אני מאוד אוהבת לאונן , אפילו יותר מפעם ביום. ויש לי שתי שאלות:
1) אני אוהבת לאונן מול סרטי פורנו של הומואים, זה מוזר ?
2) האם יש משהו שאני יכולה להחדיר לנרתיק כדי להפוך את האוננות ליותר מהנה בלי לקרוע את קרום הבתולים ?
תודה לכולם
אני מאוד אוהבת לאונן , אפילו יותר מפעם ביום. ויש לי שתי שאלות:
1) אני אוהבת לאונן מול סרטי פורנו של הומואים, זה מוזר ?
2) האם יש משהו שאני יכולה להחדיר לנרתיק כדי להפוך את האוננות ליותר מהנה בלי לקרוע את קרום הבתולים ?
תודה לכולם
|
|
בת כמה את נועה?
1 - אני לא רואה דבר רע בעובדה שאת רואה סרטי פורנו של הומואים בגלל שאת בחורה ואת נמשכת לגברים.
בדיוק כמו שפעם אני הייתי רואה סרטי פורנו של לסביות והייתי נורא מתגרה מזה. רק אל תשכחי שמה שאת רואה בסרטים הוא שונה מאד מסקס בחיים האמיתיים..בדרך כלל לגברים אין איברי מין באורך של זרנוק מכבי אש, ולא מחזיקים שעות על גבי שעות בסקס, גברים גומרים דיי מהר בסקס בחדירה הראשונה (סיבוב ראשון כאילו) ואז בחדירות הבאות לוקח להם יותר זמן.
2 - למען האמת, אני לא ממש מבין בקרום בתולים, אבל שמעתי על מקרים שבנות קרעו את קרום הבתולים אפילו עם האצבעות בזמן האוננות ככה שאני לא ממליץ לך להחדיר שום דבר לנרתיק אם את מפחדת לקרוע את קרוע הבתולים.
אם את לא מספיק מתגרה מאוננות בדגדגן, את יכולה לקנות מכשירים רוטטים כאלה שאפשר להצמיד לדגדגן וזה גורם לנשים להגיע לאורגזמות מטורפות
מקווה שעזרתי
אחי איפה היא תקנה דברים כאלה תהיה הגיוני...
מעצב גראפי לכל מטרה.
יש מכשירים כאלה בבית מרקחת מה אתה מסטול?
אף אחד לא יודע על דברים שאפשר להחדיר ? אני ממש רוצה לנסות את זה בלי לקרוע את הקרום
למה אתה מפחד לחטוף מכות?
אל תשאל שאלות מצחיקות.
1. לפי דעתי שבנות יאוננו על גייז זה בסדר כמו שבנים מאוננים על לסביות זה נראה לי בסדר גמור.
2. את יכולה להחדיר אצבעות את לא יכולה נגיד לדחוף דילדו בלי לקרוע לפי מה שאני יודע.
מקווה שעזרתי (:
את יכולה להכניס אצבע אחת,יותר מיזה זה יקרע את קרום הבתולין
ואת יכולה לראות מה שבא לך חח מה שמגרה אותך
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"
ספוילר:
בת כמה את ? עזבי שטויות אל תנסי .. את נשמעת לי ילדה . אל תעשי את זה כבר שמעתי מקרים על שנקרע בגלל זה הקרום
הפתרון העיקרי זה תדחפי אצבעות כמו שכולם אמרו כאן ... למרות ששמעתי פעם שיש כאלה דוחפות מלפפון חחחחחאבל תזהרי