יש לי היום מסיבה, אסור לי אלכוהול ולא יהיה שם סמים -_-
אז אני אמור להיות 1000% עצמי.. תמיד במסיבות עם אנשים חדשים שאני הולך אליהן תמיד זוכרים אותי בתור הזה הסטלן שעושה מה שבא לו ושקורע מצחוק אבל הכל בהשפעת חומרים כלשהם וכשאני לא בהשפעה של דברים כאלה אני רציני לאללה אני מתנהג כמו הsober של מהסרטון שרודני פירסם פה ואני מתנהג כמו פולניה במחזור
ואז אני יוצר רושם ראשוני חרא ולאנשים לא כיף איתי ואני לא יודע מה לעשות
כאילו
איך להכניס את עצמי למצב רוח באמת טוב בלי אלכוהול וסמים? ><
אני פשוט אפס ממורמר בלעדיהם
ועוד שאלה חשובה עוד יותר: איך אני הופך לאלה שמתחברים עם כולם? זאת אומרת, יש לי ידידות כאלה שלא משנה לאן הן הולכות ומתחילות שיחה ישר מתחברים איתן והן גורמות להם להרגיש כאילו הם החברים הכי טובים ואז הן מוזמנות למסיבות שהם מארגנים (אני הולך רק למסיבות בית אני נגעל ממסיבות ערסים). חברים כאלה אין לי, אני הכי כזה "ילד מסיבות" מהחברים שלי (וזה לא שהם משחקים מייפל סטורי כל היום ומנודים, הם אפילו ממש זורמים פשוט הם לא "מקושרים" כאלה) אבל אני משתגע מידידות שלי ואיך הן מצליחות לעשות את זה. קיצר חפרתי להן על זה ושאלתי אותן איך הן עושות את זה אז הן אמרו "תיזום!"...אני תמיד יוזם, בא באנרגיות חיוביות לאנשים והם אפילו לא מקשיבים לי הם מתעסקים בדברים אחרים כאילו חלף לידם הרגע עוד ילד מייפל וקונטר סטרייק או שהם פשוט שוכחים מהקיום שלי ונשבר לי הזין מזה
אני הולך למסיבה אולי פעם בשבוע וגם זה רק עם אנשים שאני מכיר באמת
אני נראה מעולה חוץ מטיפהלה חצ'קונים וזה שאני ג'ינג'י לבן אבל אני לא חושב שזה מקור לאיזושהי בעיה כי יחסית לג'ינג'י אני נראה בנזונה
מה לעשות?!?!? אעעעעעעיעכע

ציטוט ההודעה