אין מה להגיד...סיק קאנט אמיתי...נראה כמו אל יווני...שם זין על העולם, עושה צחוקים, מטריל...בדיוק כמו שרציתי להיות תמיד.
השראה לחיים. זה גבר אמיתי, לא סניה וסטס אומן פאתוי.
RIP.
NO HOMO.
אחד האנשים שנותנים לי השראה בכל מה שאני עושה. בעיקר בטרולינג.
אין מה להגיד...סיק קאנט אמיתי...נראה כמו אל יווני...שם זין על העולם, עושה צחוקים, מטריל...בדיוק כמו שרציתי להיות תמיד.
השראה לחיים. זה גבר אמיתי, לא סניה וסטס אומן פאתוי.
RIP.
NO HOMO.
אחד האנשים שנותנים לי השראה בכל מה שאני עושה. בעיקר בטרולינג.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
|
|
אשכול לזכרו?
סתם שאלה, זה לא קצת מוזר שהוא טס לתאילנד ושם נקבע מותו בגלל הרעלה? ראיתי בנאשיונל גאוגרפיק איך אנשי מאפיה מוכרים תעודות פטירה חתומות על ידי רופא אמיתי בסביבות ה-$600. כך גם מרוויחים מחברות הביטוח מליונים אחרי זה.
יש לו יומולדת היום אז למה לא? הוא עשה ב22 שנה מה שSADCUNT לא יעשה בכל הדורות שלו.
יש המון קונספירציות סביב החרא הזה, אבל תכלס אנלא מאמין לכל השטויות האלה, זה כמו התאורית שטופאק עדיין חי וכל השטויות האלה. תהיה בטוח שאם הוא היה חי היו מזהים אותו ברחוב בגלל בשיער והקעקועים והשרירים. גם אם הוא עבר לסודן.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
אגדי.
FOREVER MIRIN'.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
חחחחחחחח איזה מלך הוא, איך הוא הטריל תבחורות האלו בפייס.. ענק
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אני זוכר פעם ראיתי סרטון שלו שהוא כזה היה על WEBCAM והוא אמר
"בבצפר שהיה לנו שיעור ספורט במכון (יש בבתי ספר מכון כושר באוסטרליה מי שלא יודע) כולם צחקו עלי כי הייתי שחיף. ולא יכולתי להרים את המוט. תראו עכשיו, עברו כמה שנים, מי השחיף ומי המלך?! מי המלך?! *עושה שריר למצלמה*
אגב תראו תאשכול הזה:
http://forum.bodybuilding.com/showth...=922964&page=1
תראו איך צחקו עליו בתגובות הראשונות, ותראו לאן הוא הגיע.
טוב מת בגיל 22 .. לא היה צריך להזריק
ארנולד הזריק יותר ממנו ולא מת..רוני הזריק יותר ממנו לא מת...אפילו אח שלו הזריק יותר ממנו ולא מת.
אלכוהול יותר מסוכן מסטרואידים ואתם עדיין שותים אותו בסופשים.
לא מאמין על זה פשוט.
הבן אדם אומנם נראה טוב, אבל הוא טיפש כמו נעל, זה המודל לחיקוי שלך? מה נסגר איתך?
תראה איזה בן אדם מטומטם...כמה שטויות הוא כתב שם.
הוא מטריל פה. ועושה את זה בצדק.
אם מישו ממוצע היה שולח הודעה לבחורה הזו היא הייתה מסננת אותו או במקרה הטוב כותבת הודעה דומה לזו.
למה לבנים אסור לדחות בנות שמתחילות איתם ולבנות מותר? כי הפמניזם קבע את זה?
גם ילדות בנות 14 שותות יותר אלכוהול משצריך ולא מתות
למה הוא מת ולא הן?! למה?!
אלכוהול יותר מסוכן מסטרואידים והורמונים.
ככה זה, אלוהים לוקח את הטובים ביותר.
מה זתומרת הוא מטריל? לא הבנתי.
אפשר לסנן בחורה, או פשוט לענות לה בקרירות הודעות חסרות טעם כאלה עד שנמאס לה, אבל לא לכתוב לבחורה "שמעי, יש לך ציצים קטנים מידי, ותחת גדול מידי לטעמי, אני פשוט נראה בן זונה וחתיך ואני לא רוצה שתפגעי לי בלוק אם אנחנו נצא ביחד..זה לא הולך ככה" זה פשוט טמטום בהתגלמותו.
די להגיד "הזריק" כשאתם לא יודעים מה זה בכלל...
אני לא חושב שזה היה בגלל זה , יותר בגלל השורפי שומן שאני חושב שהוא לקח בכומת מטורפת הרי לגדול ולגדול ולפתח מסת שריר ובאותו הזמן להשאר על 7-8% שומן זה לא אנושי ושורפי שומן מעלים לחץ דם וחום גוף בכמות מטורפת + כמות מטורפת שהוא לקח + סאונה = מוות.
RIPPPPPPPPPPP
ועוד משהו עכשיו אני מתכנן החוצה, וראיתי באחד הסרטונים שלו שהוא יוצא בערב עם השורטים שלו ועם גופיה או בלי חולצה כבר לא זוכר
בקיצור תראו איזה מזג אוויר בחוץ איך אני פאקינג אמור לצאת ב11 בלילה עם שורטים וגופיה איך לא היה לו קר כוס עמק????
FUCK
IM DEAD
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail