קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שוב הזומבים האלה
    על ידי itziko בפורום משחקי פלאש ודפדפן
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-11-2011, 19:08
  2. [קונה] שלמה ארצי - אני שומע שוב (שיר חייל) | 100 נקודות
    על ידי o_assaf בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-09-2007, 17:08
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 23:36
  4. בלאט למה לסגור?! פורום אנימה שוב פעם
    על ידי La Bamba בפורום משוב
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 20:45
  5. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 06:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

שומע את הטראקים האלה ובוכה. שוב מסטול. והערה למי שפה עדיין בבצפר, תנצלו תחיים שלכם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ברירת מחדל שומע את הטראקים האלה ובוכה. שוב מסטול. והערה למי שפה עדיין בבצפר, תנצלו תחיים שלכם.

הופך לסאד קאנט.

אני רוצה לחזור לתיכון
    רוצה לחזור לתקופה שלא היה לי אכפת מכלום והייתי סיק קאנט והיו לי MIRERS
    לתקופה שבה באמת הבאתי בנות ולא כמו עכשיו שאני מנשק איזו שיכורה פעם ב...
    לתקופה שאם היה לי אינסל רייג' הוא היה כ''כ זמני שזה מגוחך
    לתקופה שבה היו לי מעגלים חברתיים קבועים שהתרחבו
    לתקופה שהייתה לי ידידה הכי טובה והיינו כמו אחים
    לתקופה שהייתי שמח 24/7
    לתקופה שבה "איזה חתיך" הייתה הערה יומיומית
    לתקופה שבה הנרקיסיזם שלי היה בשמיים
    לתקופה שבה הייתי כל יום בחוץ ונהנתי מהחיים
    לתקופה שלא התרגשתי מכלום, הראש שלי היה נקי
    לתקופה שבה הבאתי בנות שכיום אני יכול לזיין רק אם אני משלם
    לתקופה שלחיים הייתה משמעות
    לתקופה שלא היו לי דאגות בחיים.
    לתקופה שכל חורף הייתה לי חברה
    לתקופה שכל קיץ הייתי באילת עם חבורת סטלנים והיינו מתנהגים כמו סיק קאנטס ובנות היו זורמות איתנו
    לתקופה שהייתי שותה וודקה זולה בגינה עם כמה בנות, שם מוזיקה, זורם עם אחת וזה נורמה
    לתקופה שהיינו משכירים גנרטור כמה חבר'ה, מוצאים איזו פינה בירקון או וואטאבר, מביאים את כל מי שאנחנו מכירים מכל הערים שיש, מרימים מסיבה יותר טובה מכל מפיק שקיים היום בכל הSADCUNTS האלה

איפה כל זה עכשיו?! איפה כל הכיף הזה?! איפה הכל?! למה כולם כאלה SADCUNTS? למה אני נגרר אחריהם והופך לSADCUNT? למה אני מרגיש בן 40 בגוף של בן 21?

יש לי עכשיו יותר כסף בהרבה ממה שהיה לי בתיכון. בתיכון הייתי שותה פרפקט והייתי שמח והרגשתי על גג העולם. היום אני שותה גרייגוס ובוכה.
    בתיכון הייתי מעשן חשיש ירוד והייתי שמח. היום אני מעשן OG KUSH ובוכה.

למה?! למה אני לא יכול להתקע בלופ אינסופי על הגיל הזה וזהו?

זה רשמי - אחרי התיכון החיים נגמרים. מה יש לך לצפות אחרי התיכון? צבא? להיות עבד? לעבוד כל החיים בעבודה מסריחה שאתה שונא? לבזבז את כל הכסף שאיכשהו הרווחת על לימודים? והכל בשביל מה?! בשביל שתוכל לפרנס איזו אישה שמשמינה? בשביל זה אני חי?

לא. אני לא חי בשביל זה. אני חי בשביל להחיות את מי שהייתי, אני יודע שהוא עדיין קיים בי, והוא קיים בכל SADCUNT שרוצה שינוי.

אם אתם עדיין בבצפר..אתם הורסים את החיים שלכם עם הפיקאפ הזה וכ להכובעים וכל המחשב הזה..תשנו תחיים שלכם...אחרת תתחרטו..אני את כל תקופת החטיבה פספסתישזה 3 שנים והייתי מת לקבל עוד 3 שנים שהיו לי בתיכון בחזרה...הייתי אפילו נותן עכשיו את כל שארית החיים שלי רק בשביל עוד 3 שנים איכותיות.

החיים לא שווים כלום כשאתה לא נהנה מכל הלב כמו שהייתי נהנה פעם. זה לא שאני סובל עכשיו. הרבה אנשים היו רוצים להתחלף איתי. אבל אני לא מרגיש חי. אני מרגיש שאני מתקיים, כמו הדשא מתחת לבית שלי.
    אני מרגיש שאני תקוע עם SADCUNTS...כאלה שלוקחים הכל ברצינות...כאלה שעושים טובה שהם רוקדים במסיבות...

אני מרגיש שאני לא חי את החיים שמגיע לי לחיות. אני אמור להיות עכשיו בתוך סרט פורנו או עושה מופע חשפנות במסיבת רווקות. מדי פעם GREETER של אברקרומבי או עבודה אחרת בסגנון. עושה תכסף שלי מזה, מבלה את שארית הזמן במכון, בים, במטבח, במיטת שיזוף. קם בבוקר, טרי, בלי דאגות, בלי SADCUNTS מסביבי, עם חברים שחיים סגנון חיים כמו שלי, אנחנו יוצאים ביחד להופעה, מורידים חולצה, מתחילים לרקוד ולגרום לכל הכונפות לעשות לנו EYEFUCK אבל כמובן שמותר להסתכל ואסור לגעת, WHALES ARE NOT IN OUR FUCK LIST

אני לא אמור להיות עבד, שעובד מ9 עד 5 חמישה ימים בשבוע בשביל אלוהים יודע למה. נולדתי כדי להיות חופשי. ואני אעשה הכל כדי להגיע לזה. כדי להרגיש את המעט שמחה שהייתי מרגיש פעם. I WILL MAKE IT.

אם לא אוכל לחזור למי שהייתי בתיכון, אני יחייה אותו. הוא ימות רק כשהגוף שלי ימות. הגוף שלי שייך לו.

תתעוררו. אתם הולכים לאבדון ולא שמים לב לזה. מונוגמיה, פמניזם, חיי עבד, הם המכשולים שעליכם לרסק. המכשולים נמצאים במוח שלכם, אלה אינם מכשולים פיזיים.

WE ALL GONNA MAKE IT. סומך על כל סאד קנאט פה שיעשה תשינוי ויחיה תחיים הטובים, בעיקר על החבר'ה הצעירים שפה...בגיל שלכם חייתי יותר טוב מהעשירים האומללים שיש להם כסף וחיים של סאד קאנט.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

2. קישורים ממומנים

אני בגילאי התיכון, כשאתה החזקת וודקה עם בנות בגינה, אני החזקתי חברת אתרים. היום אני קם בפיג'מה לעבודה - למחשב. כל זה רק בגלל שלא "זרמתי" עם הערסים והידרדרתי יחד איתם. תתחיל לחשוב על קריירה, משהו שיעסיק אותך במקום לחשוב איך להיראות מול הבחורה שלך, תחשוב איך ייראה העתיד שלך אם אתה רוצה לחיות חיים מאושרים יותר. חיים מלאי תוכן מוערכים הרבה יותר לבחורה מאשר בחור חסר תוכן ורק בגלל הפנים היפות שלו היא נשארת איתו, זה עד שתמצא בחור חכם יותר,עסוק יותר ואז אתה הופך להיות אוטומטית SECOND CHOICE שלה.

על הבוקר רמיקסים כבדים כאלה? תשמע משהו מתאים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

איזה בוקר? עכשיו לילה
    לא אכפת לי, אתה בחיים לא תהיה מאושר כמו שהייתי בתיכון, עם כל הכסף שיהיה לך (וכרגע יש לי יותר כסף ממך יש לי תחושת בטן כזאת לאדע למה) אני מרגיש שאני נחות לעומת מי שהייתי פעם.

לא רוצה "קריירה" זה לכאפות עבדים. ה"קריירה" היחידה שאני רוצה לעשות זה להיות חשפן או כוכב פורנו או עבודה בסגנון. שאגב זה חלום שלי בערך מהחטיבה, בהתחלה זה נראה לי פשוט "מגניב" ואח''כ הבנתי שזה פשוט אני. אני שטחי ומתאימות לי עבודות שטחיות. מדבר בתור אחד שהכיר מישו שעבד בזה והוא נהנה מהחיים שלו וגם על הדרך לא הפך לSADCUNT כמו כל ההייטקיסטים האלה...

מה אני צריך קריירה? אני לא מתכוון להתחתן גם ככה וכנראה לא יחיה הרבה זמן. אני לא נותן לעצמי מעבר ל30-35. עוד שהייתי ילד בן 5 הרגשתי את זה. אופי זה לכונפות שמחפשות אהבה.
    ואני מדבר בתור אחד שעכשיו לומד לתואר מחורבן ולא יודע מה אני הולך לעשות איתו, והסיבה היחידה שאני עושה אותו זה להשאר בארה''ב עד שהגרין קארד שלי יבוא. אם היה לי גרין קארד I WOULDNT EVEN BOTHER ומתעסק במה שצריך.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 25-03-2013 בשעה 08:51.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    איזה בוקר? עכשיו לילה
    לא אכפת לי, אתה בחיים לא תהיה מאושר כמו שהייתי בתיכון, עם כל הכסף שיהיה לך (וכרגע יש לי יותר כסף ממך יש לי תחושת בטן כזאת לאדע למה) אני מרגיש שאני נחות לעומת מי שהייתי פעם.

לא רוצה "קריירה" זה לכאפות עבדים. ה"קריירה" היחידה שאני רוצה לעשות זה להיות חשפן או כוכב פורנו או עבודה בסגנון. שאגב זה חלום שלי בערך מהחטיבה, בהתחלה זה נראה לי פשוט "מגניב" ואח''כ הבנתי שזה פשוט אני. אני שטחי ומתאימות לי עבודות שטחיות. מדבר בתור אחד שהכיר מישו שעבד בזה והוא נהנה מהחיים שלו וגם על הדרך לא הפך לSADCUNT כמו כל ההייטקיסטים האלה...

מה אני צריך קריירה? אני לא מתכוון להתחתן גם ככה וכנראה לא יחיה הרבה זמן. אני לא נותן לעצמי מעבר ל30-35. עוד שהייתי ילד בן 5 הרגשתי את זה. אופי זה לכונפות שמחפשות אהבה.
    ואני מדבר בתור אחד שעכשיו לומד לתואר מחורבן ולא יודע מה אני הולך לעשות איתו, והסיבה היחידה שאני עושה אותו זה להשאר בארה''ב עד שהגרין קארד שלי יבוא. אם היה לי גרין קארד I WOULDNT EVEN BOTHER ומתעסק במה שצריך.
    your a sadcunt...

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

גם אני שומע טראק עצבני.. מוציא אותי מדכאון ומונע את האינסל רייג'.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אתה רוצה לחיות עד גיל 30-35?
    תגיד שאתה שפוט של ZYZZ וזהו.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

יאאלה סעמק כל מה שאתה עושה פה זה להתמרמר על החיים שלך , להגיד שאתה רוצה לחזור לתיכון ולהעלות תמונות של גברים עם שרירים ולהגיד שאתה רוצה להיות כמוהם ...

חלאס נמאס!

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    איזה בוקר? עכשיו לילה

zyzz had his best years when he was 18-23.
    it means after high school.
    he went to pestivals and stuff and never stopped being sickcunt
    so why cant you?

your life didnt change when you stopped go to school. your mindsat does. and you can change it back.

zyzz was fucking 120lbs in highschool.

me to. i started being sickcunt after i finished yud bet.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

מסכים עם רודני, אתה לוקח דוגמה מילד כאפות ערבי שכל החיים שלו שיחק WoW והגיע לאיזה ראנק 14 (מתוך 6 מיליון אנשים שמשחקים את זה, רק להמחיש לך כמה גיי חסר חברים הוא היה), ואז פתאום נשבר לו הזין אז הוא התחיל עם גישת הפרס (שאותה אגב הוא לקח לכיוון שונה לגמרי ומזעזע) ולהתאמן כל היום בחדר כושר. אתה באמת רוצה להיות כל כך נרקיסיסט? בסדר לפעמים יש הייטרים אבל בדרך שלו בסופו של דבר אם הוא היה חי היום הוא היה הבן אדם הכי שנוא באוסטרליה\בעולם.

ובמקום להתמרמר, שפר את הLMS שלך
    לבכות פה בפורום לא יביא לך כלום
    להתקשר לחבר שלך להזמין אותו אליך לעשן כן יביא לך
    אז חלאס עם השטויות
    ואין לי מושג איך הדברים האלה קורים לך מעישון
    אפילו מאכילה אני לא מגיע למצב שלך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect