קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] דרשו מנהל לפורום?
    על ידי Yuval בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2007, 15:22
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-07-2007, 01:33
  3. [שאלה] יש מנהל לפורום מחשבים כללי?
    על ידי Haviv בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-02-2006, 18:12
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

שאלה שיש לי לפורום - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

חחחח איתי תאמין לי שאתה לא נראה אפילו קרוב לאיך שהוא נראה, הוא באמת מכוער על גבול המעוות (תראה תלסת שלו, נסוגה כמו חרא)
    זה מה שקורה שאתה נושם דרך הפה.

אגב אפילו לדוגמנים יש אי סימטריה, בעיקר בלסת, לא כמו ליצור הזה אבל עדיין. אף אחד לא באמת סימטרי ב100%

אני רציני מרחם עליו, הוא אשכרה בוכה בסרטון
    אגב הנה סרטון אינסל רייג' שלו:

let the incel rage kick

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כשיגיע למקסימום שלו, שיבכה. או שיעשה ניתוחים אם זה כל כך מפריע לו.
    חוץ מהלסת שלי (שזה תכלס הכל), גמאני לא נחשב מי יודע כמה. יש לי אף גדול, גבות גדולות, הייתי שמן, היה לי גשר, הייתי חסר טעם בבגדים. הייתי אחד המכוערים ביסודי שלי, בקטע רע.
    לפני כמה ימים פגשתי איזה מישהי מהיסודי שלי. היא כמעט גמרה מאיך שהשתניתי. לקח לה כמה דקות לעכל.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 19-03-2013 בשעה 01:24.

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

לDAVID GANDY ולSEAN OPRY יש גם אף גדול וזה לא מפריע להם להיות 10 מתוך 10. דויד גנדי הוא הגבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי, משתין על בראד פיט בקשת. NO HOMO.
    גבות גדולות אפשר לדלל, זה לא בעיה...לא ברמה שאתה נראה כמו קוקסינל, נגיד כמו שZYZZ היה עושה זה ייפה
    שומן אפשר להוריד
    גשר זה זמני

מה שחשוב זה לסת ופרופורציות, ושלא יהיו לך פנים צרות וארוכות שזה מגעיל, לא אם ישך "אף גדול או גבות גדולות"...

http://shechive.files.wordpress.com/...pg?w=500&h=700

http://1.bp.blogspot.com/-9AnGn9TzbS...el_in_side.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0...42jro1_500.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-APuohjGXHA...;Pry++(11).jpg

פרופורציות...
    נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 19-03-2013 בשעה 01:51.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    כשיגיע למקסימום שלו, שיבכה. או שיעשה ניתוחים אם זה כל כך מפריע לו.
    חוץ מהלסת שלי (שזה תכלס הכל), גמאני לא נחשב מי יודע כמה. יש לי אף גדול, גבות גדולות, הייתי שמן, היה לי גשר, הייתי חסר טעם בבגדים. הייתי אחד המכוערים ביסודי שלי, בקטע רע.
    לפני כמה ימים פגשתי איזה מישהי מהיסודי שלי. היא כמעט גמרה מאיך שהשתניתי. לקח לה כמה דקות לעכל.
    מצחיק. אותי אף פעם לא מזהים, הבנאדם שהייתי בתיכון הוא לא אותו אדם אחרי. אני זוכר שבאתי שהזמינו את כל השכבה שלנו לערב איחוד אחרון שבו נאום קצר(כן, בטח) של המנהלת ואז חלוקת תעודות בגרות, המחנכת שלי באה והתיישבה לידי והייתה המומה שאני הייתי אותו תלמיד שהיא לימדה במשך השנים. זה כיף לראות את השינוי שעשית, אבל תוך כדי אתה קצת מבואס שלא למדת את זה עוד כשהיית קטן.... אבא, אח גדול או סתם שיעור בביה"ס.

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

אי אפשר "ללמוד" שיפור עצמי כשאתה קטן...ביסודי נגיד הלך לי בנזונה ואם הייתי נשאר באותה עיר והולך לאן שכולם הלכו כנראה הייתי לומד לבד איך להתלבש להתנהג וכו' אבל מה לעשות ללכת לבד לחטיבה שאתה לא מכיר בה אף אחד זה בלתי אפשרי לצאת משם עם חוויה חיובית...זה למה ניצלתי את כל כיתה ט' כדי לדעת מי אני רוצה להיות בתיכון כי ידעתי שאנלא יכול להמשיך ככה.

אבא שלך לא יכול ללמד אותך איך להתלבש, לרקוד, עם מי להסתובב וכו'...אח שלך כן אבל וואלה יש אנשים שאין להם אחים כמוני
    נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 19-03-2013 בשעה 02:24.

בסדר אתה שם פה תמונות של אנשים שנראים טוב, וגם אחרים אולי חושבים ככה. אבל בתכלס, הם אנשים רגילים שאולי תחום הנשים אצלם זה ממוצע פלוס. פלוס בגלל המראה.
    אתה תראה אותי אתה ישר תחשוב שאני אחד שמבלה כל יום ובחורות אצלי מתחלפות כמו נעליים, אומנם אני מכיר את זה, אבל אני ממש לא כזה, אבל זה מה שהמראה משדר.

בגלל זה לפעמים אנשים אפילו חוששים לדבר איתי, או בכלל מרגישים נחותים מידי כדי להיות בסביבתי שזה בעיה ולא ניתן לשנות את זה אם הבנאדם מלכתחילה סופר את עצמו פחות ממך. בגלל זה אם היה שיעור "שיפור עצמי" בביצפר אני מאמין שאנשים היו מעריכים את עצמם הרבה יותר ואת מה שיש להם מבלי לחשוב שבחורה זה כל עולמם (כמוך למשל).

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    מצחיק. אותי אף פעם לא מזהים, הבנאדם שהייתי בתיכון הוא לא אותו אדם אחרי. אני זוכר שבאתי שהזמינו את כל השכבה שלנו לערב איחוד אחרון שבו נאום קצר(כן, בטח) של המנהלת ואז חלוקת תעודות בגרות, המחנכת שלי באה והתיישבה לידי והייתה המומה שאני הייתי אותו תלמיד שהיא לימדה במשך השנים. זה כיף לראות את השינוי שעשית, אבל תוך כדי אתה קצת מבואס שלא למדת את זה עוד כשהיית קטן.... אבא, אח גדול או סתם שיעור בביה"ס.
    אני לא מצליח להבין איזה שינוי עשיתם.
    למשל אתה בוריס, שאני אוהב לקרוא תגובות שלך.

תתאר שניה את עצמך איך היית לפני? כמה שיותר בצורה כללית, שנבין.
    ואיך השתנת? גם בכללי. כמובן לא פרטי פרטיים ולהיכנס לבן אדם לחיים.

מסקרן אותי
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

ציטוט נכתב במקור על ידי Agent Chuck צפיה בהודעה
    אני לא מצליח להבין איזה שינוי עשיתם.
    למשל אתה בוריס, שאני אוהב לקרוא תגובות שלך.

תתאר שניה את עצמך איך היית לפני? כמה שיותר בצורה כללית, שנבין.
    ואיך השתנת? גם בכללי. כמובן לא פרטי פרטיים ולהיכנס לבן אדם לחיים.

מסקרן אותי
    אין לי הרבה לספר עליי, אני מסוג האנשים שיודעים יותר להקשיב מאשר לספר. אבל כשהם פותחים את הפה, כולם רוצים לשמוע כי זה לא קורה בכל רגע נתון. אני כנראה יותר צעיר ממך בגיל, רק פשוט התבגרתי בגיל נורא מוקדם לעומת אחרים בגילי(אני גם נראה בוגר לגילי). ביסודי הייתי ילד ממושמע מאד ושקט, אפילו אצבע לשירותים לא הייתי מרים כדי לצאת. הייתי ממתין עד שהייתי מגיע הביתה. נמאס לי מזה, באמצע נעשיתי ילד מקובל (מופרע) - פשוט מרדתי בכל מה שאמרו לי וכולם תפסו ממני, ניסיתי להפוך להיות הקיצון של מה שאני מאמין והצלחתי. אבל הבנתי שזאת לא הייתה הדרך, לוותר על הלימודים ולדרוך על חלשים ככה. אז לאחר מכן פשוט השקעתי בלימודים ושכחתי מחיי החברה. שוב ניסיתי להיות הקיצון של עצמי, הצליח לי. קיבלתי תעודות הצטיינות וכו'. רק הפעם שוב שמתי לב שמשהו לא בסדר, קפצתי מפה לשם ומשם לפה חזרה. הורדתי הילוך, אמרתי אני הולך להיות באמצע, אם אתה באמצע ואתה יכול לשלוט איפה תהיה בכל רגע שתרצה - אתה מקצוען על. התחלתי לעבוד על המראה החיצוני שלי יותר שזלזלתי בו עד לפני כמה שנים. והיום לפי ההגדרות של טיילר, אני נראה כמו "אל יווני". התחלתי לעבוד על היחסי אנוש שלי עם כל מיני אנשים, פשוט לתרגל נושאי שיחה על כל דבר שעולה לך עם כל בנאדם שנראה לך מעניין. יש לי משפט בראש שאני תמיד אומר "אני אדם שניגש לכל אחד שמסקרן אותי" (תקף גם לנשים כמובן). לא כמו סביבון לכל אחד, אבל אם אתה יכול ליצור קשר ידידותי עם אנשים שנראים לך זה מצוין.

בעבודה הזמנית שהייתי עד לא מזמן לקוחות היו מגיעים אלינו, ותמיד היו מפנים אותם אליי, אצלי הם נתקעים שעה וחצי ויש צחוקים וסיפורים, לעומת זאת אצל האחרים כמה דקות וביי. כי אני יודע לדבר עם כל בנאדם שתציב מולי בגובה העיניים ובשפה שלו ובאמת יהיה לי כיף לדבר איתו. גם אם זה לא מעניין אותי, אני אומר לעצמי שתמיד יש מה ללמוד מבנאדם. אף פעם אבל אף פעם אל תגיד "אני יודע" גם אם אתה כן, יכול להיות שיש פרט שאתה עדיין לא יודע ומישהו יכול לחדש לך.

אם הרגשתי כשהייתי קטן כמו רוח רפאים כשהייתי הולך ברחוב והיו חושבים שאני ילד קטן, בהפרש לא קטן של שנים התפתחתי גם בגודל וגם בחשיבה ואני תופס תשומת לב של כמעט כל בנאדם כשאני עובר מהסיבה הפשוטה שברגע שאתה מתחיל לקלוט דברים בתחום ה-"שיפור עצמי" אתה מתחיל גם לשדר את זה אוטומטית לסביבה שלך. אנשים שמים לב גם כן, ופתאום אתה מקבל יחס שונה מהחברה וזה כיף מאוד לראות את התגובות. אנשים שראו רק את הגרסה שלאחר השיפור, שכל פעם משתפרת יותר ויותר עם השנים, מתחילים לקבוע לך סטיגמות של "אדם דומיננטי" כי אם אתה יודע את דפוס ההתנהגות של אדם כזה, אין סיבה שיראו בך אדם פשוט. בגלל זה אני אומר חבל שאין את זה בתור שיעור בביה"ס שכל אחד יוכל ללמוד את זה ולא להיחשף לזה בשלב מאוחר בחיים. זהו גם אחת הסיבות הגדולות למה זוגות נשואים רבים מתגרשים, אף אחד מהם לא יודע את מיקומו או מתי לוותר ומתי לקחת פיקוד.

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

חזרתי מהאימון והסקוואט שלי קפץ בפאקינג 8 קילו
    מה שטכניקה טובה ואי אוננות עושים לגוף... עזבו שטויות אוננות זה להייטרים לכו תרימו משקולותתתתתת פאק איזה אדרנלין קיבלתי אני מרגיש את הטסטוסטרון נודף ממני
    Noob gains אבל עדיין

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

חחח מה עשיתם לי פה אשכול סיפוריי חיים,(אגב סיפור יפה בוריס)
    עדיין לא הבנתי איך אני יכול לצלם בתוך מסיבה כזאת בלי שיגנבו לי את המצלמה חבר שלי שמכיר את כל מי שגונב במסיבה הזאת נכנס לכלא אתמול ועכשיו בטוח יגנבו לי את המצלמה בלעדיו

במקרה הטוב אני יבוא עם שחורים אבל הם לא יהיו לידי כל המסיבה כדי לשמור עליי

בקיצור,עצות?

תצלם בתירוץ שאתה מצלם עבור מישהו שכבר לא נמצא בעיר, עזב. ואתה רוצה להראות לו מה הוא הפסיד.

וואלה יפה, באמת סיפור פה.

בן כמה אתה? מעל 20 נגיד?
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אייפון תמיד עובד

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect