קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] עזרה בחיפוש סרט
    על ידי Avivii בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-09-2012, 20:24
  2. [עזרה] בחיפוש סרט קומדיה ישן
    על ידי Flash בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-11-2009, 00:21
  3. [עזרה] בחיפוש אחר סרט
    על ידי -Raz- בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-10-2007, 14:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[עזרה] בחיפוש סרט

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [עזרה] בחיפוש סרט

קודם כל, מצטער אם ההודה נרשמה בפורום הלא נכון... אשמח אם המנהלים יוכלו להעביר את ההודעה לפורום המתאים מבלי לנעול אותה.

אני מחפש סרט שראיתי לפני כמה שנים. הבעיה היא שאני לא זוכר איך קוראים לו, אף אחד מהשחקנים או מהדמויות.
    אני רק זוכר את העלילה...
    נער בתיכון שכמה נערים אחרים מרביצים לו ברחוב ובטעות הורגים אותו ובורחים, קם ומגלה שהוא בעצם מת. הוא מנסה לדבר לאנשים אבל הם לא שומעים אותו.
    יש איזו ילדה אחת שבדרך כלל רואים אותה בסרט עם כובע גרב והיא מופרעת כזו. הוא מצליח לדבר אליה איכשהו בסופו של דבר.

עקרונית זהו, אני זוכר סצנות מסויימות מהסרט שאולי יעזרו.
    הסצנה הראשונה בסרט היא שהדמות הראשית (הנער ההוא) יושב עם המשפחה שלו באיזו ארוחה חגיגית כזו..

יש עוד סצנה שבה הוא מנסה להרוג את עצמו בתור רוח ויורה בעצמו עם רובה ציד אבל לא קורה לו כלום.

ויש עוד סצנה שבה הוא מגלה שהוא לא באמת מת אלא במן מצב כלשהו בין לבין, שבה הוא מחזיק אפרוח גוסס בידיים שלו או משהו כזה.

סרט יפהפה, חיפשתי כבר שעות ב IMDB ולא הצלחתי. לא רוצה להטעות, אבל יש לי הרגשה שלדמות הראשית קוראים ניקולס, אבל אל תתפסו אותי במילה כי זה לא בטוח.

בכל מקרה, המון המון תודה למי שיתייחס להודעה הזו ברצינות וינסה לחפש, וכמובן אם ימצא. ושוב סליחה אם ההודעה לא נכתבה בפורום הנכון.

2. קישורים ממומנים

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי TheOGod צפיה בהודעה
    קודם כל, מצטער אם ההודה נרשמה בפורום הלא נכון... אשמח אם המנהלים יוכלו להעביר את ההודעה לפורום המתאים מבלי לנעול אותה.

אני מחפש סרט שראיתי לפני כמה שנים. הבעיה היא שאני לא זוכר איך קוראים לו, אף אחד מהשחקנים או מהדמויות.
    אני רק זוכר את העלילה...
    נער בתיכון שכמה נערים אחרים מרביצים לו ברחוב ובטעות הורגים אותו ובורחים, קם ומגלה שהוא בעצם מת. הוא מנסה לדבר לאנשים אבל הם לא שומעים אותו.
    יש איזו ילדה אחת שבדרך כלל רואים אותה בסרט עם כובע גרב והיא מופרעת כזו. הוא מצליח לדבר אליה איכשהו בסופו של דבר.

עקרונית זהו, אני זוכר סצנות מסויימות מהסרט שאולי יעזרו.
    הסצנה הראשונה בסרט היא שהדמות הראשית (הנער ההוא) יושב עם המשפחה שלו באיזו ארוחה חגיגית כזו..

יש עוד סצנה שבה הוא מנסה להרוג את עצמו בתור רוח ויורה בעצמו עם רובה ציד אבל לא קורה לו כלום.

ויש עוד סצנה שבה הוא מגלה שהוא לא באמת מת אלא במן מצב כלשהו בין לבין, שבה הוא מחזיק אפרוח גוסס בידיים שלו או משהו כזה.

סרט יפהפה, חיפשתי כבר שעות ב IMDB ולא הצלחתי. לא רוצה להטעות, אבל יש לי הרגשה שלדמות הראשית קוראים ניקולס, אבל אל תתפסו אותי במילה כי זה לא בטוח.

בכל מקרה, המון המון תודה למי שיתייחס להודעה הזו ברצינות וינסה לחפש, וכמובן אם ימצא. ושוב סליחה אם ההודעה לא נכתבה בפורום הנכון.
    לא ראיתי את החוש השישי אבל הבנתי שזה משהו בסגנון (?)
    או אולי קספר חחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Mark
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    איך להרוויח יותר מ-15.000 ש''ח לחודש באמצעות קניית זהב טהור דרך האניטרנט? פה המדריך https://www.youtube.com/watch?v=dVL1eThjtxo

סרט טוב

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,434 | הודעות: 8,198,027 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect