זה מה שנקרא שיפור עצמי, תלמדו כובעים. 3000 קלוריות ביום זה המינימום. אם אתה אוכל מתחת לזה, אתה שחיף4לייף.
אם אתה לא אוכל עד שישך בחילות, אתה ליצן מסריח ושחיף מכוער. לא מגיע לך להראות טוב כי אתה אפס. אתה בחיים לא תיראה טוב, תמיד תהיה שחיף מזדיין.
אני אעלה במשקל לא חשוב מה. אני לא ארגע עד שאשקול 90-100 קילו ואז אלך לחטב את הגוף המגעיל הזה. מתחת לזה אני אראה כמו ניצול שואה מגעיל כי יש לי גנטיקה של שחיף עם ידיים ורגליים ארוכות. ב80 קילו אני אראה כמו 60 וב70 אני אראה כמו 50. ואני מתקרב ל70 (עוד לא שם אבל זאת המטרה הקטנה שלי) זה כמה שאני שחיף. ואני נראה כמו 45. זה כמה שאני שחיף. ואני רק מטר 80, מאוד נמוך. מילא אם הייתי גבוה, אבל לא, נדפקתי מכל הכיוונים. גם גמד, גם שחיף.
נמאס להיות שחיף
נמאס להיות ליד גברים גדולים ולהרגיש נחות
נמאס לשבת על בנות ולא הן עלי, מרוב שאני שחיף
נמאס שיש לי ידיים יותר דקות משל בחורה
נמאס שמסתכלים עלי כמו על ילד קטן
נמאס ממשקלים ליצניים במכון, בזמן שיש בנות שמרימות 2 פלטות ואני מתקשה עם אחת. ולפני שלא התאמנתי, התקשיתי על המוט...אין לכם מושג איזה פדיחות זה לעשות סקוואט עם מוט ריק, בזמן שיש בנות שמרימות פלטה אחת לחימום (60 קילו).
נמאס להיות הבן הכי חלש במכון
נמאס להסתכל במראה ולרצות להקיא.
נמאס שכשאפילו אני יושב על בנות (פדיחה) הן אומרות לי "אני מרגישה את כל העצמות שלך", מרוב שאני שחיף מזדיין.
נמאס מהידיים הקטנות שיש לי. לילדה בת 5 יש ידיים יותר גדולות משלי.
נמאס מהרגליי ציפור שיש לי.
נמאס מהכתפיים הצרות והמסריחות שלי.
נמאס
כדאי לעשות GOMAD (אבל עם ליטר חלב ולא גלון)?? נמאס להיות שחיף מסריח שמרים 60 קילו.
כמה אני עצבני על עצמי. הולך להוציא את הכל באימון היום. את כל העצבים על הגוף המסריח הזה. הולך לזיין את עצמי בסקוואטים ATG עד שהרגליי ציפור שלי לא יכולות לקום. ובבנצ', עד שהמוט לא נוחת לי על החזה הקטן והחלש שלי.
ואז אוכל את כל הבשר שיש לי ואת כל הפסטה. ואז אשתה את כל החלב שנשאר לי. ואז אכין לי 2 סנדביצ'ים עם חמאת בוטנים ויאכל אותםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רק ככה אגדל. מי שלא אוכל עד שיש לו בחילה לא גדל. מי שלא מזיין את עצמו במכון עד שהוא נופל, לא גדל.
אם אתה לא מוכן לעשות את כל זה, תוותר ותמשיך לאונן על התמונות בחתימה של שינטן הFATSHORTBALD הזה.
INCEL RAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ככה גבר צריך להראות.
תראו את הזה בגופיית פסים, איזה שחיף מסריח. גועל נפש.

ציטוט ההודעה