חמשת הטעויות הנפוצות ביותר שגברים עושים:
היי , אני אור ואני כבר שנה -+ בתחום הפיקאפ .
אבל, משום מה, לשבת בצד וללמוד מאחרים ומעצמי פשוט לא הספיק לי... אז לקחתי על עצמי משימה - לתרום מהידע שלי לעולם.
שלא תבינו לא נכון , הרי כן יכולתי להמשיך עם האנוכיות הזו אבל בכל זאת החלטתי לקום ולהפיץ כמה שיותר מידע בכל תחום אפשרי.. ואיזה דרך טובה יותר להפיץ מידע מאשר האינטרנט? אז הרווחתם :-)
אנחנו לא פה בשביל קורות חיי (אם יהיה ביקוש, אני אשקול את זה (; ) אז נגיע לעניין.
קחו את אומן הפיתוי הטוב בעולם ותחקרו את התנהגותו מא' עד ת' ויחד עם זאת תחקרו את רצונה (האמיתי) של הבחורה - מה תגלו?
תגלו שהוא טועה לפחות 4 פעמים , אבל הטעויות האלה מספיק קטנות ומספיק שוליות בשביל להעלם ברקע כך שאף אחד לא באמת ייחס להן משמעות.
ואילו, מצד שני, ישנן טעויות שנובעות ממחשבה לא נכונה .. אלה סוג הטעויות שיהרסו לך כל פאקינג סיכוי להשיג מישהי! ואנשים אשכרה עוברים חיים שלמים בלי לדעת עליהן כשהם צריכים להתפשר על בנות עלובות בחיצוניות ובעיקר בפנימיות! אז, מתוך עשרות הטעויות הקשות הללו יש 5 שכל גבר עושה לפחות אחת מהן.
טעות מספר 1 : להיות נידי.
אתה מנסה לעבור מקום לידה, ואם לא באותו שולחן אז קרוב.. הגעת הביתה? אתה שולח סמס , אולי מתקשר... אתה מנסה ליצור קשר כל הזמן ועולות לך מחשבות כמו: "ואם השיחה לא תזרום?".
יש כאלה שבודקים אם היא מחוברת בוואטסאפ כדי לראות אם היא מדברת עם אנשים אחרים חוץ ממך וכנ"ל בפייסבוק.
די! תפסיק לרצות את תשומת הלב שלה כל כך , היא סתם עוד בן אדם . ואם אתה באמת אוהב אותה - תיהיה חכם ותיגש אליה בזמן הנכון ובדרך הנכונה וזה כבר יעבוד.
כל הדברים שציינתי למעלה נובעים מדבר אחד ודבר אחד בלבד - חוסר כוח רצון. אתה לא מסוגל לדחות סיפוקים וכדאי מאוד שתעבוד על זה.. אין לך מושג כמה שזה יעזור לך בחיים!
טעות מספר 2: לתת יותר מידי שפת גוף חיובית
כל מרכז הגוף שלך פונה אליה וכשיש שיחה בקבוצה שים לב איך שאתה פונה אלייה עם הגוף (ושכפות הרגליים שלכם פונות לכיוונה) .
טיפ : כשאתה מתחיל עם בחורה (במיוחד בפתיח עקיף), אסור שמרכז הגוף שלך יפנה לכיוונה עוד מההתחלה .. זה מראה על נידיות והשליטה תיהיה בידיים שלה. אחר כך זה אפשרי.
שפת גוף אומרת המון ואני בטוח שזו לא פעם ראשונה שאתם שומעים על כך, אבל שוב, יותר מידי שפת גוף חיובית הורס את הסיכויים שלך איתה.
טיפ : כשאתה בשיחה איתה, תשתדל כל 4-3 דקות בערך להפנות את מרכז הגוף שלך למקום אחר (אבל לא את הקשר העין והראש!) כאילו שאתה עומד לעזוב, כשאתה תחזור תיהיה לה מעין תחושת הקלה פנימית שלא ברחתה לה.
עצם העובדה שאתה מודע לזה, מעלה את הסיכויים שלך להצליח ב20% !
טעות מספר 3: לגעת פחות מידי
הטעות הזו נובעת נטו מחוסר ביטחון עצמי אבל חשוב שתדעו שהדרך ללב של בחורה עוברת גם דרך החיבוקים , הליטופים והמגע.
אין המון מה להרחיב על זה - פשוט תגעו כ"בדרך אגב" ותראו לה שזה טבעי עבורכם גם עם בנות אחרות
טעות מספר 4: להפסיק כשיש אפשרויות
אז הולך לך מעולה עם מור, וגם ליהיא מתעניניית בך .. נראה שאפילו הכוסית ממול מחייכת לכיוונך .. אין עלייך! עכשיו כבר אין למה לקרוא מאמרים ולהתחיל עם בנות הרי הכל מתקתק כמו שעון..
אנשים נוטים להאמין שהם יודעים הכל ושהם כיסו את הכל כשבתכלס - הם לא מיצו אפילו רבע. אז אל תפסיק ללמוד ולנסות דברים עם בנות כשיש לך מספיק אפשרויות (ובד"כ יש מספיק זה 2) .
אין לכם מושג כמה פעמים נפלתי פה, ופשוט קרטעתי בפיקאפ הלוך ושוב . אחרי כל תקופה של מאמרים וסארגים (שהיום אני מתנגד אליהם בתוקף) הייתי ממשיך בשלי וחוזר לאור הישן שבוע אחרי, מידי פעם הייתי שומר על הקשר עם הבנות, אבל שום דבר, אף פעם לא יצא לי מזה.
בקיצור, תמשיכו עד הסוף ואל תתנו לאשליית ההצלחה או הכישלון לעמוד בפניכם.
טעות מספר 5: ליצור מערכת יחסים מזויפת
אז דיברנו בוואטסאפ שעות על מין ותחתונים , היא נותנה לי חיבוק ויוזמת מגע כל הזמן ואנשים מתחילים לשאול אם אתם חברים, אין ספק שהיא שלי - אני כבר רואה איך היא תיהיה החברה הראשונה שלי,
וכבר בא לי שנעשה דברים אחד לשני.. הנשיקה הראשונה שלי, אין עלייה, בתור חברה היא מדהימה. יש כאלה שאשכרה שוקעים בחלומות עם סיטואציות שלכם ביחד.
זה עוד לא קרה, אז תרגיעו.. ואם נתעלם לרגע מ"כגודל הציפייה גודל האכזבה" , נראה שזה מונע מאיתנו ליזום דברים .. זאת אמרת, למה לי לגשת אליה אם היא איתי בדימיון? יש לי אותה בלי כל ההשקעה שמסביב..
טיפ: אל תעשו ביד כשאתם חושבים על מישהי , לא משנה אם אתם בונים על סטוץ או על מערכת יחסים איתה, זה פשוט עלוב... ובכללי, תעשו רק כשאתם ממש חייבים ותגבילו את עצמכם.
את המאמר הזה כתבתי בעצמי , כשהיו לו כמה וכמה מקורות (אני פשוט לא זוכר את רובם :/ ), אבל אני בהחלט הראשון שהעלה אותו על כתב.
תראו, אתם צריכים שלא באתי כדי לגרום לכם לחשוב "אוף, כמה טעויות עשיתי עד עכשיו" ולבאס אלא כדי לנסות ולגרום לכם להשתפר הלאה.
יכול להיות מצב שטעיתם וכן הצלחתם עם בנות ששוות משהו (לכולם קרה שהם הצליחו במבחן שהם לא למדו אליו...), אבל זה יכול רק לעזור לכם , מניסיון (;
כל תגובה וביקורת תתקבל בברכה

ציטוט ההודעה

)...