הופך לסאד קאנט.
אני רוצה לחזור לתיכון
רוצה לחזור לתקופה שלא היה לי אכפת מכלום והייתי סיק קאנט והיו לי MIRERS
לתקופה שבה באמת הבאתי בנות ולא כמו עכשיו שאני מנשק איזו שיכורה פעם ב...
לתקופה שאם היה לי אינסל רייג' הוא היה כ''כ זמני שזה מגוחך
לתקופה שבה היו לי מעגלים חברתיים קבועים שהתרחבו
לתקופה שהייתה לי ידידה הכי טובה והיינו כמו אחים
לתקופה שהייתי שמח 24/7
לתקופה שבה "איזה חתיך" הייתה הערה יומיומית
לתקופה שבה הנרקיסיזם שלי היה בשמיים
לתקופה שבה הייתי כל יום בחוץ ונהנתי מהחיים
לתקופה שלא התרגשתי מכלום, הראש שלי היה נקי
לתקופה שבה הבאתי בנות שכיום אני יכול לזיין רק אם אני משלם
לתקופה שלחיים הייתה משמעות
לתקופה שלא היו לי דאגות בחיים.
לתקופה שכל חורף הייתה לי חברה
לתקופה שכל קיץ הייתי באילת עם חבורת סטלנים והיינו מתנהגים כמו סיק קאנטס ובנות היו זורמות איתנו
לתקופה שהייתי שותה וודקה זולה בגינה עם כמה בנות, שם מוזיקה, זורם עם אחת וזה נורמה
לתקופה שהיינו משכירים גנרטור כמה חבר'ה, מוצאים איזו פינה בירקון או וואטאבר, מביאים את כל מי שאנחנו מכירים מכל הערים שיש, מרימים מסיבה יותר טובה מכל מפיק שקיים היום בכל הSADCUNTS האלה
איפה כל זה עכשיו?! איפה כל הכיף הזה?! איפה הכל?! למה כולם כאלה SADCUNTS? למה אני נגרר אחריהם והופך לSADCUNT? למה אני מרגיש בן 40 בגוף של בן 21?
יש לי עכשיו יותר כסף בהרבה ממה שהיה לי בתיכון. בתיכון הייתי שותה פרפקט והייתי שמח והרגשתי על גג העולם. היום אני שותה גרייגוס ובוכה.
בתיכון הייתי מעשן חשיש ירוד והייתי שמח. היום אני מעשן OG KUSH ובוכה.
למה?! למה אני לא יכול להתקע בלופ אינסופי על הגיל הזה וזהו?
זה רשמי - אחרי התיכון החיים נגמרים. מה יש לך לצפות אחרי התיכון? צבא? להיות עבד? לעבוד כל החיים בעבודה מסריחה שאתה שונא? לבזבז את כל הכסף שאיכשהו הרווחת על לימודים? והכל בשביל מה?! בשביל שתוכל לפרנס איזו אישה שמשמינה? בשביל זה אני חי?
לא. אני לא חי בשביל זה. אני חי בשביל להחיות את מי שהייתי, אני יודע שהוא עדיין קיים בי, והוא קיים בכל SADCUNT שרוצה שינוי.
אם אתם עדיין בבצפר..אתם הורסים את החיים שלכם עם הפיקאפ הזה וכ להכובעים וכל המחשב הזה..תשנו תחיים שלכם...אחרת תתחרטו..אני את כל תקופת החטיבה פספסתישזה 3 שנים והייתי מת לקבל עוד 3 שנים שהיו לי בתיכון בחזרה...הייתי אפילו נותן עכשיו את כל שארית החיים שלי רק בשביל עוד 3 שנים איכותיות.
החיים לא שווים כלום כשאתה לא נהנה מכל הלב כמו שהייתי נהנה פעם. זה לא שאני סובל עכשיו. הרבה אנשים היו רוצים להתחלף איתי. אבל אני לא מרגיש חי. אני מרגיש שאני מתקיים, כמו הדשא מתחת לבית שלי.
אני מרגיש שאני תקוע עם SADCUNTS...כאלה שלוקחים הכל ברצינות...כאלה שעושים טובה שהם רוקדים במסיבות...
אני מרגיש שאני לא חי את החיים שמגיע לי לחיות. אני אמור להיות עכשיו בתוך סרט פורנו או עושה מופע חשפנות במסיבת רווקות. מדי פעם GREETER של אברקרומבי או עבודה אחרת בסגנון. עושה תכסף שלי מזה, מבלה את שארית הזמן במכון, בים, במטבח, במיטת שיזוף. קם בבוקר, טרי, בלי דאגות, בלי SADCUNTS מסביבי, עם חברים שחיים סגנון חיים כמו שלי, אנחנו יוצאים ביחד להופעה, מורידים חולצה, מתחילים לרקוד ולגרום לכל הכונפות לעשות לנו EYEFUCK אבל כמובן שמותר להסתכל ואסור לגעת, WHALES ARE NOT IN OUR FUCK LIST
אני לא אמור להיות עבד, שעובד מ9 עד 5 חמישה ימים בשבוע בשביל אלוהים יודע למה. נולדתי כדי להיות חופשי. ואני אעשה הכל כדי להגיע לזה. כדי להרגיש את המעט שמחה שהייתי מרגיש פעם. I WILL MAKE IT.
אם לא אוכל לחזור למי שהייתי בתיכון, אני יחייה אותו. הוא ימות רק כשהגוף שלי ימות. הגוף שלי שייך לו.
תתעוררו. אתם הולכים לאבדון ולא שמים לב לזה. מונוגמיה, פמניזם, חיי עבד, הם המכשולים שעליכם לרסק. המכשולים נמצאים במוח שלכם, אלה אינם מכשולים פיזיים.
WE ALL GONNA MAKE IT. סומך על כל סאד קנאט פה שיעשה תשינוי ויחיה תחיים הטובים, בעיקר על החבר'ה הצעירים שפה...בגיל שלכם חייתי יותר טוב מהעשירים האומללים שיש להם כסף וחיים של סאד קאנט.

ציטוט ההודעה