קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 12:41
  2. סקר :]-איפה פלאפונים היו לכם בכול החיים וכמה?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 18:50
  3. וואי איזה כיף היה אתמול ב-bongos באשדוד
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 13:44
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 22:35
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 42 מתוך 42

אתמול אכלתי עד שכמעט הקאתי+היו לי שילשולים. - עמוד 3

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחחחחח אחי אתה מתרץ לעצמך תירוצים כמו נקבה. NO HATER NO SADCUNT
    אני הייתי ילד מייפל מזדיין כל החטיבה תחשוב לבד מה זה עשה לגב שלי...שלא נדבר על זה שהייתי הולך כפוף בחטיבה במצב שהיו מעירים לי שאני הולך כפוף וצוחקים על ההליכה שלי. אני בטוח שלא היה לך את זה ואף אחד לא צחק על ההליכה שלך.
    ואני עושה דדליפטים וסקוואטים כמו גדול ואין לי שום כאבי גב וברכיים (בהתחלה היה, ואז שיפרתי טכניקה והכאבים נעלמו לגמרי)

מה התירוץ שלך?

וסתם מעניין אותי איך לעזאזל נפל לך מוט על הבטן בבנצ' פרס...רק לי זה נשמע לא הגיוני? זה כמו שאני יגיד שנפל לי המוט על הפיטמות באמצע סקוואט
    בטח התכוונת לחזה. וכשתעלה משקלים (אלא אם כן אתה רוצה להרים 60 קילו כל החיים כמו ליצן) אתה תראה כמה שבנצ' פרס זה מסוכן, עם מוט ריק זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך אם זה נוחת לך על הגרון...
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 24-03-2013 בשעה 01:47.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    חחחחחח אחי אתה מתרץ לעצמך תירוצים כמו נקבה. NO HATER NO SADCUNT
    אני הייתי ילד מייפל מזדיין כל החטיבה תחשוב לבד מה זה עשה לגב שלי...שלא נדבר על זה שהייתי הולך כפוף בחטיבה במצב שהיו מעירים לי שאני הולך כפוף וצוחקים על ההליכה שלי. אני בטוח שלא היה לך את זה ואף אחד לא צחק על ההליכה שלך.
    ואני עושה דדליפטים וסקוואטים כמו גדול ואין לי שום כאבי גב וברכיים (בהתחלה היה, ואז שיפרתי טכניקה והכאבים נעלמו לגמרי)

מה התירוץ שלך?

וסתם מעניין אותי איך לעזאזל נפל לך מוט על הבטן בבנצ' פרס...רק לי זה נשמע לא הגיוני? זה כמו שאני יגיד שנפל לי המוט על הפיטמות באמצע סקוואט
    בטח התכוונת לחזה. וכשתעלה משקלים (אלא אם כן אתה רוצה להרים 60 קילו כל החיים כמו ליצן) אתה תראה כמה שבנצ' פרס זה מסוכן, עם מוט ריק זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך אם זה נוחת לך על הגרון...
    כן אחי נפל על החזה וגלגלתי לבטן כי שם זה כאב פחות עד שחזר לי הכוח להעיף את המוט הצידה
    כן אם זה ייפול לי על הגרון כנראה שאני אמות אז אני לא דואג
    אבל אני אקשיב לך כי אני לא הולך למכון לשחק כמו כל הילדים בני 12 שאני רואה שם
    אני רוצה להשיג את המקסימום מכל אימון...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מקסימום - תוסיף סקוואט ודדליפט לתוכנית.
    אין מקסימום בלי התרגילים האלה. ואתה תמיד תהיה ליצן בלי התרגילים האלה. גם אם ישך בנץ' של 500 קילו אתה תהיה ליצן אם אתה לא עושה סקוואט ודדליפט.

אל תעשה SS אפילו אם אתה לא רוצה כי אתה לא חייב SS, תעשה תוכנית AB עם התרגילים האלה, נגיד ביום רגליים תעשה סקוואט ועוד 2 תרגילים לרגליים..

העיקר לא להיות ליצן שעושה מכונות ובמקרה הטוב בנץ' ואומר שהוא רוצה "גוף של ברוס לי" וקוביות.

קוביות על שחיף זה כמו ציצי גדול על שמנה. זה נראה טוב, אבל בסופו של יום, מי שנושא אותם זאת ילדה שמנה או ילד בתת משקל. לא בחורה רזה עם מותן צר ולא שרירן עם היקף יד 40+
    עדיף להיות במסה מלוכלכת על 19 אחוז שומן ולשקול -100-90 מאשר להיות ילד קוביות על 70-65 קילו.

וזה עוד נחשב "שרירי" בימינו...אני שחיף ואני מרגיש שוורצנגר לידם.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 24-03-2013 בשעה 06:33.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

לא מבין אותך איך אתה מגדיר שחיף, אם אתה אומר שאלו שחיפים אז אני מעדיף להיות שחיף כל החיים שלי;

שחיף זה בנאדם רזה מאוד בעל אחוז שומן נמוך שכמעט ואין לו מסת שריר כמו זה שאם המצב שלך כמוהו מומלץ להתעורר גם ב-3 לפנות בוקר ולאכול מתוך שינה:

נערך לאחרונה על ידי boris02; 24-03-2013 בשעה 07:30.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

הם לא שחיפים הם רזים-ממוצעים..אני בטוח שיש להם רגליים של ציפור כי הם לא מראים רגליים.. עוד 10 קילו יראה עליהם יותר טוב. אני מכיר מישו עם גוף כזה, פעם ראשונה שראיתי אותו חשבתי שהוא סתם רגיל כזה...אפילו שחיף בקטנה...אתה לא תראה בן אדם כזה עם חולצה ותגיד "איזה סוס"....זה אחלה גוף שלא תבין אותי לא נכון זה עדיף על 95% מהאכלוסיה אבל לדעתי זה גוף מכובד:

או גוף כמו של yetinger מהפורום, הוא טוען שהוא 85 קילו על 7 אחוז שומן. זה גוף מושלם מבחינתי. אבל כל עוד הוא לא מראה תמונות בשבילי הוא סתם תימני ששוקל 50 קילו

למזלי אני לא נראה כמו השחיף האחרון, אפילו על 57 מצבי היה יותר טוב. does he even eat?
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 24-03-2013 בשעה 07:41.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

אז הנה לך מישהו ששנינו יודעים שיש לו רגליים אבל לא עבד ממש על גוף:

תבין, בשביל להגיע למדרגת השפל שאתה מוגדר "שחיף" זה אומר שאתה לא יוצא לשמש, אתה כל היום בבית. אפילו למכולת לקנות חלב אתה מתעצל לצאת. רק פעם בשבוע משחק עם חברים ושורף את ה-1000 קלוריות שאכלת ביום כשמדובר במאזן קלורי שלילי שיכול להוביל בסופו של דבר לאנורקסיה אם לא שמים לב לזה.
    אני פשוט לא מסכים עם האמרה שלך שמי שלא מעל 70-80 קילו מטר 80+ הוא שחיף.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחחחחחחחחח בד''כ זה הפוך, אתה קולט סוסים שנראים כמו על סטרואידים בגוף עליון אבל עם רגליים של תרנגולת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח WTF הבנאדם לא אמיתי הידיים שלו נראות כמו הידיים שהיו לי במשקל 57 קילו של תת משקל כבד IS THIS REAL LIFE

מה שכן זה לא רגליים כאלה גדולות כמו שאתה חושב, הרגליים שלי לא כזה רחוקות משלו בהרבה ואני נחשב רזה מאוד עד תת משקל. במשקל שלו יהיו לי רגליים יותר מסיביות. הוא נראה משו כמו 75 קילו.
    זה רגליים גדולות, מאוד גדולות, הייתי אומר המטרה שלי ברגליים לכל הטווחים (זה מושלם)

רק חבל שאנשים לא מעריכים יופי אמיתי וכל שחיף מגעיל עם קוביות נחשב "שרירי"..אני כבר מת להגיע למצב שבו יגידו לי "לא אל "תתנפח" עוד זה מגעיל" רק בשביל לעשות להם דווקא ולעצבן אותם ולגדול עוד כי המטרה שלי זה להיות כמה שיותר גדול וחטוב.
    85-90 קילו על 8-9 אחוז שומן זה גוף מושלם לגובה שלי (1.80). גם לא נופל לקטגוריה של "איכס זה מגעיל מדי" וגם לא נופל לקטגוריה של "שחיף מסריח לך תאכל". מושלם.

זאת המטרה הסופית שלי, כרגע המטרה שלי זה הגוף שהבאת מקודם...יעני דוגמן ממוצע לא משו מיוחד אבל זאת עדיין מטרה טובה לההתחלה, אבל אני יודע שאחרי שאגיע לזה ארצה יותר.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 24-03-2013 בשעה 08:11.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    לא מבין אותך איך אתה מגדיר שחיף, אם אתה אומר שאלו שחיפים אז אני מעדיף להיות שחיף כל החיים שלי;

שחיף זה בנאדם רזה מאוד בעל אחוז שומן נמוך שכמעט ואין לו מסת שריר כמו זה שאם המצב שלך כמוהו מומלץ להתעורר גם ב-3 לפנות בוקר ולאכול מתוך שינה:

בלי להעליב חבר, ל3 שהבאת יש פרצוף שיביא עליו זיון מכל הבנות במועדון ישראלי כשהם ייכנסו אליו.
    ל2 יש פנים אסטטיות, שיער הוליווד ובייבי פייס, והוא מושך אליו אוטומתי בנות. אבל תסתכל על הגוף שלו וואט דה פאק? חצי קוביות חצי לא, חזה על הפנים, עור לבן כמו שפן.א
    וכן אני מרשה לעצמי להגיד את זה כי עם כל הכבוד זה לא גוף שאפשר לקרוא לו "גוף" , זה פאקינג שמיים וארץ הפנים שלו והגוף שלו. ברור שעדיין אין לי ת'זכות להגיד עליו שזה חרא עולמי כי הוא הגיע לדברים שאולי אני לא אגיע בחיים עם כל הכסף וההופעות והסרטים שהוא עשה, אבל אם נדבר ניטרלי מבחינת גוף יש לו עוד הרבה על מה לעבוד.

אבל אתה יודע מה אומרים?
    פנים > גוף.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    אז הנה לך מישהו ששנינו יודעים שיש לו רגליים אבל לא עבד ממש על גוף:

תבין, בשביל להגיע למדרגת השפל שאתה מוגדר "שחיף" זה אומר שאתה לא יוצא לשמש, אתה כל היום בבית. אפילו למכולת לקנות חלב אתה מתעצל לצאת. רק פעם בשבוע משחק עם חברים ושורף את ה-1000 קלוריות שאכלת ביום כשמדובר במאזן קלורי שלילי שיכול להוביל בסופו של דבר לאנורקסיה אם לא שמים לב לזה.
    אני פשוט לא מסכים עם האמרה שלך שמי שלא מעל 70-80 קילו מטר 80+ הוא שחיף.
    שמע לא חוכמה להביא סלבז הרי הם לא באמת צריכים לעבוד על גוף ואין להם את הזמן הזה.. יש להם משפחות, טיסות כל יום, יותר מידי עבודה.
    והכי חשוב - פנים של 10/10. ככה שגוף - לא גוף, לאף אחד עדיין אין ת'זכות להגיד משהו עליהם.
    בגלל זה השחקנים בהוליווד מרשים לעצמם כל פעם לשחק עם הגוף שלהם בשביל סרט אחר, כמו הזה ששיחק את באטמן שהיה על 90 קילו בסרט והיה נראה כמו BADASS ואז בשביל סרט אחר הרזה עד ל55 קילו ונראה כמו ניצול. אז מה? הוא לא צריך גוף.

ואני מגדיר שחיף אנשים קטנים במימדים שלהם. מה הקשר "כל היום בבית" ? חצי מהאנשים שאני מארגן להסעות למועדונים הם ערסים כושים שלא עוברים ת170 או במקרה הטוב שלהם 175, לא עוברים ת65 קילו והם יוצאים כל יום למועדון. הם עדיין שחיפים, הם עדיין גוף מכוער, והם עדיין ילכו בראש מושפל אם אני יילך איתם לים.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני חושב לבקש מהמנהלים להחליף את השם של הפורום ל- "GAYS ONLY" מה אתם אומרים?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    הם לא שחיפים הם רזים-ממוצעים..אני בטוח שיש להם רגליים של ציפור כי הם לא מראים רגליים.. עוד 10 קילו יראה עליהם יותר טוב. אני מכיר מישו עם גוף כזה, פעם ראשונה שראיתי אותו חשבתי שהוא סתם רגיל כזה...אפילו שחיף בקטנה...אתה לא תראה בן אדם כזה עם חולצה ותגיד "איזה סוס"....זה אחלה גוף שלא תבין אותי לא נכון זה עדיף על 95% מהאכלוסיה אבל לדעתי זה גוף מכובד:

או גוף כמו של yetinger מהפורום, הוא טוען שהוא 85 קילו על 7 אחוז שומן. זה גוף מושלם מבחינתי. אבל כל עוד הוא לא מראה תמונות בשבילי הוא סתם תימני ששוקל 50 קילו

למזלי אני לא נראה כמו השחיף האחרון, אפילו על 57 מצבי היה יותר טוב. does he even eat?
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=914005

u mad?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    Awesome pics. Great size. Look thick. Solid. Tight. Keep us all posted on your continued progress with any new progress pics or vid clips. Show us what you got man. Wanna see how freakin' huge, solid, thick and tight you can get. Thanks for the motivation.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect