נכתב במקור על ידי
polo321
אתה צריך wake up call.....תחשוב לעצמך שלא היית מכיר אותה ולא היה ביניכם כלום, איך אז היית משיג אותה ? מה היית צריך לעשות ?
לא היית יכול סתם לדבר איתה שיחת נפש כזאת ולנסות לכבוש אותה אלייך עם מילות אהבה. זה לא היה עובד בטח נכון ? (אני יודע שנכון).
היא צריכה להתאהב בך מחדש, אתה צריך להיות האתה בצורה הטובה ביותר שלך, אתה צריך להיות חזק יותר, יותר טוב מהכי טוב שאתה יכול לחשוב עליו.
רוב האנשים חיים בבועה שלהם כי הם לא מצליחים להתעורר, ולקבל פרספקטיבה טובה על המצב שלהם...כשהם מתעוררים אז פתאום כל החושים שלהם מחודדים והם יודעים בדיוק לאן הם צריכים ללכת ואיך, ולמה מה שהם עשו עד עכשיו היה אידיוטי...אבל בשביל זה צריך להתעורר, הרי כל מי שמכיר אותך או רואה אותך מהצד יותר בדיוק מה ה"בעיה" שלך. אבל גם אם אתה עצמך מודע ל"בעיה" שלך, אתה לא מצליח באמת להבין אותה כדיי להתעורר ממנה.
אני אתן לך דוגמא לWAKE UP CALL :
תאר לעצמך עכשיו שאתה בבועה שלך, של הנוחות שלך ושל הרוגע שלך.
ופתאום חבר מתקשר אלייך ואומר לך שיש הפלגה פרטית ל3 ימים ביאכטה, אתה, הוא, עוד שתיי חברים שלו, ויגיעו איתכם עוד 4 כוסיות על ידידות שלו (אתה לא מכיר אותן).
אתה כמובן מתלבט קצת אבל מסכים בסוף ללכת.
כשאתה מגיע, הבנות שוכבות על כיסאות ומשתזפות, אתה רואה אחת שהיא נראית לך מדהימה, בדיוק נערת החלומות שלך, ביופי, בקול, בסגנון, בהכל ..
הן רואות אותך ואת החברים שלך, ואומרות לחבר שלך "היי תכיר לנו את החברים שלך"
ואז הוא מציג אותך, ועכשיו תורך !! מה אתה עושה, איך אתה משיג את הבחורה הזאת ?? כשאתה תהיה בסיטואציה הזאת, אתה איכשהו תהפוך להיות הגרסה הכי טובה של עצמך שאתה יכול להיות באותו רגע, ואז אתה תהיה תותח...או שאתה תקפא, ותשאר בבועה שלך, ותגיד רק "היי, אני למון".
כשאתה "ער" ואתה מודע למצב שלך ואתה מצליח להפוך לגרסא הטובה ביותר שלך, אז החיים יותר בהירים, ואתה מודע להכל ולאיך ולמה לעשות.
תתאר לך שאתה עכשיו הולך למסיבה ואתה רואה בחורה מדהימה (כמו בתיאור מקודם), והיא עם מכנסון קצרצר ועקבים, ונהנית לה.
אתה כמובן מסתכל עליה מתוך הבועה שלך, אומר לעצמך אולי שהיית רוצה להיות איתה, אבל ממשיך ברגיל.
עכשיו תחשוב שמישהו יבוא אלייך ויכוון לך אקדח לראש, ואומר לך "תשיג את הבחורה הזאת, או שאני הורג אותך ואת כל המשפחה שלך", אתה חושב שתגיד לעצמך "אני לא בראש" "אני עייף מדיי" או משהו אחר ?? לא !! אתה תיהפך לגרסה של סופר עצמך, ואיכשהו תשיג אותה.
בשביל מה כל החפירה הזאת אתה שואל ??
שאלת מה אתה צריך לעשות כדיי להשיג אותה. התשובה היא לצאת מהבועה שלך ולהתעורר, לגרום לה להתאהב בך מחדש. אתה יכול, עשית את זה פעם לא ?
תחשוב שמישהו מכוון לך אקדח לראש ואומר לך "תשיג אותה או שאני הורג אותך" ...You can and will do it !!