קודם כל, אני מבקש, רק מי שכאן כי הוא מבין בפיקאפ ואומנויות הפיתוי - להגיב.
מי שכאן כדי לחפור על סנטרים מטומטמים וסיק קאנט, אין לי עצבים לזה.
אתם בטח זוכרים אותי מהאשכול שפתחתי כאן על האהבה הראשונה שלי, הנה זה למי שלא קרא (זה חשוב לנושא האשכול):
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=908032
אז בפרידה ממנה, לפני שהיא חזרה לאקס שלה, אחד הידידים שלה התחיל איתי שיחה בפייסבוק.
הוא בא בגישה טובה, הוא אמר שלא אכפת לו מהיחסים שלי איתה, אלא אכפת לו ממני.
היא סיפר על עצמו שהוא פיקאפר, והוא אמר לי מה הוא חושב על מה שעשיתי כל הזמן. הוא אמר בערך מה שאתם אמרתם.
שיצאתי סמרטוט שלה, פאפי קטן ועלוב.
באותו הזמן הייתי שבור והרגשתי אובססיבי אליה ברמות קשות. שאלתי אותו מה אני צריך לעשות כדי לחזור אליה.
הוא אמר לי לתת לה כמה חודשים להתבשל, ובכמה חודשים האלה לעבור שינוי.
ללכת לעשות פיקאפ, ללמוד איך להיות הגבר שהיא רוצה. ואיך לשמור על ההידלקות שהייתה לה בהתחלה והרגש שהיה לה בהתחלה.
הוא אמר לי "גם אם היא תחזור לחבר הקודם שלה, זה יהיה קצר". לא האמנתי לו שיש סיכוי שהיא תחזור אליו, אבל הנה, היא חזרה אליו. ועכשיו המצב נראה כאילו היא תעשה הכל בשבילו. כאילו היחסים איתו זה כל מה שחשוב, וכאילו היא רוצה להישאר איתו לנצח.
אני חושב כמוהו, אני חושב שהיא והאקס שלה - זה יחזיר רק כמה חודשים.
הוא אמר לי "כשתחזור, אתה תחזור עם עמוד שדרה ואתה תודיע לה מראש שאם היא רוצה להיכנס איתך לקשר היא חייבת להיות רצינית".
אני הבנתי את הכוונה שלו, אני צריך להיכנס לעמדת הבוחר, ולא לעמדת הסמרטוט המתחנן. הפנמתי את הדברים האלה.
אבל הוא אמר לי עוד משהו לא ברור. הוא אמר שאני אפעל בדרך שונה. שלא עשיתי עד עכשיו.
אניי אתן לה כמה חודשים, ואז אני אעשה משהו שונה.
היום אני כבר לא יכול לשאול אותו מה זה הדבר השונה הזה, כי הוא קצת עצבני עליי, הוא ברוגז כזה כי סיפרתי משהו למישהו שלא הייתי אמור לספר. בקיצור סיפור ארוך.
אז אני שואל אתכם, רק את המבינים בבקשה, מה זה המשהו השונה הזה?
אני שאלתי אותו - זו תהיה טעות אם אני פשוט אתקשר ואגיד לה לרדת למטה? הוא אמר כן.
שאלתי אותו "עוד כמה חודשים כשאני מוכן, מה לעשות?"
הוא אמר לי "תאמין לי שאתה תדע מה לעשות".
אז זהו, שאני לא חושב שאני אדע מה לעשות!!!
לגבי אותה בחורה - אני לא בטוח אם אני רוצה לחזור אליה. אבל אני בטוח שאני רוצה לגרום לה לרצות אותי בחזרה.
תנסו להבין אותי...אני רוצה לגרום לה לרצות אותי, לעשות איזו פעולה, לנשק אותה, ורק אז להחליט אם להיות איתה. להגיד לה שאני מתלבט, להגיד לה תשכנעי אותי שכדאי לי להישאר!
אני בטוח שאני מסוגל לעשות את זה, אני בטוח בעצמי ומאמין בעצמי שהיא הולכת לרצות אותי המון.
אבל כל זה יקרה רק אחרי שהחבר שלה יזרוק אותה...הוא כבר עשה את זה בעבר, וכמו הפיקאפר ההוא שדיבר איתי אמר - זה יקרה שוב.
אז מה לעשות? מה זה הדבר השונה הזה שצריך לעשות?!?!
תודה רבה על תשומת הלב.

ציטוט ההודעה