JUST PASSING THROUGH TO SAY YOU'RE AN IDIOT.
JUST PASSING THROUGH TO SAY YOU'RE AN IDIOT.
|
|
תכלס להגיד לך?
זה ידוע שמי שמתעצבן בויכוח כנראה שלא יודע איך לנצח בויכוח, אז הוא עובר לצעקות ומכות.
אבל זה לא נכון להגיד שעדיף לדבר מאשר ללכת מכות..אני לא מסכים. כל אחד בחיים שלו צריך לקבל מתישו איזה פיצוץ לפנים כדי להחזיר אותו למציאות..גם אני![]()
דווקא במשפט הזה הם צודקים.
זה כמו שתראו כלב גולדן הולך לתומו ברחוב ואז איזה פינצ'ר מתחיל לנבוח עליו וגם מתקרב אליו בעצבים.
הכלב הקטן מפחד מהכלב הגדול אז הוא מנסה להראות לעולם: תראו אותי, אני חזק ושולט בשכונה.
מי שמספיק בטוח בעצמו ולא מפחד מאף אחד, לא צריך להרביץ לחלשים כדי להוכיח משהו למישהו.
"אנחנו לא מפסיקים לשחק כי התבגרנו, אנחנו מתבגרים כי הפסקנו לשחק"
מישהו שמשתמש באלימות מעוניין בהשתקת האחר,הוא לא מוכן לסבול את מה שהאחרים אומרים לו וכדי להיות סובלני בן אדם צריך להיות הרבה יותר מסתם גוש של שרירים ,מצטער להגיד אבל אני לא מסכים איתך ,אני מניח שכבר הבחנת בזה .
יום\לילה טוב .
אל תלך לפניי
כי אולי לא אצעד אחריך
אל תלך מאחורי
כי אולי לא אדע להוביל
לך פשוט לצדי
והיה ידידי .
הדוגמא הזכירה תכלב שלי.. פינצר קטן חלש הלכתי איתו פעם אחת לפארק כלבים היה שמה משהו כמו 10 כלבים.. מכל הסוגים לברדור פיטבול בוקסר ועוד מלא כלבים שאני לא זוכר תשם שלהם.. הכלב שלי משחק עם כולם שמה וזה הם רצים אחריו והוא אשכרה מתחיל לנבוח על פיטבול שיכל לזיין אותו בשניה ... ועוד מוציא עליו שיניים חח איזה כלב אמיץ
אחי, חמישים אחוז ממה שמורים אומרים שהוא לא קשור לחומר לימודי, שטויות.
ממש דו שיח אני רוצה לראות בנאדם שבנאדם רץ אליו עם בזוקה ביד ואומר חכה אולי נדבר על זה