שמי שהיה יפה בילדות שלו כמה שהוא גודל הוא נהיה ההפך ומי שהיה לא הכי יפה אז מתפתח ונהיה יותר יפה שמעתם על זה זה אמיתי יש על זה מידע לקרוא זה מעניין אותי
שמי שהיה יפה בילדות שלו כמה שהוא גודל הוא נהיה ההפך ומי שהיה לא הכי יפה אז מתפתח ונהיה יותר יפה שמעתם על זה זה אמיתי יש על זה מידע לקרוא זה מעניין אותי
|
|
וואלה אני אומר מי שהיה מכוער גדל להיות עוד יותר מכוער
ומי שנראה טוב ישאר יפה יחסית לבני גילו
בוא נכליל עוד יותר!!!
כי הסיפור ברווז מכוער חל על כל הברווזונים המכוערים שרק מחכים לרגע שבבום אחד הם יהפכו לברבור.
בוא נגיד ככה..' גנטיקה איז הביצ'. יכול להיות שתהיה מכוער ויכול להיות שלא. כך או כך אתה צריך להשקיע דם ויזע כדי להשתפר. אבל הכל אפשרי.
אבל מה אתם לא רואים בפנים שלכם בנות ובנים שכשהיו יותר צעירים היו יפים פתאום הם גדלים הם לא כל כך יפים ומי שלא היה נראה טוב פתאום משתפר ופנים יפות ומקבל צורה ונראה יותר טוב
כן כשאתה ילד אתה יכול להיות יצירת פאר אבל לאט לאט הפנים והגוף גדלים ומתפתחים. פתאום יכול לצוץ אף ענק או גוף שמן. אי אפשר לדעת. בדרך כלל יהיו לך אותם מאפיינים כמו להוריך. כלומר אם הם מכוערים ואתה ילד יפה וחמוד בסופו של דבר כשתגדל כנראה תהיה מכוער.. רע להגיד. בכל מקרה אני אחזור ואגיד שאפשר להשתנות.
אני מניח שקל יותר לשים לב לתופעה הזאת אצל בחורות שבתקופת ההתבגרות הן מדורגות בעיני גברים באיזור ה-5/6 ולאחר כמה שנים הן עולות בסקלה ל-7/8, עם כל הצער והשטחיות.
בכל מקרה, כיצד תוכל לשאוב מהתופעה הזאת תועלת?
אתה מחפש במקרה מוטיבציה ותקווה לעתיד?
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-03-2013 בשעה 18:07.
כן.
כן.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 08-03-2013 בשעה 23:28.
כן.
קיצר כל מי שאומר שאם אתה מכוער אתה לא יכול להשתנות לחתיך הוא sadcunt מסריח שלא מאמין בעצמו ומוריד אחרים למטה. לשרוף כאלה.
זה לא "מי שמכוער נהיה יפה ולהפך"
זה "מי שרוצה נהיה יפה ומי שלא- לא.