התאוריה היחידה שיש לי הוא שהיא הייתה פעם מכוערת תחת ושמנה שנראית כמו אשך סעודי ועשתה מייקאובר קיצוני בזמן שהייתה איתו ונשאר לה חוסר בטחון עצמי איכשהו (בחורה כזאת מקבלת יחס של מלכה בכל מקום ככה שזה די מוזר) או שהוא בעל מעמד חברתי מאוד גבוה (מפיק על וכו')...
בחיים שלי לא ראיתי כזאת דוגמא קיצונית של מכוערת וכוסית.
MY MIND IS FULL OF PHUCK
אני 7.5 - 7 במראה חיצוני במקסימום שלי והצלחתי להביא בנות כאלה רק כשהיה לי סטטוס של אלוהים והייתי בשיא שלי וגם זה היה נחשב ימים שהיה לי יותר מזל משכל
I DONT EVEN.....
או שהיא ממש מכוערת במציאות ויש לה פוטושופ כבד בתמונות (ויש לי נסיון רע עם בחורות כאלה)
שמישו יסביר מה הולך פה אני משתגעעעעעעעע כל מכוער לאחרונה אני רואה אותו עם כוסית, אני מכיר איזה סטלן מכוער שחוץ מגובה אין לו כלום (הוא 1.85 ככה) והוא חבר של הבחורה הכי כוסית בשכונה שלי חצי גרמניה חצי רוסיה עם חזה ענק נראית כמו כוכבת פורנו (ואני גר בשכונה מאוד יקרה בוא נגיד את זה ככה בקושי יש פה כונפות איפה שאני מסתובב). אין לו לא גוף, לא פרצוף, לא לסת, לא אוטו, לא מעמד חברתי גבוה פשוט כלוםםםםםםםם חוץ מגובה אני בשוק
והקטע המצחיק הוא, שפעם לא ידעתי שיש לה חבר ואני די נדלקתי עליה, אח''כ ישבתי עם חבר שמקושר ומכיר הרבה ושאלתי אותו עליה, הוא צחק ואמר "היא שווה והכל אתה צודק אבל יש לה חבר שניה אני יראה לך אותו". אני כזה בראש מדמיין לי איזה דוגמן תחתונים עם לסת מרובעת אסתטיקה של אל יווני מישו שמעל הרמה שלי, 9-10, פתאום הוא מראה לי סרטון של שניהם והייתי המום למשך 5 דקות, חשבתי שהוא מסתלבט עלי המזדיין, אני קולט סטלן שחיף מפגר עם לסת רפויה שנראה כמו זין...ושלא תגידו אופי אופי אני מכיר תבנאדם והוא חתיכת סאד קאנט, שיצאנו והיינו שיכורים וכולם עשו שטויות (אפילו הבחורה הכי SAD CUNT שיש התחילה לטפס על עמודים) הוא היה SAD CUNT כזה שקט...אני מבין אם הוא היה רועש מצחיק כזה שמטריל את כולם ועושה שמח אבל הוא לא...
WHEN WILL IT BE MY TURN....
הופך לסאד קאנט. בתול 3 חודשים (נערת ליווי לא נחשבת). BORDERLINE INCEL.
זה מה שאני מרגיש עכשיו^

ציטוט ההודעה

), וגם יש לי חברים שנראים כמו דוגמנים, וגם הם וגם אני מקבלים דחיות מדיי פעם. ככה זה, אתה צריך אופי כדיי להביא בחורות..יותר מזה, אתה צריך אופי כדיי שכל העולם הזה יכיר בך וירצה אותך ויאהב אותך..