קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טוב אני צריך עזרה אבל שיכנסו לפה רק ילדים גדולים בלי שטויות..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-11-2007, 18:09
  2. איך לדעתכם החברה שלי הייתה מגיבה לדברים האלה?
    על ידי flashy boy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 19:30
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 06:29
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 50

שיכנסו לפה החברה הותיקים, לא המסכנים האלה שמדי פעם באים לשאול שאלות על הספר של מיסטרי

ברירת מחדל שיכנסו לפה החברה הותיקים, לא המסכנים האלה שמדי פעם באים לשאול שאלות על הספר של מיסטרי

המטרה שלכם סך הכל זה נקבות, נכון?
    אבל מה אתם מדמיינים בעצם שיקרה

אתם רוצים שתלכו ברחוב תראו מישהו תתחילו איתה ושתזרום?
    אתם רוצים שתשבו בבר ובנות יבואו אליכם?
    אתם רוצים שבמסיבות בנות יבואו לרקוד איתכם ולא אתם איתם?
    אתם רוצים שהן יוסיפו אתכם לפייסבוק ולא אתם אותן?
    שפשוט יהיה לכם מספרים של בנות שכשבא לכן תשלחו לכמה מהן הודעות בוואטסאפ תראו מי עונה וככה תזרמו?

מה אתם מצפים שיקרה?
    כי בתאכלס אני לא עושה כלום וכל מה שכתבתי פה בתאכלס קורה לי
    בלי שאני אנסה לעשות איזה קסם מטורלל של LMS או לא יודע מה [אולי הלוק ]

לאיזה רמה אתם מצפים להגיע
    שבבית שלכם יגורו קבוע דוגמניות של ויקטוריה סיקרט ויחכו שתבואו לזיין אותם?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:21.

דניאל, אם בחורות באות לרקוד איתך כמו הבלונדה בסרטון אני באמת מוקיר לך הרבה כבוד יותר מכל אחד כאן.

ובנימה יותר רצינית, אני בטוח שכל אחד כאן כדי לקבל ערך מוסף. כל אחד שבוחר ללמוד מעט על הנושא מעוניין לשפר את עצמו בדרך כזו או אחרת, בטח ישנה מטרה מסוימת שברצונך להגיע אליה. אולי זה רק כדי למשוך נשים יפות, ואולי זה כדי למצוא את אשתך לעתיד, או שמא אתה מעוניין לצאת עם מלא נשים יפות וליהנות בחברתן שמתחשק לך, אולי אתה בסך הכל רוצה לשפר את היכולות החברתיות שלך מול אנשים אחרים בסביבתך... לא משנה מה המטרה שלך כי ברגע שאתה מתחיל בתהליך הזה שלך תתחיל להרגיש את השיפור העצמי בכל מקום שבו קיימת אינטראקציה עם אנשים.

תחשוב רגע ותשאל את עצמך את השאלה הבאה, למה לדוגמה אתה רוצה עבודה טובה?

רוב האנשים יגידו "אם תהיה לי עבודה טובה, ארוויח טוב ויהיה לי הרבה מאוד כסף". אבל מה אם אגיד לך שאתה יכול לעשות את אותה כמות הכסף בתור מקבץ נדבות? האם תהיה באמת מאושר מעבודה שמרוויחים בה טוב מאשר עבודה שיכולה להוביל אותך לבניית הקריירה של החיים שלך? ישנם מקבצי נדבות שלפי הדיווחים בקנדה מרוויחים $500-$1000 ליום, משהו כמו $60,000 בשנה. אם אתה יכול לעשות כל כך הרבה כסף מעבודה כזו, למה שלא תלך ותקבץ נדבות גם כן? למה לא כולם עושים זאת ומבקשים כסף ברחבות מאנשים אחרים? הבעיה שלא כולנו אותו הדבר, ומלבד זאת העבודה הזאת לא תיתן לך ערך חברתי גבוה. ערך חברתי נמוך יוביל אותך לערך עצמי נמוך, מה שישפיע קשה מאוד על הביטחון העצמי שלך ויגרום לך להאמין שאתה אדם לא מושך ומשעמם.

כל המטרה של בנאדם שמרוויח כמות כסף נאה היא לספק את הצרכים האישיים שלו וגם בעבור משפחתו בעתיד, שכמובן הערך העצמי שלך יגדל כאשר תדע שיש אנשים שצריכים או תלויים בך.

זה הכל, זאת המטרה. אל תתבלבלו ללמה הולכים לביצפר/קולג'/מכללה/אוניברסטיה/עבודה. כל דבר שאנחנו עושים במודע או לא במודע, אנחנו עושים זאת כדי להשיג את המטרה הסופית שהיא למשוך אליך את אשת חלומותייך, וברוב המקרים, להקים איתה משפחה.

בוריס.

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    דניאל, אם בחורות באות לרקוד איתך כמו הבלונדה בסרטון אני באמת מוקיר לך הרבה כבוד יותר מכל אחד כאן.

ובנימה יותר רצינית, אני בטוח שכל אחד כאן כדי לקבל ערך מוסף. כל אחד שבוחר ללמוד מעט על הנושא מעוניין לשפר את עצמו בדרך כזו או אחרת, בטח ישנה מטרה מסוימת שברצונך להגיע אליה. אולי זה רק כדי למשוך נשים יפות, ואולי זה כדי למצוא את אשתך לעתיד, או שמא אתה מעוניין לצאת עם מלא נשים יפות וליהנות בחברתן שמתחשק לך, אולי אתה בסך הכל רוצה לשפר את היכולות החברתיות שלך מול אנשים אחרים בסביבתך... לא משנה מה המטרה שלך כי ברגע שאתה מתחיל בתהליך הזה שלך תתחיל להרגיש את השיפור העצמי בכל מקום שבו קיימת אינטראקציה עם אנשים.

תחשוב רגע ותשאל את עצמך את השאלה הבאה, למה לדוגמה אתה רוצה עבודה טובה?

רוב האנשים יגידו "אם תהיה לי עבודה טובה, ארוויח טוב ויהיה לי הרבה מאוד כסף". אבל מה אם אגיד לך שאתה יכול לעשות את אותה כמות הכסף בתור מקבץ נדבות? האם תהיה באמת מאושר מעבודה שמרוויחים בה טוב מאשר עבודה שיכולה להוביל אותך לבניית הקריירה של החיים שלך? ישנם מקבצי נדבות שלפי הדיווחים בקנדה מרוויחים $500-$1000 ליום, משהו כמו $60,000 בשנה. אם אתה יכול לעשות כל כך הרבה כסף מעבודה כזו, למה שלא תלך ותקבץ נדבות גם כן? למה לא כולם עושים זאת ומבקשים כסף ברחבות מאנשים אחרים? הבעיה שלא כולנו אותו הדבר, ומלבד זאת העבודה הזאת לא תיתן לך ערך חברתי גבוה. ערך חברתי נמוך יוביל אותך לערך עצמי נמוך, מה שישפיע קשה מאוד על הביטחון העצמי שלך ויגרום לך להאמין שאתה אדם לא מושך ומשעמם.

כל המטרה של בנאדם שמרוויח כמות כסף נאה היא לספק את הצרכים האישיים שלו וגם בעבור משפחתו בעתיד, שכמובן הערך העצמי שלך יגדל כאשר תדע שיש אנשים שצריכים או תלויים בך.

זה הכל, זאת המטרה. אל תתבלבלו ללמה הולכים לביצפר/קולג'/מכללה/אוניברסטיה/עבודה. כל דבר שאנחנו עושים במודע או לא במודע, אנחנו עושים זאת כדי להשיג את המטרה הסופית שהיא למשוך אליך את אשת חלומותייך, וברוב המקרים, להקים איתה משפחה.

בוריס.
    גבר אל תיעלב אבל הגישה שלך גרועה

בן כמה אתה?
    תענה לי בעניין הגיל ואני אסביר, כדי שלא תרגיש שאני זורק ביקורות באוויר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

זה נגיד בקשה של ילד

לחברים טובים אני גם מראה תמונות עירום שאני מצלם של בנות ששכבתי איתן

אבל מי יפרסם בפורום הזה תמונות של אנשים אמיתיים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    זה נגיד בקשה של ילד

לחברים טובים אני גם מראה תמונות עירום שאני מצלם של בנות ששכבתי איתן

אבל מי יפרסם בפורום הזה תמונות של אנשים אמיתיים
    תאכלס לא אכפת לי לפרסם פה שום דבר

אבל סתם מתוך סקרנות

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    המטרה שלכם סך הכל זה נקבות, נכון?
    אבל מה אתם מדמיינים בעצם שיקרה

אתם רוצים שתלכו ברחוב תראו מישהו תתחילו איתה ושתזרום?
    אתם רוצים שתשבו בבר ובנות יבואו אליכם?
    אתם רוצים שבמסיבות בנות יבואו לרקוד איתכם ולא אתם איתם?
    אתם רוצים שהן יוסיפו אתכם לפייסבוק ולא אתם אותן?
    שפשוט יהיה לכם מספרים של בנות שכשבא לכן תשלחו לכמה מהן הודעות בוואטסאפ תראו מי עונה וככה תזרמו?

מה אתם מצפים שיקרה?
    כי בתאכלס אני לא עושה כלום וכל מה שכתבתי פה בתאכלס קורה לי
    בלי שאני אנסה לעשות איזה קסם מטורלל של LMS או לא יודע מה [אולי הלוק ]

לאיזה רמה אתם מצפים להגיע
    שבבית שלכם יגורו קבוע דוגמניות של ויקטוריה סיקרט ויחכו שתבואו לזיין אותם?
    כן אני רוצה את כל אלה. ל99% מהאנשים אין אותם. מה מבדיל אותך מהם?

לא הייתי אומר שזה לוק כמו שרשמת כי ראיתי אותך במציאות, יש לך מראה חיצוני דיי ממוצע (לטעמי).

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    תאכלס לא אכפת לי לפרסם פה שום דבר

אבל סתם מתוך סקרנות
    אז למה אתה לא מפרסם?
    יאללה שפוך.
    תביא תפייסבוק שלך, תמונות של נשים וכאלה...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

המטרה שלי זה מעבר לנשים
    לזיין מישי זה לא מה שאני מחפש

אני מחפש להרגיש אלוהים, אני מחפש להיות הזה שנכנס לחדר והלסתות של כולם נופלות בפני השיזוף שלי, הגוף שלי, השיער שלי, הלסת האלוהית שלי, האסתטיקה שלי.

לעשות כסף שמנכ''ל לא עושה רק בגלל שאני יפה (CAMWHORE, חשפנות, פורנו, אברקרומבי GREETER) במינימום מאמץ. אמרתי שהכרתי אנשים מהתחומים האלה פה והם חיים מעולה. הכרתי בחור שעובד באברקרומבי, הוא עומד בלי חולצה ליד חנות, מצטלם עם בנות, מחייך, מקבל MIRERS וכל זה בשביל 50 דולר לשעה (אם לא יותר)...איפה עוד תרוויח 50 דולר לשעה? ותקבל כוסיות על הדרך? אה?? איפה?? חחח

ייטינגר אפילו אמר שCAMWHORE עושה בלילה 1500-1000 (אני מניח ששקל), רק בגלל שהוא יפה ויש לו גוף אסתטי. אתה יושב מול מצלמה, מחייך, חושף תגוף שלך, מקבל MIRERS, הולך לישון. לא יוצא מהבית אפילו.

זה הLMS בהתגלמותו.

LMS זה מעבר ל"לזיין כוסיות", אם הייתי רוצה לזיין כוסיות כמו בתול הייתי מבזבז את כל הכסף שלי על נערות ליווי ומזיין כמה שאני רוצה.

יש בחיים דברים מעבר. ואני מחפש להיות הדברים האלה. נועדתי לחיים האלה, לא לחיי עבד שעובד מ9 עד 5 בעבודה שהוא שונא בשביל לפרנס איזו דבה וילדים.
    ויש לי פוטנציאל. אנשים אומרים לי את זה נונסטופ.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 30-03-2013 בשעה 23:01.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אז... מה הסוד שלך?
    חג שמח

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    המטרה שלי זה מעבר לנשים
    לזיין מישי זה לא מה שאני מחפש

אני מחפש להרגיש אלוהים, אני מחפש להיות הזה שנכנס לחדר והלסתות של כולם נופלות בפני השיזוף שלי, הגוף שלי, השיער שלי, הלסת האלוהית שלי, האסתטיקה שלי.

לעשות כסף שמנכ''ל לא עושה רק בגלל שאני יפה (CAMWHORE, חשפנות, פורנו, אברקרומבי GREETER) במינימום מאמץ. אמרתי שהכרתי אנשים מהתחומים האלה פה והם חיים מעולה. הכרתי בחור שעובד באברקרומבי, הוא עומד בלי חולצה ליד חנות, מצטלם עם בנות, מחייך, מקבל MIRERS וכל זה בשביל 50 דולר לשעה (אם לא יותר)...איפה עוד תרוויח 50 דולר לשעה? ותקבל כוסיות על הדרך? אה?? איפה?? חחח

ייטינגר אפילו אמר שCAMWHORE עושה בלילה 1500-1000 (אני מניח ששקל), רק בגלל שהוא יפה ויש לו גוף אסתטי. אתה יושב מול מצלמה, מחייך, חושף תגוף שלך, מקבל MIRERS, הולך לישון. לא יוצא מהבית אפילו.

זה הLMS בהתגלמותו.

LMS זה מעבר ל"לזיין כוסיות", אם הייתי רוצה לזיין כוסיות כמו בתול הייתי מבזבז את כל הכסף שלי על נערות ליווי ומזיין כמה שאני רוצה.

יש בחיים דברים מעבר. ואני מחפש להיות הדברים האלה. נועדתי לחיים האלה, לא לחיי עבד שעובד מ9 עד 5 בעבודה שהוא שונא בשביל לפרנס איזו דבה וילדים.
    ויש לי פוטנציאל. אנשים אומרים לי את זה נונסטופ.
    בקיצור, להיות זונה. כן אחי, PERFECT LIFE.
    אתה מקשיב לבולשיט שיוצא לך מהפה? מה שאתה מדבר זה בדיוק להיות עבד, להיות שפחת מין. גועל נפש.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

יש לי פאטישים מוזרים ואני לא אתחיל להרחיב עליהם רק אגיד שאני אוהב להרגיש זונה. תפקיד של זונה זה לספק מינית. אני אוהב לספק נשים וזה מביא לי בוסטים לאגו. אני גם מאמין בפוליגמיה, ככה שזה בא יד ביד.

YOLO.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אז למה אתה לא מפרסם?
    יאללה שפוך.
    תביא תפייסבוק שלך, תמונות של נשים וכאלה...
    רודני שלח לכל הבחורות בפלאפון שלך הודעה שמנוסחת כך:

וגם אתה תתחיל לקבל תמונות של בחורות ערומות שתוכל לשתף עם חברים, כמו ידידנו כאן.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    רודני שלח לכל הבחורות בפלאפון שלך הודעה שמנוסחת כך:

וגם אתה תתחיל לקבל תמונות של בחורות ערומות שתוכל לשתף עם חברים, כמו ידידנו כאן.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,070 | הודעות: 8,203,663 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect