אז ככה...כיוון שפיתוח הגוף הפך לחלק בלתי נפרד מהפורום הזה
אני רוצה לשאול שאלה רצינית
מה נחשב שחיף בעינכם? או רזה? או תת משקל?
שאתם נגיד יוצאים ויש איתכם מישו ואתם אומרים לעצמכם "איכס...איזה רזה.." או "הוא צריך לאכול קצת" או "הוא צריך לגור במקרר"???
למשל
גובה:
1.80
משקל:
50-55 = ניצול שואה, לגור במקרר, לעשות GOMAD...
55-60 = שחיף מסריח
60 - 65 - שחיף מגעיל
65 - 70 - נורא רזה, צריך לאכול
70 - 75 - קצת רזה, לא יזיק לעלות עוד כמה קילו, לא שחיף מסריח אבל גם לא סוס
75-80 - רגיל לא רזה לא שרירי..אבל גם לא מגעיל (ברמה של שחיף כמובן) ..גוף שבנות 15 אוהבות ככה שאם אתה בעניין של JAILBAITS תשאר כזה
80 - 90 - מושלם (תלוי במבנה גוף עצמות אחוז שומן וכו'). נגיד אני אהיה מושלם רק על 90 קילו כי אני שחיף מזדיין
100-110 - גדול, סוס, סלקטור וכו'..
מה דעתכם? מסכימים עם הטבלה?
שונא להיות שחיף מסריחגוף של ניצול שואה...רק עור ועצמות..נאבק על כל קילו עד שכמעט מקיא (אתמול בלילה רציתי להקיא)..HARDGAINER מזדיין..רק GOMAD יציל אותי וגם זה לא בטוח..
יאללה היום יש לי יום צ'יט אז נלך למקדונדלס נאכל ארוחה טובה עם הרבה קלוריות..גם ככה הכל ירד בשירותים
הייתרון היחידי להיות שחיף מסריח שבקושי עולים בשומנים אם בכלל. חוצמזה אין יתרונות.
חלש, אקטומורף, HARDGAINER, שחיף, ניצול שואה, מקל סנוקר, ספגטי, לא הצלחתי להרים תמוט ביום הראשון בזמן שהבנאדם הרגיל עושה סקוואט ובנצ' של 60 קילו על היום הראשון...זאת ההרגשה של שחיף.
שתפו את הטבלה של המשקלים שלכם. מי ששמן יכול לשתף את הטבלה של ההורדה במשקל, שמן ושחיף מבחינתי זה אותו דבר, צריך להאבק בזה כי זה מגעיל. אבל שחיף יותר מגעיל, לפחות שמנים חזקים ויכולים להרים המון ויש להם עצמות גדולות.

ציטוט ההודעה