קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. המממ אולי אני לא "כוסית" כמו עדן אבל..אני לא רעה D:
    על ידי Graf.E.T בפורום תמונות הגולשים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-06-2008, 18:31
  2. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 12-11-2005, 15:14
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:59
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

אני אחזור אליה. במתכונת שונה. אבל אולי לא אחזור לגמרי. למבינים בלבד

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל אני אחזור אליה. במתכונת שונה. אבל אולי לא אחזור לגמרי. למבינים בלבד

קודם כל, אני מבקש, רק מי שכאן כי הוא מבין בפיקאפ ואומנויות הפיתוי - להגיב.
    מי שכאן כדי לחפור על סנטרים מטומטמים וסיק קאנט, אין לי עצבים לזה.

אתם בטח זוכרים אותי מהאשכול שפתחתי כאן על האהבה הראשונה שלי, הנה זה למי שלא קרא (זה חשוב לנושא האשכול):
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=908032

אז בפרידה ממנה, לפני שהיא חזרה לאקס שלה, אחד הידידים שלה התחיל איתי שיחה בפייסבוק.
    הוא בא בגישה טובה, הוא אמר שלא אכפת לו מהיחסים שלי איתה, אלא אכפת לו ממני.
    היא סיפר על עצמו שהוא פיקאפר, והוא אמר לי מה הוא חושב על מה שעשיתי כל הזמן. הוא אמר בערך מה שאתם אמרתם.
    שיצאתי סמרטוט שלה, פאפי קטן ועלוב.

באותו הזמן הייתי שבור והרגשתי אובססיבי אליה ברמות קשות. שאלתי אותו מה אני צריך לעשות כדי לחזור אליה.
    הוא אמר לי לתת לה כמה חודשים להתבשל, ובכמה חודשים האלה לעבור שינוי.
    ללכת לעשות פיקאפ, ללמוד איך להיות הגבר שהיא רוצה. ואיך לשמור על ההידלקות שהייתה לה בהתחלה והרגש שהיה לה בהתחלה.

הוא אמר לי "גם אם היא תחזור לחבר הקודם שלה, זה יהיה קצר". לא האמנתי לו שיש סיכוי שהיא תחזור אליו, אבל הנה, היא חזרה אליו. ועכשיו המצב נראה כאילו היא תעשה הכל בשבילו. כאילו היחסים איתו זה כל מה שחשוב, וכאילו היא רוצה להישאר איתו לנצח.

אני חושב כמוהו, אני חושב שהיא והאקס שלה - זה יחזיר רק כמה חודשים.
    הוא אמר לי "כשתחזור, אתה תחזור עם עמוד שדרה ואתה תודיע לה מראש שאם היא רוצה להיכנס איתך לקשר היא חייבת להיות רצינית".
    אני הבנתי את הכוונה שלו, אני צריך להיכנס לעמדת הבוחר, ולא לעמדת הסמרטוט המתחנן. הפנמתי את הדברים האלה.

אבל הוא אמר לי עוד משהו לא ברור. הוא אמר שאני אפעל בדרך שונה. שלא עשיתי עד עכשיו.
    אניי אתן לה כמה חודשים, ואז אני אעשה משהו שונה.
    היום אני כבר לא יכול לשאול אותו מה זה הדבר השונה הזה, כי הוא קצת עצבני עליי, הוא ברוגז כזה כי סיפרתי משהו למישהו שלא הייתי אמור לספר. בקיצור סיפור ארוך.

אז אני שואל אתכם, רק את המבינים בבקשה, מה זה המשהו השונה הזה?
    אני שאלתי אותו - זו תהיה טעות אם אני פשוט אתקשר ואגיד לה לרדת למטה? הוא אמר כן.
    שאלתי אותו "עוד כמה חודשים כשאני מוכן, מה לעשות?"
    הוא אמר לי "תאמין לי שאתה תדע מה לעשות".
    אז זהו, שאני לא חושב שאני אדע מה לעשות!!!

לגבי אותה בחורה - אני לא בטוח אם אני רוצה לחזור אליה. אבל אני בטוח שאני רוצה לגרום לה לרצות אותי בחזרה.
    תנסו להבין אותי...אני רוצה לגרום לה לרצות אותי, לעשות איזו פעולה, לנשק אותה, ורק אז להחליט אם להיות איתה. להגיד לה שאני מתלבט, להגיד לה תשכנעי אותי שכדאי לי להישאר!

אני בטוח שאני מסוגל לעשות את זה, אני בטוח בעצמי ומאמין בעצמי שהיא הולכת לרצות אותי המון.
    אבל כל זה יקרה רק אחרי שהחבר שלה יזרוק אותה...הוא כבר עשה את זה בעבר, וכמו הפיקאפר ההוא שדיבר איתי אמר - זה יקרה שוב.

אז מה לעשות? מה זה הדבר השונה הזה שצריך לעשות?!?!

תודה רבה על תשומת הלב.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לפעול מתוך רצון לנקום ומתוך כוונה להוציא אותה קטנה, זה לא כוונה טובה.

מה שחבר שלך התכוון, לפי דעתי, זה לגרום לה לרצות אותך, אבל בדרך אחרת לגמרי..

כדי שאני יבהיר לך את זה בצורה הכי קשה והכי מובהקת, אני יתן לך סוטיאיצה -
    אתה יוצא עם בחורה חצי שנה, בחורה יפה, חמודה והכל, מגיע יום והיא עושה איזה שטות שאתה לא חושב שזה יכול להשתמע לשתי פנים, זה מעלה לך תסעיף ואתה מעיף אותה לאלף עזאזל..אתה נפרד ממנה וזהו, פה זה נגמר.
    היא בהתחלה קצת משגעת אותך בטלפונים, סמסים, מנסה להבין מה קרה, אתה בקושי מסביר לה, אין לך כוח אלייה ואתה פשוט מראה לך סימנים של בן אדם מת, אתה קר אלייה.

עוברים 3-4 חודשים אחרי הפרידה..הרוחות נרגעות בניכים ואז אתה קולט שיש גבר שתמונות של האקסית שלך שכל הזמן נראה שהוא מסתובב איתה..הוא שולח לה כל מיני תגובות בסטטוסים, כל מיני "חיימשלי" ושטויות כאלה, הם נראים שמחים ביחד ולאט לאט אתה מתחיל לחשוב ש...ואללה..אולי עשית טעות, אבל עדיין זה לא מספיק.
    אחרי עוד כמה זמן, עוד גבר מגיע לתמונה ומתחיל לחזר אחרייה, אחרי זה עוד גבר ועוד גבר, ודיי מהר אתה קולט שוואלה..האקסית שלך חזרה למסלול, היא לא חושבת עלייך יותר והיא עברה הלאה!

מה אז יקרה לך? מה יקרה ללב שלך?
    מה המסקנה? תתחיל לצאת עם בנות אחרות, תראה לה בדרך חד משמעית שעברת הלאה
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 25-03-2013 בשעה 13:38.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לפעול מתוך רצון לנקום ומתוך כוונה להוציא אותה קטנה, זה לא כוונה טובה.

מה שחבר שלך התכוון, לפי דעתי, זה לגרום לה לרצות אותך, אבל בדרך אחרת לגמרי..

כדי שאני יבהיר לך את זה בצורה הכי קשה והכי מובהקת, אני יתן לך סוטיאיצה -
    אתה יוצא עם בחורה חצי שנה, בחורה יפה, חמודה והכל, מגיע יום והיא עושה איזה שטות שאתה לא חושב שזה יכול להשתמע לשתי פנים, זה מעלה לך תסעיף ואתה מעיף אותה לאלף עזאזל..אתה נפרד ממנה וזהו, פה זה נגמר.
    היא בהתחלה קצת משגעת אותך בטלפונים, סמסים, מנסה להבין מה קרה, אתה בקושי מסביר לה, אין לך כוח אלייה ואתה פשוט מראה לך סימנים של בן אדם מת, אתה קר אלייה.

עוברים 3-4 חודשים אחרי הפרידה..הרוחות נרגעות בניכים ואז אתה קולט שיש גבר שתמונות של האקסית שלך שכל הזמן נראה שהוא מסתובב איתה..הוא שולח לה כל מיני תגובות בסטטוסים, כל מיני "חיימשלי" ושטויות כאלה, הם נראים שמחים ביחד ולאט לאט אתה מתחיל לחשוב ש...ואללה..אולי עשית טעות, אבל עדיין זה לא מספיק.
    אחרי עוד כמה זמן, עוד גבר מגיע לתמונה ומתחיל לחזר אחרייה, אחרי זה עוד גבר ועוד גבר, ודיי מהר אתה קולט שוואלה..האקסית שלך חזרה למסלול, היא לא חושבת עלייך יותר והיא עברה הלאה!

מה אז יקרה לך? מה יקרה ללב שלך?
    מה המסקנה? תתחיל לצאת עם בנות אחרות, תראה לה בדרך חד משמעית שעברת הלאה
    הראיתי לה את זה. אני לא אגיד לך במפורט, אבל התדמית שיש לי עליה עכשיו זה תדמית של סטוציונר. היא חושבת שגם היו לי כמה חברות אחריה וזרקתי אותן.

יודע מה, עזוב, את זה הבנתי, להראות לה שעברתי הלאה. אני יודע מה זה יעשה לה. אבל מה הדבר השונה שאני צריך לעשות?
    זה מאוד מבלבל.

אגב - אני לא רוצה לנקום בה. אני רוצה לתת לזה צ'אנס. המילה אהבה לא הכי מוזכרת כאן בפורום, אבל אני אוהב אותה. אני חושב שאני והיא מתאימים בול. היא המושלמת בשבילי. אני לא סתם אומר את זה. אני מרגיש שיחס קטן ממנה, יכול לרגש אותי יותר מיחס של 100 אנשים.

הוא אמר לי לחזור אליה לקשר, הוא אמר שאני צריך לעשות משהו אחרי הזמן הזה שאני אתן לה.
    הוא אמר בזמן הזה אני צריך לעבור שינוי, ואחרי השינוי אני כבר אדע מה לעשות ואיך לפעול.
    אבל אני כבר בתחילת השינוי, ובינתיים, אין לי מושג.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 25-03-2013 בשעה 14:20.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    OG kush from the westcoast. Oh you down to fuck? Well shorty lets go

תפיל איתה ראש.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    הראיתי לה את זה. אני לא אגיד לך במפורט, אבל התדמית שיש לי עליה עכשיו זה תדמית של סטוציונר. היא חושבת שגם היו לי כמה חברות אחריה וזרקתי אותן.

יודע מה, עזוב, את זה הבנתי, להראות לה שעברתי הלאה. אני יודע מה זה יעשה לה. אבל מה הדבר השונה שאני צריך לעשות?
    זה מאוד מבלבל.

אגב - אני לא רוצה לנקום בה. אני רוצה לתת לזה צ'אנס. המילה אהבה לא הכי מוזכרת כאן בפורום, אבל אני אוהב אותה. אני חושב שאני והיא מתאימים בול. היא המושלמת בשבילי. אני לא סתם אומר את זה. אני מרגיש שיחס קטן ממנה, יכול לרגש אותי יותר מיחס של 100 אנשים.

הוא אמר לי לחזור אליה לקשר, הוא אמר שאני צריך לעשות משהו אחרי הזמן הזה שאני אתן לה.
    הוא אמר בזמן הזה אני צריך לעבור שינוי, ואחרי השינוי אני כבר אדע מה לעשות ואיך לפעול.
    אבל אני כבר בתחילת השינוי, ובינתיים, אין לי מושג.
    מה זה היא חושבת שהיו לך גם חברות וזרקת אותן? זה לא אמור לעניין אותה.
    אם היא תראה שאתה יוצא עם בחורה אחרת ואתה מאושר איתה עד הגג, זה יציק לה.
    אם היא תראה שכל פעם שאתה עובר לידה, אתה הולך עם בחורה אחרת מחובק איתה, זה יציק לה.
    "חושבת" זה לא טוב. זה צריך להיות אמיתי. אל תיהיה ילד.

איך אתה יכול לאהוב בחורה שחוזרת לאקס הקודם שלה בגלל שהוא מתנהג אליה כמו כלום? זה לא אומר שהיא חלשת אופי?

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Wiz_Khalifa צפיה בהודעה
    תפיל איתה ראש.
    שזה אומר?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

שזה אומר?
    שהוא מושפע שלקח נייס גאי ופעם אחת בחיים חושב שכאן ניו יורק ואתה מקבל ג'וינטים מכל הבא ליד..

לגבי זה שפתח תאשכול עזוב זה אבוד מה אתה רוצה שנגיד לך? אתה כבר שננה חופר על אותה בחורה שום דבר לא מתקדם יאללה שום דבר כבר לא יקרה
    כל הזמן אתה בא ומבקש עצות לך דבר איתה בדוגרי "נמאס לי מהמשחקים בא לך להיות כמו פעם?"
    תאמין לי בתור אחד שחשב שהוא בראד פיט יום אחד בחיים והאגו השתלט עלי בטירוף ובגלל זה חברה שלי בזמנו הפכה להיות השונאת הכי גדולה שלי

תשכח מכל הפיקאפ מכל השטויות ודבר איתה כמו בנאדם

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

AMEN

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    שהוא מושפע שלקח נייס גאי ופעם אחת בחיים חושב שכאן ניו יורק ואתה מקבל ג'וינטים מכל הבא ליד..

לגבי זה שפתח תאשכול עזוב זה אבוד מה אתה רוצה שנגיד לך? אתה כבר שננה חופר על אותה בחורה שום דבר לא מתקדם יאללה שום דבר כבר לא יקרה
    כל הזמן אתה בא ומבקש עצות לך דבר איתה בדוגרי "נמאס לי מהמשחקים בא לך להיות כמו פעם?"
    תאמין לי בתור אחד שחשב שהוא בראד פיט יום אחד בחיים והאגו השתלט עלי בטירוף ובגלל זה חברה שלי בזמנו הפכה להיות השונאת הכי גדולה שלי

בחיים לא נגעתי בנייס גאי. תחזור לקורס של מאפי

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:23.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

UN FUCK ING BE LIVE ABLE כל הכבוד פולו

במילים אחרות - כשגבר אובססיבי לבחורה, הוא מת להשיג אותה, והיא לא רוצה אותו.
    כשהגבר מפסיק להיות אובססיבי אליה ומחליט שהיא סתם בחורה, הוא מפסיק לחשוב עלייה ועובר לבחורות אחרות, ברגע שזה קורה, הבחורה שלא רצתה אותו בהתחלה, כנראה תרצה אותו חזרה.
    אבל אז, מה שקורה, זה שהגבר כבר לא רוצה אותה חזרה, למה? כי הוא מבין שהוא עשה טעות עוד בהתחלה.

WAKE THE FUCK UP!

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    0
    משפט מחץ

שטויות. אני הייתי אובססיבי לידידה שלי שהיה לה חבר, פשוט לא שידרתי לה שאני אובססיבי אליה אלא ההפך. משמע אתה יכול להיות אובססיבי רק אל תשדר את זה, בכל מקרה, בסוף גרמתי לה לבגוד בו איתי אבל זה היה תהליך של חודשיים ששיחקתי לה במוח בשביל זה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Wiz_Khalifa צפיה בהודעה
    שטויות. אני הייתי אובססיבי לידידה שלי שהיה לה חבר, פשוט לא שידרתי לה שאני אובססיבי אליה אלא ההפך. משמע אתה יכול להיות אובססיבי רק אל תשדר את זה, בכל מקרה, בסוף גרמתי לה לבגוד בו איתי אבל זה היה תהליך של חודשיים ששיחקתי לה במוח בשביל זה.
    אז לא היית אובססיבי אלייה.
    גבר שאובססיבי לבחורה לא יכולה לשחק בזה. אל תדבר שטויות.
    זה כמו להגיד "הסנפתי 3 שורות הרואין, ואז הגיעו שוטרים אבל פשוט לא שידרתי להם הסנפתי" זה לא עובד ככה. אי אפשר.
    ואם גרמת לידידה שלך לשכב איתך שיש לה חבר, אתה בן זונה גדול.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

תקשיבו אנשים, אני יודע מה אני צריך לעשות מבחינה תאורתית. אני יודע שאני צריך לבוא ממקום אחר, לא מאותו המקום התקוע והפוגע. לא מהמקום המתחנן. ממקום חדש, של ביטחון עצמי ואולי גם אדישות.

אבל אני והיא עכשיו לא מדברים. לא מתקשרים, לא שולחים הודעות. לא שרבנו או משהו, אני אמרתי לה - אל תשלחי לי הודעות ואל תצרי קשר כי אני לא מעוניין לקשר איתך. החבר הזה שייעץ לי, הוא אמר לי, תחזור איתה לקשר אחרי שאתה מוכן. הוא אמר לי אתה תדע מה לעשות. שאלתי אותו זו תהיה טעות להתקשר להגיד התגעגעתי? הוא אמר כן.

בקיצור - תהיו פרקטיים !

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

תקשיבו אנשים, אני יודע מה אני צריך לעשות מבחינה תאורתית. אני יודע שאני צריך לבוא ממקום אחר, לא מאותו המקום התקוע והפוגע. לא מהמקום המתחנן. ממקום חדש, של ביטחון עצמי ואולי גם אדישות.

אבל אני והיא עכשיו לא מדברים. לא מתקשרים, לא שולחים הודעות. לא שרבנו או משהו, אני אמרתי לה - אל תשלחי לי הודעות ואל תצרי קשר כי אני לא מעוניין לקשר איתך. החבר הזה שייעץ לי, הוא אמר לי, תחזור איתה לקשר אחרי שאתה מוכן. הוא אמר לי אתה תדע מה לעשות. שאלתי אותו זו תהיה טעות להתקשר להגיד התגעגעתי? הוא אמר כן.

בקיצור - תהיו פרקטיים !
    אתה יכול פשוט להתקשר אליה זה לא כזה מסובך,
    אני לא יודע איך להסביר את זה אבל זה לא משנה מה אתה אומר אלא איך אתה אומר...
    אתה יכול לזיין לה את השכל עד מחר, אבל אם לא תהיה הגבר שהיא רוצה (וכנראה שהיית כזה), אתה לא תשיג אותה.
    בגלל זה אמרתי אז שתתחיל עם בחורות, כי אחרי שאתה מתחיל עם בחורות אז אתה מבין עם איזה ראש אתה צריך לבוא אליה ויהיה לך יותר קל.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect