נכתב במקור על ידי
TheOGod
קודם כל, מצטער אם ההודה נרשמה בפורום הלא נכון... אשמח אם המנהלים יוכלו להעביר את ההודעה לפורום המתאים מבלי לנעול אותה.
אני מחפש סרט שראיתי לפני כמה שנים. הבעיה היא שאני לא זוכר איך קוראים לו, אף אחד מהשחקנים או מהדמויות.
אני רק זוכר את העלילה...
נער בתיכון שכמה נערים אחרים מרביצים לו ברחוב ובטעות הורגים אותו ובורחים, קם ומגלה שהוא בעצם מת. הוא מנסה לדבר לאנשים אבל הם לא שומעים אותו.
יש איזו ילדה אחת שבדרך כלל רואים אותה בסרט עם כובע גרב והיא מופרעת כזו. הוא מצליח לדבר אליה איכשהו בסופו של דבר.
עקרונית זהו, אני זוכר סצנות מסויימות מהסרט שאולי יעזרו.
הסצנה הראשונה בסרט היא שהדמות הראשית (הנער ההוא) יושב עם המשפחה שלו באיזו ארוחה חגיגית כזו..
יש עוד סצנה שבה הוא מנסה להרוג את עצמו בתור רוח ויורה בעצמו עם רובה ציד אבל לא קורה לו כלום.
ויש עוד סצנה שבה הוא מגלה שהוא לא באמת מת אלא במן מצב כלשהו בין לבין, שבה הוא מחזיק אפרוח גוסס בידיים שלו או משהו כזה.
סרט יפהפה, חיפשתי כבר שעות ב IMDB ולא הצלחתי. לא רוצה להטעות, אבל יש לי הרגשה שלדמות הראשית קוראים ניקולס, אבל אל תתפסו אותי במילה כי זה לא בטוח.
בכל מקרה, המון המון תודה למי שיתייחס להודעה הזו ברצינות וינסה לחפש, וכמובן אם ימצא. ושוב סליחה אם ההודעה לא נכתבה בפורום הנכון.