוק הכרתי את החבר האחרון שלי.. וגם קשה להרוס ידידות כזאת טובה כאילו הוא כבר יותר מאח וקשה להרוס כזה דבר כי אף עם אי אפשר לדעת מה יהיה..

חחחח עניתי לך על הכל?
    בכוונה שמתי מרכאות על "מגעילות" כי אני לא חושב שהבחורות האלה (רובן לפחות), מגעילות. זה שבחורה הולכת עם הבחור שאליו היא נמשכת- זה לא רק הגיוני- זה מה שאמור לקרות.
    את לא נמשכת למניאקים, את נמשכת לאנשים עם ביטחון עצמי. גברים שמטפחים את עצמם, יודעים מה הם שווים ומראים את זה. העניין הוא שביטחון עצמי זה כוח גדול מאוד, ובגלל זה הרבה מאוד מהאנשים האלה "מנצלים" את הכוח הזה לרעה. אבל יש המון בעלי ביטחון עצמי שהם בכלל לא חארות, בכלל לא בוגדנים, בני זוג מעולים. זה שנפלת על חארות לא אומר כלום.

לגבי היחס לבחורה. את לא יכולה לצפות שיתיחסו אליך כמו מלכה אם את לא מתייחסת אל הבחור כמו למלך. אבל מה לעשות,
    המון בחורות מצפות שיתייחסו אליהן כמלכות, ולא יודעות להחזיר את היחס הזה. בגלל זה בסופו של דבר הם מסיימות עם בחור שלא מתייחס אליהן כמו מלכות- ונפגעות ממנו.

לגבי העניין ש"אנחנו נמשכים לבחורות לא טובות". את חצי טועה.
    גם מרבית הגברים נמשכים לבחורות עם ביטחון עצמי ברמה הנכונה. יש תכונות מסויימות אצל בחורות שמושכות את רוב הגברים (נשיות, טיפוח עצמי, בגרות), ושוב, כמו אצל גברים- הרבה מהבחורות עם הביטחון העצמי נהיות בחורות מגעילות בעצמן- שוב, כי זה תהליך שקורה אצל הרבה אנשים. יש לא מעט בחורות טובות שיש להן ביטחון עצמי. אז כן, גם גברים נופלים עם הבחורות הלא מתאימות... פשוט עליהם זה משפיע פחות.

אגב, להגיד ששקלת לצאת עם ידיד שלך זה שיט אחושרמוטה. גם אם אמרת "וואללה הוא חמוד ואוהב אותי אז למה לא?"- עובדתית לא יצאת איתו. יודעת למה? כי בתכלס את לא נמשכת אליו. יכול להיות שכן, ואז אנחנו לא מדברים על אותו ידיד.
    אני מדבר על הידידים הביישנים האלה, אלה שבתוך תוכם רוצים אותך- עושים הכל בשבילך, ממש פאפי. ואת לא רוצה לנצל אותם או משהו, אבל את בשבילך הוא כמו אח ולא יהיה ביניכם יותר.... את שמה אותו בFRIENDZONE... את לא רוצה לצאת רעה- אבל הוא פשוט לא הגבר בשבילך.

מקווה שהבנת, בתמצות- גבר בעל ביטחון עצמי הוא לא בהכרח דושבאג, אבל הדברים האלה הולכים ביחד הרבה פעמים. פה זה לא פורום פיקאפ שאומר להתנהג כמו מניאק לבחורה. אני אישית אחד הבחורים עם הלב הכי חם שיש, אני מאוד אוהב ועוטף את האנשים שמסביבי. זה שאני מקרין ביטחון עצמי בו-זמנית ויודע להקרין אופי מושך, לא נוגד את זה. אתה לא חייב להיות מניאק וקר כדי להביא בחורות. זה שגם הם מביאים זה לא בהכרח קשור.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה

ראיתי את זה באיחזור אבל וואלה לא יכול שלא להגיב לזה

זה כ''כ נכון

שהייתי בחטיבה ולא היו לי ידידות לא חברים לא כלום
    הסתכלתי טוב טוב וראיתי למי הולך ולמי לא...איזה סגנון מזיין ואיזה סגנון נשאר ידיד גיי, איך הם מתנהגים, מה הגישה שלהם וכו'...

אז אמרתי..אם להם לא הולך בגישה הטובה של להרשים לקנות מתנות להשקיע להחמיא בכל חור..למה שלי ילך? הרגשתי בחטיבה יותר נחות מכולם ויצאתי מנקודת הנחה שתמיד אשאר כזה אז אמרתי "בתיכון שאני משתנה אני יתנהג כמוהם - לא אקח שומדבר ברצינות, לא אנסה להרשים, אהיה אחד שלא מתלהב מבחורות בכלל"...וזה עבד אחושרמוטה עבד, שבאתי לכיתה י' חצי מהבנות נדלקו לי על התחת בגלל ההתנהגות שלי ובגלל השינוי שדפקתי לפני...
    עדיין לא הייתי בטוח ב100% בזה, כלומר הרגשתי שאולי כן צריך לפעמים להיות נייס גאי למישי שתה אוהב בלה בלה בלה..אמרתי שאם תהיה לי חברה שאני יאהב אותה אני אהיה נייס גאי אליה

למזלי היה לי חבר די טוב באותה תקופה, היה דלוק על מישי די "שווה" שהייתה מקבלת המון מחמאות מכל בן אפשרי בשוקס ומקושרים, שנה וחצי רדף אחריה והיא שיחקה בו וגם כשהם היו ביחד לאיזה שבוע היא בגדה בו..ובסוף הבחורה הזאת נדלקה עלי עם ההתנהגות המסריחה שלי (והייתי חרא אליה בכוונה כדי שהיא תעוף ממני כי לא רציתי לבאס את החבר) וזה היה השלב שאמרתי

אחרי מה שראיתי אני בחיים לא יחשוב על בנות מה שחשבתי בימי התמימות שלי שהייתי ילד מייפל חסר חברים שמביא ביד כל היום...

שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    בכוונה שמתי מרכאות על "מגעילות" כי אני לא חושב שהבחורות האלה (רובן לפחות), מגעילות. זה שבחורה הולכת עם הבחור שאליו היא נמשכת- זה לא רק הגיוני- זה מה שאמור לקרות.
    את לא נמשכת למניאקים, את נמשכת לאנשים עם ביטחון עצמי. גברים שמטפחים את עצמם, יודעים מה הם שווים ומראים את זה. העניין הוא שביטחון עצמי זה כוח גדול מאוד, ובגלל זה הרבה מאוד מהאנשים האלה "מנצלים" את הכוח הזה לרעה. אבל יש המון בעלי ביטחון עצמי שהם בכלל לא חארות, בכלל לא בוגדנים, בני זוג מעולים. זה שנפלת על חארות לא אומר כלום.

לגבי היחס לבחורה. את לא יכולה לצפות שיתיחסו אליך כמו מלכה אם את לא מתייחסת אל הבחור כמו למלך. אבל מה לעשות,
    המון בחורות מצפות שיתייחסו אליהן כמלכות, ולא יודעות להחזיר את היחס הזה. בגלל זה בסופו של דבר הם מסיימות עם בחור שלא מתייחס אליהן כמו מלכות- ונפגעות ממנו.

לגבי העניין ש"אנחנו נמשכים לבחורות לא טובות". את חצי טועה.
    גם מרבית הגברים נמשכים לבחורות עם ביטחון עצמי ברמה הנכונה. יש תכונות מסויימות אצל בחורות שמושכות את רוב הגברים (נשיות, טיפוח עצמי, בגרות), ושוב, כמו אצל גברים- הרבה מהבחורות עם הביטחון העצמי נהיות בחורות מגעילות בעצמן- שוב, כי זה תהליך שקורה אצל הרבה אנשים. יש לא מעט בחורות טובות שיש להן ביטחון עצמי. אז כן, גם גברים נופלים עם הבחורות הלא מתאימות... פשוט עליהם זה משפיע פחות.

אגב, להגיד ששקלת לצאת עם ידיד שלך זה שיט אחושרמוטה. גם אם אמרת "וואללה הוא חמוד ואוהב אותי אז למה לא?"- עובדתית לא יצאת איתו. יודעת למה? כי בתכלס את לא נמשכת אליו. יכול להיות שכן, ואז אנחנו לא מדברים על אותו ידיד.
    אני מדבר על הידידים הביישנים האלה, אלה שבתוך תוכם רוצים אותך- עושים הכל בשבילך, ממש פאפי. ואת לא רוצה לנצל אותם או משהו, אבל את בשבילך הוא כמו אח ולא יהיה ביניכם יותר.... את שמה אותו בFRIENDZONE... את לא רוצה לצאת רעה- אבל הוא פשוט לא הגבר בשבילך.

מקווה שהבנת, בתמצות- גבר בעל ביטחון עצמי הוא לא בהכרח דושבאג, אבל הדברים האלה הולכים ביחד הרבה פעמים. פה זה לא פורום פיקאפ שאומר להתנהג כמו מניאק לבחורה. אני אישית אחד הבחורים עם הלב הכי חם שיש, אני מאוד אוהב ועוטף את האנשים שמסביבי. זה שאני מקרין ביטחון עצמי בו-זמנית ויודע להקרין אופי מושך, לא נוגד את זה. אתה לא חייב להיות מניאק וקר כדי להביא בחורות. זה שגם הם מביאים זה לא בהכרח קשור.

חחח בידיוק מה שאמרתי שברגע שבחור נותן לי ייחס של מלכה הוא יקבל את אותו הייחס הזה בחזרה...
    וכנראה שאנחנו לא מדברים על אותו הידיד כי ההוא לא רוצה אותי והוא לא ממש בפריינדזון כאילו אני לא רוצה לצאת איתו אבל אם הוא ירצה אני לגמרי אסכים..
    לגבי הבחור הזה מהפריינדזון היה לי אחד כזה הוא ניתק איתי קשר למרות שמההתחלה אמרתי לו שזה רק ידידות...
    ואין לי ידידים שהם "פאפי" גם ידידים טובים שלי הם עושים בשבילי וגם אני בשבילם אני שונאת את ההכללות האלה.. העולם הזה מלא בסטיגמות והכללות חחח זה כבר נהיה כזה חרא בנות חושבות שהבנים ככה וככה... בנים חושבים שהבנות ככה וככה כאילו חחח תתבגרו (כולל אותי כן?!)
    אני יודעת שגבר עם בטחון הוא לא בהכרח דושבאג אבל תאכלס נפלתי על כמה כאלה ונמאס חח בא לי לצאת עם איזה חננה ילד טוב כזה חחח מישהו שיודע להעריך מה ישלו בידיים...
    ושתדע לך שאם אתה כזה כמו שאתה מתאר אז אתה אחלה מקווה שאתה באמת לא מניאק לבנות כי זה לא עושה להם אתזה אם זה מה שאתם חושבים..

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחח בידיוק מה שאמרתי שברגע שבחור נותן לי ייחס של מלכה הוא יקבל את אותו הייחס הזה בחזרה...
    וכנראה שאנחנו לא מדברים על אותו הידיד כי ההוא לא רוצה אותי והוא לא ממש בפריינדזון כאילו אני לא רוצה לצאת איתו אבל אם הוא ירצה אני לגמרי אסכים..
    לגבי הבחור הזה מהפריינדזון היה לי אחד כזה הוא ניתק איתי קשר למרות שמההתחלה אמרתי לו שזה רק ידידות...
    ואין לי ידידים שהם "פאפי" גם ידידים טובים שלי הם עושים בשבילי וגם אני בשבילם אני שונאת את ההכללות האלה.. העולם הזה מלא בסטיגמות והכללות חחח זה כבר נהיה כזה חרא בנות חושבות שהבנים ככה וככה... בנים חושבים שהבנות ככה וככה כאילו חחח תתבגרו (כולל אותי כן?!)
    אני יודעת שגבר עם בטחון הוא לא בהכרח דושבאג אבל תאכלס נפלתי על כמה כאלה ונמאס חח בא לי לצאת עם איזה חננה ילד טוב כזה חחח מישהו שיודע להעריך מה ישלו בידיים...
    ושתדע לך שאם אתה כזה כמו שאתה מתאר אז אתה אחלה מקווה שאתה באמת לא מניאק לבנות כי זה לא עושה להם אתזה אם זה מה שאתם חושבים..
    חחח אתן סתם מדברות לאוויר...בסוף קורה תמיד אותו דבר...הדושבאג מקפיץ בחורות במיטה והנייס גאי מקפיץ בחורות הביתה..אפילו פה בארה''ב אני רואה את זה קורה כל יום...

בחטיבה הייתי מלך החננות..חסר חברים חסר ידידות לא יוצא למסיבות עזבי מסיבות מהבית לא הייתי יוצא משחק מייפל
    משום מה עד שהשתניתי (והשתניתי ברמה שלא היו מזהים אותי) אפילו כונפות שמנות לא ירקו לכיוון שלי ובנות היו מעדיפות לעשות סקס עם הגופה של אייכמן מאשר לנשום לכיוון שלי

למה???

שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    חחח אתן סתם מדברות לאוויר...בסוף קורה תמיד אותו דבר...הדושבאג מקפיץ בחורות במיטה והנייס גאי מקפיץ בחורות הביתה..אפילו פה בארה''ב אני רואה את זה קורה כל יום...

בחטיבה הייתי מלך החננות..חסר חברים חסר ידידות לא יוצא למסיבות עזבי מסיבות מהבית לא הייתי יוצא משחק מייפל
    משום מה עד שהשתניתי (והשתניתי ברמה שלא היו מזהים אותי) אפילו כונפות שמנות לא ירקו לכיוון שלי ובנות היו מעדיפות לעשות סקס עם הגופה של אייכמן מאשר לנשום לכיוון שלי

למה???
    זה פאקינג חטיבה מה אתה רציני?! גם אני לא הייתי בידיוק מלכת השכבה...
    אנשים משתנים במראה חיצוני בבגרוות... בתיכון כבר אין את הקטע של "המקובלים" זה סתםם חבורות..
    כנראה שאתה היית בחבורה בלי הבנות וכשעשית שינוי הכרת חברים אחרים
    אני יכולה להגיד לך שלא עשיתי שום שינוי משמעותי בעצמי חוץ מבגרות שזה קורה לכולם והופה הפלא ופלא בחורים רודפים אחריי עד אין סוף

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

זה פאקינג חטיבה מה אתה רציני?! גם אני לא הייתי בידיוק מלכת השכבה...
    אנשים משתנים במראה חיצוני בבגרוות... בתיכון כבר אין את הקטע של "המקובלים" זה סתםם חבורות..
    כנראה שאתה היית בחבורה בלי הבנות וכשעשית שינוי הכרת חברים אחרים
    אני יכולה להגיד לך שלא עשיתי שום שינוי משמעותי בעצמי חוץ מבגרות שזה קורה לכולם והופה הפלא ופלא בחורים רודפים אחריי עד אין סוף
    דווקא בתיכון הייתי ב"חבורות" של הבנות אין לי תלונות על התיכון...מה שכן אצלנו גם היה בתיכון את החננות, לא היינו קוראים לזה בשמות אבל זה היה קיים...והיחס כלפיהם נשאר זהה..
    אפילו פה בקולג' בארה''ב יש את זה,שוב, לא קוראים לזה בשמות אבל זה לא אומר שזה לא קיים..יש תחברה שמזמינים אותם למסיבות בית, שמסתובבים עם בנות שיוצאים בסופשים ויש תחבר'ה שיושבים בבית כל סופש..

ואת בת, קצת מייקאפ ומחשוף ותמונה עם ביקיני בפייסבוק ויש לך 300 תגובות בפחות משעה...אנחנו צריכים לשנות את כל כולנו בשביל שיסתכלו עלינו...מנסיון.

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    ואת בת, קצת מייקאפ ומחשוף ותמונה עם ביקיני בפייסבוק ויש לך 300 תגובות בפחות משעה...אנחנו צריכים לשנות את כל כולנו בשביל שיסתכלו עלינו...מנסיון.

אהלן יא טיללר חחח
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

השורה שהכי עניינה אותי מכל מה שרשמת, בסופו של דבר חוזרים לטיפוס החננה?

זה מצחיק, כי בחטיבה/בתיכון תמיד כולן רוצות ללכת עם המאגניבים של השכבה, אבל לא יודעות לזהות את המיוחדים שלא מבצבצים אבל עדיין קיימים רק עם פחות נוכחות מהמאגניבים.

לסיכום, את מחפשת את האחד שיעבור את אישור אבא-אמא וקולולו.

הכפתור של הלייק נדפק פה בפורום רציתי לעשות לייק על התגובה של טיילר כי זה פשוט נכון... כל אחת שיש לה איזה משהו מושך בה תמשוך אחריה 100 גברים אבל גבר... חחח הוא צריך שהכל יהיה מושלם בו כדי שאשכרה כוסיות של ממש ירדפו אחריו... אם אתה ממוצע או נראה טוב הבנות היחידות שירדפו אחריך זה שמנות או כונפות חחחח האמת כואבת אבל מה לעשות זאת המציאות , וכן אני מדבר בתור אחד שנראה סבבה לא חתיך על או משהו ואני רואה שזה קורה לי... זה לא אומר שלא היו לי הצלחות עם בנות שנראות טוב אבל אם היה זה גם היה קשה וגם לא מספק מי יודע מה עד הסוף חח אבל בנות שהן פחות נראות טוב הן אלו שרודפות אחריי (או פשוט זורמות אחרי שניה וחצי) בזמן של החטיבה (כיתה ט' שפתחתי שואומי) רדפו אחריי מלא גם שנראו טוב דרך הרשתות החברתיות אבל הייתי מפגר אז ולא עשיתי כלום.

וגלית, את הקטע של המקובלים וכל זה יש בכל החיים את פשוט לא שמה לב לזה יש את זה בחטיבה בתיכון בעבודה ועד סוף החיים... זה למה הסלבס של היום הם בעצם ה"מקובלים" וזאת הסיבה שהם כל כך מצליחים מכל הבחינות (כלכלית, נשים והכל) פשוט כי יש להם מעמד אז אנשים סופרים אותם... אם אין לך מעמד לא סופרים אותך ככה זה עובד

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect