קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. XD מה הולך בראשון, F16, גדודי צבא =|
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 03:09
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 46

צבא - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

קונגי, מסכים איתך לגבי הכל חוץ מזה:
    חחחחחחח רודני אתה מצחיק עבודה מובטחת בצבא בקבע זה הדבר הכי יציב במדינה...(זה שבאזרחות מרוויחים יותר גורם לזה שרק בינוניים נשארים בצבא ככה שמי שיכול לעוף משם נעלם משם לא פעם...)
    אני לא דיברתי על עבודה בקבע, להיות קצין או נגד בתחום של מודיעין וכאלה.
    אני דיברתי על חיילים פשוטים שהולכים ל8200 או לא משנה לאן, יחידות של מודיעין וכאלה, משתחררים מהצבא ואז מצפים שחברות שבארץ יקחו אותם לעבוד אצלהם...זה פשוט מצחיק. אף אחד לא יסתכל עליהם אם הם לא יחליטו לעשות עם עצמם משהו.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

אני דיברתי על חיילים פשוטים שהולכים ל8200 או לא משנה לאן, יחידות של מודיעין וכאלה, משתחררים מהצבא ואז מצפים שחברות שבארץ יקחו אותם לעבוד אצלהם...זה פשוט מצחיק. אף אחד לא יסתכל עליהם אם הם לא יחליטו לעשות עם עצמם משהו.
    לא יודע לגבי 8200 ספציפית אבל שמעת על קורס תכנות בחיל תקשוב? הם עושים קורס של חצי שנה קד"צ וחותמים קבע לשנתיים וחצי. כשהם משתחררים ידידי, חוטפים אותם. ולא זה לא בולשיט ולא כלום באמת חברות הייטק אשכרה חוטפים אותם איך שהם חותכים חוגר. מה לעשות - ניסיון של 6 שנים בשפות תכנות לא בא ברגל. את הרפרטואר הזה אי אפשר באמת להגיד על כל מי (גם הגאונים מבניהם) שלא עשה את זה. אז לאותם חיילים ג'ובניקים שעושים יומיות בד"כ יש עתיד מובטח באזרחות. טוב.. מה זה מובטח. 10 אלף 15 אלף. לא משהו מבריק מידי אבל ביחס לאוכלוסיה זה לא רע בכלל. בוא נגיד שהכמה שנים האלו נותנים לך עבודה פוטנציאלית לכל החיים.

אה.. ויש הרבה כמוהם.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

וואלה, וכמה אתה חושב מתוך חצי מהג'ובניקים שנמצאים היום בצה"ל נמצאים בקורס הזה? אולי עשירית? כל שאר הג'ובניקים זה חבורה של סמרטוטים שפשוט מחפשים את הדרך הקלה להעביר 3 שנים בצה"ל כמה שיותר מהר.

אני לא מתכוון לשקר, יש המון ג'ובניקים שדווקא כן מצליחים מאד, חותמים אפילו יותר משנתיים וחצי (יש לי חבר שמשרת בחבצלות אם אתה מכיר) אבל אלה אנשים שרק אחד ל- מצליחים להתקבל למקומות האלה.

ושוב, כל שאר החבר'ה, אלה שלא רוצים קרבי "כי זה קשה מידי" ואלה שלא רוצים גם מודיעין או לפחות ג'וב רציני, אני מדבר על כל שאר הסמרטוטיאדה בצה"ל, כל אותם עובדי רסר, טבחים, שקמיסטים, ספרים, מש"קי חוויה למיניהם ועוד כל מיני שטויות ששמעתי בתקופת הצבא.. כל אלה פשוט חבר'ה שצה"ל טי-טיפה חונק אותם ויש להם כל מיני "בעיות כעס" למיניהם ובולשיט אחר שהם המציאו רק כדי לוותר לעצמם על החיים...

זה לא באמת מציק לי, זה לא באמת מפריע לי וזה לא מעצבן אותי. זה פשוט חבל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

יסכימו להעסיק אותם לא פעם אך זה מאוד תלוי מה הם עשו בתפקיד, גם בממרם יש מציאות אבל לצאת משם ולצפות לגדולות בלי שלפני היה לך ידע רב, נראה לי כבר מופרך.. היו כמה הצלחות בממר"ם אבל ההצלחות היו של כאלה שלא בדיוק היו החיילים הפשוטים שם שעשו 3 שנים וקיוו לתקוות שווא.
    לדוגמא צ'ק פויינט שהוקמה ע"י מריוס נכט(בכלל גיל הכיר אותו אחרי הצבא בחברה בה עבד),גיל שויד ושלמה קרמר אם תסתכלו עליהם בגוגל(חוץ משלמה קרמר שלא מצאתי עליו כלום לפני צק' פויינט(וכנראה לו באמת היה מזל) תראו שהם לא היו האנשים הכל כך פשוטים שהיו בתפקיד בצבא.. אלא יותר הטופ שם.. נכון אז אפשר להשיג קשרים במודיעין אם אתה שפיץ אבל להגיד שמי שחייל פשוט במודיעין ולא שפיץ מסודר לכל החיים זה מופרך.(נכון אז יהיה לך שכר בינוני בתור עבד בהייטק.. לא שזה רע זה יותר טוב מכלום מצד שני בהייטק בגיל 40 כבר קשה למצוא עבודה אתה כבר כלב זקן ולא פעם מפטרים אנשים סתם בגלל שיש להם הרבה וותק והם לא מציעים שום דבר יותר טוב ומעדיפים לקחת אנשים צעירים כי אפשר לשלם להם פחות ככה שלהגיד שהייטק מסדר אותך לכל החיים זה שקר)

בקשר לזה ששויד הוא זה שבאמת יצר את החברה ואת הפטנט שיצר אותה לא התפלאתי אחרי הפיסקה הזאת..
    "שויד נולד בירושלים. כבר בגיל 13 החל לתכנת. למד בבית הספר התיכון שליד האוניברסיטה העברית בירושלים ובמקביל ללימודים בבית הספר התיכון למד גם מדעי המחשב באוניברסיטה העברית. בנוסף, עבד שויד באותה תקופה כמנהל מערכות במרכז פריץ הבר למחקר בדינמיקה מולקולרית באוניברסיטה העברית."

ומצאתי את זה... מופרך לחלוטין אבל השראה לכל המסוממים כמו טיילר יאללה מי בא לו על שורת קוקאין :
    http://www.forbes.co.il/news/new.asp...=HDDH&pn6Vq=ED

וזה שרוב הצבא עוסק בתפקידים שלא עושים בהם כלום זה ידוע... זה משהו שצריך לשנות במדינה ולאו דווקא ברמת הפרט.. אם כולם יהיו טובים עדיין יהיה תפקידים שלא צריך ועוד רוצים לגייס לי את החרדים.. מה שייצור עוד מלא תפקידים שלא עושים בהם כלום.
    צריך לגייס את החרדים אבל לפני זה צריך לארגן את הצבא ולבטל תפקידים מבוזבזים שמבזבזים למי שעושה אותם את הזמן וגם ספק אם תורמים למשהו ובאמת שלא חסר כאלה.(עוד יותר עצוב שהרבה תפקידים למי שלמד הנדסת חשמל שווים לתחת כלומר גם את מי שיש לו ידע לתרום לצבא לא פעם הצבא לא מנצל ונותן להם לעשות מצגות או הופך אותם למתכנתים).

kongi איפה היית עד עכשיו? תחזור לפעילות עם הרבה תגובות כמו האחרונות שהגבת
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

CUT THE BULLSHIT.
    כולכם, אבל כולכם, מסתכלים על הצבא לא נכון. לא יודע בעצם אם לא מסתכלים על זה נכון... פשוט כל אחד שלא בדעה שלכם אתם מבטלים אותו.
    אני רואה בצבא, כמו בכל דבר בחיים, כלי להשגת מטרה. בין אם המטרה של רודני היא לקבל את הביטחון עצמי ואת היכולת להתמודד עם קשיים, בין אם המטרה שלך היא תנאים כמה שיותר טובים כדי להיות כמה שיותר בבית, אם המטרה שלך היא להרגיש שאתה תורם למדינה או אם המטרה שלך היא לצאת מהצבא עם ניסיון במחשבים.
    לכל אחד יש את המטרות שלו, והוא צריך לנסות, ככל האפשר, להתשמש בצבא לצורך המטרות האלה. לא תמיד זה אפשרי, כן? אבל תמיד כדאי לקחת את הצבא לכיוון הטוב ביותר, גם ככלי עזר לחיים האישיים שלך, וגם ככלי שנותן לך את האופציה לתרום למדינה שלך תוך כדי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    CUT THE BULLSHIT.
    כולכם, אבל כולכם, מסתכלים על הצבא לא נכון. לא יודע בעצם אם לא מסתכלים על זה נכון... פשוט כל אחד שלא בדעה שלכם אתם מבטלים אותו.
    אני רואה בצבא, כמו בכל דבר בחיים, כלי להשגת מטרה. בין אם המטרה של רודני היא לקבל את הביטחון עצמי ואת היכולת להתמודד עם קשיים, בין אם המטרה שלך היא תנאים כמה שיותר טובים כדי להיות כמה שיותר בבית, אם המטרה שלך היא להרגיש שאתה תורם למדינה או אם המטרה שלך היא לצאת מהצבא עם ניסיון במחשבים.
    לכל אחד יש את המטרות שלו, והוא צריך לנסות, ככל האפשר, להתשמש בצבא לצורך המטרות האלה. לא תמיד זה אפשרי, כן? אבל תמיד כדאי לקחת את הצבא לכיוון הטוב ביותר, גם ככלי עזר לחיים האישיים שלך, וגם ככלי שנותן לך את האופציה לתרום למדינה שלך תוך כדי.
    צריך לתקן פה את הפונקציה של הלייק אי אפשר לתת לך פעמיים.

אני לא מבין איך זה התגלגל לדיון צבא פתאום ואיך זה קשור לפורום. בכל מקרה, בקשר לדיון - גם אני חשבתי ללכת לקרבי אבל עצם זה שההורים שלך מחשיבים אותך בתור הבן היקר להם מכל ולא רוצים לתרום את בנם לצבא בגיל צעיר נורא, גם כשיש להם ילדים נוספים גורמת לך לחשוב בתור אגואיסט.
    אז הסיפור הוא לא כזה נורא אם שמו אותך בתפקיד שלמדת בתיכון. אבל מה אם זה לא מספק אותך בתור בנאדם?
    אפשר לגרום לבנאדם לאהוב את הסביבה שלו, אבל זה יהיה מזוייף, ומרירות תמלא אותך חיש מהר.
    גם אם אני שנכנסתי לתפקיד מסווג בצה"ל, עדיין עשיתי כל מה שביכולתי כדי לנסות להשתלב כי זהו תפקיד נחשב מאוד, לא הצלחתי למצוא את עצמי במסגרת הצבא. לא השכלתי מספיק כמו שרציתי, העבודות באו על חשבון הלימודים של התפקיד ברוב הפעמים ואפילו היה נראה שלאף אחד לא באמת אכפת ממך ממש.
    אני לא אתחיל לספר את כל הסיפור שלי בצבא, אבל בגלל שהתחלתי לכן אסיים בקצרה. גם אם מדובר בתפקיד הכי טוב בצה"ל, גם אם מדובר בעבודה הכי טובה בעולם (אמרתי את זה גם למפקדת שלי) - אני אעדיף לוותר עליה אם אני לא מאושר או מרגיש מסופק ממנה.
    זהו לא וויתור שבא מתוך אדם חלש, זה וויתור לצד דברים שחשובים לך לא פחות מהצבא. איבדתי הרבה בחיים, והצבא עזר לי עוד יותר להבין, לא לצפות יותר מידי מאנשים. גם אם מדובר בנג"ד שהוא 20 שנה בקבע והוא מבטיח לך הבטחות מפה עד להודעה חדשה ואתה מגלה שהמילה שלו שווה כמו למים בשירותים. כך בסופו של יום כל אחד חוזר לפינה החמה שלו ויודע בדיוק מה טוב לו.

בקשר לפותח האשכול, אם באמת אתה מוכן לעבור 3 שנים כדי שלפחות צבא תעבור בהצלחה לאחר שלא הצלחת לעמוד במסגרות הקודמות שלך. תעשה את זה רק אל תיתן לעצמך להפסיק להנות. גם אם תגיע עייף מת לבסיס, 4 שעות צ'יק צ'ק יעברו לך ויחד עם זה תהיה לך חוויה לספר למי שישאל למה אתה עייף (:

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    CUT THE BULLSHIT.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    צריך לתקן פה את הפונקציה של הלייק אי אפשר לתת לך פעמיים.
    שום לייק
    ואם אני לא יכול להשתמש בצבא ככלי?
    רבים האנשים המוכשרים שמסיימים ג'ובניקים מסריחים באיזה משרד

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אז נכשלת בחלק הזה- תתמודד.
    כמו שאם אני הייתי הולך בסוף לקרבי/ג'וב מסריח/ כל דבר שלא רציתי (ונשרתי מהמון דברים שרציתי במיונים לצבא) הייתי מתמודד, מוציא מזה את הטוב ביותר וסותם ולא בוכה כמו נקבה.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אם אין לך מה להוציא מהצבא אל תהיה שמה כי אתה תקבל בולבול. ואני כאחד שלא התגייס קיבלתי זין כושי + הייתי דיי מאוזן כי שמעתי את ההפך מסיפורי גבורה כמו "השתמש בזין שלו כמשגר טילים" או "זרק את הביצים שלו כמו רימון" מי שרוצה לשמוע עוד שילך לפה http://www.newprofile.org/forum/ יש אשכול על ה"חוויה שלכם" בפורום הראשון ובשני יש 2 אשכולות ארוכים שגם אותם כדי לקרוא.
    ואל תגידו לי שאני נכנע או משהו כי שלחתי להם 58768768768 מכתבים וכל מיני בולשיט שבא לי לתרום וקיבלתי אותו יחס.
    שהייתי אצל הקצין מיון (שמן דובי שטחן לי עוגיות מול הפנים) והביא לי דף עם תפקידים מחורבנים ושאמרתי לו שאף אחד מהם לא לרמה שלי ואני שואף ליותר הוא אמר שאני חייב לבחור אחד מהתפקידים האלה ושהוא לא יכול לעזור לי בכלום שתבינו איזה תפקיד מטומטם זה. שמה הבנתי שאין אם מי לדבר אז באתי אליו ככה:

קבעתי טור לקב"ן (ולא שחרטטתי או משהו הייתה לי הפניה מהקופת חולים מפסיכיאטרית) ומשמה דברים התגלגלו.

קיצר בזמן בזמן שאנשים הצטלמו עם M16 סוג ז' והעלו תמונות הרמוניה מהמשרד המסריח הג'ובניקי אני מסגרתי את התעודת פטור. מתחתיה כתוב "HATERS GONNA HATE, MIRERS GONNA MIRE, ASPERGERS GONNA ASSBURGER".
    U MAD, SENSELESS MILITARISTS?
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 08-03-2013 בשעה 21:11.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

3 שנים זה כלום? עשיתי ב3 שנים מה שsadcunts לא עושים בכל החיים...עזוב שלוש שנים, בשנה עשיתי.

וככה זה צבא, אם אתה לא ביחידה קרבית אתה הופך לsadcunt שאין לו כוח לצאת מהבית, כל ג'ובניק שאני הכרתי שהתגייס הפך לsadcunt שלא בא לו לצאת מהבית...מה שלא ניתן להגיד על החבר'ה מגבעתי וצנחנים ועוד קרביים שהתגייסו אצלי במעגל החברתי...הם אמנם לא היו כל סופש בבית אבל כשהם כן היו, הם האלה שדחפו אותי לצאת..ואני לא עשיתי צבא בכלל.

עזוב שטויות תשתמט וזהו עלק עובד רס''ר...אם אתה לא בתפקיד נורמלי בצבא אתה מבזבז 3 שנים באמת. וב3 שנים אני יכול לכבוש תעולם.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אם אין לך מה להוציא מהצבא אל תהיה שמה כי אתה תקבל בולבול. ואני כאחד שלא התגייס קיבלתי זין כושי + הייתי דיי מאוזן כי שמעתי את ההפך מסיפורי גבורה כמו "השתמש בזין שלו כמשגר טילים" או "זרק את הביצים שלו כמו רימון" מי שרוצה לשמוע עוד שילך לפה http://www.newprofile.org/forum/ יש אשכול על ה"חוויה שלכם" בפורום הראשון ובשני יש 2 אשכולות ארוכים שגם אותם כדי לקרוא.
    ואל תגידו לי שאני נכנע או משהו כי שלחתי להם 58768768768 מכתבים וכל מיני בולשיט שבא לי לתרום וקיבלתי אותו יחס.
    שהייתי אצל הקצין מיון (שמן דובי שטחן לי עוגיות מול הפנים) והביא לי דף עם תפקידים מחורבנים ושאמרתי לו שאף אחד מהם לא לרמה שלי ואני שואף ליותר הוא אמר שאני חייב לבחור אחד מהתפקידים האלה ושהוא לא יכול לעזור לי בכלום שתבינו איזה תפקיד מטומטם זה. שמה הבנתי שאין אם מי לדבר אז באתי אליו ככה:

קבעתי טור לקב"ן (ולא שחרטטתי או משהו הייתה לי הפניה מהקופת חולים מפסיכיאטרית) ומשמה דברים התגלגלו.

קיצר בזמן בזמן שאנשים הצטלמו עם M16 סוג ז' והעלו תמונות הרמוניה מהמשרד המסריח הג'ובניקי אני מסגרתי את התעודת פטור. מתחתיה כתוב "HATERS GONNA HATE, MIRERS GONNA MIRE, ASPERGERS GONNA ASSBURGER".
    U MAD, SENSELESS MILITARISTS?
    true story brah

אה ואני רשום לפורום הזה, mirers gonna mire. רק מהפוסטים שלי אנשים קיבלו השראה להשתמט

http://newprofile.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=13246

Haters gonan hate, mirers gonna mire, aspergers gonna assburger.

inb4 haters
    inb4 טיילר הוא משתמט אוחצ'ה גיי בן זונה
    inb4 כובעים

FIGHT ME IRL BRAHS
    DO U EVEN LIFT?????????
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 08-03-2013 בשעה 22:07.

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי LosBlancos צפיה בהודעה
    אז ככה..
    מאז שהתגייסתי נהייתי כבד כזה, כבר כמעט ולא זורם
    כל פעם שאומרים לי בוא לצאת או משהו אני ישר חושב שמחר צריך לקום מוקדם וישר מווותר ואומר לא.
    בשישי שבת גם אותו סיפור רק שזה מסיבה שאני עייף ומעדיף לנוח ולישון..

לפני שהתגייסתי לא הייתי ככה בכלל וזה היה הבדל של שמיים וארץ..
    תעייצו לי מה אפשר לעשות ואיך לשבור את השיגרה המגעילה הזאת..
    תשמע בצבא תמיד אומרים המקום פה היה נקי נחזיר אותו כמו שקיבלנו אותו, הצבא מחזיר אותך עייף? תחזור עייף לצבא.. וואלה איזה אסון יקרה אם תהיה עייף למחרת? בתור לוחם אני אומר לך שעל דקה בבית שווה זהב וכל חוויה שאפשר לצבור שתוכל לקחת איתך לזמן שתסגור שווה הכל..

אם היה מספיק חשוב לך לצאת היית יוצא, נקודה.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אם היה מספיק חשוב לך לצאת היית יוצא, נקודה.
    ונאמר אמן.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect