לילד קוראים שי רימון, אני התאמנתי איתו פעמים + דרך אגב אני מתאמן במקום הראשון שהם צילמו
לד אחד המפחידים
לילד קוראים שי רימון, אני התאמנתי איתו פעמים + דרך אגב אני מתאמן במקום הראשון שהם צילמו
לד אחד המפחידים
איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
3/7 אימונים בשבוע
|
|
מצטער שאני תמיד הרע הזה שאומר את הדברים הרעים אבל הוא נראה טיפה רזה בשביל מתאמן לא?
לא חדר כושר או כאלה, הוא מתאמן במשהו ששכחתי את השם שלו, זה מין שילוב של אקרובטיקה ולחימה
הילד הזה חזק מאוד, כמו שאמרתי הרבה, טכניקה ואימון מנצחים שרירים למרות ששרירים לא יזיקו
3/7 אימונים בשבוע
עודתגובות? בכל זאת זה לא דבר שרואים כל יום
3/7 אימונים בשבוע
[QUOTE=-David-;7797458]בכל זאת זה גם לא הפורום המתאים.
[/QUOT
E] עזוב, תחזו לקלף עגבניות, תחזור.... ואמא שך תמשיך לקלף לי ת..... עזוב... אין לך אותו, אתה לא תבין...
3/7 אימונים בשבוע
האיששהבאת בטח לא יכול לזוז מילימטר ומה אתם לא מבינים שחוץ מאקרובטיקה הילד יודע גם אומנויות לחימה
3/7 אימונים בשבוע
פה דיוק אתה נופל אומנויות לחימה יש לו רק חסימות, יש גם התחמקויות והילד הזה לומד מגיל נורא צעיר ותאמין לי תביא עליו 100 בוקסים והוא מסוגל להתחמק מכולם
(רק אם אין לך עבר באומנות לחימה) חוץ מזה יש לו טכניקה כלכך טובה שתתפלא בוקס שלו יכול להיות עוצמתי יותר מהאיש שהבאת
חוץ מזה באומנויות לחימה מלמדים לפגוע במקומות רגישים כמו המותניים ובטן תחתונה (לא במובן של שרירים ככה שהמושג נכון) ובצדדי הירך (הצד שקרוב לביצים)
ככה שגם אם תביא את רוני קולמן (בתמונה למטה)
הילד הזה מסוגל לנצח אותו... בקרב כמובן, לא בהרמת משקולות חח
וץ מזה הילד הזה לא סתם "מתאמן" הוא לומד מהמורים הכי טובים בארץ וגם הוא מייצג את ישראל והוא אלוף העולם במה שהוא עושה (בגילאי 17-21 אני חושב) והא השתפר הרבה מאז שהוא עשה את הסרטון (ראיתי אותו אחרי 7 חודשים מהסרטון והוא טוב בהרבה, הוא עשה אולי 40-50 תרגילים מסובכים והוא לא נפל פעם אחת(!!!))
נערך לאחרונה על ידי imsmart; 31-03-2013 בשעה 13:04.
3/7 אימונים בשבוע
חחחח עדיין חיי בסרט שהשחיף הזה יזייין תכושי שהבאת
הוא לא יזיז לו אפילו תביצה אחי מה נראלך היד של השחיף שהבאת יותר קטנה מהעמה של הכושי ( בהרבה )
אז מה, הגודל לא קובע... משפט כל כך צודק...
3/7 אימונים בשבוע