טוב, שלום לכולם
ככה, למי שלא מכיר אותי..אני טיפוס די בעייתי בחיים האמיתיים שלי, היו לי בעבר קצת בעיות התנהגות, עצבים, חוסר סבלנות, חוסר רצון להשקעה בדברים שלא עניינו אותי יותר מידי...
אמממ הבעיה שלי היום היא שחלק מהדברים או שפשוט נדחקו הצידה וניסיתי לשכוח מהם והם חוזרים בדברים אחרים ובפאנים שונים.
בקיצור, בהקשר מסויים, כל הבעיות האלה פוגעות לי בדבר שעד היום מפריע לי ואני מנסה לכפות עליו בדברים אחרים.
אני גבר טיפוסי מאד ש"קופץ בין מיטות" כזה..אני לפעמים יכול מאד לפגוע בבחורות בזה שאני מנצל אותן, שוכב איתן ואז פשוט בורח להן כדי שהן לא יחפרו לי יותר מידי (חוסר סבלנות).
היו לי 2 מערכות יחסים בערך רציניות בחיים שלי, ובשנייהן איפה שהוא פשוט הרגשתי "צורך" להגיד לאקסיות שאני אוהב אותה, למרות שלא באמת אהבתי אותן..זה היה פשוט אמור להיות הדדי, אז כדי שלא יבצר מצב מעיק, פשוט אמרתי את ה-3 מילים האלו ופשוט זרמתי..הבעיה שזה לא היה אמיתי.
אף פעם בחיים שלי לא אהבתי בחורה באמת, לא התאהבתי בבחורה אף פעם. אף פעם לא היה לי את ההתרגשות הזאת שכולם מספרים עליה כשרואים בחורה...אף פעם לא התגעגעתי בצורה מורגשת לבחורות.
אומנם בצבא כשהייתי טירון ולא הייתי רואה את האקסית שלי, זה היה מטריף אותי, אבל לא בקטע של אהבה אלה בקטע של אי-סיפוק מיני..פשוט היה לי רצון לחזור אליה ולהיות איתה, אבל לא באמת יצאנו לדייטים אף פעם..זה היה פשוט פגישות-סקס כאלה מרובות.
עכשיו אני נמצא בבעיה.
אומנם המון גברים היו שמחים להתחלף איתי בגלל שאני גבר בלי מעצורים כזה...הרבה אומרים לי את זה.
בדרך כלל אני זה שמתקשרים אליו כשיש מכות באיזור שלי או עם חברים שלי, או שאני זה שבדרך כלל נשים מתקשרות אליי כדי שאני יקפוץ אליהן לראות איזה סרט ומה שהן באמת רוצות זה...
אבל מצד שני, אני מרגיש איפה שהוא ריקנות.
יש לי 2 חברים שיוצאים עם 2 בחורות מדהימות, גם באופי וגם ביופי ושניהם כל פעם פשוט אומרים לי "שמע אחי, אין לך מושג כמה כיף זה ללכת לישון אחרי סקס עם חברה שלך, ולמחרת בבוקר להתעורר איתה, זה פשוט מתנה משמיים"
וזהו, שבאמת אין לי מושג.
כשאני הייתי קם עם האקסית שלי בבוקר זה לא היה "בוקר טוב" של אוהבים כזה, זה היה יותר סקס-בוקר ויאללה ביי...
אז עכשיו אני מרגיש אני במעין בועה כזאת, שאני פשוט עומד בה ושואל את עצמי "מה קורה איתך? למה אתה לא מרגיש שום דבר? מה אתה רובוט?" ושלא תבינו לא נכון...הייתי עם המון נשים בחיים שלי (לאו דווקא סקס, אלה פשוט יצא לי המון קטעים מכל מיני סוגים עם הרבה בחורות) ובאמת שתמיד השתדלתי להכיר אותן..אבל איפהשהוא השתעממתי תמיד..כל הזמן חתרתי לנשיקה\סקס במקום לחתור להבין מי היא ומה היא...אבל תכלס, זה לא באמת מעניין אותי אף פעם!
מה עושים?
יש לי תסבוך בראש.
מצד אחד אני יודע שאני אמור לחקור את הבחורה ולנסות להתחבר אלייה בקטע הריגשי ובאופי, אבל מצד שני אני לא מסוגל! אני מתשעמם!
משהו יכול לייעץ לי?![]()

ציטוט ההודעה