קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה דעתכם על גודיונסן?
    על ידי Friend בפורום כדורגל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 14:15
  2. [דיון] מה דעתכם על nhl 06?
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 14:27
  3. לוקה טוני-דעתכם עליו?
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 16:52
  4. מה דעתכם על...
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 21:52
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 54 מתוך 54

מה דעתכם על זה? - עמוד 4

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי galit_e צפיה בהודעה
    בונא יא חתיכת אידיוט אתה חושב שאתה מכיר אותי?
    בוא נתחיל עם זה שאני לא אחכה עד גיל 30 כדי להתחתן.
    שנית כל מצידי ללכת כבר עכשיו עם ה"חננה" הבעיה היא שכמו שרודני אמר רוב הבנים בגיל הזה מחפשים לזיין ולי אישית לא יוצא להכיר הרבה בנים שמחפשים קשר רציני...
    ואני בחיים לא אמשיך קשר עם בן אדם שאני אחשוב"הוא גם ככה לא לחתונה, אז בינתיים אני אצא עם גבר שמושך אותי למרות שלא הייתי רוצה אותו כאב ילדיי"
    כמובן שאני לא חושבת שאני אתחתן עם החבר הבא שלי כן אבל אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה...
    בקיצור חצי מהפורום הזה בעצמם חבורה של דושבאגס ואתם מדברים עליהם כאילו אתם לא כאלה...

עריכה:

אה ורודני עולה לך השאלה למה אני לא מתאהב? התשובה פשוטה.. כנראה שאתה לא מחפש להתאהב אתה לוקח בחורות למיטה במקום לקחת אותן לדייט..

ובנות לא עושות שום "סוויץ" בראש לבחור החננה אתם לא מבינים שאופי של בן אדם כזה יכול למשוך בחורה ברמות...
    במיוחד אם היא יצאה עם הסוג המניאק לפני
    למה את תקועה על "קשר רציני"?
    למה שלא תהני מעצמך?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    למה את תקועה על "קשר רציני"?
    למה שלא תהני מעצמך?
    זה לא קטע של תקועה.. נמאס כבר מהסטוצים
    הייתי מאוהבת פעם אחת הקשר הכי רציני שהיה לי וזה ממש כיף זה לא כמו סתם ידיד זה מישהו שהוא החבר הכי טוב שלך וזה אושר מטורף
    וזה לא שעכשיו סיימתי קשר ואני רוצה להיות לבד חח זה היה ממש מזמן ומיציתי את הרווקות חח
    וזה לא שאני לחוצה על חבר אני פשוט לא מחפשת סטוצים אני פשוט יוצאת עם חברים שלי ונהנת..

לא יודע מה את רוצה ממני ולא הבנתי ת'הודעה האחרונה שלך. זה בעברית מה שכתבת?
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחח את לא צריכה להתגונן- אף אחד לא תוקף אותך.
    את השניה אמרת שאת לא חושבת שתתחתני עם הבחור... אז מה את אומרת לי שאני טועה?
    ומישהו אמר שלהתאהב זה לא כיף? אני מאמין שזה יותר כיף מכל סטוץ (לא התאהבתי, מקווה שזה יקרה כן?)
    אבל את מתגוננת כאילו מישהו קרא לך שרמוטה.
    וזה הבעיה של חצי מהבחורות בארץ, שהן מפחדות חלילה לצאת שרמוטות ולעשות מה שהן רוצות (ואני לא מדבר על להזדיין... אלא על דפוס התנהגות מאוד הגיוני שמשום מה מפורש אצל בנות כהתנהגות זולה שלא בצדק)

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי galit_e צפיה בהודעה
    בקיצור חצי מהפורום הזה בעצמם חבורה של דושבאגס ואתם מדברים עליהם כאילו אתם לא כאלה...

עריכה:

אה ורודני עולה לך השאלה למה אני לא מתאהב? התשובה פשוטה.. כנראה שאתה לא מחפש להתאהב אתה לוקח בחורות למיטה במקום לקחת אותן לדייט..

ובנות לא עושות שום "סוויץ" בראש לבחור החננה אתם לא מבינים שאופי של בן אדם כזה יכול למשוך בחורה ברמות...
    במיוחד אם היא יצאה עם הסוג המניאק לפני
    טיילר, עכשיו אני משוכנע שאתה חובב גברים אחי. זאת הסיבה למה אתה לא יודע לדבר עם בנות, כי אתה לא נראלי נמשך אליהם (AND IM FUCKIN SERIOUS)

גלית, אני הדושבאג הכי גדול שראית בחיים שלך. את יודעת כמה פעמים התחלתי עם בחורה ואחרי כמה דקות של שיחה היא פשוט עומדת מולי, מחייכת ואומרות "שמעעע אתה חצווווףףף!!" אבל עם חיוך ענק? אין לי בעיה להודות בזה. אין לי בעיה גם להודות בזה שאני זבל, שאני חרא ולפעמים (רק לפעמים) אני גם יוצא בן זונה לא קטן עם נשים...מה לעשות? רוב הבחורות שיצאתי איתן, לא באמת נהנתי לשבת איתן ולדבר איתן. פשוט הייתי משתעמם, ראיתי שאין יותר מידי על מה לדבר והדבר היחדי שבאלי זה לתפוס אותה ו....את יודעת את ההמשך.

זה גם בדיוק הסיבה לזה שאמרת שאני רק לוקח בחורות למיטה במקום לדייט...כי אני פאקינג משתעמם בדייטים! אני מוצא תעצמי יושב עם בחורה בפאב, מדברים, צוחקים, יש טיזינג...קצת נגיעות בנינו מתחת לשולחן...היא מסתכלת לי על השפתיים אחרי איזה רבע שעה, אני מחזיר מבט..ופה זה נגמר. זה לא ממשיך לקשר רציני בדרך כלל...אני לא מוצא עניין עם הבחורה אפעם.

בקשר לחננה, שקר. את משקרת ואני יכול לחתום לך על זה.
    יותר מזה, אני פאקינג מוכן להפגש איתך ולהראות לך תכלס, לבחור שני גברים ברחוב, אחד חמוד כזה ואחד גבר גבר...את לא תהססי לרגע ותבחרי במניאק על פני החננה. למה? כי החננה לא יודע איך למשוך אותך. ויותר מזה? החננה לא מחפש למשוך אותך! החננה מעדיף להתסכל עלייך ברחוב, לחשוב עלייך מחשבות זדוניות ומגעילות בראש החולני שלו, לחזור לבית ולהביא ביד על מחשבות חולניות שלו איתך.
    לעומת זאת, הגבר הרציני, זה המניאק, לא מפחד ליצור קשר עין איתך, לא מפחד לגשת אלייך ולפתוח תפה...(למה הוא לא מפחד? כי הוא מניאק, לא אכפת לו מה תעני לו ומה תגיבי לו, הוא שם על זה זין)ואז את תשימי לב שיש לו בטחון עצמי..הוא לא מפחד לחתור למגע והוא לא מפחד ממך, ואז את תרצי אותו. חד וחלק!
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 09-03-2013 בשעה 14:06.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    טיילר, עכשיו אני משוכנע שאתה חובב גברים אחי. זאת הסיבה למה אתה לא יודע לדבר עם בנות, כי אתה לא נראלי נמשך אליהם (AND IM FUCKIN SERIOUS)

גלית, אני הדושבאג הכי גדול שראית בחיים שלך. את יודעת כמה פעמים התחלתי עם בחורה ואחרי כמה דקות של שיחה היא פשוט עומדת מולי, מחייכת ואומרות "שמעעע אתה חצווווףףף!!" אבל עם חיוך ענק? אין לי בעיה להודות בזה. אין לי בעיה גם להודות בזה שאני זבל, שאני חרא ולפעמים (רק לפעמים) אני גם יוצא בן זונה לא קטן עם נשים...מה לעשות? רוב הבחורות שיצאתי איתן, לא באמת נהנתי לשבת איתן ולדבר איתן. פשוט הייתי משתעמם, ראיתי שאין יותר מידי על מה לדבר והדבר היחדי שבאלי זה לתפוס אותה ו....את יודעת את ההמשך.

זה גם בדיוק הסיבה לזה שאמרת שאני רק לוקח בחורות למיטה במקום לדייט...כי אני פאקינג משתעמם בדייטים! אני מוצא תעצמי יושב עם בחורה בפאב, מדברים, צוחקים, יש טיזינג...קצת נגיעות בנינו מתחת לשולחן...היא מסתכלת לי על השפתיים אחרי איזה רבע שעה, אני מחזיר מבט..ופה זה נגמר. זה לא ממשיך לקשר רציני בדרך כלל...אני לא מוצא עניין עם הבחורה אפעם.

בקשר לחננה, שקר. את משקרת ואני יכול לחתום לך על זה.
    יותר מזה, אני פאקינג מוכן להפגש איתך ולהראות לך תכלס, לבחור שני גברים ברחוב, אחד חמוד כזה ואחד גבר גבר...את לא תהססי לרגע ותבחרי במניאק על פני החננה. למה? כי החננה לא יודע איך למשוך אותך. ויותר מזה? החננה לא מחפש למשוך אותך! החננה מעדיף להתסכל עלייך ברחוב, לחשוב עלייך מחשבות זדוניות ומגעילות בראש החולני שלו, לחזור לבית ולהביא ביד על מחשבות חולניות שלו איתך.
    לעומת זאת, הגבר הרציני, זה המניאק, לא מפחד ליצור קשר עין איתך, לא מפחד לגשת אלייך ולפתוח תפה...(למה הוא לא מפחד? כי הוא מניאק, לא אכפת לו מה תעני לו ומה תגיבי לו, הוא שם על זה זין)ואז את תשימי לב שיש לו בטחון עצמי..הוא לא מפחד לחתור למגע והוא לא מפחד ממך, ואז את תרצי אותו. חד וחלק!
    רודני זיינת את השכל עכשיו
    מה הקשר בין זה שהוא לא יודע לזיין לבחורות את השכל לבין זה שבא לו להדביק אותן למיטה ולפרק כל הלילה
    וואלה גם אני מרגיש ככה לפעמים שאני מתחיל לשעמם את התחת וכל מה שנשאר להציע זה איזה סטלה טובה שתעלה לה את רמת ההנאה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    רודני זיינת את השכל עכשיו
    מה הקשר בין זה שהוא לא יודע לזיין לבחורות את השכל לבין זה שבא לו להדביק אותן למיטה ולפרק כל הלילה
    וואלה גם אני מרגיש ככה לפעמים שאני מתחיל לשעמם את התחת וכל מה שנשאר להציע זה איזה סטלה טובה שתעלה לה את רמת ההנאה
    לא ימטומטם לא התכוונתי לזה...חחחח
    התכוונתי לזה שהוא שם סרטון של חבורה של גברים ערומים ואמר "זה הגבר המושלם"

אגב, אם אתה מסתמך על WEED ואלכוהול כדי לזיין, אתה ממש פטטי.
    מה תעשה כשלא יהיה? תעמוד בצד ותגרד תביצים?
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 09-03-2013 בשעה 17:17.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא ימטומטם לא התכוונתי לזה...חחחח
    התכוונתי לזה שהוא שם סרטון של חבורה של גברים ערומים ואמר "זה הגבר המושלם"

אגב, אם אתה מסתמך על WEED ואלכוהול כדי לזיין, אתה ממש פטטי.
    מה תעשה כשלא יהיה? תעמוד בצד ותגרד תביצים?
    לא מסתמך אחי זה לא איזה סם אונס אבל זה אחלה זרז וזה עושה כיף לכולם
    חחחח וזה מה שאמרת
    "זאת הסיבה למה אתה לא יודע לדבר עם בנות, כי אתה לא נראלי נמשך אליהם"
    לא מתאים לך להגיד כזה דבר כאילו שחסרים סטרייטים חרמנים בתולים שלא יכולים לדבר ליד בחורה אם כל אלה גייז אחי המצב פה במדינה גרוע

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אמרתי את זה בהקשר לזה שהוא העלה סרטון של גברים מה אתה לא מבין?!!!!

יש המון גברים חרמנים בתולים שלא יודעים איך לדבר עם בחורות, אבל אצלו זה כבר מתחיל להראות בצורה אחרת.

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect