קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה הזקוקה לעזרה]"ידידה עם רגשות"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-12-2007, 00:08
  2. משחקים רגשות וסקס - או 'למה הביצועים של GTA לא מספיק טובים'
    על ידי KaZiNo בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-08-2007, 20:29
  3. יכול להיות לדעתכם בנאדם ללא רגשות?
    על ידי Graf.E.T בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 06-04-2007, 23:15
  4. אין שם,אין חרוזים,אין בתים,רק רגשות
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-12-2006, 17:23
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

רגשות

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ברירת מחדל רגשות

טוב אז ככה, הרבה זמן לא דיברו פה על ראסמי פיקאפ ואני זוכר שכשהתחלתי ללמוד לפני שנתיים היה פה איזה נושא שאמר משהו בסגנון:
    שאתה צריך לתת לה בפגישה הראשונה כמה שיותר רגשות כלומר ככל שתגרום לה ליותר רגשות ככה היא יותר תימשך אליך: כמו כעס, עצב, ריגוש, לצחוק, להתעצבן וכו'

אני לא לקחתי את זה ברצינות אבל מענין אותי מה אתם חושבים על זה? בנאדם שמכיר בחורה אם הוא יתן לה להרגיש כמה שיותר רגשות בזמן כ"כ קצר זה ישפיע עליה לטובה? התלבטתי אם לפתוח את הנושא הזה כי זה נשמע חארטה אבל כשחושבים על זה זה יכול דווקא לעבוד..
    קרא חוקי חתימות

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    טוב אז ככה, הרבה זמן לא דיברו פה על ראסמי פיקאפ ואני זוכר שכשהתחלתי ללמוד לפני שנתיים היה פה איזה נושא שאמר משהו בסגנון:
    שאתה צריך לתת לה בפגישה הראשונה כמה שיותר רגשות כלומר ככל שתגרום לה ליותר רגשות ככה היא יותר תימשך אליך: כמו כעס, עצב, ריגוש, לצחוק, להתעצבן וכו'

אני לא לקחתי את זה ברצינות אבל מענין אותי מה אתם חושבים על זה? בנאדם שמכיר בחורה אם הוא יתן לה להרגיש כמה שיותר רגשות בזמן כ"כ קצר זה ישפיע עליה לטובה? התלבטתי אם לפתוח את הנושא הזה כי זה נשמע חארטה אבל כשחושבים על זה זה יכול דווקא לעבוד..
    כן זכור לי משהו כזה שהיה די נפוץ "רכבת הרים של רגשות" או משהו כזה.. אני אף פעם לא ממש הבנתי את זה, אומנם אם אתה מרגש בחורה היא תרצה בקרבתך אבל בתאוריה הזאת אמרו שמדובר גם על רגשות חיוביים וגם על שליליים ואף פעם לא הבנתי איך משהו יכול לרצות להיות ליד משהו שגורם לו רגשות שליליים.. בגלל תמיד שמתי את זה תחת התיקייה הגדולה מידי של "שטויות" שקראתי בנושא.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי xSellize צפיה בהודעה
    כן זכור לי משהו כזה שהיה די נפוץ "רכבת הרים של רגשות" או משהו כזה.. אני אף פעם לא ממש הבנתי את זה, אומנם אם אתה מרגש בחורה היא תרצה בקרבתך אבל בתאוריה הזאת אמרו שמדובר גם על רגשות חיוביים וגם על שליליים ואף פעם לא הבנתי איך משהו יכול לרצות להיות ליד משהו שגורם לו רגשות שליליים.. בגלל תמיד שמתי את זה תחת התיקייה הגדולה מידי של "שטויות" שקראתי בנושא.
    בדיוק, גם אני. אבל ככל שהתבגרתי והתחברתי לידידות הבנתי שהן אוהבות גם שלילי למשל כמו ריב זה אקשן בשבילן, הרבה פעמים הן נהנות מזה.. או למשל אם אתה מצחיק אותה ופתאום נהיה ריגשי זה מראה לה שאתה יודע להצחיק אבל גם להיות רציני כשצריך
    קרא חוקי חתימות

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אין לי מושג האמת.
    גם אני שמעתי על זה כל מיני שטויות, ופשוט נתתי לזה לחלוף לידי.

אני אישית לא דוגמא טובה לרגשות, אני בן 21 היום ואף פעם בחיים שלי לא התאהבתי בבחורות, אבל מצד שני גרמתי להמוןןןןן לבבות שבורים...אבל המון.
    בדרך כלל שאני מתחיל קשר עם בחורה אני פותח בזה שאני אומר "שמעי, אני בעייתי בקטע של הרגשות...לוקח לי המווווןןן זמן לפתח רגשות...אז תנסי לא להעלב ממני..." ואז הן בהתחלה לוקחות את זה בקלות, עובר חודש-חודשיים ואז מגיעה השאלה שלה "מאמי, אתה מרגיש אליי משהו..?" ואז כרגיל "אני לא רוצה לפגוע בך...אמרתי לך שאני בעייתי בדברים האלה..", ואז שוב.."מה באמת..? כלוםם..?" וכרגיל, אני תמיד יוצא זה עם הלב מאבן שלא מרגיש שומדבר לאף אחת חחחח

אני לא יודע מה לעשות עם זה האמת, והרבה אומרים לי שברגע שתגיע האחת, אני ירגיש אלייה רגשות...אבל הבעיה שכבר עברתי המון בחורות בחיים שלי...וזה כבר נראה כאילו אני אובד עצות חחח

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אין לי מושג האמת.

אני אישית לא דוגמא טובה לרגשות, אני בן 21 היום ואף פעם בחיים שלי לא התאהבתי בבחורות, אבל מצד שני גרמתי להמוןןןןן לבבות שבורים...אבל המון.
    בדרך כלל שאני מתחיל קשר עם בחורה אני פותח בזה שאני אומר "שמעי, אני בעייתי בקטע של הרגשות...לוקח לי המווווןןן זמן לפתח רגשות...אז תנסי לא להעלב ממני..." ואז הן בהתחלה לוקחות את זה בקלות, עובר חודש-חודשיים ואז מגיעה השאלה שלה "מאמי, אתה מרגיש אליי משהו..?" ואז כרגיל "אני לא רוצה לפגוע בך...אמרתי לך שאני בעייתי בדברים האלה..", ואז שוב.."מה באמת..? כלוםם..?" וכרגיל, אני תמיד יוצא זה עם הלב מאבן שלא מרגיש שומדבר לאף אחת חחחח

אני לא יודע מה לעשות עם זה האמת, והרבה אומרים לי שברגע שתגיע האחת, אני ירגיש אלייה רגשות...אבל הבעיה שכבר עברתי המון בחורות בחיים שלי...וזה כבר נראה כאילו אני אובד עצות חחח
    קראת את הנושא אחי? רשמת תגובה שלא כ"כ קשורה לתוכן חחח בכל מקרה אין לך מה להלחץ בסופו של דבר תגיע הבחורה בינתיים תזיין ותהנה ועדיף להיות שובר לבבות מאחד עם לב שבור
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אין לי מושג האמת.

הנושא מדבר על לרגש את הבחורות, לא שאתה תתרגש.
    זה חתיכת חור בהשכלה לא לדעת איך לרגש בחורות. אני, לדוגמא, מסתבך בזה יותר מדי. אין בעיה לי לגרום לבחורה לרדוף אחרי העולם שלי ולרצות להיות חלק מהחיים שלי, אבל אני ממש לא יודע לגרום לה "רכבת הרים של רגשות".

איך מרגשים מישהי? מה אני צריך לעזאזל לעשות כדי שהיא תסתחרר מרוב רגשות שעוברים עליה?
    אני אישית, מעדיף לחשוב על זה כמה דקות אחרי שאני מדבר עם מישהי. מה אמרתי שגרם לה להיות מופתעת? מה אמרתי והיא אמרה שהיא אוהבת את זה גם? איך ניצלתי את הדברים שמשפיעים עליה כדי לרגש אותה? והאם לא הייתי ניסיתי יותר מהצורך לרגש אותה עד שנכנסתי לעולם שלה?
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 12-03-2013 בשעה 00:06.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    שול שנוזל בה יומו

אפשר גם להשתמש במילים המבטאות רגש כמו "נדהמתי לראות איך בכמה שניות חבר שלי סיים קנקן בירה" "אני כל כך מעריך את חבר טוב שלי יוני שעזר לי עם הXXX, אני כל כך גאה שיש לי חברים כאלה"

סתם זרקתי משפטים שעלו לי לראש , אני באמת לא יודע עד היום עד כמה זה באמת מוסיף לאינטרקציה עם בחורות אבל אני יכול להגיד לך שהעיניים של הבחורות נוצצות כשאומרים להן את זה(וכן אני יודע שזה נשמע קצת הומואי אבל כדאי לכם להיות בטוחים בגבריות שלכם כשאתם אומרים את זה) , אולי זה גם בגלל הדרך שבה אתה אומר את זה , הטון דיבור ההתלהבות שאתה משדר כשאתה אומר את זה, זה גם לעורר רגש בבחורות
    אפשר גם להכניס סיפורים ברמת החוויה , לעורר בבחורה את התחושה שהרגשת ולא מה עשית
    וכמובן אפשר להכניס משפטים כמו "פאק אני לא אסלח לך על מה שעשית לי, אני כל כך אוהב שאת עושה לי את זה "

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

^ אתה נשמע כמו חנבץ על, אל תעשה את זה חחח

או בשבילך: "הופתעתי לשמוע עד כמה חנוני היו המשפטים המפורטים עד תדהמה שלך, והייתי יותר מממליץ לך לא להרחיב בשימוש במשפטים אלה"
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 13-03-2013 בשעה 00:26.

פשוט מאוד;

בחורות שעובדות עם הרגש > דבר איתה על דברים שכליים וחכמים, אפשר לצחוק עליה שהיא לא מצליחה להבין אותך לפעמים או מנסה להיות חכמה למרות שהיא רק יפה. 70% מהאוכלוסיית האנשים בעולם הם רגשיים.
    בחורות שעובדות עם הראש > דבר איתן על דברים רגשיים ושאלות של "איך את מרגישה עם זה?" כל פעם בוריאציה אחרת. לא תמיד נראות טוב אבל נדיר אם תמצא אחת שכן. 30% מהאנשים בעולם הם שכליים.

יש לי בחורה בעבודה שסיימה תואר בפסיכולוגיה ואני מדבר איתה רק על רגשות כמה שיותר, אפשר לראות את ההתעניינות שלה בה, למרות הפער בגילאים.בחורות שכליות הן לרוב קלות להשגה כי הן לא תמיד בחורות נאות.
    ובנוסף בחורות טיפשות אבל יפות שבאות מבית טוב, שאיתם אתה יכול לדבר על דברים חכמים. הבחורה תנסה להיראות חכמה גם כן ותתאים את עצמה אליך. כמובן שזה יכול להיות מצחיק ומביך. אבל מתישהו השיחה פשוט תיגמר איתה כי היא חסרת אופקים לעומת הבחורה השכלית. דורש תחזוקים ואימון על נושאי שיחה לא משעממים במיוחד. לא משעממים במיוחד = לדבר על הבחורה בעיקר.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מאיפה הנתונים אם אפשר לשאול?

כשלונות וצבירת ניסיון של אנשי הגזע הגברי.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

קיצור זרקת אחוזים לאוויר.
    נחמד.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    קיצור זרקת אחוזים לאוויר.
    נחמד.
    חחחח אתה מדבר כאילו שאתה תמיד מדייק ומביא מידע מאומת ואמין 100%

התגובות של בוריס תמיד תורמות ומועילות כיף לקרוא, מצידי שיחרטט עד מחר עם האחוזים זה רק לצורך המחשה
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני בחיים לא נותן מידע כאילו הוא 100 אחו מדוייק, כי אני לא יודע. בכל מקרה סתם עליתי על הקטע הזה כי זה מעצבן אותי, זה לא היה קשור לאיכות של התגובה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect