קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה דעתכם על גודיונסן?
    על ידי Friend בפורום כדורגל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 14:15
  2. [דיון] מה דעתכם על nhl 06?
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 14:27
  3. לוקה טוני-דעתכם עליו?
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 16:52
  4. מה דעתכם על...
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 21:52
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 54

מה דעתכם על זה? - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

וזאת בדיוק הסיבה לאימרה "לנשים אין מושג מה הן רוצות, ומתי הן רוצות את זה? עכשיוווו!!!!!!11111".

גלית, נשמה שלי...מצד אחד את רוצה גבר עם בטחון, כזה שיודע להדליק אותך ולמשוך אותך, אבל מצד שני את רוצה גבר שיודע להעריך אותך ולתת לך יחס של מלכה...זה לא הולך ביחד.
    את רוצה גבר שיהיה האבא לילדים שלך בעתיד, חמוד כזה ובחור הוגן וטוב לב.
    מצד שני את רוצה אחד אסרטיבי שיודע לקשור לך את הידיים במיטה ולתת לך את מה שאת אוהבת מבלי לשאול אותך מה את אוהבת...נכון?

קיצר, את כמו כל הנשים. לא יודעת מה את רוצה בתכלס, אבל ערסים לא כאלה נוראים בעינייך.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

בחורה רוצה את הגבר האולטימטיבי את הגבר שידע לצעוק כשצריך, שידע לחבק ולהרגיע כשצריך, להצחיק כשצריך, להיות רציני כשצריך בקיצור גבר אולטימטיבי. דבר כזה אין אבל הכי קרוב לזה זה הגבר המניאק, הוא בד"כ לא מפחד לצעוק בניגוד לביישנים, הוא יודע לחבק ולשים לב מתי החברה שלו עצובה ולהיות שם בשבילה, להצחיק אותה ולהשתטות בשביל להרוויח חיוך ולפעמים להיות רציני..
    גבר ביישן לא יצעק על הבחורה שלו, לא בעל ביטחון, גם כשהוא מחבק זה לא חיבוק מרגיע אלא יותר חיבוק מנחם, והוא בד"כ מאוד רציני הרבה יותר מאשר מצחיק ושטותי
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    וזאת בדיוק הסיבה לאימרה "לנשים אין מושג מה הן רוצות, ומתי הן רוצות את זה? עכשיוווו!!!!!!11111".

גלית, נשמה שלי...מצד אחד את רוצה גבר עם בטחון, כזה שיודע להדליק אותך ולמשוך אותך, אבל מצד שני את רוצה גבר שיודע להעריך אותך ולתת לך יחס של מלכה...זה לא הולך ביחד.
    את רוצה גבר שיהיה האבא לילדים שלך בעתיד, חמוד כזה ובחור הוגן וטוב לב.
    מצד שני את רוצה אחד אסרטיבי שיודע לקשור לך את הידיים במיטה ולתת לך את מה שאת אוהבת מבלי לשאול אותך מה את אוהבת...נכון?

קיצר, את כמו כל הנשים. לא יודעת מה את רוצה בתכלס, אבל ערסים לא כאלה נוראים בעינייך.
    וואי אתם נוראים חחחח ברור שאני רוצה מישהו שידליק אותי וימשוך אותי אבל מבחינתי משיכה זה לא רק מראה חיצוני אופי זה דבר שמושך אותי מאוד...
    ורודני אני לא חייבת אחד שידע לנחש מה שאני אוהבת אני יכולה טוב מאוד לתת לו הוראות מפורטות אל תדאג
    ואני שונאת ערסים ואני לא מדברת מבחינה חיצונית.. ערסים בהתנהגות.. הבעיה שהרבה פעמים החתיכים הם ערסים חחחח

אף פעם לא הבנתי את זה שערסים חתיכים

פרסמי פה כמה תמונות של ערסים בדוק את מכירה מהפייס מגוגל משוקס ממקושרים

2/3/4 תמונות שניראה שניה מה זה חתיך ערס חתיך
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני יודע שאני נוראי, אבל את זה נשמור להודעות פרטיות..לא לפומבי

אגב, בקשר למשיכה, את לקחת את זה לפאן של היופי. אני לא דיברתי על יופי, דיברתי על אופי אם תשימי לב.
    את רוצה גבר שיבוא לך ביום שישי בערב "מאמי, את מעדיפה פאב או מועדון?" ויקח לך את המושכות בידיים, נכון?
    הבעיה שהגברים הביישנים, אלה שאמרת שאת רוצה, כאילו, הם גברים שלא יתנו לך את זה. גבר ביישן ייתחשב בך וירצה לשמוע אותך ומאד ילך לקראתך.
    למניאקים לא אכפת מכל הסיפור הזה, אם להגיד את האמת. אני יכול להגיד על עצמי, שאם אני בא ליזיזה שלי בקטע של "שמעי, אנחנו נוסעים היום לXX, באלך לבוא?" ואז היא תיתן לי איזה תירוץ...אני לא יתחשב בה, אני יגיד לה "מה שבאלך" וישאיר אותה בבית לבד. לא אכפת לי.

אני יודע שאת יכולה לתת לו הוראות מפורטות (הייתה לי אחת כזאת שדיברה אליי כמו GPS חחח), אבל אין כמו גבר שיודע לגרום לך לאורגזמה מהסרטים בכוחות עצמו, נכון? אחרכך את תתפסי לו את הפנים ותעשי לו "כוסססאממששךךך מאיפה למדת את זה..? חחח" נכון?

אגב, את לא באמת שונאת ערסים...מצטער, לא מאמין לך. את רוצה גבר חתיך, עם הרבה בטחון, שיודע להוביל אותך ולא מפחד מאף אחד, נכון?
    ערס.

שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני יודע שאני נוראי, אבל את זה נשמור להודעות פרטיות..לא לפומבי

אגב, בקשר למשיכה, את לקחת את זה לפאן של היופי. אני לא דיברתי על יופי, דיברתי על אופי אם תשימי לב.
    את רוצה גבר שיבוא לך ביום שישי בערב "מאמי, את מעדיפה פאב או מועדון?" ויקח לך את המושכות בידיים, נכון?
    הבעיה שהגברים הביישנים, אלה שאמרת שאת רוצה, כאילו, הם גברים שלא יתנו לך את זה. גבר ביישן ייתחשב בך וירצה לשמוע אותך ומאד ילך לקראתך.
    למניאקים לא אכפת מכל הסיפור הזה, אם להגיד את האמת. אני יכול להגיד על עצמי, שאם אני בא ליזיזה שלי בקטע של "שמעי, אנחנו נוסעים היום לXX, באלך לבוא?" ואז היא תיתן לי איזה תירוץ...אני לא יתחשב בה, אני יגיד לה "מה שבאלך" וישאיר אותה בבית לבד. לא אכפת לי.

אני יודע שאת יכולה לתת לו הוראות מפורטות (הייתה לי אחת כזאת שדיברה אליי כמו GPS חחח), אבל אין כמו גבר שיודע לגרום לך לאורגזמה מהסרטים בכוחות עצמו, נכון? אחרכך את תתפסי לו את הפנים ותעשי לו "כוסססאממששךךך מאיפה למדת את זה..? חחח" נכון?

אגב, את לא באמת שונאת ערסים...מצטער, לא מאמין לך. את רוצה גבר חתיך, עם הרבה בטחון, שיודע להוביל אותך ולא מפחד מאף אחד, נכון?
    ערס.
    שמע ברוב מה שאתם אומרים יש משהו אבל זה לא העיקר ברור שזה כיף בחור שיודע מה לעשות לבד אבל תמיד אפשר ללמד אותו..
    ןכן ברור שאני רוצה שהבחור יזום אבל אין לי בעיה לכוון גם בעצמי
    חוץ מזה שזו בידיוק הפואנטה מישהו שלא יתחשב בי אני אזרוק אותו לעזאזל
    ואני דיי שונאת ערסים מצטערת להרוס לך חחחח חתיך עם בטחון זה לא בהכרח ערס כבר הכרתי כאלה..
    יצאתי אוליי עם ערס אחד בחיי וגם הוא לא בידיוק היה ערס...

בקשר להוא שהגיב לפני ששאלת למה ערסים חתיכים.. החתיכות שלהם באה עם הבטחון אבל זה גם צורת לבוש והכל בייחד אני לא אומרת שכל הערסים חתיכים כי זה ממש לא נכון אבל יש הרבה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ברור שיש חתיכים עם בטחון, אבל זה שעוד לא יצא לך לראות מה קורה שהחתיך הזה קולט ערס שמתחיל איתך, ואז החתיך שלך הולך אליו ומדבר איתו בצורה ערסית ואגואיסטית, לא אומר שהוא לא ערס.

שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ

חחחח לא יודעת... אני יעדכן אותכם כשאני אמצא את החתיך

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי galit_e צפיה בהודעה
    חחחח לא יודעת... אני יעדכן אותכם כשאני אמצא את החתיך
    אנחנו לא צריכים שתעדכני, אנחנו רוצים שנשים יסגרו על עצמן כבר ויבינו בעצמם מה הן רוצות

זה עד גיל מסוים רודני.
    מגיע הגיל, היא כבר מבינה שעוד שניה וזה כבר מאוחר, אי אפשר לשחק כל החיים.
    צריך להתחתן, ילדים, משפחה. זה מה שאמא מצפה, החברה. ואני בטוח שכל אדם נורמלי.

עזבו את כל החשים שבלה בלה לא רוצה להתחתן לא רוצה משפחה.
    גם אם אמא ואבא שלכם לא היו רוצים אז לא הייתם פה היום. צריך שיהיה לך מישהו אחריך, צריך משפחה, צריך יורש, קיצר לך תסביר למישהו שלא רוצה, מאכפתלי.

ברגע שמגיע הגיל ניראלי סביבות 30 בערך
    הן כבר לא רוצות לשחק, ואז הערס הביתה והחננה נקרא לזה (לא באמת חננה, אבל מה נעשה שזה השפה) ואז החננה ברוך הבא
    עבודה טובה, יציבה, כסף, פרנסה, אין דאגות כלכליות, יש השכלה ראש על הכתפים, משפחה מכובדת - אפשר להקים משפחה.

לא רק גלית אוהבת לשחק, זה בדר"כ אצל נשים
    יגיע הגיל גם יפסקו המשחקים
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כן, אבל איך זה קשור?
    בגילאים 17-25 גברים רק מחפשים לזיין, למרות שגם יש די הרבה גברים שמחפשים אהבה אמיתית ומחפשים קשר רציני.
    האמת שגם אני אחרי זמן מסויים כבר מתחיל להימאס עליי כל סופש ללכת להתחיל עם בחורה אחרת ועולות לי השאלות "למה אני לא מצליח להתאהב?".

ונשים בגילאים האלה פשוט עושות לעצמן סוג של IN ו - OUT. יש גברים שהן כן יסכימו שיתחילו איתן ויש גברים שלא. יש סוג מסויים של גברים שרוב הבחורות זורמות איתן ויש גברים שרוב הלילות שלהם מסתיימים ביד ימין. כל אחד ומה שהוא רוצה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Agent Chuck צפיה בהודעה
    זה עד גיל מסוים רודני.

גם אם אמא ואבא שלכם לא היו רוצים אז לא הייתם פה היום. צריך שיהיה לך מישהו אחריך, צריך משפחה, צריך יורש, קיצר לך תסביר למישהו שלא רוצה, מאכפתלי.

הן כבר לא רוצות לשחק, ואז הערס הביתה והחננה נקרא לזה (לא באמת חננה, אבל מה נעשה שזה השפה) ואז החננה ברוך הבא
    עבודה טובה, יציבה, כסף, פרנסה, אין דאגות כלכליות, יש השכלה ראש על הכתפים, משפחה מכובדת - אפשר להקים משפחה.

כן. העניין הוא שהרבה בחורות לא מוכנות להודות בפומבי ש"הוא גם ככה לא לחתונה, אז בינתיים אני אצא עם גבר שמושך אותי למרות שלא הייתי רוצה אותו כאב ילדיי"- אז הן מתלוננות שהן יוצאות עם דושבאגס אבל עמוק בלב זה מה שהן רוצות- כי תכלס הן לא מתכננות להתחתן איתו.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא סתם אומרים שנשים הרבה יותר חרמניות מגברים
    הן נהנות מה"חברה" שהגברים המניאקים נותנים להם, נהנות מזה עד שהן פגשות באיזה גבר חמוד כזה וביישן שעושה כסף עם ראש לחתונה ועושות סוויץ' בראש להתחיל להתרגל לגבר כזה שבתכלס הן רוצות פשוט גבר גבר..

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

חח גלית בואי לLA לחנות של אברקרומבי...אצלכם בישראל חצי מהגברים מכוערים ונמוכים, הרגשתי בראד פיט בישראל ועוד הייתי שחיף מת...פה התחרות גדולה יותר...

נשים יותר חרמניות מגברים אך ורק אם יש לך לוק מסויים שהן אוהבות...מנסיון עם בנות שאוהבות תלוק שלי, הן יותר חרמניות מילד בן 13...בתור אחד שנאנס לא מעט פעמים בTLV ומקומות בסגנון הזה בזמנו...

בשביל לראות משו קיצוני יותר תראו תגובות לסרטון הזה:

זה חברים, מה שנקרא גבר מושלם. ככה גבר צריך להראות כדי שיתחרמנו עליו, אם הוא לא נראה ככה ואין לו פנים או גוף שאפשר להתחרמן מהם, בנות יהיו קרות אליו רצח...מה גם שאתה נראה ככה אתה אוטומטית בעל בטחון עצמי בשמיים.

מה המסקנה? אל תהיו מכוערים זה לא יפה

שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Agent Chuck צפיה בהודעה
    זה עד גיל מסוים רודני.

בונא יא חתיכת אידיוט אתה חושב שאתה מכיר אותי?
    בוא נתחיל עם זה שאני לא אחכה עד גיל 30 כדי להתחתן.
    שנית כל מצידי ללכת כבר עכשיו עם ה"חננה" הבעיה היא שכמו שרודני אמר רוב הבנים בגיל הזה מחפשים לזיין ולי אישית לא יוצא להכיר הרבה בנים שמחפשים קשר רציני...
    ואני בחיים לא אמשיך קשר עם בן אדם שאני אחשוב"הוא גם ככה לא לחתונה, אז בינתיים אני אצא עם גבר שמושך אותי למרות שלא הייתי רוצה אותו כאב ילדיי"
    כמובן שאני לא חושבת שאני אתחתן עם החבר הבא שלי כן אבל אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה...
    בקיצור חצי מהפורום הזה בעצמם חבורה של דושבאגס ואתם מדברים עליהם כאילו אתם לא כאלה...

עריכה:

אה ורודני עולה לך השאלה למה אני לא מתאהב? התשובה פשוטה.. כנראה שאתה לא מחפש להתאהב אתה לוקח בחורות למיטה במקום לקחת אותן לדייט..

ובנות לא עושות שום "סוויץ" בראש לבחור החננה אתם לא מבינים שאופי של בן אדם כזה יכול למשוך בחורה ברמות...
    במיוחד אם היא יצאה עם הסוג המניאק לפני
    נערך לאחרונה על ידי galit_e; 08-03-2013 בשעה 22:12.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect