לישראלית הממוצעת יש יותר מחלות מלנערת ליווי איכותית
קיבלתי מנדבושקס בגלל הTLV המזדיין הזה פעמיים
בזמן שעם הנערת ליווי שלי אפילו מנדבושקס לא קיבלתי
סתם אמונה של אינסלים שתומכים בפמניזם ובזה ש"לשלם בשביל זה סקס זה אסור נונונונו"
לישראלית הממוצעת יש יותר מחלות מלנערת ליווי איכותית
קיבלתי מנדבושקס בגלל הTLV המזדיין הזה פעמיים
בזמן שעם הנערת ליווי שלי אפילו מנדבושקס לא קיבלתי
סתם אמונה של אינסלים שתומכים בפמניזם ובזה ש"לשלם בשביל זה סקס זה אסור נונונונו"
|
|
מיזה המכוער הזה בחתימה שלך (הג'וני סנז הזה.)
תתחיל איתה זרוק לה מילה
אל תתבייש היא אישה רגילה
תתחיל איתה היא מסתכלת
היא רוקדת ושוב משתוללת
תתחיל איתה ואל תאכזב
היא יודעת אתה עוד אוהב
תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב
חחחח זה הפך לדיון מצחיק... שמע מר AGENT זונה רגילה זה מוקצב לך לאיזה רבע שעה 20 דקות זונת VIP או (נערת ליווי) מהטובות זה בדרך כלל לשעה... אבל ברור שזה מוקצב לזמן מה אתה גנוב חחח פשוט ליותר זמן...
כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "
שמע אחי זה בדרך כלל לא 100 זה 200 ולפעמים יש כוסיות אחושרמוטה אבל לא משנה עד כמה הבחורה כוסית אם היא בגישה של לחפף שתזדיין... חחח (ולא חסר פראיירים שיזיינו אותה)
אבל חוץ מזה בינינו גם אם אני מזיין מישהי שהיא לא "וואו" רק הציפיה לזה ועצם זה שזה לוקח זמן ו"מאבק" כביכול (ולפעמים אתה יודע שזה יקרה וזה רק עניין של זמן) זה מעמיד לי כמו טיל חחח ושהלכתי פעם לזונות האלה של ה200 אחי אפילו שהייתה אחת פצצה רצח שם פשוט לקח זמן עד שזה עמד כי גם יש לך כל מיני חוקים לא זה ולא זה ולא זה... חחח
אגב טיילר, יש איזשהם חוקים עם הנערת ליווי שלך? חחח שאלתי את ההיא ב800 והיא אמרה לי שכל עוד אני לא מרביץ לה אז הכל בסדר חחח
יש אנשים שאני מכיר שהלכו לזונות בתחנה מרכזית ולא קרה להם כלום
אני נדבקתי במנדבושקס מבנות "רגילות בחינם". פעמיים. גם חבר אחד שלי קיבל מנדבושקס ממישי "בחינם"
מסקנה - הפמניזם שטף לכולכם תשכל, הבחורה הממוצעת ברחוב לא יותר נקיה מאף זונה שתמצאו, אולי חוץ מהמכורות לקריסטל מת' וגם זה נתון לויכוח.
ואני זה ג'וני סנזה די לקלל אותי אני נעלב ובוכה
נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 18-03-2013 בשעה 22:59.
thrill > chase
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
נהג מונית אחד אמר לי פעם, בחורות ללא ניסיון - ללא ניקיון. בחורות עם ניסיון הן גם עם ניקיון.
בדיוק.
נערות ליווי איכותיות עוברות בדיקות HIV מה שאתה לא רוצה, נקיות רצח ואין להן כוס מסריח
בחורה ממוצעת במועדון לא רק שבחיים לא עברה בדיקת HIV אלא גם זורמת עם כל מה שזז אחרי זה+מסריחה+חסרת נסיון ב90% מהמקרים
צריך להיות חתיכת אהבל שטוף מוח מפמניזם כדי להגיד שסקס עם מישי "רגילה" עדיף על נערת ליווי
או בתול שחושב ש"סקס מאהבה" הוא יותר טוב חחחחחחחחחחחח
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
תאכלס טיילר בוא נחשוב שניה במספרים (מה שקשה ל90% מהארץ.. 3 יחידות מתמטיקה והבצפר בוכה.)
כמה עולה חתונה וכמה נערות ליווי אתה יכול להביא בכסף הזה?
כמה עולה להחזיק את האישה + הילדים שהיא 100% תרצה, וכמה נערות ליווי אתה מביא בכסף הזה?
כמה יעלו לך המזונות כל חודש (וזה בלי לקחת בחשבון את הקוקולד?) וכמה נערות ליווי אתה מביא בכסף הזה?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
תחשבו על זה, לבחור יש נקודה טובה, עם כמה שהוא fatshortbald לבחור יש שכל. NO TROLOLO.
עזבו נערות ליווי, כמה דברים אפשר לעשות בכסף הזה? זה פורום LMS ואנחנו לא דנים בנושאים האלה. כולם שותקים וחושבים שמי שיוצא מהכללים של החברה הוא משוגע. חתונה זה גהנום. בעיקר בעולם המערבי שבו האישה יכולה לעשות הכל ואתה לא.
חישבתי פה פעם ויצא לי משו כמו מליון-מליון וחצי שקל. אתם יודעים מה אני עושה בכסף הזה? חחחחחחחחח בכסף הזה אתה יכול לגרום ליו הפנר להראות בתול תוך כדי שאתה חי תחלום ועושה מה שבזין שלי.
יזיינו לי תשכל על אהבה אבל וואלה אני לא מאמין שבחורה אי פעם תאהב אותי, אני לא מאמין שאי פעם אהבו אותי, כולן אינטרסנטיות מגעילות שמסתובבות איתך בגלל מראה סטטוס או כסף (תלוי מה ישך להציע) ואנשים הוכיחו את זה לפניי..ואחרי החוויה שעברתי אני אומר בראש שלם אני בחיים לא מתחתן, אם פעם היה אפשר לקרוא לזה "ראש של מישו שלא סוגר על עצמו" היום אני יודע ב100% איזה חיים אתה מאבד כשאתה מתחייב לאיזו מישי שאפילו לא שווה אותך (בהנחה שאתה SICKKUNT). ואני לא ניצלתי כלום מהפוטנציאל שלי, כשאראה באמת אסתטי ויהיה לי סטטוס גבוה אני ארגיש את זה על אמת.
תראו איך החיים של כולם נראים, אין להם כלום בחיים חוץ מהאישהו מהמשפחה והעבודה שהם עובדים בה בשביל לפרנס אותם, הם אפילו לא עובדים בשביל עצמם אלא בשביל אחרים, כמה נמוך אתה צריך לרדת? זאת ההגדרה לעבד. אני לא נולתי בשביל להיות עבד לאף אישה. תחשבו על זה, באמת באתם לעולם בשביל המטרה הזאת? בשביל לעבוד מ9 עד 5 בזמן שהאישה שלך משמינה יותר משינטן בתקופת מסה שלו באחוזי שומן, לקבל צעקות של "יבן זונה למה לא התחתנתי עם עשיר", לעמוד על הברכיים, לבקש סליחה ולישון על הספה כמו מושפל? בשביל זה באתם לעולם? אתם רוצים להיות SADCUNTS? זין על החיים האלה, אני מעדיף להחשב "ילדותי ומשוגע" מאשר להיות SADCUNT.
ואני גם ככה לא מתכוון לחיות הרבה זמן ומרגיש שאני לא אחיה מעל גיל 40. אני מעדיף חיים קצרים שבהם אני נהנה מכל רגע מאשר חיי עבד.
live fast die young and leave shitloads of mirers.
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 22-03-2013 בשעה 09:58.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
כל זה לא יקרה אם תדע להציב גבולות לבחורה, ולבחור בתבונה את הELEVEN של החיים שלך.
אתה צודק שיש שעבור חלק מהאנשים החיים לאחר הנישואים הם לא אותו הדבר, אבל לא לכולם... יש כאלה שבאמת מאושרים עם בני זוגם שהסקס אפילו יותר טוב מחיי הרווקות כי אתה יכול לנסות ולהתנסות בדברים רבים שלא היית עושה עם מישהי שרק הכרת.
לא הולך להיכנס בכלל לכל נושא התשלום עבור סקס, רק שאלה: למה לא הלכת לווגאס? גם המועדונים שם חבל על הזמן וגם הנשים חמות יותר. יש את האלה ברחוב שמוכרים כרטיסים לעשרות מועדונים במחיר זול רצח... אתה יכול בלילה אחד לבקר ב-40 מועדונים אם תצליח כמובן.
טיילר.
מרגיש יותר טוב?
90% מהזוגות מתגרשים
הגירושין זה כסף
כל החרא הזה זה כסף, כסף שאין,
הייתי בווגאס בNEW YEARS EVE, אבל וואלה כמה אפשר להיות שם?
והמועדונים שם חרא, יש שם קוד לבוש מוקפד ואין לי זין לקנות חליפה של ארמני בשביל להביא איזו מישי ממוצעת שתתן לי סקס גרוע. וזה במקרה הטוב.
הבאתי מישי אחת אחרי ההופעה של אביצ'י אבל וואלה ככה ברגיל לווגאס אין מה ללכת לדעתי, חוצמזה שללכת לשם לבד זה באסה כי לא תמיד יש מי שיזרום איתך.
אם אתה באמת חושב שהבנאדם הממוצע יכול להתחרות עם כל הדוגמנים והעשירים שיש שם אתה טועה...מספיק שאחד מהם נכנס למקום וכל הנשים שלו, כולל מי שמתנשקת איתך.
ראיתי SICKKUNTS מהסגנון של זיז על סטרואידים מורידים חולצה בהופעה ומתחילים לרקוד כמו DOUCHEBAGS וכל הבנות נדבקות אליהם, וכל מי שיש לו בחורה תופס בה חזק ומסתכל על הבחור בלחץ של "אל תגנוב לי אותה"
כנ''ל העשירים שמזמינים בקבוק פטרון וגרייגוס ויושבים עם זונות VIP ובנות נדבקות אליהם כמו זבובים לחרא
הבנאדם הממוצע לא שווה יריקה בווגאס, אלא אם כן הוא מחפש מלאות או שמנות שיש שם בשפע, כל הישראלים שחופרים שהם "זיינו כוסיות בווגאס" זרמו עם שמנות בשושו, ראיתי בעצמי מי מביא כוסיות ומי מסתפק בסחורה הירודה.
הישראלים השקרנים מספרים לכם סיפורי פוגי על איך שמישי כוסית מצצה להם באמצע הרחבה בווגאס אבל דוגרי, הם מצאו איזו שמנה נואשת, לקחו אותה למלון ופמפמו אותה. זה שבלעתם תשקרים שלהם לא אומר שזה מה שקורה בווגאס.
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 22-03-2013 בשעה 20:32.