קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 12:41
  2. סקר :]-איפה פלאפונים היו לכם בכול החיים וכמה?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 18:50
  3. וואי איזה כיף היה אתמול ב-bongos באשדוד
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 13:44
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 22:35
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 42

אתמול אכלתי עד שכמעט הקאתי+היו לי שילשולים. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא מסכים איתך טיילר.
    לא רואה סיבה טובה למה להעלות ל90-100 קילו ואז להרביץ חיטוב..לא מבין למה.
    אני מעלה מ60 ל70 בערך במסה נקייה, לאט לאט ובזהירות.
    מה יש לך לחטב ב70? עור ועצמות? אין עליך ב70 טיפת שריר, בעיקר במסה הראשונה. אני מתקרב ל70 ומרגיש ניצןל שואה ואפילו לא חושב על לחטב

אה ותראו איך בסרטון איזה בחורה ב2:29 הסתכלה עליהם במבט של "IM YOUR MIRER" ואז הוא חייך כזה בחזרה "LOL U AINT MY LEVEL IM A 9 U ARE 7 AT BEST GTFO SLOOT" והמשיך ללכת כמו SICKKUNT

מבטים שתימני עם RECESSED JAW וכרס בירה לעולם לא ירגיש...
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 23-03-2013 בשעה 20:14.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

SS בכל הכוח. הזמנתי קומבינה של מקדונלדס.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אחי הארוחת קומבינה זה רק בבורגראנץ', עכשיו חזרתי מהחדר כושר ואכלתי עם חברים. בתאבון בכל מקרה!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    מקדונלדס זה לשחיפים מסריחים

GOMAD ALL THE WAY

רציני עכשיו, הדבר הכי ממכר שניסיתי בחיים זה מקדונלדס. כל פעם שאני עובר ליד סניף אני חייב לקנות צ'יזבורגר, צ'יפס וד''ר פפר. עולה לי פחות מ4 דולר, כ''כ זול, כ''כ טעים...

כוס אמא של הרשת הזאת. מזל שאני לא גר ליד מקדונלדס והפעמים היחידות שאני רואה סניף של החראות האלה זה כשאני יוצא לשופינג או לחוף.

הם שמים משו בצ'יפס שלהם...כ''כ...טעים...כ''כ...ממכררר
    כבר מחכה ליום הצ'יט הבא שאוכל לטרוף את הצ'יזבורגר, הצ'יפס (כ''כ טעים) ולשתות ד''ר פפררררררררררררררררררררררר

עכשיו אני מבין למה שינטן FAT. הוא בטח גר ליד סניף של מקדונלדס. אם הייתי גר ליד סניף של מקדונלדס, הייתי שוקל 100 קילו על 40 אחוז שומן.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 23-03-2013 בשעה 20:34.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

יש לי הכל מתחת לבית, בורגראנץ', מקדולדס, דומינוס פיצה, תאילנדי, ישראלי, טוסטים ועוד מלא דברים ואני עדיין לא שוקל 100 קילו....

אני זוכר שכשהייתי קטן כל כמה פעמים בשבוע אמא שלי הייתה לוקחת אותי ואת אחותי למקדונלדס איזה פינוק אששש זה היה. עד גיל מסוים זה היה סבבה, אבל אחרי גיל 12 הכניסו לי בהמבורגר גם גבינה צהובה (כשמדובר בסניף כשר ועד הגיל הזה בחיים לא אכלתי חלב ובשר יחד) הפסקתי לאכול שם. לא בגלל שאני שומר כשרות או משהו פשוט ירד לי מהם. אגב המחירים עבור המבורגר אצלם מגיעים ל-50 שקל($10) כשפעם ארוחה עלתה לך 20 שקל($4-$5) עם צ'יפס והמבורגר ואפילו מתנה! האמת שרק בגלל המתנה אהבתי לבוא אליהם, ואולי גם בגלל הצ'יפס שבסוף מצאתי אחד בסופר בשם "צ'יפס אמריקאי אמיתי" עם זיגזג שממש דומה למקדונלדס.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

הולי שיט המבורגר ב10 דולר
    פה במסעדות יוקרה לא דופקים לך מחירים כאלה

IS THIS REAL LIFE?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    אחי הארוחת קומבינה זה רק בבורגראנץ', עכשיו חזרתי מהחדר כושר ואכלתי עם חברים. בתאבון בכל מקרה!
    טעות שלי.
    עדיין זה חגיגה, במיוחד הקומבינה עם ה4 המבורגרים.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    מה הנתונים שלך?
    אתה בטוח שחיף, כל מה שמתחת לגובה שלך הוא שחיף.. למשך אםם הגובה שלי הוא 1.80 אני חייב לשקול 80 קילו על אחוז שומן נמוך בשביל להחשב רגיל. בשביל להיות שרירי או גדול אתה צריך להיות 90 עד 100 קילו על אחוז שומן נמוך בגובה שלי.

