אם אין לך מה להוציא מהצבא אל תהיה שמה כי אתה תקבל בולבול. ואני כאחד שלא התגייס קיבלתי זין כושי + הייתי דיי מאוזן כי שמעתי את ההפך מסיפורי גבורה כמו "השתמש בזין שלו כמשגר טילים" או "זרק את הביצים שלו כמו רימון" מי שרוצה לשמוע עוד שילך לפה
http://www.newprofile.org/forum/ יש אשכול על ה"חוויה שלכם" בפורום הראשון ובשני יש 2 אשכולות ארוכים שגם אותם כדי לקרוא.
ואל תגידו לי שאני נכנע או משהו כי שלחתי להם 58768768768 מכתבים וכל מיני בולשיט שבא לי לתרום וקיבלתי אותו יחס.
שהייתי אצל הקצין מיון (שמן דובי שטחן לי עוגיות מול הפנים) והביא לי דף עם תפקידים מחורבנים ושאמרתי לו שאף אחד מהם לא לרמה שלי ואני שואף ליותר הוא אמר שאני חייב לבחור אחד מהתפקידים האלה ושהוא לא יכול לעזור לי בכלום שתבינו איזה תפקיד מטומטם זה. שמה הבנתי שאין אם מי לדבר אז באתי אליו ככה:

קבעתי טור לקב"ן (ולא שחרטטתי או משהו הייתה לי הפניה מהקופת חולים מפסיכיאטרית) ומשמה דברים התגלגלו.
קיצר בזמן בזמן שאנשים הצטלמו עם M16 סוג ז' והעלו תמונות הרמוניה מהמשרד המסריח הג'ובניקי אני מסגרתי את התעודת פטור. מתחתיה כתוב "HATERS GONNA HATE, MIRERS GONNA MIRE, ASPERGERS GONNA ASSBURGER".
U MAD, SENSELESS MILITARISTS?