|
|
כמה זמן עלית מ54 קילו ל85 על איוז שומן נמוך?
מה זה אכלת כמו שצריך?
בחיית אל תהיה ליצן.. קודם אתה אומר לי להקשיב לשמנים בlbs ולחטב ״כמוך״ אחרי gomad או dirty bulk ואז אתה אומר לי שעלית לא מהר מדי ולא לאט מדי משמע מסה נקיה (יש לי הרגשה שאפילו על ניוטרלי בהתחלה לפחות)
תגיד מה עשית וזהו בלי לזיין בשכל זה כולה אוכל ותוכנית אימונים לא מדע טילים..אלא אם כן ישך משו להסתיר כי זה נשמע ככה. כל פוסט אתה סותר את עצמך
אל תתבייש אני אומר לך אין שומדבר רע בחומרים.. הם פחות מזיקים מאלכוהול
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
טיילר, אני עומד לחשוף בפניך את התורה לפיתוח גוף.
כדאי שתשב על כיסא כי...זה...הולך...להיות...מאד...מאד....חדשני.
1 - תאכל. הרבה. לא, זה לא נקרא הרבה..זה בשבילך הרבה, בשביל אחד ששוקל יותר ממך, זה כלום. אז תאכל. עוד. עוד. עוד!!!!!! תאכל אמרתי! יופי, עכשיו שאתה מפוצץ, תאכל עוד!
2 - תתאמן. פרס\סקוואט\פרפר\דדליפט זה לא פאקינג משנה. אתה קורע את השריר בכל מכשיר שקיים ובכל טכניקה שקיימת, כל עוד אתה מעלה משקלים ושומר על השריר כל הזמן במאמץ ושומר על טכניקת אימון נכונה בלי לפגוע בגוף (כן, זה גם אומר להשתמש במכשירים) זה מצויין.
3 - תישן, המון. כמות השינה משתנה מאד בן אדם לאדם. יש כאלה שמספיק להם 6 שעות שינה בלילה, יש שמספיק להם 8, ויש כמוני, כאלה ש10 שעות אפילו לא מספיקות להם (כן, אני מתעורר אחרי 10 שעות שינה ואני מרגיש הפוך...).
4 - ארוחות שחיטות זה בסדר גמור לאנשים שעולם במסה. אל תאכל 7 ארוחות שחיטות בשבוע כי זה לא פאקינג בריא לגוף, אבל לאכול 2-3 כאלה בשבוע, זה בסדר גמור.
5 - תערב אירובי באימונים שלך. זה אחד הדברים הכי חשובים שקיימים לפיתוח גוף למטרת מסה, ריצה זה דבר שמעורר כל מיני מערכות בגוף שתורמות לפיתוח הגוף ומזרזות תהליכים..אני לא יודע בדיוק מאיזה מאמר לקחתי את זה, אבל קראתי על זה איפשהו ושמעתי על זה גם. וחוץ מזה שזה עובד עליי מצויין.
6 - תזיין, והמון. טסטוסטרון, אנרגיות, רעב (אוכל), אלכוהול (מאנצ'יס), הנאה..YOU KNOW WHAT IM FUCKIN SAYIN.
7 - תפסיק לקחת את הקטע של פיתוח כהדבר הכי חשוב לך בחיים ותראה כמה שזה פתאום הופך לכייפי ומהיר.
אני משער גנים טובים השילוב עם תזונה ואימונים
הוא אמר שבסוף מסה היו לו ריבועים. אני שהייתי 57 קילו לא היו לי ריבועים..והחרא שיש לי מבנה עצמות קטן יחסית
תודה לאל שיש לי מותן צרה מה שנותן לכתפיים שלי אשליה שהן יותר רחבות ממה שהן אחרת הייתי מתאבד, אני צריך לרדת ל6 אחוז לפחות בשביל שיהיו לי ריבועים
חומרים הם התקווה היחידה שלי לאסתטיקה.. שורפי שומנים לפחות
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
עוד אחד שיש לו ריבועים על 15 אחוז שומן מדבר
אם היה לך תגנטיקה שלי היית סותם
התזונה שלך יותר גרועה משלי ואתה אוכל זבל כמו סניקרס וקליק ואפילו לא עושה סקוואט ודדליפט
ואנחנו באותן משקל ואני חותך תזין אם הגוף שך לא נראה יותר טוב משלי
חכם בלילה.. נראה אותךעם כרס כמו שלי במקום הריבועים המושלמים שלך
נשבר לי הזין מאנשים שעושים חצי מהמאמץ שלי ומקבלים פי 20 יותר ממני רק כי הגנטיקה שלהם טובה באים להטיף לי
יש לי ריבועים אני מרגיש אותם מתחת לכרס הזאת
אבל הבעיה היא שיש לי מבנה גוף דפוק וכל השומן שלי מצטבר בבטן בעיקר בבטן התחתונה
שהתחלתי להתאמן בדקתי אחוזי שומן על הדבר החשמלי הזה ויצא לי 5 אחוז.. שהייתי מאוד שחיף
אם אני באמת הייתי 5 אחוז ולא היו לי ריבועים אני צריך להתאבד
אני באמת מקווה שלא עמדתי על 5 אחוז אלא על 14 לפחות למה למכשירים האלה יש נטיה לחרטט..
בזמן שחראות כמו ייטינגר ורודני שיש להם ריבועים על 15 אחוז שומן מטיפים לי מוסר.. הלוואי יום אחד הם יתעוררו על 57 קילו 14 אחוז שומן עם כרס בלי זכר לריבועים בדיוק כמו שהתחלתי. עכשיו אני אותו דבר רק יותר מ57 מין הסתם, משו כמו 65
גם כן אנשים עם ריבועים בסוף מסה מנסים ללמד אותי.. לא עשיתם חצי מהמאמץ שאני עושה והגוף שלכם תמיד יראה יותר טוב משלי אלא אם כן אתחיל להזריק או לטחון ורפי שומנים כמו שshinten טוחן המבורגרים במקדונלדס
טיילר, כמו שאתה תמיד אומר..
.SHUT THE FUCK UP AND SQUAT
אני עובר ל5x5 בשבוע הבא.
גם שאהיה 90 קילו על 6 אחוז שומן לא יהיו לי ריבועים. תדמיין את עצמך ככה נראה אותך איך תרגיש
אתה מוריד חולצה... אין mirers... אין בנות..
בזמן ששחיף בן זונה שלא עשה חצי ממה שרתה עשית
מוריד חולצה וכולם mirers שלו
יש לו ריבועים.
אני מעדיף להיות 70 קילו עם ריבועים מאשר 90 קילו בלי
עזוב אני עדיי בתקווה שאחרי חיטוב יהיו לי ריבועים
אל תהרוס לי אותה
אני אומר לך מראש שאדם ללא גנטיקה גם כן יכול להשיג ריבועים ולהגיע למטרות יפות עם עבודה והתמדה.
עזוב אותך מתירוצים על גנטיקה, זה תירוץ עבור אלו העצלנים שמאשימים את ההורים שלהם שלא קיבלו גנטיקה טובה אז למה בכלל להתאמן?
אותו דבר עם החוסר אסתטיקה בפנים, אם אני חסר אסתטיקה אז בטוח אני לא יצליח עם בחורות אז למה בכלל להתאמץ?... BITCH PLEASE
זה וויכוח מיותר שאני לא הולך להיכנס איתך אליו, בו אתה לא תצא צודק לא משנה מה תגיד. לא גנטיקה ולא אסתטיקה ימנעו ממך להגיע למטרה שתרצה כי גם הבלתי אפשרי - אפשרי.
בוריס.
זה למה אני נותן לגנטיקה שלי צאנס
אם אחרי מסה וחיטוב רצחני אין לי ריבועים, אני מתחיל לזיין את עצמי בחומרים
אם חומרים יהיו הדרך היחידה שלי לריבועים שככה יהיה. במקרה הרע מתים בדרך לשלמות. עדיף למות מושלם מאשר להיות מכוער שחיף שמן עם כרס.
כל השחיפים עם הריבועים לא יודעים איזה חיים יפים יש להם, ב70 קילו אחרי מסה נקיה ובמקרה הרע חיטובון הם יכולים להוריד חולצה בים ולהשיג את כל השוות וכולם יגידו ״איזה סוס״
בזמן שאחד כמוני שידפוק מסה וחיטוב רצחניים וישקול 80 קילו בלי ריבועים, יגידו לו ״שים חולצה״ ו״do u even lift"? ו״אתה לא נראה אחד שמתאמן״
ראיתי בלייב את שני המקרים וכאב לי הלב על הבחור השני שמתאמץ פי 10 יותר מהשחיף ששוקל 70 ביום טוב ומקבל תגובות של חרא.
אם זה מה שיקרה לי אני הולך להזריק יותר מרוני קולמן ארנולד וג׳יי קוטלר ביחד. אין טעם בגוף מסיבי ויפה כשאין לך ריבועחם ויש לך כרס במקום