אז צדקתי.
העין הימנית אצלה, היא העין ה"ריגשית" שאתה מדבר עלייה.
עין שמאל שלה, כשאתה מולה, זאת בעצמם העין הימנית אצלה.
אז צדקתי.
העין הימנית אצלה, היא העין ה"ריגשית" שאתה מדבר עלייה.
עין שמאל שלה, כשאתה מולה, זאת בעצמם העין הימנית אצלה.
|
|
העיניים של הבנות מגיבות רק לדבר אחד - LMS
אם אין לך דירוג גבוה מהממוצע באחד מהם, אתה יכול לשכוח מבנות. אפילו שמנה לא תלך איתך.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
כן אבל איך זה קשור טיילר?
הוא אומר שגם אם אתה חתיך וגם אתה מכוער, ואתה מסתכל לבחורה בעין ימין אצלה, אתה תדבר לרגשות שלה, לצד הריגשי אצלה...זה הכל.
הרגשות היחידים שגבר חסר LMS מפעיל אצל בחורה אלה:
גועל, שנאה, בחילה, חשיבה של "מה הוא חושב שהוא פונה אלי בכלל"
לא משנה איך היא נראית, זאת עובדה. ולא משנה על איזו עין הוא יסתכל.
בחורות כ''כ שונאות מכוערים בלי מעגלים חברתיים, שהן יעדיפו לעשות אורגיה עם חולה איידס, סרטן, כלבת, עגבת, STD, מאשר לדבר עם אחד כזה.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
גם כן כל הקטע הזה של העין השמאלית בלבל אותי רצח נהייתי מטומטם רודני חח הבנת בסוף איפה ימין ואיפה שמאל?
חחחחחח קיצר אני אשאל אותה מאמי איפה עין שמאל שלך
כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "
מה זה אוצר בלב הים
לא צריך שום מפה ושום GPS או שטויות
תלבש יפה תשקיע בגוף שלך בסטטוס שלך,ותלמד לזרום בשיחות,סמוך על האינסטינקטים שלך מאשר על זיוני שכל וסצינות שאתה מעביר לך בראש וכל המידע שאתה קורא באינטרנט,תאמין לי זה ישתלם לך יותר
רוב הפעמים אני בכלל לא חושב מה אני אומר,סתם נותן לשיחה לזרום וזה מגיע כל הזמן לנושאי שיחה הזויים,תגיד מה שיש לך בראש
כשאתה אמיתי עם עצמך,הבחורה תהיה אמיתית איתך
בוריס אתה נראה לי אחלה בחור ומשיג בחורות יפות (אני מאמין כשאתה כותב על ההצלחות שלך) וכשאמרת שאתה נופל להגדרה של טיילר "אליל יווני" ישר חשבתי שאולי אתה סתם מאונן לעצמך מנטאלית ובעצם ההצלחות שלך באות מאיך שאתה נראה ומהסטטוס שלך,ואז גם אם תעשה פיקאפ זה לא ישנה כלום לבחורה ואולי בגלל זה אתה חושב שזה בגלל הפיקאפ שבפועל זה לא
אולי אני טועה,לא יודע אבל זה הרושם שיצרת (לפחות עליי)
קודם כל הקטע עם הים, היה סתם דימוי בגלל המילה זרימה אז הוספתי דימוי שיתאר את המילה זרימה בתור דבר אבוד ולא משהו שאתה יכול להיאחז בו ולסמוך עליו.
לכן ברגע שתפסיק לזרום ותתחיל לשלוט בעניינים כלומר שתהיה לך מפה דמיונית בראש, בכל פעם שתאמר משהו לבחורה, לפי התגובה שלך אתה יודע איך אתה יכול להתקדם במפה הדמיונית הזאת. אם אתה לא מקבל את התגובה הרצויה אתה יכול לנסות משהו אחר. קיבלת? עבור הלאה. אתה בדרך הנכונה. מבלי שהיא תשים לב היא תשבה בקסמיך, ואתה בכלל ללא מאמץ רב מהצד שלך הצלחת לעשות את זה רק בגלל שידעת כיצד לפעול בכל מצב. בנוסף אתה זה שתבחר אם לשמור אותה קרוב אליך לפי שיקולך בלבד ולא שיקול הבחורה.
אני גם לא אוהב את כל השטויות של הפיקאפ הזה, זה באמת בולשיט אחד גדול. כל ההגדרות האלה שאתה צריך לזכור, אני אפילו לא נכנס איתך לדברים האלה כי אף פעם לא התעמקתי בהם או אפילו ניסיתי. אני מתעסק רק עם דברים שמוכחים ב-99% אתה לא צריך להשתנות ולהפוך להיות המניאק שהבנות כל כך נמשכות אליו. אתה יכול לגרום להן להימשך אליך, לאישיות שלך, גם אם אתה לא מאותם המניאקים שאין להם מושג אחרי זה למה הבחורה מחליטה לעזוב אותם אז הם יוצאים ומחפשים חדשה.
כל זה תלוי במה שאתה גורם לעצמך להאמין והביטחון העצמי שלך, תוך כדי שאתה מעלים את האגו שמנסה להכשיל אותך בכל רגע נתון.
האבחנה שלך לגביי בתור בנאדם די מוטעית, הייתי ציני לגבי התיאור "אל יווני" כי אני בעצמי לא חושב שאני כזה מנקודת מבטי יש יותר יפים. אבל אני מאמין שאני כזה גם אם אני לא, גם אם אני רואה גבר שרירי שיותר חתיך ממני אני מיד מסלק מחשבות כאלה מהראש ומכניס לי מחשבות שייתנו לי מוטיבציה ויותר ביטחון מול אנשים אחרים מבלי לרדת עליהם, אני פשוט מרומם את עצמי. כשאתה מסוגל להרים את עצמך ולתת לעצמך להרגיש טוב ליד אנשים שנראים אולי טוב יותר ממך, אף אחד לא ירגיש בהבדל. אתה אפילו תשדר דברים חיוביים לאנשים האחרים והם יירצו להיות יותר בקרבתך כי אתה משדר דברים חיוביים ולא שליליים באופן קבוע. אל תגיד לעצמך "לי אין שרירים כאלה, אבל הפנים שלו מלאות נמשים הוא סתם מכוער לידי" אלא תאמר לעצמך "אם הוא יעמוד לידי הבחורות עדיין ירדפו אחריי, וזה לא רק בגלל שאני נראה טוב". כל דבר שיכול לתת לך את האמונה שאתה שואף להיות 9-10 בכל דבר. זהו חלק חשוב בשיפור העצמי שאתה עובר, זה הדבר האמיתי שאתה צריך להתרכז בו.
שוב, אני לא אומר לך להיות שחקן פה. אני אומר לך להיות אתה עצמך. שחקן זה רק בפיקאפ. בתהליך השיפור העצמי זה אתה ורק עצמך ומה שאתה משדר לסביבה - ערך גבוה. ולכן שני התרגילים האלה הם בסך הכל בוסט לביטחון העצמי שלך. לא נתתי לך פה דרכים לקחת את הבחורה איתך הביתה או כל בולשיט אחר.
אגב, איזה אינסטינקטים אתה מדבר? אתה לא כאן מעביר שום סצינה בראש, אתה שולף את מה שרצית לומר והולך. אין פה שום סצינה של "מה יקרה אם היא..." כי אתה לא נותן לה פה מקום לתגובה או הזדמנות עבורה להגיב לך.