קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך ליצור קיצור של שולחן העבודה עצמו?
    על ידי pain slayer בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 16:17
  2. nfsu2 איך ליצור 350 z יפה
    על ידי Bar. בפורום אקסטרים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-08-2007, 02:27
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-08-2007, 22:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

איך ליצור קשרים (בעיקר עם אנשים משפיעים)

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שבאמת רוצה משהו , יימצא דרך להשיג אותו .. מי שלא ? ימציא תירוץ

ברירת מחדל איך ליצור קשרים (בעיקר עם אנשים משפיעים)

טוב אני קודם כל אני בן 15 והגעתי למסקנה
    -שמבחינת המראה שלי הוא טוב אבל עדיין בשלבי שיפור...
    -מבחינת כסף הוא לא כל כך משפיע בגיל שלי אבל יש לי כסף תמיד ליציאות וזה כי אני עובד...
    -ועכשיו נשאר לי לפתח קשרים (אני לא איזה חנון סגור אני לא ביישן או משו כזה) פשוט אני לא יודע כל כל איך לפתח קשרים עם אנשים חדשים שלא נמצאים בכיתה שלי ושאין לי איתם הרבה זמן , מבחינת הכיתה שלי אני מקובל ממש ובקשר עם כולם (חוץ מהחנונים הסגורים האלו שגם ככה לא ייתנו לי כלום ) ויותר מזה אני לא יודע איך ליצור קשר עם אנשים משפיעים וכל זה כי למה שהם יחבבו אותי וירצו אותי איתם ?!

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

"למה שהם יחבבו אותי וירצו אותי איתם".
    אין לך ביטחון עצמי והדימוי העצמי שלך בתחת. תעבוד עליו לפני שאתה עובד על קשרים.

אבל הוא צודק.

זה קל לדבר. אבל גם אותך תום, למה שמישהו ירצה אם אין לך מה להציע?

סבבה, יש לך בטחון. וואו!

מאכפתלי?

מה יש לך להציע?

אתה מקושר?
    יש לך משהו שאין לי?
    יש לך רכב יוקרתי שוואלה בגילאים האלה זה נחשב כהישג מדהים?
    אתה טחון בכסף ?
    אתה גר בווילה עם ככה וככה קומות?
    אתה מסתובב עם שלושה כוסיות בכל רגע?

מה אתה רוצה בידיוק אם אין לך מה להציע למה שמישהו שכן יש לו ירצה אותך בכלל?

שים לב שכל העשירים וכל הילדים המפונקים מסתובבים עם כאלה שהם במעמד שלהם

תשאל את טיילר למה הוא מנסה להעלות ת'מעמד שלו בחול, לעצב לעצמו גוף, משקיע בעצמו באסתטטיות שלו

אם אין לך מה להציע, מה אתה שווה?

אז יש לך בטחון, פאקינג מגניב וואו.
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

שמע לא חייב שיהיה לך משהו מטריאליסטי להציע
    אם אתה יוצר וייב שהוא סבבה, אנשים בסופו של דבר יימשכו אליך בדרך כזאת או אחרת
    תנסה ליצור אינטרקציה עם בנאדם ספציפי, תחליף איתו כמה בדיחות, כמה צחוקים - עדיף באופן כזה שפעם הבאה שתראה אותו תוכל להגיד לו משהו מסויים והוא ישר ייזכר בצחוקים שהיו איתך
    סתם דוגמה, לפני כמה שנים הכרתי חבר שבזמנו היה מפיק ליין מסויים של מסיבות, ישבתי איתו 2 דקות ועשינו צחוקים על איזה אחת שמנה שישבה לידנו, ופעם הבאה שראיתי אותו ולחצתי לו יד אמרתי לו "נו מה נסגר עם השמנה לא הבאת אותה שתשחק איתנו????" והוא נשפך מצחוק.. משם כבר נהיינו חברים ממש טובים..
    קיצר אני מסטול מהתחת
    לילה טוב

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני באמת משתדל להחזיק את כל מה שיש לי להגיד.
    חשבת על אופי של בנאדם? אתה בכלל רואה אנשים בתור אנשים או שכשאתה נפגש עם מישהו אתה אומר "הוא שווה 100000 דולר, רגע הממוצע של המעגל החברתי שלי הוא 105000 ולכן הוא לא שווה לי?"
    או שאתה רואה מישהו שכיף לך איתו ומגניב לך איתו והא מצחיק אותך והוא מלך אז אתה נהנה להסתובב איתו, פשוט כי הוא בנאדם כיפי?
    יפה. מי שלא חושב שהוא מצחיק, לא ינסה להצחיק. מי שלא חושב שיאהבו אותו, לא יאמין שיאהבו אותו. או בקצרה- מי שלא תופס מעצמו- אף אחד לא יתפוס ממנו.
    ולא, אני לא אומר לו לפתח ביטחון ולגשת ל1000 בנות, אלא לפתח אותו בצורה שאני מאמין שהיא היעילה ביותר ופירטתי אותה מאות פעמים פה. אני אומר לו לשפר את הביטחון העצמי והדימוי העצמי שלו ולקחת את עצמו בידיים כי ככה הוא יוכל לבטא את עצמו בצורה הטובה ביותר- ולא יחשוב שאנשים עושים לו טובה שהם מדברים איתו. כי באמת יהיה כיף איתו ואנשים ירצו להסתובב איתו.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 11-03-2013 בשעה 03:05.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

AGENT CHUCK אתה צודק חלקית אבל ויש אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל.

אני כרגע גר בLA ולא סתם בLA אלא בבוורלי הילס - השכונה של הטחונים שכל ילדה בת 18 פה נוסעת לך על קמארו ועל בנטלי ורכבים שנחשביים יוקרתיים בישראל הם הרכבים המעפנים פה...(אני יכול להביא BMW בלי גג ב10 אלף דולר, בישראל יחשבו שאני טחון אם יראו אותי באוטו כזה פה יחשבו שאני רגיל)

מה שכן, יש לנו אחד במעגל חברתי, הוא עני אחושרמוטה (הבנאדם עובד בעבודה מעפנה) מהשכונות העניות של LA מה שאתם רואים בסרטים (לא קומפטון או משו קיצוני אבל שכונה לא טובה בוא נגיד)
    אבל מה? הבנאדם מתים עליו, כל הבנות שאני מכיר חולות עליו, הוא מכיר המון אנשים, הוא הבנאדם הכי מקושר שאני מכיר פה, והוא לא חתיך בכלל הוא רק גבוה (1.82 ככה) וזהו...ויש לו חברה כוסית רצח והם כבר פול זמן ביחד
    ולבנאדם אין אפילו פייסבוק...בניגוד לאיזה אחד פה שפרסם נושא שיש לו איזה 4000 חברים בפייסבוק וכל דקה 4 בנות שולחות לו הודעה והוא עדיין בתול חסר ידידות...

זה לא בדיוק בטחון עצמי, זה להיות זורם ולהיות אחד שאוהבים אותו. יעני לא כובע שמטריד בחורות ומתחיל עם כל מה שזז, להיות חברותי, סטלן לפעמים, רציני כשצריך...

סטטוס זה כלי מאוד חזק פה שלא מפרשים אותו נכון.

ככה שפותח האשכול עזוב שטויות ותזרום עם מה שנוחת עליך, אם תהיה מספיק תותח הם יזמינו אותך לכל יציאה שלהם, זה יקח זמן אבל זה יגיע.
    נערך לאחרונה על ידי Dash Berlin; 11-03-2013 בשעה 03:59.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אתה כמוני, אז תיהיה כמוני.
    לי אישית אין באמת יותר מידי מה להציע, חוץ מקשרים.
    יש לי קצת כסף (כרגע עובד ומרוויח עוד),
    אני נראה טוב (לא אני חושב ככה, אלה כל מי שמסביבי אומר)

ואין לי פשוט את כל הגימיקים שאנשים מחפשים...אין לי איזה רכב מגניב ויקר, אין לי RZR או טרקטורון, או אופנוע או וואטאבר..

אבל מה כן יש לי? חוש הומור בטירוף.
    יש לי לשון חדה..אין לי בעיה לפתוח תפה עם כל אחד, כל אחת, בכל זמן נתון..
    קיבלתי עד היום אינספור הצעות להיות ייחצן וסירבתי לכולם כי זאת עבודה שאני לא מתחבר אלייה..אני לא איש של פייסבוק, אין לי כוח לשטויות האלה אז אני פשוט מחייצן בצורה שלי.
    אני פשוט מזמין אנשים למסיבות ומועדונים ואז כשהם מגיעים לקבלה הם נותנים תשם שלי, אומנם בקבלה לא מכירים תשם שלי כי אני לא ייחצן אבל הייחצנים בפנים, המאבטחים, וחלק מהמקומות גם הבעלים עצמם מכירים אותי, אז מקבלים אותם.

העניין הוא שאני לא אוהב לקבל את הדברים שלי ולהשיג דברים בדרך קלה.
    אתה מחפש איזה שהוא טריק איך להשיג קשרים, אני לא.
    אני פשוט עושה את זה בידיים וברגליים, הולך ומכיר אנשים, פשוט ככה.
    למשל יש איזה דאנס בר באיזור שלי שאני מכיר שם המון מאבטחים...אז פעם אחת פשוט ראיתי את הבעלים של המקום מסתובב שם, פשוט הלכתי אליו והכרתי אותו
    משהו כמו "מה הולך אחשלי? שמע ישך מקום בן זונה!" "תודה גבר, תהנה.." וזהו זה מספיק כדי שפעם הבאה שהוא יראה אותי הוא ילחץ לי תיד, ואז פשוט אני לאט לאט יהפוך לפנים מוכרות בשבילו וזה יהיה מספיק כדי להכניס אותי לעוד מקומות שהוא מכיר וככה זה ממשיך.

אותו הדבר עם אתה בונה קשרים עם אנשים בכלל.
    אני למשל בניתי קשרים טובים בצבא עם הבסיס שהיה צמוד אליי, זה היה בסיס של כל מיני נערי מק"ם ואנשים עם בעיות כעס רציניות...פשוט בסיס של ערסים ועבריינים. אז עשיתי חכם ופשוט עשיתי לי כמה קשרים שם, שוב "קשרים" זה פשוט ללכת ולהכיר! אין פשוט מזה! "מה המצב גבר? תיודע איפה פה החדר אוכל?" ההוא עונה לך, אתה שואל אותו עוד שאלות, קצת צוחקים וזהו..זה מספיק.
    ואז כשאני רואה את הבן אדם מחוץ לבסיס, אני רואה באזרחות במועדון ויש מכות או משהו, אני יודע שהבן אדם הזה יבוא לקראתי ויעזור לי אם יהיה צריך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תודה לכולם במיוחד רודני את התגובה שלך הכי אהבתי חידדתה לי כמה דברים ..

ותום אין לי דימוי עצמי בתחת אני יודע טוב מאוד מה אני שווה פשוט התכוונתי שאין לי כל כך מה להציע להם (כמו שרודני אמר).

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

גבר, זה שכתבתי שאין לי מה להציע, זה בפאן החומרני, זתומרת, מבחינת כסף, מוצרים, ודברים כאלה..אין לי מה להציע.
    אבל יש לי מהפאן החברתי, מהפאן המקושר המון להציע...המון.
    יש המון אנשים שכל הזמן מחפשים להכיר אותי וכל הזמן מנסים לדבר איתי, דווקא בגלל שיודעים שאני קליל וקל מאד ליצור איתי שיחה..
    כל הזמן חברים שלי מכירים לי אנשים שרוצים להכיר אותי כי הם יודעים שאני אחד כזה שבכל מקום מסתדר, ממש בכל מקום.

סתם לדוגמא, פעם אחת הגענו לאיזה פאב חדש באיזור, שרק פתחו אותו והיה שם רשימות ולא נרשמנו אני והחבר'ה שלי, אז פשוט החברים שלי שמו אותי ראשון כי הם יודעים שאני כל יכול חחח אז פשוט נעמדתי שם, דברתי קצת עם הסלקטור בכניסה שבמקרה מכיר את אחד הסלקטורים שהיה שם, והוא מכיר אותי..אז קצת דיבורים, קצת צחוקים, חיבוקים וכייפים..והכניסו אותנו (8 אנשים ליתר דיוק חח) דיי בקלות. אני פשוט מסתדר בכל מקום. נותן לפה שלי ללכת לפני והכל מסתדר

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Dash Berlin צפיה בהודעה
    AGENT CHUCK אתה צודק חלקית אבל ויש אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל.

אני כרגע גר בLA ולא סתם בLA אלא בבוורלי הילס - השכונה של הטחונים שכל ילדה בת 18 פה נוסעת לך על קמארו ועל בנטלי ורכבים שנחשביים יוקרתיים בישראל הם הרכבים המעפנים פה...(אני יכול להביא BMW בלי גג ב10 אלף דולר, בישראל יחשבו שאני טחון אם יראו אותי באוטו כזה פה יחשבו שאני רגיל)

מה שכן, יש לנו אחד במעגל חברתי, הוא עני אחושרמוטה (הבנאדם עובד בעבודה מעפנה) מהשכונות העניות של LA מה שאתם רואים בסרטים (לא קומפטון או משו קיצוני אבל שכונה לא טובה בוא נגיד)
    אבל מה? הבנאדם מתים עליו, כל הבנות שאני מכיר חולות עליו, הוא מכיר המון אנשים, הוא הבנאדם הכי מקושר שאני מכיר פה, והוא לא חתיך בכלל הוא רק גבוה (1.82 ככה) וזהו...ויש לו חברה כוסית רצח והם כבר פול זמן ביחד
    ולבנאדם אין אפילו פייסבוק...בניגוד לאיזה אחד פה שפרסם נושא שיש לו איזה 4000 חברים בפייסבוק וכל דקה 4 בנות שולחות לו הודעה והוא עדיין בתול חסר ידידות...

זה לא בדיוק בטחון עצמי, זה להיות זורם ולהיות אחד שאוהבים אותו. יעני לא כובע שמטריד בחורות ומתחיל עם כל מה שזז, להיות חברותי, סטלן לפעמים, רציני כשצריך...

סטטוס זה כלי מאוד חזק פה שלא מפרשים אותו נכון.

ככה שפותח האשכול עזוב שטויות ותזרום עם מה שנוחת עליך, אם תהיה מספיק תותח הם יזמינו אותך לכל יציאה שלהם, זה יקח זמן אבל זה יגיע.
    אתה מדבר עליי?
    חהחהחהחה

אני בתול חסר ידידות?אמממממממ

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    גבר, זה שכתבתי שאין לי מה להציע, זה בפאן החומרני, זתומרת, מבחינת כסף, מוצרים, ודברים כאלה..אין לי מה להציע.
    אבל יש לי מהפאן החברתי, מהפאן המקושר המון להציע...המון.
    יש המון אנשים שכל הזמן מחפשים להכיר אותי וכל הזמן מנסים לדבר איתי, דווקא בגלל שיודעים שאני קליל וקל מאד ליצור איתי שיחה..
    כל הזמן חברים שלי מכירים לי אנשים שרוצים להכיר אותי כי הם יודעים שאני אחד כזה שבכל מקום מסתדר, ממש בכל מקום.

סתם לדוגמא, פעם אחת הגענו לאיזה פאב חדש באיזור, שרק פתחו אותו והיה שם רשימות ולא נרשמנו אני והחבר'ה שלי, אז פשוט החברים שלי שמו אותי ראשון כי הם יודעים שאני כל יכול חחח אז פשוט נעמדתי שם, דברתי קצת עם הסלקטור בכניסה שבמקרה מכיר את אחד הסלקטורים שהיה שם, והוא מכיר אותי..אז קצת דיבורים, קצת צחוקים, חיבוקים וכייפים..והכניסו אותנו (8 אנשים ליתר דיוק חח) דיי בקלות. אני פשוט מסתדר בכל מקום. נותן לפה שלי ללכת לפני והכל מסתדר
    אחי אז יש לך כמה טיפים בשבילי כי רק להגיד לו מה קורה אחשלי ויצור איתו שיחה לא ייבנה לי איתו קשר שהוא יהיה מוכן לעזור לי נגיד במכות כמו שאמרתה , או שאני טועה?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ברור שזה לא מספיק לבוא לבן אדם ולהגיד לו עם פרצוף נבול כאילו אתה עושה לו טובה "מה קורה אחשלי? :| " עם פרצוף של כלומניק.

אבל אם נגיד אתה בא לבן אדם, אתה מדבר עם אנרגיות, לחוץ לו תיד, מבסוט מהרגע, צוחק איתו, מסתלבט איתו, מעביר איתו איזה כמה דקות של צוחקים, שואל מאיפה הוא, מה הוא עושה בחיים, אם יש לו חברה..אם הוא מזיין...לאט לאט אתה מגלה על הבן אדם קצת פרטים וחותר לו לתוך הפרטיות, ווואלה אם הבן אדם מסכים לשתף איתך פרטים כאלה אז הוא נפתח אלייך קצת והוא מתחיל לפתח קשר והוא ישמח לראות אותך למחרת וללחוץ לך את היד שוב ולדבר איתך שוב.

אבל אם תבוא לבן אדם עם איזה "ממצב" יבש כזה ותלחץ לו תיד בצורה סתמית..הבן אדם לא ישמח לראות אותך שוב. אתה תיהיה סתם אוויר בשבילו.

סתם לדוגמא שיחה אנרגטית:
    "מה הולך נשמה?? " עם לחיצת יד, וטפיחה על השכם
    "וואלה..מה אני יגיד לך...."
    "למה מה יש אחי? מה אתה נראה כאילו דרכו לך על הביצים?"
    "אל תשאל אחי..תרתי משמע דרכו לי על הביצים!"
    "חחחחחחחח לעעעעע...מה..דבר...מה קרה?"
    "אתמול חברה שלי עשתה לי קטע..."

אתה מבין? אם אתה מראה לבן אדם שאתה רוצה לשמוע את מה שיש לו להגיד, הוא ישמח.

אבל אם אתה בא לבן אדם:
    "מה קורה?" עם חיוך מאולץ ולחיצת יד רפויה כזאת.
    "פסדר.."
    "תגיד, תיודע איפה פה החדר אוכל?"
    "וואלה כן, בהמשך השביל שם, אתה תראה מבנה גדול"
    "סבבה תודה אחשלי"

אתה מבין? אין פה בשר בשיחה..זה נשמע מטומטם.

האמת שקצת קשה לי להסביר..אני פשוט בן אדם אנרגטי מטבעי..אני נהנה לדבר עם אנשים, לצחוק איתם, להסתלבט עלייהם, לצחוק על עצמי בכוונה, שהם יצחקו עליי, פשוט לתת למילים לעשות את שלהן בלי יותר מידי ברקסים..פשוט לזרום.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אתה מדבר עליי?
    חהחהחהחה

אני בתול חסר ידידות?אמממממממ
    דיברתי עליו:

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=911919

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Agent Chuck צפיה בהודעה
    אבל הוא צודק.

זה קל לדבר. אבל גם אותך תום, למה שמישהו ירצה אם אין לך מה להציע?

סבבה, יש לך בטחון. וואו!

מאכפתלי?

מה יש לך להציע?

אתה מקושר?
    יש לך משהו שאין לי?
    יש לך רכב יוקרתי שוואלה בגילאים האלה זה נחשב כהישג מדהים?
    אתה טחון בכסף ?
    אתה גר בווילה עם ככה וככה קומות?
    אתה מסתובב עם שלושה כוסיות בכל רגע?

מה אתה רוצה בידיוק אם אין לך מה להציע למה שמישהו שכן יש לו ירצה אותך בכלל?

שים לב שכל העשירים וכל הילדים המפונקים מסתובבים עם כאלה שהם במעמד שלהם

תשאל את טיילר למה הוא מנסה להעלות ת'מעמד שלו בחול, לעצב לעצמו גוף, משקיע בעצמו באסתטטיות שלו

אם אין לך מה להציע, מה אתה שווה?

אז יש לך בטחון, פאקינג מגניב וואו.
    אבל העולם לא פועל ככה...אולי בהגיון שלך זה פועל ככה, אבל המציאות היא אחרת.
    למעשה, אנשים אוטומטית מתחברים לאנשים אחרים שהם מרגישים בנוח איתם, אם זה כי יש להם ביטחון ואם זה כי הם פשוט נוחים להיות איתם.
    אתה צריך לרגש, להצחיק, לעניין....אולי אנשים רוצים כסף ומעמד, אבל הם מתחברים בעצם לאנשים שמעניינים ומרגשים אותם, ויש להם יותר ביטחון מהם.
    ועוד המון המון אלמנטים....השטויות האלה של כסף לא פועלים במציאות. *סליחה תיקון*, כסף זה לא הדבר היחיד שמעניין אחרים.
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 12-03-2013 בשעה 00:39.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect