קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. XD מה הולך בראשון, F16, גדודי צבא =|
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 03:09
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 46

צבא - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

רודני קבל חיזוק חיובי על הציוניות ועל המיליטריסטיות שבך חומד אבל לא לכולם זה מתאים.

כל מה שמקבלים בצבא זה זין אחד גדול, מעטים וגדולים הם אלה שמפיקים מזה משהו. השאר לא. אותי לדוגמא מזיינים בשמירות ושבתות בזמן שמישהו אחר מזיין בחורות. מחדירים ערכים אה? נמאס, חלאס. אני רק דוגמית, ועוד מילא אני אבל אני רואה אחרים שהחיים שלהם פאקינג נהרסים מהמסגרת הצבאית.

אתה עשית שירות קרבי אז ברור שלא תבין. לא יודע מה איתך אבל אני מעדיף לנצל את השלוש שנים האלה למשהו שאני אוהב. משהו שיעזור לי בעתיד. לא לזורק אותם לפח. בגלל זה אני לא נותן לצבא להרוס לי את השנים היפות בחיים. את הזמן החופשי שלי אני מנצל כמו שצריך. מה שרב החיילים לא יכולים.

בכל מקרה קצת חרגנו מהנושא... LosBlancos ידידי פשוט תזיז תתחת וצא עם חברים. פתחו פה כבר כמה נושאים על המנטליות שמאחורי פיקאפ ושיפור עצמי. הם חלים יופי במקרה הזה. אתה שולט במה שאתה מרגיש, במה שאתה חושב. פשוט תגיד לעצמך "LETS HAVE SOME FUN" ופשוט זרום עם זה.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זה בדיוק מה שכולם לא מבינים.
    "3 שנים מהחיים שלי..אני לא רוצה לבזבז אותם על שירות קרבי" זה מה שאנשים לא מבינים.
    3 שנים זה כלום. זה כלום! זה נדה! זה שומדבר! מה כבר אפשר להספיק ב3 שנים? מה אפשר ללמוד ב3 שנים? מה? להיות בממר"ם ואז כאילו לחשוב שאחרי הצבא כל מיני חברות מצליחות בארץ יקחו אותכם ויחטפו אותכם לעבודה? בולשיט!
    אתם יודעים כמה חברים יש לי שפיצים כאלה עם מוח על הכתפיים עם הרבה ידע שיצאו מהצבא עם תעודה מטומטמת בידיים, בלי ביצים בין הרגליים שפשוט מקווים שמישהו בעולם הזה יסתכל עליהם ויגיד "אוקי, אותו אני רוצה" ? אתם יודעים כמה אנשים היום יש להם תואר ראשון בידיים או תעודת בגרות ואין להם מושגגגגגגגגגגג מה לעשות עם זה?? למה? בגלל שלאנשים אין ביצים. סמרטוטים, כאלה שמפחדים מכל בוס שבא ואומר להם מה לעשות.
    אנשים שטיפה לחץ על הכתפיים שובר אותם והם ישר פונים לפתרון הקל...ואת זה, אין עוד מקום אחר בעולם שאפשר ללמוד אותו חוץ מצה"ל חבר'ס.

אתם יודעים כמה פאקינג חברים יש לי חכמים כאלה שאומרים לי "בואנה רודני יזין, מאיפה אומץ הזה? איך אתה לא מפחד לדבר ככה לבוס\מפקד שלך?" למה??? בגלל שרק בקרבי מלמדים אותך איך להתנהג בחוץ ואיך לא לתת לכל זין להגיד לך מה לעשות ואיך להתנהג כמו גבר אמיתי ואיך להיות אסרטיבי ואיך לעמוד על שלך.
    בג'וב וכל הבולשיט הזה שיש בצה"ל בחיים לא תלמדו את הדברים האלה.

מצטער, מטירונות של שבועיים אי אפשר להשיג שומדבר! זה בולשיט! קצת הליכות, קצת מטווחים..זה חארטה.

אבל עזבו..כולם חיים בסרט שאתם תלכו לאיזה תפקיד מחורבן בצה"ל בתור ג'וב, תלמדו קצת, תשכילו, ואז כשתשתחררו מהצבא, תיהיה לכם עבודה מובטחת...זה פשוט בולשיט שאין לכם מושג אפילו עד כמה.
    אבל עזבו...אתם יותר חכמים מרודני, נכון? למה מי זה רודני שיגיד לכם איך לחיות, נכון? אתם יודעים שיש אנשים שכן יצאו מהצבא מתפקיד נחשב של מחשבים, יצא החוצה וישר נכנס לחברה מצליחה ועשה כסף, נכון? אז סבבה, תמשיכו בשלכם ושיהיה לכם בהצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה בדיוק מה שכולם לא מבינים.
    "3 שנים מהחיים שלי..אני לא רוצה לבזבז אותם על שירות קרבי" זה מה שאנשים לא מבינים.
    3 שנים זה כלום. זה כלום! זה נדה! זה שומדבר! מה כבר אפשר להספיק ב3 שנים? מה אפשר ללמוד ב3 שנים? מה? להיות בממר"ם ואז כאילו לחשוב שאחרי הצבא כל מיני חברות מצליחות בארץ יקחו אותכם ויחטפו אותכם לעבודה? בולשיט!
    אתם יודעים כמה חברים יש לי שפיצים כאלה עם מוח על הכתפיים עם הרבה ידע שיצאו מהצבא עם תעודה מטומטמת בידיים, בלי ביצים בין הרגליים שפשוט מקווים שמישהו בעולם הזה יסתכל עליהם ויגיד "אוקי, אותו אני רוצה" ? אתם יודעים כמה אנשים היום יש להם תואר ראשון בידיים או תעודת בגרות ואין להם מושגגגגגגגגגגג מה לעשות עם זה?? למה? בגלל שלאנשים אין ביצים. סמרטוטים, כאלה שמפחדים מכל בוס שבא ואומר להם מה לעשות.
    אנשים שטיפה לחץ על הכתפיים שובר אותם והם ישר פונים לפתרון הקל...ואת זה, אין עוד מקום אחר בעולם שאפשר ללמוד אותו חוץ מצה"ל חבר'ס.

אתם יודעים כמה פאקינג חברים יש לי חכמים כאלה שאומרים לי "בואנה רודני יזין, מאיפה אומץ הזה? איך אתה לא מפחד לדבר ככה לבוס\מפקד שלך?" למה??? בגלל שרק בקרבי מלמדים אותך איך להתנהג בחוץ ואיך לא לתת לכל זין להגיד לך מה לעשות ואיך להתנהג כמו גבר אמיתי ואיך להיות אסרטיבי ואיך לעמוד על שלך.
    בג'וב וכל הבולשיט הזה שיש בצה"ל בחיים לא תלמדו את הדברים האלה.

מצטער, מטירונות של שבועיים אי אפשר להשיג שומדבר! זה בולשיט! קצת הליכות, קצת מטווחים..זה חארטה.

אבל עזבו..כולם חיים בסרט שאתם תלכו לאיזה תפקיד מחורבן בצה"ל בתור ג'וב, תלמדו קצת, תשכילו, ואז כשתשתחררו מהצבא, תיהיה לכם עבודה מובטחת...זה פשוט בולשיט שאין לכם מושג אפילו עד כמה.
    אבל עזבו...אתם יותר חכמים מרודני, נכון? למה מי זה רודני שיגיד לכם איך לחיות, נכון? אתם יודעים שיש אנשים שכן יצאו מהצבא מתפקיד נחשב של מחשבים, יצא החוצה וישר נכנס לחברה מצליחה ועשה כסף, נכון? אז סבבה, תמשיכו בשלכם ושיהיה לכם בהצלחה.
    קודם כל תרגע אחי חחח אני יודע שזה נושא רגיש לבחור קרבי אבל קח את עצמך בידיים.

3 שנים זה כלום? אתה שוכח שאתה יכול להקיף את העולם ב80 יום. ב3 שנים אתה יכול לעשות הכל. LITERALLY הכל.
    אבל זה קצת קשה עם כל המגבלות הצבאיות האלה לא? ד"א אתה סוטר את עצמך הרי אמרת שהצבא שינה לך את החיים בשנים האלו. וזה קרה ב3 שנים אני מניח.

אבל שירות קרבי זה שווה כי זה נותן לך בטחון!!!... רגע. כל מה שזה נתן לך זה בטחון? ביצים? יש! ממש עסקת חבילה - קבל זין וצא עם ביצים. לא נשמע לי ממש שווה.

אה ובוא נכתוב חוק פיזיקלי מכליל כזה כל מי שעושה שירות קרבי מקבל בטחון.... וואי נו באמת. מתי ואיפה בדיוק?! אני אגיד לחברים הקרביים שלי שילכו לאסוף אותו.
    רק נראה אותך אומר למפקד שלך משהו לא במקום ויושב 21 ריתוק על זה. אחלה דרך לעלות בטחון. אם כבר מה שעושים לך בקרבי ובצה"ל זה סירוס. שום דבר מעבר.

לוקחים לך את הגבריות. לך תמצא את זה בין השיחים שמשקיפים עליך מהביתן שאתה שומר בו, אי שם בקו בעזה.

ונניח ובאמת אתה מקבל את הבטחון העצום הזה מהשירות. מה תעשה איתו? תאיים על מעסיק להעסיק אותך לעבודה? וגם איזו עבודה? מאבטח בגן ילדים?

ואם כבר אתה נותן את ממר"ם כדוגמא, אני מעדיף לצאת עם אותה תעודה שאתה כל כך לא מעריך, ללכת להייטק ולעשות את ה10 אלף בחודש בכיף שלי. ואז למצוא את התשוקה שלי בחיים, לפרוש מההיטק המגעיל ולעשות כסף ממשהו שאני אוהב.

איך אתה עוד אומר שזה בולשיט? זה אמנם הרבה דברים אבל בולשיט זה לא. אם יש משהו ששווה לנצל את הבמה פה כדי להגיד זה ששווה ליפול על תפקיד ג'וב שנותן לך משהו באזרחות. BOTTOM LINE. לא מדבר על פאקינג מאבטח מתקנים, שליש עוזר או יוצר טבלאות באקסל אלא גאמה תכנות ממרם מודיעין או משהו בסגנון.

וואללה כן שירות קרבי יתן לך הרבה דברים ששירות ג'וב לא יתן אבל בוא לא נשכח שזה גם עובד הפוך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:24.

Lynx אם אתה מדבר ככה בתור מישהו ששירת בקרבי אז בלבלת אותי לגמרי
    אתה בקרבי או לא? כי אם כן ניראה שאתה ממש אבל ממש מבואס שאתה שם
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    יש כל כך הרבה דברים בעולם הזה שיכולים לעשות את זה, ולמעשה, תוצאות פי 100 יותר טובות ממה שאתה משיג בשירות הזה..
    אתה תדע לכתוב לי מה או שסתם כתבת? סקרנת
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Agent Chuck צפיה בהודעה
    Lynx אם אתה מדבר ככה בתור מישהו ששירת בקרבי אז בלבלת אותי לגמרי
    אתה בקרבי או לא? כי אם כן ניראה שאתה ממש אבל ממש מבואס שאתה שם
    לא, אני ממש לא קרבי.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

LYNX וזה בדיוק הסיבה שבגלל זה אתה מדבר כל כך הרבה שטויות.
    אני אפילו לא מתכוון להגיב לכל הבולשיט שאמרת..

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:24.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

עובד רס"ר? 4 שעות לבסיס והולך הבית? ואתה עייף? תגיד לי מה עובר על אמא שלך, שהייתי בבסיס סגור וחזרתי שושים רק חיכיתי לשישי בשביל לצאת עם החברים ולנצל תזמן בסופש טוב טוב
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    LYNX וזה בדיוק הסיבה שבגלל זה אתה מדבר כל כך הרבה שטויות.
    אני אפילו לא מתכוון להגיב לכל הבולשיט שאמרת..
    חח רודני קראתי הרבה תגובות שלך פה ואף פעם לא נמנעת מלהשיב על משהו. נורא קל להגיד "הכל בולשיט" או "אתה פשוט טועה". מה זה אומר עליך?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני נמנע מלהגיב לחרטוטים שלך בגלל שנמאס לחזור על אותם הדברים שוב שוב.
    אתה טוען שג'וב זה טוב בגלל שזה פותח לך דלתות בעתיד.
    אני טוען שקרבי זה טוב, כי גם עם הדלת תהיה סגורה, קרבי ימצא דרך לפתוח אותה לא משנה מה.

פה זה נגמר, כל אחד עם הדעה שלו, וכבר נשבר לי הזין מדיונים על צבא בפורום הזה, זה לא מתאים.

משתמש מכור האוואטר של LosBlancos
    שם פרטי
    CoHeN
    לייקים
    45
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    "כדורגלנים הם אנשים חכמים, יש לנו ראש על המתניים"

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    עובד רס"ר? 4 שעות לבסיס והולך הבית? ואתה עייף? תגיד לי מה עובר על אמא שלך, שהייתי בבסיס סגור וחזרתי שושים רק חיכיתי לשישי בשביל לצאת עם החברים ולנצל תזמן בסופש טוב טוב
    זה לא עייפות, זה יותר חוסר חשק, קיצר אני לא יודע איך להסביר את זה..
    תתחיל איתה זרוק לה מילה
    אל תתבייש היא אישה רגילה
    תתחיל איתה היא מסתכלת
    היא רוקדת ושוב משתוללת
    תתחיל איתה ואל תאכזב
    היא יודעת אתה עוד אוהב
    תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

אני מסכים עם lynx שלהגיד הכל בולשיט זה בעצם לא לאמר כלום ולהתחמק..
    בקשר לשאר..
    ששלוש שנים זה באמת כלום אנשים מבזבזים 3 שנים מהחיים שלהם אם לא יותר על לאונן/לצפות בטמבליזיה/לקרוא עיתון/משחקי מחשב ועוד כל מיני דברים שלא מועילים בכלום במטרה להעביר את הזמן.. כמה אירוני ואז בוכים שאין להם זמן.
    מצד שני יש אנשים שב-3 שנים הפכו למישהו אחר לגמרי ככה שזה תלוי איך אתה מנצל את ה-3 שנים האלה ומה אתה עושה.
    בקשר לעבודה.. צבא בהרבה מאוד דברים שווה ניסיון לתחת כי זה ניסיון צבאי ולא מעניין אף אחד בתעשייה(שוב תלוי מה אתה עושה ועם איזה חברות אתה מתעסק, אני בטוח שאם עשית מחקר בצבא או עבדת ברפאל בתור שירות צבאי או עבדת במודיעין בפיתוח אז זה לא נזרק לזבל).
    חחחחחחח רודני אתה מצחיק עבודה מובטחת בצבא בקבע זה הדבר הכי יציב במדינה...(זה שבאזרחות מרוויחים יותר גורם לזה שרק בינוניים נשארים בצבא ככה שמי שיכול לעוף משם נעלם משם לא פעם...)
    לעבוד מתחת למישהו ולא בתור עצמאי כמעט תמיד זה ליהיות עבד ככה שלקרוא לזה עבודה ולא עבדות זה כבר ביזיון אבל זה משהו אחר.
    אם מישהו רוצה לעשות הרבה כסף בתחום המחשבים הוא ממש לא צריך ללכת לממרם או משהו כזה ההפך לכתוב קוד זה עבודה שחורה ומשעממת.
    מצד שני ליהיות דוקטור לפיזיקה קוונטית ולעבוד על מחשב קוונטי, הארד דיסקים קוונטים וכל מה שהולך שם יכול בקלות לעשות אותך מיליונר אם לא מלייארדר. (בעיקר אם תיצור משהו לשוק הפרטי).
    עזוב את זה שמעצם זה שבאקדמיה אם אתה טוב ויש לך קשרים שם רק מלהכיר אנשים אתה יכול להיות מיליונר.(איפה ממוקם עמק הסיליקון אם לא ליד אוקספורד).
    אבל לא מדובר על תואר ראשון, תואר ראשון זה חרטא שרוב האנשים באים ומסתכלים ואומרים הנה אני אסיים את זה אקבל תעודה(אפשר לנגב איתה את התחת) ואז אוכל לעבוד איפשהו , כלומר אני יעשה את המינימום וזה למה הם מקבלים שכר מעל הממוצע אבל לא שכר של האחוזון העליון באוכלוסיה.(בשביל באמת להרוויח הרבה כסף אתה צריך ליצור משהו חדש לשוק הפרטי בדר"כ ובשביל לעשות את זה צריך הרבה פעמים ידע הרבה יותר מתקדם מתואר ראשון/שני מצד שני ברור שצריך אופי מסויים קחו לדוגמא את חברת Xerox שעלתה על הרבה דברים מדהימים אבל בגלל שהם חמורים גנבו מהם לא מעט רעיונות).
    אם כבר דיברתם על כסף תהנו: (לקוח מהבלוג כלכלה אמיתית)

בקשר לפותח האשכול אם אתה 4 שעות בצבא ואתה לא עושה כלום ובוכה שאין לך כוח או שאתה סמרטוט או שאתה סמרטוט או שפשוט אתה עושה כל כך הרבה כלום מה שגורם לך לעייפות.
    במילים אחרות תעשה עם עצמך משהו בלי לחשוב על זה.. תבחר משהו ותתחיל לעשות אותו.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 08-03-2013 בשעה 17:41.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    אני מסכים עם lynx שלהגיד הכל בולשיט זה בעצם לא לאמר כלום ולהתחמק..
    בקשר לשאר..
    ששלוש שנים זה באמת כלום אנשים מבזבזים 3 שנים מהחיים שלהם אם לא יותר על לאונן/לצפות בטמבליזיה/לקרוא עיתון/משחקי מחשב ועוד כל מיני דברים שלא מועילים בכלום במטרה להעביר את הזמן.. כמה אירוני ואז בוכים שאין להם זמן.
    מצד שני יש אנשים שב-3 שנים הפכו למישהו אחר לגמרי ככה שזה תלוי איך אתה מנצל את ה-3 שנים האלה ומה אתה עושה.
    בקשר לעבודה.. צבא בהרבה מאוד דברים שווה ניסיון לתחת כי זה ניסיון צבאי ולא מעניין אף אחד בתעשייה(שוב תלוי מה אתה עושה ועם איזה חברות אתה מתעסק, אני בטוח שאם עשית מחקר בצבא או עבדת ברפאל בתור שירות צבאי או עבדת במודיעין בפיתוח אז זה לא נזרק לזבל).
    חחחחחחח רודני אתה מצחיק עבודה מובטחת בצבא בקבע זה הדבר הכי יציב במדינה...(זה שבאזרחות מרוויחים יותר גורם לזה שרק בינוניים נשארים בצבא ככה שמי שיכול לעוף משם נעלם משם לא פעם...)
    לעבוד מתחת למישהו ולא בתור עצמאי כמעט תמיד זה ליהיות עבד ככה שלקרוא לזה עבודה ולא עבדות זה כבר ביזיון אבל זה משהו אחר.
    אם מישהו רוצה לעשות הרבה כסף בתחום המחשבים הוא ממש לא צריך ללכת לממרם או משהו כזה ההפך לכתוב קוד זה עבודה שחורה ומשעממת.
    מצד שני ליהיות דוקטור לפיזיקה קוונטית ולעבוד על מחשב קוונטי, הארד דיסקים קוונטים וכל מה שהולך שם יכול בקלות לעשות אותך מיליונר אם לא מלייארדר. (בעיקר אם תיצור משהו לשוק הפרטי).
    עזוב את זה שמעצם זה שבאקדמיה אם אתה טוב ויש לך קשרים שם רק מלהכיר אנשים אתה יכול להיות מיליונר.(איפה ממוקם עמק הסיליקון אם לא ליד אוקספורד).
    אבל לא מדובר על תואר ראשון, תואר ראשון זה חרטא שרוב האנשים באים ומסתכלים ואומרים הנה אני אסיים את זה אקבל תעודה(אפשר לנגב איתה את התחת) ואז אוכל לעבוד איפשהו , כלומר אני יעשה את המינימום וזה למה הם מקבלים שכר מעל הממוצע אבל לא שכר של האחוזון העליון באוכלוסיה.(בשביל באמת להרוויח הרבה כסף אתה צריך ליצור משהו חדש לשוק הפרטי בדר"כ ובשביל לעשות את זה צריך הרבה פעמים ידע הרבה יותר מתקדם מתואר ראשון/שני מצד שני ברור שצריך אופי מסויים קחו לדוגמא את חברת Xerox שעלתה על הרבה דברים מדהימים אבל בגלל שהם חמורים גנבו מהם לא מעט רעיונות).
    אם כבר דיברתם על כסף תהנו: (לקוח מהבלוג כלכלה אמיתית)

בקשר לפותח האשכול אם אתה 4 שעות בצבא ואתה לא עושה כלום ובוכה שאין לך כוח או שאתה סמרטוט או שאתה סמרטוט או שפשוט אתה עושה כל כך הרבה כלום מה שגורם לך לעייפות.
    במילים אחרות תעשה עם עצמך משהו בלי לחשוב על זה.. תבחר משהו ותתחיל לעשות אותו.
    ואו וסרטון מדהים...וההסבר שלך יפה מאוד...אני מעניק לך תואר אביר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect