קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] סתכלו מה קורה מישהו עושה הרבה פזוות לידאנשים!
    על ידי NesT1e בפורום סרטונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-03-2011, 19:13
  2. מישהו רוצה להיות סקיפר?
    על ידי talon בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-03-2009, 18:08
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-12-2007, 02:36
  4. מה קורה מישהו זוכר אותי?
    על ידי kill_boy בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-10-2006, 13:37
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

ב30 לנובמבר זה קורה מישהו מתכנן להיות שם?

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ברירת מחדל ב30 לנובמבר זה קורה מישהו מתכנן להיות שם?

הפקה מהמטורפות שיש..אני מכיר מפיק שהיה שם שנה שעברה, זה קורה ב30 לנובמבר בפראג..כניסה בערך 50~70 יורו, ממה ששמעתי מהמפיק הזה זאת אחת המסיבות המטורפות שנראו איי פעם וזאת ההפקה הכי גדולה בעולם, הוא גם היה בטומורולאנד ואמר שזה מתעלה על הטומורולאנד מבחינת קהל איכותי ומבחינת אמנים ומבחינת הכל..גם בכמות הם בערך שווים

מישהו מתכנן להיות שם?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

קשה לי להאמין שזה יותר טוב מהטומורולנד ...ואני לא מכיר אפחד מהאומנים שם...אבל עדיין נראה טוב, אם לא הייתי בצבא אולי הייתי הולך, זה גם דיי זול.

ד"א
    זה ממש נראה כמו חיקוי של הקליפ של טומורלנד, גם בהתחלה שהוא אמר welcome to transmisiion וגם בשם של הסרטון...

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

למה זה נראה לי נורא נורא גרוע? זה נראה כמו קיסריה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    למה זה נראה לי נורא נורא גרוע? זה נראה כמו קיסריה.
    כן אחי רודני אתה מבין יותר מבנאדם שהיה גם בטומורולאנד וגם שם..בנתיים אתה היית בקיסריה לא הוא

דרך אגב לגבי האמנים שמופיעים שם..אם אתה לא מכיר את Ummet Ozcan אתה לא באמת יכול לקרוא לעצמך אחד שאוהב טראנס..אלקטרו

Markus schluz אחד האמנים הענקיים שיש.

גם אני חשבתי שטומורולאנד יותר טוב, אבל אחרי שהוא אמר לי אני כבר לא כלכך בטוח בכל זאת הוא היה שם לא אני

חחח ורודני הרגת אותי חחחח 'נורא נורא גרוע'..אחי אני לא חושב שהיית איי פעם במסיבה בחיים שלך..תסתכל איזו מסיבה מטורפת איפה אתה חי רודני תגיד לי איפה אתה חי אחי?
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 09-03-2013 בשעה 19:15.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

הוא המפיק ברור שהוא יגיד לך ששם יותר טוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    הוא המפיק ברור שהוא יגיד לך ששם יותר טוב
    הוא לא המפיק יא טמבל..איפה ראית שזה כתוב

הפורום הזה מלא באנשים בלי יכולת להבין דברים

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

כמה sadcunts שלא מבינים בחיי לילה יש פה שאללה יעזור לכם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח עלק כמו קיסריה אתה רציני משווה את אייל גולן ההומו הזה ואת שאר ההומואים של המזרחית לפאקינג MARKUS SCHULTZ וחצי מהARMADA MUSIC שהולכים להיות שם?!?!?

ועוד לא בישראל

בפאקינג פראג

לא נראה לי אתם יודעים מה זה פראג ומה הולך שם, ארה''ב נראית כמו כנסייה של נזירות מכוערות לעומת פראג וישראל נראית כמו גוש חרא עם שמנות ממקדונלדס לעומת ארה''ב אז תחשבו לבד לאן אני חותר
    שווה כל גרוש, יש מצב אבוא, נראה כבר
    עד אז יהיה לי גם גוף בנזונה ושיזוף של קליפורניה טפו טפו טפו ככה שבכלל אהיה סיק קאנט לא מהעולם הזה

לא רואה את טומורולנד ממטר לדעתי...

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה

הפקה מהמטורפות שיש..אני מכיר מפיק שהיה שם שנה שעברה, זה קורה ב30 לנובמבר בפראג..כניסה בערך 50~70 יורו, ממה ששמעתי מהמפיק הזה זאת אחת המסיבות המטורפות שנראו איי פעם וזאת ההפקה הכי גדולה בעולם, הוא גם היה בטומורולאנד ואמר שזה מתעלה על הטומורולאנד מבחינת קהל איכותי ומבחינת אמנים ומבחינת הכל..גם בכמות הם בערך שווים

מישהו מתכנן להיות שם?

אתה כתבתה את זה ..

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

באמת נראה לך שפותח האשכול או מישו אחר פה מסתובב עם אנשים ברמה כזאת? עם מפיקים של דברים כאלה? בחיית תחזור למציאות אתה כנראה לא יודע מי מופיע ובאיזו רמה האומנים ARMADA MUSIC ומי צריך להיות בשביל לארגן דברים כאלה
    מקסימום שמישו פה מסתובב זה עם מפיקים של אייל גולן בקיסריה ומפיקים של חמישי בצ'ין צ'ין

NO HATER NO SADCUNT
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 10-03-2013 בשעה 00:46.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מה אכפת לי איזה רמה של אנשים יש שם? את מי זה מעניין?

ואין כל קשר לזה שאייל גולן שר שם, אמרתי שהמקום נראה כמו קייסריה, זה נראה עלוב יחסית לטומורלנד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה אכפת לי איזה רמה של אנשים יש שם? את מי זה מעניין?

ואין כל קשר לזה שאייל גולן שר שם, אמרתי שהמקום נראה כמו קייסריה, זה נראה עלוב יחסית לטומורלנד.

זה נראלך עלוב כי ראית אולי שנייה אחת מהסרטון הסקת מסקנות ויצאת..בגלל שהטומורולאנד נראה יותר המוני זה נראה לך עלוב..אבל מבחינת אמנים הוא לא רואה את הטומורולאנד + מבחינת קהל הוא משתין על הטומורולאנד אז תבין לבד..(וכל זה אינפורמציות מבנאדם שהיה בשניהם ואין לי בעיה גם להוכיח את זה אם מישהו לא מאמין)

דבר שני - אריאל..תקרא שוב את ההודעה שלי שציטטת בעצמך..אתה באמת חושב שאם היה לי קשר עם המפיק של האירוע הזה הייתי פה בפורום הזה? חחחחח איזה אנשים גנובים שאלוהים יעזור לכם..(כתוב בהודעה שלי במפורש שיש שאני מכיר מפיק אחד בארץ שהיה בשתי האירועים האלה, מי אמר שהוא מפיק האירוע?)

דבר שלישי - כל מי שמבין קצת בטראנס ואלקטרו יודע שהאמנים שמופיעים שם הם האמנים הגדולים ביותר בעולם..אדירים (כן כן, גם עוברים את אלה של הטומורולאנד).

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

זה נראלך עלוב כי ראית אולי שנייה אחת מהסרטון הסקת מסקנות ויצאת..בגלל שהטומורולאנד נראה יותר המוני זה נראה לך עלוב..אבל מבחינת אמנים הוא לא רואה את הטומורולאנד + מבחינת קהל הוא משתין על הטומורולאנד אז תבין לבד..(וכל זה אינפורמציות מבנאדם שהיה בשניהם ואין לי בעיה גם להוכיח את זה אם מישהו לא מאמין)

דבר שני - אריאל..תקרא שוב את ההודעה שלי שציטטת בעצמך..אתה באמת חושב שאם היה לי קשר עם המפיק של האירוע הזה הייתי פה בפורום הזה? חחחחח איזה אנשים גנובים שאלוהים יעזור לכם..(כתוב בהודעה שלי במפורש שיש שאני מכיר מפיק אחד בארץ שהיה בשתי האירועים האלה, מי אמר שהוא מפיק האירוע?)

דבר שלישי - כל מי שמבין קצת בטראנס ואלקטרו יודע שהאמנים שמופיעים שם הם האמנים הגדולים ביותר בעולם..אדירים (כן כן, גם עוברים את אלה של הטומורולאנד).
    :/ הם עוברים את hardwell וdavid guetta וsteve aoki וdimitry vegas וskrillex ועוד המוןן המון אלופים אחרים ??
    אולי הם טובים, ואולי אתה אוהב אותם יותר, אבל תהיה מציאותי....

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

לא הייתי מתקרב לשמה.. זה נראה פשוט מטרה מושמת למתקפת טרור.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    :/ הם עוברים את hardwell וdavid guetta וsteve aoki וdimitry vegas וskrillex ועוד המוןן המון אלופים אחרים ??
    אולי הם טובים, ואולי אתה אוהב אותם יותר, אבל תהיה מציאותי....

אתה לא מבין בטראנס..אתה חובב טראנס והאוס בגלל זה שמעת את דוד גואטה הארדוול וכל אלה..אבל אחד שמבין באמת ויודע טראנס אמיתי ושמע את האמנים האלה עוד שהיית בן 5 יגיד לך שכן יש טובים מהם..כל הרשימה של ה100 דיג'אים הכי טובים ממסוחרת לחלוטין..

אתה מכיר את טייסטו? אתה מכיר אנשים שאוהבים אותו? אוהבים אותו לא בגלל השירים שהוא הוציא ב5 שנים האחרונות..אלא בגלל סטים מטורפים שהוא המציא בעבר, שעוד לא ידעת מזה טראנס בכלל..אנשים חושבים שהם מבינים גדולים הם בעצם לא.

markus schulz הרבה יותר טוב מכל האומנים שציינת..וגם
    Ummet Ozcan בהרבה.

חחחח דמיטרי ווגאס והארדוול כבודם במקומם מונח כן? אבל הם לא מתקרבים אפילו למי שציינתי. ואגב שזה גם סגנון שונה הם יותר אלקטרו האוס מאשר טראנס או אלקטרו רגיל..סטיב אוקי עלוב..דוד גואטה גם לא אלקטרו בכלל, הוא האוס רגיל.

תהיה אתה מציאותי, אם אתה לא מבין אז אל תדבר סתם..אני שונא אנשים שמדברים בלי להבין

אני יכול להראות לך מאות אנשים הכי מקושרים בארץ כל מיני מפיקים שהיו בכל האירועים שתרצה, טומורולאנד, זה שפרסמתי למעלה, דאנס וואלי באמסטרדם ועוד המון פסטיבלים שאתה לא מכיר, בקיצור כל המפיקים המקושרים האלה שהיו בכל האירועים האלה שציינתי ששומעים טראנס ואלקטרו כל החיים שלהם ויגידו לך שהאומנים שכתבתי פה הם האלילים שלהם

פאקינג MARKUS SCHULZ ואתה אומר לי דמיטרי וגאס חחחח

SHINTEN - גם האירוע הזה לא רוצה קהל כמוך שם, תהיה בטוח
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 12-03-2013 בשעה 01:01.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

אתה לא מבין בטראנס..אתה חובב טראנס והאוס בגלל זה שמעת את דוד גואטה הארדוול וכל אלה..אבל אחד שמבין באמת ויודע טראנס אמיתי ושמע את האמנים האלה עוד שהיית בן 5 יגיד לך שכן יש טובים מהם..כל הרשימה של ה100 דיג'אים הכי טובים ממסוחרת לחלוטין..

אתה מכיר את טייסטו? אתה מכיר אנשים שאוהבים אותו? אוהבים אותו לא בגלל השירים שהוא הוציא ב5 שנים האחרונות..אלא בגלל סטים מטורפים שהוא המציא בעבר, שעוד לא ידעת מזה טראנס בכלל..אנשים חושבים שהם מבינים גדולים הם בעצם לא.

markus schulz הרבה יותר טוב מכל האומנים שציינת..וגם
    Ummet Ozcan בהרבה.

חחחח דמיטרי ווגאס והארדוול כבודם במקומם מונח כן? אבל הם לא מתקרבים אפילו למי שציינתי. ואגב שזה גם סגנון שונה הם יותר אלקטרו האוס מאשר טראנס או אלקטרו רגיל..סטיב אוקי עלוב..דוד גואטה גם לא אלקטרו בכלל, הוא האוס רגיל.

תהיה אתה מציאותי, אם אתה לא מבין אז אל תדבר סתם..אני שונא אנשים שמדברים בלי להבין

אני יכול להראות לך מאות אנשים הכי מקושרים בארץ כל מיני מפיקים שהיו בכל האירועים שתרצה, טומורולאנד, זה שפרסמתי למעלה, דאנס וואלי באמסטרדם ועוד המון פסטיבלים שאתה לא מכיר, בקיצור כל המפיקים המקושרים האלה שהיו בכל האירועים האלה שציינתי ששומעים טראנס ואלקטרו כל החיים שלהם ויגידו לך שהאומנים שכתבתי פה הם האלילים שלהם

פאקינג MARKUS SCHULZ ואתה אומר לי דמיטרי וגאס חחחח

SHINTEN - גם האירוע הזה לא רוצה קהל כמוך שם, תהיה בטוח
    לא אמרתי שלא...אולי אתה צודק ומבחינת איכות הם יותר איכותיים ויותר ברמה...ואני באמת לא מבין גדול בטראנס אתה צודק בזה.
    אבל אני אישית יותר אוהב את המוזיקה של הטומורלנד, אני חורש על הסטים שלהם עד היום......יש להם מוזיקה מדהימה ואתה לא יכול להגיד שלא.
    ועזוב אותך אומנים עכשיו, בינינו, כשאתה במסיבה מטורפת ויש שם איזה אומן גדול, אתה כמעט לא שם לב שהוא שם, אתה שקוע בסטלה ובכוסיות ..
    ותראה את הטומורלנד, 3 ימים מטורפים, אין סוף אירופאיות כל כך יפות בצורה מפחידה, ואתה חוגג ככה 3 ימים, ויש שם איזור של אוהלים ויריד כזה, ובנוסף לכל יש לך גם את כל האמנים הגדולים האלה שכולם מתים עליהם....וכל זה במקום שנראה כמו גן עדן... אני מעדיף את טומורלנד...
    אולי שווה ללכת גם לtransmission אבל כמה זמן זה ? יום אחד לא ? זה מסיבה, אולי מסיבה מדהימה, אבל מסיבה...טומורולנד זה פסטיבל.
    והדלקתי את עצמי עכשיו, אני רוצה ללכת לטומורלנד ....

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect