קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשה] זה היה אמור להיות למישהי
    על ידי zms בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-01-2008, 18:15
  2. לא אמור להיות היום משהו כמו שני ירחים?
    על ידי vcr בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 13:35
  3. לא היה צריך להיות היום "פליימייקר"?
    על ידי Jacoby בפורום כדורגל
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-12-2006, 20:37
  4. לא היה אמור לצאת היום הפאץ ל טיטאן קאווסט אני לא מוצא
    על ידי orcho בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-07-2006, 22:02
  5. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 17-03-2006, 22:46
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 45

יומלדת לZYZZ. בן 24 היה אמור להיות היום. RIP. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה זתומרת הוא מטריל? לא הבנתי.
    אפשר לסנן בחורה, או פשוט לענות לה בקרירות הודעות חסרות טעם כאלה עד שנמאס לה, אבל לא לכתוב לבחורה "שמעי, יש לך ציצים קטנים מידי, ותחת גדול מידי לטעמי, אני פשוט נראה בן זונה וחתיך ואני לא רוצה שתפגעי לי בלוק אם אנחנו נצא ביחד..זה לא הולך ככה" זה פשוט טמטום בהתגלמותו.
    הוא עשה את זה לצחוקים ופרסם בפורומים.

כמו שהמגעילות האלה מפרסמות בפייסבוק, כל הפייסבוק שלי מוצף ב"למה היצור הזה מוסיף אותייייייי *תמונה של הצ'אט בפייסבוק עם איזה מכוער" וכולם צוחקים וזורמים עם זה...והן בכלל לא יפות, חצי מהן פצועות רצח, שמנות מגעילות עם ציצים קטנים... דמיין לך איך ה"מכוער" הזה מרגיש? איך הבטחון העצמי שלו מתרסק? דמיין את עצמך במקום ה"מכוער" הזה? וזה לא נדיר בכלל, כל בחורה שקיימת ונחשבת "כוסית" עשתה את זה לפחות פעם אחת.
    למה מה שכשבת עושה את זה זה בסדר וכשבן עושה את זה זה לא? למה כשבת עושה את זה כולם צוחקים ומעודדים אותה וכשבן עושה את זה הוא נחשב "מתלהב"?

אם היה לי גוף כזה, הייתי מתלהב 24/7 רק בשביל לעצבן את כל החיבסיות המגעילות האלה שחושבות שמגיע להן דוגמן של אברקרומבי עם איך שהן נראות...

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

2. קישורים ממומנים

were all gonna make it brah

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מה זתומרת הוא מטריל? לא הבנתי.
    אפשר לסנן בחורה, או פשוט לענות לה בקרירות הודעות חסרות טעם כאלה עד שנמאס לה, אבל לא לכתוב לבחורה "שמעי, יש לך ציצים קטנים מידי, ותחת גדול מידי לטעמי, אני פשוט נראה בן זונה וחתיך ואני לא רוצה שתפגעי לי בלוק אם אנחנו נצא ביחד..זה לא הולך ככה" זה פשוט טמטום בהתגלמותו.
    אבל 100% שהבחורה קיבלה לפחות איזה 5 וסיננה אותם עם תירוץ של "חברה שלי קוראת לי" או חארטה אחרת.. אז כשגבר עושה את זה פתאום זה רע?
    וזה לא להיות חרא באנדם או משהו, זה פשוט מישהו שבא משום מקום עם "חיים שלי" ובולשיט כזה. וזה לא ממש נעים. ולחלק מהם באמת חסר בושה, ראיתי בן 20 ומשהו מנסה להתחיל עם בת דודה שלי שהייתה בת 17 בזמן ההוא והוא שולח לה הודעה משום מקום. למה מגיע להם כבוד?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

סתם לידע כללי

בחורה רזה עם שיער בלונדיני מקבלת לפחות 10 בקשות בפייסבוק
    אני בן זונה אם היא זורמת לפחות אם אחד מהם (אלא אם כן הם נראים מעל 7)
    ופתאום כשמישו מראה לה את הרמה שלה הוא נחשב "מטומטם"...

בעידן של היום בחורה לא צריכה להיות אפילו רזה בשביל להחשב סמל סקס. פעם אחת איזו פצועה אחת התחילה איתי ונפנפתי אותה והקטע המוזר היא שהיא נחשבת "סמל סקס" רק בגלל שיש לה שיער בלונדיני ועיניים בהירות אבל הגוף שלה נראה כמו חרא - יש לה ציצים קטנים, כרס בירה, מתלבשת כמו גרושה, תחת יותר שטוח מהציצים שלה ואיכשהו הטלפון שלה מצלצל כל כמה דקות, גברים רודפים אחריה, מסיעים אותה בחינם לכל מקום, מקבלת יחס של מלכה ועל מה?! על פאקינג מה?! היא זוללת כמו פרה, אין לה גוף ולא פרצוף, ועדיין רודפים אחריה...0 מאמץ והיא נחשבת "סמל סקס". ואז היא עוד בשוק למה אני לא עושה את זה ולמה אני עושה טובה שאני בכלל עונה לה בבצפר.

בזמן שגבר צריך להיות 100 קילו על 7 אחוז שומן עם לסת מחודדת כמו יהלום, שיזוף כמו בפרסומות וHEAD FULL OF HAIR בשביל להחשב כ"סמל סקס"...

HYPERGAMY AT ITS WORST.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 23-03-2013 בשעה 23:37.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

השמאלית סמל סקס
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לפני שנכנסתי לפורום לא הכרתי אותו כל כך. אתה התחלת לרשום עליו אז עשיתי עליו קצת גוגל. אחרי הסרטון הזה טיילר, אני מבין למה התחלת לרקוד טקטוניק ושאפל חח...

אגב, הבלונדה שם לקראת הסוף נראית אלוהית.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

האמת שרקדתי טקטוניק עוד בתיכון, הלכתי הרבה לTLV האנגר וכל המקומות האלה ודי גדלתי על זה, אחרי התיכון הפסקתי כי נמאס לי, עכשיו חזרתי לרקוד את זה ואני חלוד ברמות לעומת מה שהייתי פעם .
    החלטתי גם ללמוד שאפל ולשלב את זה.

יאללה הלכתי להתאמן עוד על הצעדים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

THIS.
    הבן אדם הזה פשוט עושה לי מוטיבציה ברמות מטורפות.
    והכי מצחיקים אותי אלה שאומרים
    "מה הוא הזריק אסטרואידים מה הבעיה זה כל אחד יכול פחחח מה אתה תופס ממנו"
    אנשים לא מבינים שסטרואידים לא מנפחים אותך- פשוט מגדילים את הפוטנציאל שלך לגדול. מי שלוקח סטרואידים צריך להקפיד עוד יותר על אימונים ועל תזונה.
    והכי מעצבן אותי הקטע שבשביל להיות שווה גבר צריך להשקיע הרבה יותר מבחורה. ראבק כל פצועה רודפים אחריה כל היום גברים והיא חושבת היא שווה משהו מי יודע מה.
    כוסעמק הפסדתי אימון בגלל מחלה. אין לי שיער. אני מתגייס. והסופשבוע המדהים נגמר לו.
    RAGING.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    THIS.
    הבן אדם הזה פשוט עושה לי מוטיבציה ברמות מטורפות.
    והכי מצחיקים אותי אלה שאומרים
    "מה הוא הזריק אסטרואידים מה הבעיה זה כל אחד יכול פחחח מה אתה תופס ממנו"
    אנשים לא מבינים שסטרואידים לא מנפחים אותך- פשוט מגדילים את הפוטנציאל שלך לגדול. מי שלוקח סטרואידים צריך להקפיד עוד יותר על אימונים ועל תזונה.
    והכי מעצבן אותי הקטע שבשביל להיות שווה גבר צריך להשקיע הרבה יותר מבחורה. ראבק כל פצועה רודפים אחריה כל היום גברים והיא חושבת היא שווה משהו מי יודע מה.
    כוסעמק הפסדתי אימון בגלל מחלה. אין לי שיער. אני מתגייס. והסופשבוע המדהים נגמר לו.
    RAGING.

המחלה תעבור. מהצבא אפשר לצאת באמצע (קשה אבל אפשרי, יש לי חבר סיק קאנט שיצא), או להוציא פטור שיער.
    SHH NO TEARS
    ONLY DREAMS NOW

ואני הכי שונא את הSADCUNTS שאומרים "חחחחחחח הוא על אסטרואידים זה הכל שומן שהפך לשריר שהוא יפסיק להתאמן הוא יהיה שמן"
    לא סובל אותם, הדרך היחידה לגדול אחרי הרבה זמן במכון זה סטרואידים...כי לכל אחד יש גבול גנטי.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 24-03-2013 בשעה 01:07.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

נראלי הגבול הגנטי שלי יספיק. אני לא מבקש יותר מדי. לא רוצה להיות עם גוף ZYZZ
    רוצה להיות אסתטי. עם לסת כמו שלי אני אהיה GOD גמככה.

היום בנות אמרו לי שגלאח יותר יפה לי.
    FML, הסתובבתי עד עכשיו עם תספורת פחות יפה מגאלח?!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

תכלס כיף לך

ההכי קצר שיפה לי זה מה שיש עכשיו לג'סטין ביבר

פחות מזה AND IM FUCKED
    פעם אחת מישי אפילו אמרה לי "ישך מזל שלא גייסו אותך יש בנים שלא מתאים להם גלח" והסתכלה עלי

זה למה אם אני יתחיל להקריח החיים שלי יסתיימו. אפילו הלסת שלי לא תציל אותי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

Forever mirin'.
    אגדה הייתה ואגדה תשאר.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    הוא עשה את זה לצחוקים ופרסם בפורומים.

כמו שהמגעילות האלה מפרסמות בפייסבוק, כל הפייסבוק שלי מוצף ב"למה היצור הזה מוסיף אותייייייי *תמונה של הצ'אט בפייסבוק עם איזה מכוער" וכולם צוחקים וזורמים עם זה...והן בכלל לא יפות, חצי מהן פצועות רצח, שמנות מגעילות עם ציצים קטנים... דמיין לך איך ה"מכוער" הזה מרגיש? איך הבטחון העצמי שלו מתרסק? דמיין את עצמך במקום ה"מכוער" הזה? וזה לא נדיר בכלל, כל בחורה שקיימת ונחשבת "כוסית" עשתה את זה לפחות פעם אחת.
    למה מה שכשבת עושה את זה זה בסדר וכשבן עושה את זה זה לא? למה כשבת עושה את זה כולם צוחקים ומעודדים אותה וכשבן עושה את זה הוא נחשב "מתלהב"?

אם היה לי גוף כזה, הייתי מתלהב 24/7 רק בשביל לעצבן את כל החיבסיות המגעילות האלה שחושבות שמגיע להן דוגמן של אברקרומבי עם איך שהן נראות...
    WTFF...
    לא מבין את הראש של האנשים פה. בחיי שלא.
    הבן אדם סמרטוט ברמות מטורפות אם הוא יורד על בחורה שרוצה אותו!!!!!
    כשהוא היה קטן וחלש ולא הצליח, אנשים ירדו עליו, ועכשיו שמישהי רוצה אותו הוא יורד עלייה?? כמה קטן הזין שלו???

בקשר לזה שיש בנות שצוחקות על ילדים שמתחילים איתם - למי אכפת מיזה?!!! אם אתה מתחיל עם בחורה בפיסבוק והיא אחרכך מעלה את זה לפייסבוק וכאילו צוחקת עלייך בפומבי ואתה עוד נעלב מזה, יש לך דימוי עצמי נמוך ברמות אחרות!!! מה אכפת לי שהיא יורדת עליי באינטרנט?! זה פאקינג אינטרנט!!! WHO GIVES A DAMN?!! אני רוצה לראות שיש לה מספיק אומץ לבוא ולרדת עליי מול הפנים שלי ולצחוק עליי!! אני רוצה לראות!!!

לא מבין את הראש שלכם.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

WTFF...
    לא מבין את הראש של האנשים פה. בחיי שלא.
    הבן אדם סמרטוט ברמות מטורפות אם הוא יורד על בחורה שרוצה אותו!!!!!
    כשהוא היה קטן וחלש ולא הצליח, אנשים ירדו עליו, ועכשיו שמישהי רוצה אותו הוא יורד עלייה?? כמה קטן הזין שלו???

בקשר לזה שיש בנות שצוחקות על ילדים שמתחילים איתם - למי אכפת מיזה?!!! אם אתה מתחיל עם בחורה בפיסבוק והיא אחרכך מעלה את זה לפייסבוק וכאילו צוחקת עלייך בפומבי ואתה עוד נעלב מזה, יש לך דימוי עצמי נמוך ברמות אחרות!!! מה אכפת לי שהיא יורדת עליי באינטרנט?! זה פאקינג אינטרנט!!! WHO GIVES A DAMN?!! אני רוצה לראות שיש לה מספיק אומץ לבוא ולרדת עליי מול הפנים שלי ולצחוק עליי!! אני רוצה לראות!!!

לא מבין את הראש שלכם.
    אחי אתה נשמע מנותק מהמציאות קצת.. מה זה "פאקינג אינטרנט" .. היום האינטרנט זה החיים מצטער להגיד לך
    וואלה זה נכון שחברים שלי העלו סרטונים שלי כשאני עושה שטויות וקצת התפדחתי ואף אחד לא באמת זוכר את זה לדורות, אבל כשמישהי יורדת עליך ואתה איתה בצבא/בבצפר וכל השאר רואים את זה.. אתה חושב שלא ידעו ש"הנה החנון ששלח לה הודעה נואשת" ?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אחי אתה נשמע מנותק מהמציאות קצת.. מה זה "פאקינג אינטרנט" .. היום האינטרנט זה החיים מצטער להגיד לך
    וואלה זה נכון שחברים שלי העלו סרטונים שלי כשאני עושה שטויות וקצת התפדחתי ואף אחד לא באמת זוכר את זה לדורות, אבל כשמישהי יורדת עליך ואתה איתה בצבא/בבצפר וכל השאר רואים את זה.. אתה חושב שלא ידעו ש"הנה החנון ששלח לה הודעה נואשת" ?
    חחחח תגיד לי מה אתה ילדון?
    מה אכפת לי מהתמונות שמעלים לי בפייסבוק כשאני מסטול וזה ועושה פאדיחות...למי אכפת מיזה?!
    יש לי תמונה שהעלו לי לפייסבוק שאני שם תראש שלי בין שדיים של בחורה ועושה לה סירת מנוע כזה חחח זה פאדיחה אחורשמוטה אבל למי אכפת מזה באמת?!
    אינטרנט זה דבר כל כך שולי..ואנשים שנעלבים מהשטויות האלה אלה אנשים חסרי עמוד שידרה, פשוט ככה.

אינטרנט זה כלום. עלק זה החיים..איפה אתה חיי בן אדם?
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 24-03-2013 בשעה 17:02.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect