קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מועדון ל24+..סטונדנטיות :) - דיווח שטח מן הסתם.
    על ידי rodney1 בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 23-06-2012, 19:50
  2. [דיווח שטח]החבר השיכור - מועדון - בן 21
    על ידי AndroidFan בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-08-2011, 23:54
  3. [דיווח שטח] מועדון הצלחה מסחררת
    על ידי Armageddon2 בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 05-08-2011, 13:45
  4. [דיווח שטח] מועדון בקריות[כישלון]
    על ידי tomer095 בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-05-2010, 20:08
  5. [דיווח שטח] מועדון
    על ידי Thomas555 בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-04-2010, 00:40
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

[דיווח שטח] מועדון חשפנות

ברירת מחדל [דיווח שטח] מועדון חשפנות

אאהלן הייתי פעם ראשונה במועדון חשפנות

לקחתי איזה 12 לאפ דאנסים חח

היו 2 שהיו כוסיות מעל ומעבר

והתנהגו אליי שונה מהחבר שהייתי איתו

רציתי לדעת מה אתם אומרים על זה חח למרות שאי אפשר לקרוא לזה סימן התעניינות כי הם חשפניות שרמוטות

הייתי מישהי אמרה לי שאני סקסי בטירוף כל בזמן קראה לי מאמי וסקסי שלי חחחח .. בשלב מסויים היא ליקקה לי לעד האוזן ואז נשכה את האוזן .. עשיתי איתה איזה 5 לאפ דאנסים וכבר מההתחלה היא אמרה לי : אתה חרמן מאמין ? גם אני אז בוא נלך לחדר אתה עודה לי את זה ממש

בכל ריקוד היא שמה את הפרצוץ שלי בתוך השדיים הגדולים שלה והרביצה לי איתם חחחחח

השיא היה שהיא התקרבה אליי צמוד צמוד כל ריקוד נישקה לי את האף ובאחד הריקודים היא הצמידה את השפתיים שלה ונתנה לי נשיקה בפה

בריקוד האחרון היינו ממש חרמנים עשיתי לה ביד דרך התחתון היא אמרה זה אסור מאמי אבל בסדר ואז מרוב שהיא התחרמנה היא הורידה לי תחולצה וליקקה לי את מהבטן התחתונה עד לצואר עם הלשון וחבר שלי מסתכל עליי והוא כזה wtf למה רק לך היא עושה את זה

עם השנייה עשיתי רק 2 ריקודים היא שאלה איך קוראים לי בן כמה מה עושה וזה תוך כדי הריקוד ומיששתי לה תפטמות אז היא אמרה מאמי איזה שובב אתה ולפני זה היא אמרה אתה נראה טוב איזה חזה חלק איזה חיוך מדהים והיא נתנה לי בסוף הריקוד הראשון נשיקה בין הלחי לאוזן ובריקוד השני אמרה שאני מאמי ושהיא רוצה לתת לי נשיקה שישאר עליי האודם שלה ואז נתנה לי 2 נשיקות בראש חושניות בטירוף

חבר שלי אמר )וגם אני שמתי לב לזה ) שהי התייחסו אליי ממש טוב יותר ממה שהן התייחסו אליו ולחרמנים אחרים שם
    שם יצאתי מהמועדון ואז חבר שלי אמר מה זה כל הפנים שלך אודם ובאמת ככה זה היה חח מרוב שנישקו אותי

רציתי לשאול פה מי שהיה במועדון כזה אם זה נראה לו נורמלי ואם היא מישהו שגם לו עשו דברים כאלה ..או שהן קצת התחרמנו ממנו ? ונראלכם שלפעם הבאה יהיה לי סיכוי לזיין אותה ?

תודה
    נערך לאחרונה על ידי stokstok; 17-03-2013 בשעה 04:24.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

אחי זה העבודה שלהם וגם אם הם לא עושות את זה לכל אחד אין לך כ״כ מה להתלהב כי כמו שאמרתה זה כולה חשפניות שרמוטות....

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

אף פעם לא הבנתי למה אנשים הולכים למועדוני חשפנות, כולה בנות רוקדות וגברים צועקים "הוווווווווו" וזורקים דולרים כמו אהבלים
    אתה משלם כסף כדי שבת תיגע בך, ואתה חוזר הביתה לאונן כי היחידי שמזיין אותן זה מי שמנהל תמקומות האלה, הן לא יזרמו עם מישו שזרק להן 2 דולר

מה עשית פה בעצם? נגעת במישי, מישי נגעה בך שילמת כסף ואפילו מציצה לא קיבלת
    ואני מדבר בתור אחד שהיה במועדון חשפנות בווגאס השנה. כל מי שבא איתי התלהב כאילו הוא זכה בלוטו ואני הייתי עם פרצוף של SADCUNT. לא דורך יותר במקומות האלה, בזבוז כסף שחבל על הזמן

עדיף כבר להזמין נערת ליווי וזהו, ככה אתה יכול להתפרע כמה שבא לך ואם אתה נראה טוב אתה תקבל שירות בהתאם כי רוב הלקוחות הם fat short bald כמו שינטן

לפחות ככה אתה מזיין ומקבל מציצה ממישי שאי אפשר לזיין בלי לשלם אם אתה לא דוגמן/מאוד עשיר ולא חוזר הביתה להביא ביד עם ביצים כחולות ותזכור תחוויה לכל החיים שלך (ואני מדבר על בנות באמת ברמה...הנה קחו דוגמא מזה נערת ליווי איכותית):

http://losangeles.backpage.com/Femal...ow-22/29078913

http://losangeles.backpage.com/Femal...wn-23/16590066

http://losangeles.backpage.com/Femal...ou-23/28786630

http://losangeles.backpage.com/Femal...lf-22/28918722

LEGIT 8+
    אף אחד לא יגע פה בבנות שדומות לזה בחיים בלי לשלם. בחיים. אפילו ZYZZ הביא בנות כאלה פעם ב...ואנשים כמוהו לא חיים את אותה המציאות שהבנאדם הממוצע חי. זה למה אני צוחק על כל מי שאומר פה שהוא אי פעם היה עם מישי שהיא "9" או "8". או יותר גרוע טוען שהוא מביא אותן "קבוע". או שהסטנדרטים שלהם בתחת או שהם משקרים לעצמם.

מועדוני חשפנות=סקאם

NO HATER NO SADCUNT
    נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 17-03-2013 בשעה 11:47.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

WTF...מי הולך למועדון חשפנות? אתה עד כדי כך נואש למגע נשי?

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    WTF...מי הולך למועדון חשפנות? אתה עד כדי כך נואש למגע נשי?
    איפה אתה חי ?

אתה לא יודע כמה אנשים שאניי מכיר הלכו לשם .. וזה היה כשעוד הייתי בבית ספר בכיתה יב' הם היו הולכים לשם חלק עם תעודות מזוייפות .. בלי להגזים אולי 40 בנים בסה"כ הלכו למועדוני חשפנות וסיפרו לי זה(בטח יש עוד שהלכו ולא סיפרו לי ..

ולא חייב להיות נואש למגע נשי , יש זיינים שהולכים לשם קבוע סתם בשביל ההנאה ..

אתמול היו כמה חברס ממש דוגמנים שם שלא נראלי שלא זיינו מישהו ברמה של החשפניות שם .. באו לכמה ריקודים והלכו .. מה תגיד על זה ?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני יגיד שלא מעניין אותי מי הולך לשם וכמה אנשים הולכים לשם ושוב יחזור על עצמי...כמה אנשים נואשים למגע נשי שהם אשכרה פאקינג ישלמו על זה כסף?

חחח אני רק חייב לציין אחי סתם אולי זה יעזור לך פעם הבאה
    שאין אחד שאני לא שומע ממנו שאם הוא היה במועדון חשפונות שלא התייחסו אליו כמו שאתה מתאר
    כל אחד יוצא משם בהרגשה שהוא זה שחירמן את החשפנית והיא לא תפסיק לחשוב עליו כל היום וקיבל יחס ++++
    חחחח אין אחד כזה אחי

זאת העבודה שלהן לגרום לך לקבל את היחס הטוב ביותר שתרגיש שרק לך היא עשתה את זה ורק אתה גרמת לה להתנהג כמו שהתנהגה

גם לקחת אותך לחדר זה עוד כסף חחח ורק לשם היא חודרת זאת המשימה שלה

אחרי שאתה יוצא מהמועדון כל המילים שהיא אמרה לך בתוספת עם מילים חדשות ומגע חחח עוברות לבחור הבא בתור שנכנס אחריך למועדון
    וגם אותו היא תנסה לגרור בכל הכח לחדר

זה ממכר כמו הימורים הדבר הזה אז תירגע וחבל על הכסף הן שחקניות טובות יותר מהשחקניות בקאמרי תיזהר
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני יגיד שלא מעניין אותי מי הולך לשם וכמה אנשים הולכים לשם ושוב יחזור על עצמי...כמה אנשים נואשים למגע נשי שהם אשכרה פאקינג ישלמו על זה כסף?
    ומה תגיד על נערות ליווי וזונות ? לא חסרים אנשים
    מועדון חשפנות זה עוד בקטנה לעומת חדרים דיסקרטיים בודי מסאז וכל השטויות האחרים

אף פעם לא שילמת לבחורה בשביל מגע בשום דרך בשום גיל ?
    אם תרצה לזיין בחורה ברמה של חשפנית יותר מהממוצעת , לא נראה לי שאתה או מישהו אחר פה יצליח לזיין כזו מישהו בלי לשלם , סורי ..

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי u mirin DashBerlin צפיה בהודעה
    אף פעם לא הבנתי למה אנשים הולכים למועדוני חשפנות, כולה בנות רוקדות וגברים צועקים "הוווווווווו" וזורקים דולרים כמו אהבלים
    אתה משלם כסף כדי שבת תיגע בך, ואתה חוזר הביתה לאונן כי היחידי שמזיין אותן זה מי שמנהל תמקומות האלה, הן לא יזרמו עם מישו שזרק להן 2 דולר

מה עשית פה בעצם? נגעת במישי, מישי נגעה בך שילמת כסף ואפילו מציצה לא קיבלת
    ואני מדבר בתור אחד שהיה במועדון חשפנות בווגאס השנה. כל מי שבא איתי התלהב כאילו הוא זכה בלוטו ואני הייתי עם פרצוף של SADCUNT. לא דורך יותר במקומות האלה, בזבוז כסף שחבל על הזמן

עדיף כבר להזמין נערת ליווי וזהו, ככה אתה יכול להתפרע כמה שבא לך ואם אתה נראה טוב אתה תקבל שירות בהתאם כי רוב הלקוחות הם fat short bald כמו שינטן

לפחות ככה אתה מזיין ומקבל מציצה ממישי שאי אפשר לזיין בלי לשלם אם אתה לא דוגמן/מאוד עשיר ולא חוזר הביתה להביא ביד עם ביצים כחולות ותזכור תחוויה לכל החיים שלך (ואני מדבר על בנות באמת ברמה...הנה קחו דוגמא מזה נערת ליווי איכותית):

http://losangeles.backpage.com/Femal...ow-22/29078913

http://losangeles.backpage.com/Femal...wn-23/16590066

http://losangeles.backpage.com/Femal...ou-23/28786630

http://losangeles.backpage.com/Femal...lf-22/28918722

LEGIT 8+
    אף אחד לא יגע פה בבנות שדומות לזה בחיים בלי לשלם. בחיים. אפילו ZYZZ הביא בנות כאלה פעם ב...ואנשים כמוהו לא חיים את אותה המציאות שהבנאדם הממוצע חי. זה למה אני צוחק על כל מי שאומר פה שהוא אי פעם היה עם מישי שהיא "9" או "8". או יותר גרוע טוען שהוא מביא אותן "קבוע". או שהסטנדרטים שלהם בתחת או שהם משקרים לעצמם.

מועדוני חשפנות=סקאם

NO HATER NO SADCUNT
    כוסאמאשך טיילר השלישית העמידה לי כמו טיל.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    כוסאמאשך טיילר השלישית העמידה לי כמו טיל.
    בדיוק מה שבאתי להגיד חח

הייתי פעם אחת במועדון חשפניות בנאפה... ווואללה לא התלהבתי בכלל. אפילו לפ דאנס לא לקחתי כי זה פשוט לא עניין אותי להתחרמן עם חשפנית.
    הן סתם רוקדות לך ערומות... אפילו לא עמד לי. אולי בארץ זה שונה ואולי אני אנסה שוב אבל תכלס לא מלהיב אותי בכלל.
    אולי אם אני אקח לפ דאנס זה יעניין...

בכל מקרה בנוגע לשאלה שלך, אל תתלהב מהיחס שהן נתנו לך, אני מבטיח לך שאתה לא הראשון שהיא עושה לו ביד.... לא בקטע של להורדי אותך למטה אבל בקטע שחשפנית הביאה לך ביד זה לא ביג דיל.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי stokstok צפיה בהודעה
    ומה תגיד על נערות ליווי וזונות ? לא חסרים אנשים
    מועדון חשפנות זה עוד בקטנה לעומת חדרים דיסקרטיים בודי מסאז וכל השטויות האחרים

אף פעם לא שילמת לבחורה בשביל מגע בשום דרך בשום גיל ?
    אם תרצה לזיין בחורה ברמה של חשפנית יותר מהממוצעת , לא נראה לי שאתה או מישהו אחר פה יצליח לזיין כזו מישהו בלי לשלם , סורי ..
    אז א', הדימוי העצמי שלך נמוך ברמות...ואני מרחם עלייך.
    ב' - כבר שכבתי עם בחורה שמהפנטת ביופי שלה..ולא, לא שילמת לה על זה שקל
    ג' - מי שהולך לזונות ונערות ליווי אלה חרמנים מגעילים שלא מסוגלים להשיג את זה בדרך אחרת עם טיפה יותר מאמץ..

ואחרון חביב, תפסיק להתלהב מחשפניות. המטרה שלה זה לגרום לך לחשוב שאתה היחידי שהיא עושה לו את זה ככה.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

חחחחחחח איזה אהבל אתה
    זונה בחמישים שקל אמרה לי את כל זה ויותר
    ועוד חמישים שקל בשביל מציצה וזיון
    אתה שילמת רק על ריקוד בחמישים שקל אני מתפלא שהיא לא קללה את הכושלאמא שלי

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

tryhxy , במקומך לא הייתי מתגאה בזה שהלכת לזונה.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    חחחחחחח איזה אהבל אתה
    זונה בחמישים שקל אמרה לי את כל זה ויותר
    ועוד חמישים שקל בשביל מציצה וזיון
    אתה שילמת רק על ריקוד בחמישים שקל אני מתפלא שהיא לא קללה את הכושלאמא שלי
    50 שקל? זאת גילי "תמצצי לי"?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לדעתי אתם טועים... אני הלכתי גם לחשפניות בשביל האווירה בשביל החוייה וואלה כן יש שם בחורות כוסיות אש אחושרמוטה ובא לך מדי פעם ללכת לדבר כזה... וכן גם לזונות הלכתי... אבל זה ממש לא אומר שאני מוותר על להשיג בנות רגילות ותאמת שעצם זה שאני משיג מישהי רגילה ומצליח לזיין אותי לפעמים מעמיד את הזין יותר מסתם איזה זונה או חשפנית (אלא אם כן זה זונת VIP וזה כבר סיפור אחר לגמרי חחח)
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 17-03-2013 בשעה 20:28.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect