קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

SS

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ברירת מחדל SS

אני רוצה להתחיל SS (נמאס לי מהFBW שעשיתי עד עכשו, כי קיבלתי עליה הרבה פידבקים שליליים שהיא לא טובה).
    מצאתי כמה ווריאציות לתוכנית- וזו אחת מהן:
    אימון A:
    סקוואט 3*5
    בנץ' 3*5
    מתח 3*כשל
    אימון B:
    סקוואט 3*5
    לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
    דדליפט 1*5

אני מנסה להמנע בינתיים מפאוורקלין, לפחות עד שאני אשלוט בדדליפט.
    גם ככה אני מפחד שתהיה לי טכניקה לקויה.
    מה אתם אומרים?
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 10-03-2013 בשעה 15:56.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני לא ממש מבין בכל התוכניות האלה האמת, אבל אף פעם לא הבנתי איך תוכנית יכולה להיות כל כך קצרה..
    אני עושה אימון 3 פעמים בשבוע, כל אימון לוקח לי בערך שעה-שעה וחצי והאימונים שלי הרבה יותר מורכבים עם המון תרגילים לכל הגוף והעלתי ב3 חודשים כבר 5.5 קילו.

אגב, ראיתי שחסר לך תרגילים כמו יד קדמית, אחורית, גב, טרפזים...מה עם כל אלה?
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 10-03-2013 בשעה 16:04.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

http://www.kilogram.co.il/2037/start...1%D7%95%D7%AA/

התוכנית קצרה כי אני מתחיל, וכל השרירים האלה עובדים במהלך שלושת התרגילים הבסיסיים האלה. וגם, אחרי ששולטים בתרגילים האלה בצורה טובה, אפשר להוסיף תרגילי עזר, לידיים לדוגמא.

ושמע, לעלות במשקל, במיוחד בהתחלה, זה לא עניין גדול. אני ממליץ שתקרא ותבדוק מה טוב לך.
    אגב, אתה יכול להראות את התוכנית שלך?
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 10-03-2013 בשעה 16:11.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אז להפך, לפי דעתי מי שמתחיל חייב לעבוד על כל השרירים בגוף, ומי שמתקדם דווקא צריך לעבור לתרגילים בודדים שהגוף כבר מפותח ואז צריך כאילו רק "לתחזק" את השרירים הקטנים כמו הידיים וכאלה.

אגב, בתוכנית שלך לא כל השרירים עובדים, שלא תטעה. אומנם בתרגילים שיש לך אתה באמת עובד על המון שרירים אבל בצורה הרבה פחות אינטסיבית. למשל בבנץ פרס אתה עובד בעקרי על החזה, אבל גם היד האחורית עובדת וגם קצת מהכנפיים בגב עובדים אבל בצורה מאד מאד חלשה..לא בצורה שאפשר אשכרה לראות תוצאות.

בקשר למשקל, כבר קראתי...בדיוק בגלל שקראתי העלתי 5 וחצי קילו כפרה

התוכנית שלי-
    10 דקות ריצה,
    כפיפת רגליים (מכונה) 12X3
    פשיטת רגליים (מכונה) 12X3
    לחיצת חזה (מכונה) 12X3
    פולי עליון גב 12X3
    משיכת פולי חתירה 12X3
    הרחקת כתפיים (לא זוכר עם זה השם הנכון) 12X3
    כפיפת מרפקים עם פולי (יד קדמית) 12X3
    פשיטת מרפקים (עם משקולת) 10X4
    כפיפות גב 12X3 עם משקל של 10 קילו
    בטן סטטית דקה X 3

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שמע אני לא מתיימר להיות מבין גדול... אבל התוכנית SS נבנתה על ידיד אנשים יותר חכמים ממני וממך, וגם יותר חכמים ממיני מאמני כושר למיניהם. בכל מקרה, תקרא בנושא של שאלות ותשובות, יש שם את השאלות שלך.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חס וחלילה, לא ניסיתי לפקק באף מאמן כושר ולא ניסיתי להתיימר להיות חכם יותר ממשו..אתה מכיר אותי
    אני אומר את הדברים שאני אומר על בסיס הבשר שלי.
    אני את התוצאות שהשגתי מהחדר כושר הם תוצאות שהשגתי מהתוכנית הזאת ועוד אחת.
    אתה מוזמן להקשיב לי או למי שאתה רוצה..Your call buddy

אגב, זאת תוכנית שעוד בהתחלה כשרק נכנסתי לחדר כושר, רציתי להשתמש בה. אבל חבר טוב שלי שהוא גם מאמן חדר כושר בעצמו אמר לי לא להתקרב לתוכנית הזאת כי היא "ריקה", חסר בה המון מכשירים.

נכון, כתוב שם שאנשים במשקל 60 רוצים לחזק את החלקים שפיגור אצלהם בגוף ואז כתוב שזה לא רק החלקים האלה..זה כל הגוף בפיגור, וזה נכון. אבל זה לא אומר שאי אפשר לעבוד על כל הגוף וצריך לעבוד רק על חלקים מסויימים..

אני בעד עבודה קשה, אינטנסיבית וארוכה אבל שנותנת את התוצאות הטובות ביותר בכמה זמן שיקח. גם אם יקח שנה, אז יקח כמה שיקח..אני לא רוצה לעבוד כמו חמור שלושים פעם, במקום לעבוד כמו שצריך, בחוכמה, פעם אחת ולהנות.

אני גם נגד מסה מלוכלכת..להעלות 20 קילו של שומן, ואז לעשות חיטוב ולהגיע לתוצאה..למה? זה מטומטם לגמרי.
    אני בעד לעלות לאט לאט, כמו שצריך, לשמור כל הזמן על אחוז שומן נורמלי, להעלות את מסת השריר באופן נורמלי וטוב ולהגיע לתוצאה המדוייקת לאט.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 10-03-2013 בשעה 16:52.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני יודע שאתה לא מתיימר להיות שמשהו אתה לא (:
    אבל אני אגיד לך כמה דברים.
    א', התוכנית הזו, אחרי שאתה שולט בה, אתה יכול להוסיף לה תרגילי עזר לשרירים שאתה רוצה להתמקד בהם, תרגילים כמו יד קדמית, גב, וכו'.
    ב', תכלס, כולם עולים אותו דבר. אין באמת כזה דבר מסה נקייה ומסה מלוכלכת. כי אם אתה לא יושב כמו ציפור כל היום ובודק ערכים תזונתיים של כל דבר אפשרי- אתה תעלה "מלוכלך", וגם אתה תצטרך חיטוב.
    אני שוב אומר שזו תוכנית מאוד מוכרת של מאמן מאוד מוכר (מארק ריפטו), שהתוצאות שלה מוכחות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

רודני בSS התוכנית לוקחת הרבה זמן כי זה לפחות איזה 5 דקות התאוששות בין הסטים כי זה תוכנית כוח למעשה
    וטום SS זה תוכנית כוח, ואם אתה רוצה לגדול אתה צריך בודי בילדינג תלך לפורום LBS ותלמד שם איך לעשות תוכנית אימונים ובתזונה תשקיע תעלה 500 קלוריות מעל מה שאתה צורך ביום ותעלה ככה גם נקי וגם בקצב טוב

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

יש לי אפס כוח, תכלס המון המון זמן לא התאמנתי.
    אתה חושב שבאמת כדאי להתחיל להתנפח בלי שאתה מחזק את עצמך ואת השרירים שלך?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מי שעושה מנוחה של 5 דקות בין סט לסט הוא כוסית או מישו שממש ממש לא בכושר, אפילו ביום הראשון שבו התחלתי להתאמן לא עשיתי כאלה מנוחות וזאת הייתה הפעם הראשונה שדרכתי במכון בכלל מה אתה גנוב תגיד לי חח

טום עזוב פאוורקלין, סתם תרגיל מסובך. גמאני לא עושה אותו זה בסדר

ורודני העלתי בחודשיים 6.5 קילו בתוכנית הזו בדיוק. יכול להיות כי שקלתי ממש קצת בהתחלה וזה NOOB GAINS אבל זה מה שזה. המשקל לא משקר.
    אתה תגיד שומן שומן אבל אין עלי טיפת שומן, אפילו כולם אומרים לי לעלות בשומן מרוב שאין לי שומן בגוף. מה גם שלא התאמצתי כ''כ לעלות את זה בניגוד לHARDGAINERים שאוכלים עד שהם מקיאים בשביל לעלות חצי קילו, לא אכלתי עד שאני מקיא, לא זללתי ז'אנק פוד (חוץ מיום אחד בשבוע שבועיים שאני מפנק את עצמי בארוחה או שניים במקדונלדס)..אכלתי פשוט רגיל, טיפה יותר בשר ואבקת חלבון וזהו (אני אוכל המון בשר). לא משו מיוחד ולא הכנתי שייקים של 1000 קלוריות.

ואני גם לא אוכל כזה הרבה כמו כולם, אני אוכל טוב אבל לא זולל כמו חזיר. ואני גם שותה ומעשן הרבה וחי סגנון חיים לא הכי בריא (מה שכן אני ישן טוב)

זאת תוכנית בתזונה ומי שאומר אחרת ליצן. כל הגוף שלי גדל מהתוכנית הזאת, ידיים, רגליים, חזה, תחת (סקוואטים מזדיינים) ואפילו בטן בקטנה (סקוואטים ודדליפטים עובדים על הCORE)

ככה שזה תוכנית שמחזקת את כל הגוף שלך, זה נראה לך קצת כי הליצנים שלך לימדו אותך שמי שמתאמן הרבה הוא גדל יותר וזה בולשיט....אני חותם לך שאני גדלתי יותר מכל שחיף שתמצא לי בחודשיים בכל תוכנית אחרת. הייתי צריך לזרוק את כל הבגדים שלי מרוב שגדלתי וזה עוד בחודש הראשון.
    נערך לאחרונה על ידי Dash Berlin; 11-03-2013 בשעה 03:27.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Dash Berlin צפיה בהודעה
    מי שעושה מנוחה של 5 דקות בין סט לסט הוא כוסית או מישו שממש ממש לא בכושר, אפילו ביום הראשון שבו התחלתי להתאמן לא עשיתי כאלה מנוחות וזאת הייתה הפעם הראשונה שדרכתי במכון בכלל מה אתה גנוב תגיד לי חח

טום עזוב פאוורקלין, סתם תרגיל מסובך. גמאני לא עושה אותו זה בסדר

ורודני העלתי בחודשיים 6.5 קילו בתוכנית הזו בדיוק. יכול להיות כי שקלתי ממש קצת בהתחלה וזה NOOB GAINS אבל זה מה שזה. המשקל לא משקר.
    אתה תגיד שומן שומן אבל אין עלי טיפת שומן, אפילו כולם אומרים לי לעלות בשומן מרוב שאין לי שומן בגוף. מה גם שלא התאמצתי כ''כ לעלות את זה בניגוד לHARDGAINERים שאוכלים עד שהם מקיאים בשביל לעלות חצי קילו, לא אכלתי עד שאני מקיא, לא זללתי ז'אנק פוד (חוץ מיום אחד בשבוע שבועיים שאני מפנק את עצמי בארוחה או שניים במקדונלדס)..אכלתי פשוט רגיל, טיפה יותר בשר ואבקת חלבון וזהו (אני אוכל המון בשר). לא משו מיוחד ולא הכנתי שייקים של 1000 קלוריות.

ואני גם לא אוכל כזה הרבה כמו כולם, אני אוכל טוב אבל לא זולל כמו חזיר. ואני גם שותה ומעשן הרבה וחי סגנון חיים לא הכי בריא (מה שכן אני ישן טוב)

זאת תוכנית בתזונה ומי שאומר אחרת ליצן. כל הגוף שלי גדל מהתוכנית הזאת, ידיים, רגליים, חזה, תחת (סקוואטים מזדיינים) ואפילו בטן בקטנה (סקוואטים ודדליפטים עובדים על הCORE)

ככה שזה תוכנית שמחזקת את כל הגוף שלך, זה נראה לך קצת כי הליצנים שלך לימדו אותך שמי שמתאמן הרבה הוא גדל יותר וזה בולשיט....אני חותם לך שאני גדלתי יותר מכל שחיף שתמצא לי בחודשיים בכל תוכנית אחרת. הייתי צריך לזרוק את כל הבגדים שלי מרוב שגדלתי וזה עוד בחודש הראשון.
    איך אתה דואג לטכניקה שלך? כי זה מפחיד אותי לעשות לא נכון... אני מדבר על כל התרגילים, ובעיקר על סקואט ודדליפט. אני באמת לא יודע איך לעקוב אחרי כל ההוראות ולעשות את התרגילים בטכניקה מדוייקת בלי לסמוך על אף מאמן שמבין משהו. היום המאמנת אמרה לי לא לשבור מקביל =.= מזל שהיה איזה בחור מלך שעזר לי. הוא גם המליץ לי להתחיל את הסקוואט עם ספסל מתחתיי ולשבת בסופו, עד שאני אתרגל את הטכניקה של הצורה של התכופפות (יעני שאני לא אפחד ליפול ואהרוס את הטכניקה)

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

בעקרון היו לי 2 חברים סוסים רצח שעזרו לי עם הטכניקה בהתחלה (בגללם התחלתי להתאמן אגב), קיצר בפעם האחרונה שבדקתי איתם הטכניקה שלי בסדר
    בהתחלה גם מאמן אחד היה איתי שעה (שזה נחשב הרבה) חינם רק כדי להראות לי איך לעשות תטכניקה נכון כי הוא קיבל ממני רושם חיובי מאוד ולא הייתי נראה ליצן בעיניו. מיותר לציין שהוא בעצמו לא היה ליצן והיה נורא בעד הדדליפט והסקוואט.

מה שכן, הם עברו מכון עכשיו ואני די תקוע בעצמי וממש לא בטוח בטכניקה שלי חח מה שאומר שגמאני נתקעתי עכשיו טיפה אבל בקטנה, מקסימום אני שואל חבר'ה שאני רואה שעושים סקוואט טוב או דדליפט טוב אם הטכניקה שלי טובה.

אבל בישראל זה שונה כי אצלכם המאמנים ליצנים ורוב המתאמנים עוד יותר ליצנים שאפילו לא עושים סקוואט, ככה ש...

פשוט תשאל מישו שאתה רואה שיש לו טכניקה טובה שיראה אם אתה עושה נכון (רק שלא תגיד בטעות ספוטר או משו כי תצא גיי, אין דבר יותר גיי מספוטר לסקוואט)

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

אל תעשה את התוכנית שפירסמת בשום פנים ואופן

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    במקום להגיד מה לא, אתה אמור להגיד מה במקום.
    אתה מנהל כושר ופיתוח גוף לא? תתנהג בהתאם.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    ולמה?

ציטוט נכתב במקור על ידי Dash Berlin צפיה בהודעה
    בעקרון היו לי 2 חברים סוסים רצח שעזרו לי עם הטכניקה בהתחלה (בגללם התחלתי להתאמן אגב), קיצר בפעם האחרונה שבדקתי איתם הטכניקה שלי בסדר
    בהתחלה גם מאמן אחד היה איתי שעה (שזה נחשב הרבה) חינם רק כדי להראות לי איך לעשות תטכניקה נכון כי הוא קיבל ממני רושם חיובי מאוד ולא הייתי נראה ליצן בעיניו. מיותר לציין שהוא בעצמו לא היה ליצן והיה נורא בעד הדדליפט והסקוואט.

מה שכן, הם עברו מכון עכשיו ואני די תקוע בעצמי וממש לא בטוח בטכניקה שלי חח מה שאומר שגמאני נתקעתי עכשיו טיפה אבל בקטנה, מקסימום אני שואל חבר'ה שאני רואה שעושים סקוואט טוב או דדליפט טוב אם הטכניקה שלי טובה.

אבל בישראל זה שונה כי אצלכם המאמנים ליצנים ורוב המתאמנים עוד יותר ליצנים שאפילו לא עושים סקוואט, ככה ש...

פשוט תשאל מישו שאתה רואה שיש לו טכניקה טובה שיראה אם אתה עושה נכון (רק שלא תגיד בטעות ספוטר או משו כי תצא גיי, אין דבר יותר גיי מספוטר לסקוואט)
    במקרה אתמול מצאתי מישהו שיודע לעשות אז הוא עזר לי אז אני אהיה בסדר. אבל מחר יש לי את הדדליפט שזה מלחיץ רצח כי אין לי מושג מה לעשות.
    אפילו בלחיצת חזה אין לי מושג אם אני עושה טוב, כי אני תמיד מרגיש את הידיים ולא את החזה....
    סעמק למה אין מאמנים טובים במדינה הזאתתת
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 11-03-2013 בשעה 14:57.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,102 | הודעות: 8,200,695 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect