נכתב במקור על ידי
rodney1
טיילר, עכשיו אני משוכנע שאתה חובב גברים אחי. זאת הסיבה למה אתה לא יודע לדבר עם בנות, כי אתה לא נראלי נמשך אליהם (AND IM FUCKIN SERIOUS)
גלית, אני הדושבאג הכי גדול שראית בחיים שלך. את יודעת כמה פעמים התחלתי עם בחורה ואחרי כמה דקות של שיחה היא פשוט עומדת מולי, מחייכת ואומרות "שמעעע אתה חצווווףףף!!" אבל עם חיוך ענק? אין לי בעיה להודות בזה. אין לי בעיה גם להודות בזה שאני זבל, שאני חרא ולפעמים (רק לפעמים) אני גם יוצא בן זונה לא קטן עם נשים...מה לעשות? רוב הבחורות שיצאתי איתן, לא באמת נהנתי לשבת איתן ולדבר איתן. פשוט הייתי משתעמם, ראיתי שאין יותר מידי על מה לדבר והדבר היחדי שבאלי זה לתפוס אותה ו....את יודעת את ההמשך.
זה גם בדיוק הסיבה לזה שאמרת שאני רק לוקח בחורות למיטה במקום לדייט...כי אני פאקינג משתעמם בדייטים! אני מוצא תעצמי יושב עם בחורה בפאב, מדברים, צוחקים, יש טיזינג...קצת נגיעות בנינו מתחת לשולחן...היא מסתכלת לי על השפתיים אחרי איזה רבע שעה, אני מחזיר מבט..ופה זה נגמר. זה לא ממשיך לקשר רציני בדרך כלל...אני לא מוצא עניין עם הבחורה אפעם.
בקשר לחננה, שקר. את משקרת ואני יכול לחתום לך על זה.
יותר מזה, אני פאקינג מוכן להפגש איתך ולהראות לך תכלס, לבחור שני גברים ברחוב, אחד חמוד כזה ואחד גבר גבר...את לא תהססי לרגע ותבחרי במניאק על פני החננה. למה? כי החננה לא יודע איך למשוך אותך. ויותר מזה? החננה לא מחפש למשוך אותך! החננה מעדיף להתסכל עלייך ברחוב, לחשוב עלייך מחשבות זדוניות ומגעילות בראש החולני שלו, לחזור לבית ולהביא ביד על מחשבות חולניות שלו איתך.
לעומת זאת, הגבר הרציני, זה המניאק, לא מפחד ליצור קשר עין איתך, לא מפחד לגשת אלייך ולפתוח תפה...(למה הוא לא מפחד? כי הוא מניאק, לא אכפת לו מה תעני לו ומה תגיבי לו, הוא שם על זה זין)ואז את תשימי לב שיש לו בטחון עצמי..הוא לא מפחד לחתור למגע והוא לא מפחד ממך, ואז את תרצי אותו. חד וחלק!