זה לא משנה מה אומרים לך, כי מי שאומר את זה אלה שחיפים אחרים שהולכים למכון בשביל ריבועים לים. בשבילם 70 קילו עם ריבועים זה ״סוס״ אבל במתיאות זה שחיף. אני מכיר מישו בגובה שלי במשקל 70 והוא נראה כמו מקל.
    כן אחי לפי ההגדרות שלך אני שחיף אבל אני כל כך רחוק מלהראות כמו האיש בחתימה שלך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

שינטן אתה חייב לעבור לארה''ב אבל לא לLA או לקליפורניה בכלל כי כמעט אין פה שמנים, בוא למסיסיפי, אתה תשתלב טוב בקהל.
    הנה השיר של שינטן

Fat city, bitch, fat fat city bitch
    10,000 calories in a single dish
    Sugar, oil and grease are my imgredients
    You would pass out if you'd ever smell my shit

יש מסה נקיה, יש מסה מלוכלכת, ויש מסת שינטן. מסה שבה עולים ב5 אחוז שומן בחודש.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    כן אחי לפי ההגדרות שלך אני שחיף אבל אני כל כך רחוק מלהראות כמו האיש בחתימה שלך
    גמאני רחוק מלהראות כמו הניצול שואה הזה. הוא שוקל מתחת ל55 קילו. המשקל ההתחלתי שלי לידע כללי הוא 57 קילו, אני עכשיו על 64-65 ואני מרגיש מקל. אמרו לי שיש לי גוף רחב יחסית אבל אני שחיף מסריח.

אבל זה לא הופך אותנו לפחות שחיפים. כמו שאמרתי, היום כל כאפות ששוקל 60 קילו עם קוביות נחשב "שור" בעיניי השחיפים האחרים אבל מזה שווה שהוא לא יכול להרים כבד?

אגב, מה הנתונים שלך וכמה סקוואט/דדליפט/בנצ' אתה עושה שאומרים לך שאתה "גדול מדי"? ומי אומר לך את זה? כי לי אישית לא יגידו "אתה גדול" עד שאגיע לאיזור ה90 קילו. ב80 קילו עדיין אהיה רזה.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 23-03-2013 בשעה 21:19.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

גמאני רחוק מלהראות כמו הניצול שואה הזה. הוא שוקל מתחת ל55 קילו. המשקל ההתחלתי שלי לידע כללי הוא 57 קילו, אני עכשיו על 64-65 ואני מרגיש מקל. אמרו לי שיש לי גוף רחב יחסית אבל אני שחיף מסריח.

אבל זה לא הופך אותנו לפחות שחיפים. כמו שאמרתי, היום כל כאפות ששוקל 60 קילו עם קוביות נחשב "שור" בעיניי השחיפים האחרים אבל מזה שווה שהוא לא יכול להרים כבד?

אגב, מה הנתונים שלך וכמה סקוואט/דדליפט/בנצ' אתה עושה שאומרים לך שאתה "גדול מדי"? ומי אומר לך את זה? כי לי אישית לא יגידו "אתה גדול" עד שאגיע לאיזור ה90 קילו. ב80 קילו עדיין אהיה רזה.
    חחחחחחחחחחח איפה אחשלי אף אחד לא אמר לי שאני גדול וגם לא יגידו אני גם רוצה את עצמי צר באופן מעצבן
    רק בנץ אני עושה 20 כול צד
    סקווט ודד ליפט אני עדיין לא עושה כי אני צריך לגדול קצת ואלה תרגילים שדורשים קוארדינציה גבוהה
    המטרה שלי היא שונה משלך אני רק רוצה להתרחב זה הכל כמה שיותר קרוב לגוף של שחיין ופחות באדי בילדר

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מה יש לך לחטב ב70? עור ועצמות? אין עליך ב70 טיפת שריר, בעיקר במסה הראשונה. אני מתקרב ל70 ומרגיש ניצןל שואה ואפילו לא חושב על לחטב
    מה אתה מסטול? מי דיבר על לחטב שמגיעים ל70? מה יש לך?
    אתה מגיע ל100 קילו ואז מחטב ל80 נגיד, נכון? אז אני שואל - למה שלא תשמין ל80 קילו, לאט ובזהירות מבלי לחטב.
    פשוט להגיע למטרה, בלי כל השטויות מהצד.
    ב70 קילו בטח שיש מסת שריר, אני שורף את השומנים בריצה ומעלה מסת שריר באימוני כוח, זה הגיון ברור.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

בד''כ עושים את זה לפי עונות אבל המקרה שלי שונה.
    יש בעיה עם זה...התחלתי מסה כמו מפגר לקראת ינואר, עכשיו אין לי מה לחטב לקיץ כמובן.
    אי אפשר "להשמין בלי לחטב" אלא אם כן אתה עומד על 6-9 אחוז שומן. מה שאני לא. אני חייב חיטוב לא משנה איך תסובב את זה. אני לא מהשחיפים שיש להם קוביות במסה.
    כרגע אני עולה נקי, לקראת החורף הבא אעלה יותר מלוכלך ולקראת הקיץ אדפוק חיטוב ויהיה לי גוף טוב.

ב70 קילו אין שום מסת שריר, אני מתקרב ל70 קילו ואני שחיף. כנראה ישך גנטיקה טובה אם אתה מרשה לעצמך לעשות קרדיו במסה. לא כולם התברכו כמוך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחח איפה אחשלי אף אחד לא אמר לי שאני גדול וגם לא יגידו אני גם רוצה את עצמי צר באופן מעצבן
    רק בנץ אני עושה 20 כול צד
    סקווט ודד ליפט אני עדיין לא עושה כי אני צריך לגדול קצת ואלה תרגילים שדורשים קוארדינציה גבוהה
    המטרה שלי היא שונה משלך אני רק רוצה להתרחב זה הכל כמה שיותר קרוב לגוף של שחיין ופחות באדי בילדר
    בנץ' זה התרגיל הכי מסוכן מכל התרגילים האלה. סקוואט אחרי ודדליפט לא מסוכן בכלל. מבנץ' אתה יכול למות אם המוט נוחת לך על הפרצוף א על הצוואר. במקרה של סקוואט המוט פשוט נופל על הברזלים בכלוב (קרה לי פעם אחת אגב) ובמקרה של דדליפט אתה זורק את המוט וזהו.

אתה מקשיב לליצנים ובגלל זה אתה לא תגדל, אני עשיתי סקוואט ודדליפט על 57 קילו משקל גוף, התאמנתי חודשיים על טכניקה כמעט בלי לעלות משקל ועכשיו אני מתחיל להקפיץ משקלים סוף סוף אחרי שהטכניקה שלי טובה.

חבל אתה מוותר על תרגילים טובים ועושה מכונות כמו ליצן...

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

בנץ' זה התרגיל הכי מסוכן מכל התרגילים האלה. סקוואט אחרי ודדליפט לא מסוכן בכלל. מבנץ' אתה יכול למות אם המוט נוחת לך על הפרצוף א על הצוואר. במקרה של סקוואט המוט פשוט נופל על הברזלים בכלוב (קרה לי פעם אחת אגב) ובמקרה של דדליפט אתה זורק את המוט וזהו.

אתה מקשיב לליצנים ובגלל זה אתה לא תגדל, אני עשיתי סקוואט ודדליפט על 57 קילו משקל גוף, התאמנתי חודשיים על טכניקה כמעט בלי לעלות משקל ועכשיו אני מתחיל להקפיץ משקלים סוף סוף אחרי שהטכניקה שלי טובה.

חבל אתה מוותר על תרגילים טובים ועושה מכונות כמו ליצן...
    מה זה ייפול על הפנים בשביל זה שומרים עליך אבל אם לא שומרים אני לא מתפרע למה קרה לי כבר שנפל לי על הבטן וזה היה לא נעים
    אני לא שם משקל שאני אמות ממנו אם לא משגיחים עליי וגם אז אני לא מגיע למצב שהשריר מתפרק לגמרי ואני צריך שמישהו יחזיק את כל המוט בשבילי
    אבל אני אשקול את מה שאתה אומר כי זה נשמע אפקטיבי
    אני מפחד פחד מוות על הגב כי אני כפוף(קיפוזיס) ותרגיל כזה תנועה לא במקום ופריצת דיסק מובטחת

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect