קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קלטו מזה מחליף מעפן...
    על ידי Mnati בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 17-02-2008, 00:19
  2. תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 22:30
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 21:01
  4. מזה אלמוש
    על ידי LinkinH בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 22:22
  5. עזרה מזה פארדי נייט כנסו!
    על ידי KingpiN בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 20:28
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

במצב מזה מעפן

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל במצב מזה מעפן

שלום יש לי בעיה שאני נמצא בה זה כבר נראה לי המצב הכי גרוע שיכל להיות.. מצב נואש
    אני בן 15 כיתה ט' והגעתי למצב שיש לי אולי 3 חברים בכל בית הספר .. בנות? אין ידידה אחת בכל בית הספר..
    אני כאילו לא יודע מה לעשות אני מנסה להתחבר לחברה האחרים אבל מזה קשה לי למה באתי ממקום של אנשים שקטים אינטילגנטים יענו שלא עושים באלגן.. אני שקט וכבד נורא כאילו ממש כבד אני מתקשה לזרום גם כשאני מנסה ככה נולדתי.. פאק אצלי
    אני מתלבש בסדר אני לא מוזנח או מסריח אני מתאמן במכון.. בתכלס אחרי מכון אין לי עוד עיסוקים אולי פעם באיזה שבועאני יוצא לריצה לבד כמובן. חוץ מזה אין לי עיסוקים אחרים למעט בצפר מכון ומחשב אני כמעט ולא יוצע ואם כן זה סתם משעמם ומעפן... עם החברים האלו
    אני יודע שהדבר הראשון שתגידו זה להתחיל לפתוח מעגל חברתי אבל הקטע שאחרים לא כל כך אוהבים ילדים שקטים כבדים ולא זורמים..
    אשמח לאיזה עזרה וכמה עצות/טיפים

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הקטע שאחרים לא כל כך אוהבים ילדים שקטים כבדים ולא זורמים..
    נכון מאד, אף אחד לא אוהב שקטים, כבדים וכאלה שלא זורמים, אז למה שלא תפסיק עם זה?

לגבי המכון כושר, כמה פעמים בשבוע אתה הולך אליו? כמה אתה שוקל? מה הגובה שלך?

לגבי עיסוקים אחרים, איך אתה בעניין של אומנות לחימה? משהו מעניין אותך? אגרוף, אגרוף תאילנדי, MMA? משהו?

לגבי חברים וכאלה, אין יותר מידי מה להגיד לך. אתה צריך לפתוח את הפה ולהפסיק להיות "כבוי" כזה. תתחיל לדבר ותתחיל לתת לאנשים לשמוע את מה שיש לך להגיד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    נכון מאד, אף אחד לא אוהב שקטים, כבדים וכאלה שלא זורמים, אז למה שלא תפסיק עם זה?

לגבי המכון כושר, כמה פעמים בשבוע אתה הולך אליו? כמה אתה שוקל? מה הגובה שלך?

לגבי עיסוקים אחרים, איך אתה בעניין של אומנות לחימה? משהו מעניין אותך? אגרוף, אגרוף תאילנדי, MMA? משהו?

לגבי חברים וכאלה, אין יותר מידי מה להגיד לך. אתה צריך לפתוח את הפה ולהפסיק להיות "כבוי" כזה. תתחיל לדבר ותתחיל לתת לאנשים לשמוע את מה שיש לך להגיד.
    חדר כושר זה העיסוק היחידי שלי.. אולי גם ריצה כשיש מזג אוויר נורמאלי.. אני הולך 4-5 פעמים בשבוע
    גבוה שלי זה 180 משקל 78 ( מסה )
    עיסוקים אחרים אין לי ולא ממש מעניין

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

תשתנה ככה שלא תכיר את עצמך תוך כמה חודשים
    איזה סגנון בגדים אתה לובש?
    איזה סגנון תספורת יש לך?
    איזה מוזיקה אתה שומע?
    מה היית רוצה להיות?
    איך אתה רואה את החיים
    איזה אלכוהול אתה אוהב
    עם איזה אנשים היית רוצה להסתובב
    בקיצור הכל
    התשובות שתתן עכשיו על השאלות האלה זה לא מעניין
    פשוט תסתכל על מי שאתה רוצה להיות ואתה יכול לקחת דוגמה ממישהו שאתה מכיר בבצפר או באיפה שאתה גר

שינויים קורים לאט ומה שיפה בהם שהם כמו סוג של גלגל כי כשאתה משנה דבר אחד בחיים שלך זה משפיע גם על כל הדברים האחרים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

בקשר לחדר כושר, אתה יכול גם לרוץ בתוך החדר כושר ימצחיק אחד, יש הליכונים, אל תתעצל.
    בקשר למשקל ולגובה, אתה נמצא במאזן מושלם מבחינת המשקל והגובה, אל תיתן לזה לרדת.

בקשר לעיסוקים אחרים, מזתומרת אין לך?
    מה אתה עושה אחרי הבצפר? הולך דוח למחשב ומשחק שעות קנטר סטרייק? זה לא טוב, נשמה.

יש לך המון אפשרויות ואופציות מה לעשות עם עצמך, רק תבחר ותתחיל להזיז את עצמך.
    - אם לא מעניין אותך אומנות לחימה, אז תחפש ספורט אתגרי אחר שיעסיק אותך, כמו אופניים, כמו סקייטבורד, כמו פרקור ואקרובטיקה (אני הייתי עושה פרקור, אחד הדברים הכי מגניביים שעשיתי בחיים שלי).
    - מה לגבי מסיבות ובנות? אם יש ערבי כיתה כאלה או שטויות אחרים, תלך לשם ותהנה, אל תירקב בבית.
    - מה לגבי עבודה? אתה לא רוצה כסף? אני מניח שלא...אבל אם אני ישאל אותך "אתה רוצה טרקטורון? אתה רוצה אופנוע? אתה רוצה לשכב עם בנות?" לכל זה אתה צריך כסף, והרבה. תתחיל לעבוד שיהיה לך קצת כסף בארנק..זה לא יכול להזיק.

שאלה אחרונה שלי אלייך, הייתה לך חברה פעם? התנשקת איי פעם? אם לכל אלה התשובה שלך היא - לא...אז כדאי שתתחיל להתחבר לחבר'ה המגניבים יותר בבצפר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    תשתנה ככה שלא תכיר את עצמך תוך כמה חודשים
    איזה סגנון בגדים אתה לובש?
    איזה סגנון תספורת יש לך?
    איזה מוזיקה אתה שומע?
    מה היית רוצה להיות?
    איך אתה רואה את החיים
    איזה אלכוהול אתה אוהב
    עם איזה אנשים היית רוצה להסתובב
    בקיצור הכל
    התשובות שתתן עכשיו על השאלות האלה זה לא מעניין
    פשוט תסתכל על מי שאתה רוצה להיות ואתה יכול לקחת דוגמה ממישהו שאתה מכיר בבצפר או באיפה שאתה גר

שינויים קורים לאט ומה שיפה בהם שהם כמו סוג של גלגל כי כשאתה משנה דבר אחד בחיים שלך זה משפיע גם על כל הדברים האחרים
    לענות על השאלות או לא? ואני השתנתי מבחינה חיצונית אבל לא פנימית.. זה הבעיה
    בקשר לחדר כושר, אתה יכול גם לרוץ בתוך החדר כושר ימצחיק אחד, יש הליכונים, אל תתעצל.
    בקשר למשקל ולגובה, אתה נמצא במאזן מושלם מבחינת המשקל והגובה, אל תיתן לזה לרדת.

בקשר לעיסוקים אחרים, מזתומרת אין לך?
    מה אתה עושה אחרי הבצפר? הולך דוח למחשב ומשחק שעות קנטר סטרייק? זה לא טוב, נשמה.

יש לך המון אפשרויות ואופציות מה לעשות עם עצמך, רק תבחר ותתחיל להזיז את עצמך.
    - אם לא מעניין אותך אומנות לחימה, אז תחפש ספורט אתגרי אחר שיעסיק אותך, כמו אופניים, כמו סקייטבורד, כמו פרקור ואקרובטיקה (אני הייתי עושה פרקור, אחד הדברים הכי מגניביים שעשיתי בחיים שלי).
    - מה לגבי מסיבות ובנות? אם יש ערבי כיתה כאלה או שטויות אחרים, תלך לשם ותהנה, אל תירקב בבית.
    - מה לגבי עבודה? אתה לא רוצה כסף? אני מניח שלא...אבל אם אני ישאל אותך "אתה רוצה טרקטורון? אתה רוצה אופנוע? אתה רוצה לשכב עם בנות?" לכל זה אתה צריך כסף, והרבה. תתחיל לעבוד שיהיה לך קצת כסף בארנק..זה לא יכול להזיק.

שאלה אחרונה שלי אלייך, הייתה לך חברה פעם? התנשקת איי פעם? אם לכל אלה התשובה שלך היא - לא...אז כדאי שתתחיל להתחבר לחבר'ה המגניבים יותר בבצפר.
    מסיבות אחי לא הייתי ולא ממש רוצה תאמת בשבילי זה יהיה הפאדיחה של החיים אני כבר מדמיין תצמי יושב בצד..
    אין מסיבות כיתתיות זה ערסים שאני לא סובל להסתובב איתם

וכן אני חוזר מהבצפר הולך לאכול הולך קצת למחשב למכון חוזר מחשב מתקלח יושן REPEAT

ד"א השאלה האחרונה שלך.. כתבתי שאין לי ידידה אחת שאני מדבר איתה אז תתשובה תנחש
    נערך לאחרונה על ידי aga12s; 13-03-2013 בשעה 18:07.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי aga12s צפיה בהודעה
    לענות על השאלות או לא? ואני השתנתי מבחינה חיצונית אבל לא פנימית.. זה הבעיה
    תשנה את הדברים האלה, תשנה את כל מה שאתה יכול וזה ישנה אותך גם פנימית
    כמו שאמרתי זה סוג של גלגל

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מסיבות אחי לא הייתי ולא ממש רוצה תאמת בשבילי זה יהיה הפאדיחה של החיים אני כבר מדמיין תצמי יושב בצד..
    אין מסיבות כיתתיות זה ערסים שאני לא סובל להסתובב איתם

וכן אני חוזר מהבצפר הולך לאכול הולך קצת למחשב למכון חוזר מחשב מתקלח יושן REPEAT
    תשמע, אתה נשמע לי פשוט ילד שמפחד מהצל של עצמו, אתה גם כותב בצורה כזאת שזה נשמע שאתה כאילו יושב על המחשב, יד אחת נשענת על השלוחן והראש עלייה, אתה מסתכל במירמור על המסך מחשב ומקווה למצוא איזה פתרון קסום באינטרנט.

אם מסיבות כיתה זה "לא בשבילך" אז גם סקס, זיונים, נשיקות, חירמונים ומזמוזים זה לא בשבילך. למה? כי זה הולך ביחד.
    בנות אוהבות את הטיפוסים שיוצאים ומבלים ועושה כיף וצחוקים, או במילים שלך המקובלים והערסים, אם אתה לא רוצה להנות מהחיים, אל תהנה. בעיה שלך.

בנימה אופטימית זאת - אני בן אדם שמאד אוהב לעזור, אבל כדי שאני ירצה לעזור לך, אני צריך לראות רצון מהצד שלך. אם אתה לא רוצה מספיק להשתפר ולהספיק להיות הילד המדוכדך והמכוער שלא עושה כלום עם עצמו, אני לא יעזור לך. אני רוצה לראות ממך מוטיבציה ורצון לעשות דברים.
    אם אתה לא רוצה, אז אני לא רוצה לעזור לך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תשמע, אתה נשמע לי פשוט ילד שמפחד מהצל של עצמו, אתה גם כותב בצורה כזאת שזה נשמע שאתה כאילו יושב על המחשב, יד אחת נשענת על השלוחן והראש עלייה, אתה מסתכל במירמור על המסך מחשב ומקווה למצוא איזה פתרון קסום באינטרנט.

אם מסיבות כיתה זה "לא בשבילך" אז גם סקס, זיונים, נשיקות, חירמונים ומזמוזים זה לא בשבילך. למה? כי זה הולך ביחד.
    בנות אוהבות את הטיפוסים שיוצאים ומבלים ועושה כיף וצחוקים, או במילים שלך המקובלים והערסים, אם אתה לא רוצה להנות מהחיים, אל תהנה. בעיה שלך.

בנימה אופטימית זאת - אני בן אדם שמאד אוהב לעזור, אבל כדי שאני ירצה לעזור לך, אני צריך לראות רצון מהצד שלך. אם אתה לא רוצה מספיק להשתפר ולהספיק להיות הילד המדוכדך והמכוער שלא עושה כלום עם עצמו, אני לא יעזור לך. אני רוצה לראות ממך מוטיבציה ורצון לעשות דברים.
    אם אתה לא רוצה, אז אני לא רוצה לעזור לך.
    להשתנות כן אבל בנתיים למסיבות אין מצב שאני אלך.. לא שזה יקרה בזמן הזה אז בלי שום קשר.. אני רוצה בנתיים לפתח מעגל חברתי עם הילדים הנכונים ולא עם חנונים או ערסים אבל הקטע שאני כבד ואני לא מצליח להשתחרר.........
    לצאת עם אנשים אין לי בעיה פשוט אין לי עם מי חחח אני לא אחד שיגיד לא

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אבל הקטע שאני כבד ואני לא מצליח להשתחרר
    מה זאת אומרת כבד ולא מצליח להשתחרר?
    תתאר לי. אני מתכוון לזה בשיא הרצינות.

לצאת עם אנשים אין לי בעיה פשוט אין לי עם מי חחח אני לא אחד שיגיד לא
    תירוץ, אני לא מאמין לך.
    תמיד יש עם מי לצאת, פשוט אתה לא מספיק חזק אופי כדי להכריח את עצמך לצאת עם אנשים מסויימים..אתה עסוק מידי במחשבות כמו "ואי, איך אני פתאום ידבר איתם? מה אני קשור אליהם? הם יצחקו עליי.."

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה זאת אומרת כבד ולא מצליח להשתחרר?
    תתאר לי. אני מתכוון לזה בשיא הרצינות.
    אני לא יודע איך לתאר אני פשוט מרגיש שאני לא משוחרר לא מספיק ביטחון במקרים מסויימים

תירוץ, אני לא מאמין לך.
    תמיד יש עם מי לצאת, פשוט אתה לא מספיק חזק אופי כדי להכריח את עצמך לצאת עם אנשים מסויימים..אתה עסוק מידי במחשבות כמו "ואי, איך אני פתאום ידבר איתם? מה אני קשור אליהם? הם יצחקו עליי.."
    לא אכפת לי מה שיגידו פשוט באמת אין לי עם מי לצאת פשוט אחי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,990 | הודעות: 8,204,583 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect