קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שיר] Haddaway - What is love
    על ידי afx בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-09-2011, 11:53
  2. [פרסום] What is Love
    על ידי unbanbeta בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-08-2011, 23:15
  3. Klaas Meets Haddaway - What Is Love (Original Mix), קטע פשוט נדיררר של KLASS כמו תמיד
    על ידי VodkanonStop בפורום דאבסטפ/אלקטרו האוס
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 12-07-2009, 15:13
  4. הורדה| Shaggy Feat. Akon - What's Love (Prod. By Akon) השיר החדש של אקון
    על ידי Dj.BaRaKc בפורום מוזיקת היפ הופ וראפ להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-08-2007, 20:18
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

What is love?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל What is love?

טוב, שלום לכולם

ככה, למי שלא מכיר אותי..אני טיפוס די בעייתי בחיים האמיתיים שלי, היו לי בעבר קצת בעיות התנהגות, עצבים, חוסר סבלנות, חוסר רצון להשקעה בדברים שלא עניינו אותי יותר מידי...
    אמממ הבעיה שלי היום היא שחלק מהדברים או שפשוט נדחקו הצידה וניסיתי לשכוח מהם והם חוזרים בדברים אחרים ובפאנים שונים.

בקיצור, בהקשר מסויים, כל הבעיות האלה פוגעות לי בדבר שעד היום מפריע לי ואני מנסה לכפות עליו בדברים אחרים.
    אני גבר טיפוסי מאד ש"קופץ בין מיטות" כזה..אני לפעמים יכול מאד לפגוע בבחורות בזה שאני מנצל אותן, שוכב איתן ואז פשוט בורח להן כדי שהן לא יחפרו לי יותר מידי (חוסר סבלנות).

היו לי 2 מערכות יחסים בערך רציניות בחיים שלי, ובשנייהן איפה שהוא פשוט הרגשתי "צורך" להגיד לאקסיות שאני אוהב אותה, למרות שלא באמת אהבתי אותן..זה היה פשוט אמור להיות הדדי, אז כדי שלא יבצר מצב מעיק, פשוט אמרתי את ה-3 מילים האלו ופשוט זרמתי..הבעיה שזה לא היה אמיתי.

אף פעם בחיים שלי לא אהבתי בחורה באמת, לא התאהבתי בבחורה אף פעם. אף פעם לא היה לי את ההתרגשות הזאת שכולם מספרים עליה כשרואים בחורה...אף פעם לא התגעגעתי בצורה מורגשת לבחורות.
    אומנם בצבא כשהייתי טירון ולא הייתי רואה את האקסית שלי, זה היה מטריף אותי, אבל לא בקטע של אהבה אלה בקטע של אי-סיפוק מיני..פשוט היה לי רצון לחזור אליה ולהיות איתה, אבל לא באמת יצאנו לדייטים אף פעם..זה היה פשוט פגישות-סקס כאלה מרובות.

עכשיו אני נמצא בבעיה.
    אומנם המון גברים היו שמחים להתחלף איתי בגלל שאני גבר בלי מעצורים כזה...הרבה אומרים לי את זה.
    בדרך כלל אני זה שמתקשרים אליו כשיש מכות באיזור שלי או עם חברים שלי, או שאני זה שבדרך כלל נשים מתקשרות אליי כדי שאני יקפוץ אליהן לראות איזה סרט ומה שהן באמת רוצות זה...
    אבל מצד שני, אני מרגיש איפה שהוא ריקנות.

יש לי 2 חברים שיוצאים עם 2 בחורות מדהימות, גם באופי וגם ביופי ושניהם כל פעם פשוט אומרים לי "שמע אחי, אין לך מושג כמה כיף זה ללכת לישון אחרי סקס עם חברה שלך, ולמחרת בבוקר להתעורר איתה, זה פשוט מתנה משמיים"
    וזהו, שבאמת אין לי מושג.
    כשאני הייתי קם עם האקסית שלי בבוקר זה לא היה "בוקר טוב" של אוהבים כזה, זה היה יותר סקס-בוקר ויאללה ביי...

אז עכשיו אני מרגיש אני במעין בועה כזאת, שאני פשוט עומד בה ושואל את עצמי "מה קורה איתך? למה אתה לא מרגיש שום דבר? מה אתה רובוט?" ושלא תבינו לא נכון...הייתי עם המון נשים בחיים שלי (לאו דווקא סקס, אלה פשוט יצא לי המון קטעים מכל מיני סוגים עם הרבה בחורות) ובאמת שתמיד השתדלתי להכיר אותן..אבל איפהשהוא השתעממתי תמיד..כל הזמן חתרתי לנשיקה\סקס במקום לחתור להבין מי היא ומה היא...אבל תכלס, זה לא באמת מעניין אותי אף פעם!
    מה עושים?
    יש לי תסבוך בראש.
    מצד אחד אני יודע שאני אמור לחקור את הבחורה ולנסות להתחבר אלייה בקטע הריגשי ובאופי, אבל מצד שני אני לא מסוגל! אני מתשעמם!

משהו יכול לייעץ לי?

2. קישורים ממומנים

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

כן ... צא מהארון וזהו

סתם עכשיו בקטע רציני אתה חייב לחשוב אם עצמך מה אתה רוצה . אבל כדאי שתחליט מהר .. אני אגיד לך למה
    אני אם היה משהו שבא אליי ורוצה אותי והייתה יודעת שהוא היה ושכב עם הרבה נשים לא הייתי מקבלת אותו בכלל
    ושתדע לך אם אתה ככה זה אומר שגם אתה יכול לבגוד בה הרבה .. אתה פשוט לא סגור על עצמך אתה חייב להיות
    סגור על עצמך להפסיק עם השטויות . להתחיל להיות קצת רציני באמת אין לך מושג כמה כיף זה חבר/ה וקשר רציני
    אתה יודע שאתה שוכב אם האישה שאתה אוהב , קם איתה בבוקר , היא תהיה כאן כדי להקשיב לך , לחבק אותך
    אתה יכול גם להגיד " בסדר אפשר לעשות את זה גם עם ידידה " או יותר נכון במקרה שלך יזיזה אבל באמת שתרגיש אחרת

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

היא תהיה כאן כדי להקשיב לך , לחבק אותך
    רגע..אבל..מה עושים אם זה לא מעניין אותי? חחח
    אני נראלי בגלל זה לא מוצא אף בחורה שמתאימה לי..
    אני לא צריך אף אחת שאני יוכל להתקשר אלייה באמצע היום ולשאול מה קורה איתה..אני לא אוהב את השטויות האלה ואת כל הפיצי מיצי הזה..זה לא אני.
    אני אוהב את הטלפונים האלה ב10 בלילה של "היי..אתה עסוק..? באלך לקפוץ אליי קצת..?" אלה דברים שאני אוהב!
    לא "מאמי, מה קורה? איפה אתה? אני מתגעגעת" זה פשוט מטופש בעיניי!

WTF...מה קורה איתי? למה אני לא ריגשי?

משתמש מתחיל האוואטר של matany001
    לייקים
    23
    נקודות
    50

אתה חייב לשנות סוויץ' במוח
    כי בסוף אנשים כמוך נשארים לבד בחיים, כשתעבור גיל מסויים תתחיל לתהות לגבי חתונה ודברים מהסוג הזה. אתה חייב לעזוב את החיים הנוכחיים שלך, שזה כל היום לזיין בחורות ולזרוק אותן כיאילו הם קונדום משומש.
    אני יכול להגיד לך בוודאות שהרבה הרבה יותר כיף לזיין בחורה שאתה אוהב, זה פשוט הרבה יותר טוב מסתם סטוץ. ובאמת כיף להתעורר ליד הבחורה שלך בבוקר, עשיתי את זה אתמול ופשוט הייתי מאושר באותם רגעים תאמין לי.
    אתה לא מרגיש דברים כי אתה לא נותן לעצמך להרגיש, אתה שקוע בעולם של הסטוצים והיזיזות, ובאמת בעולם כזה אין מקום לרגש.
    אם תעזוב את זה, תשכח ממה שהיה עד עכשיו, תמצא בחורה טובה, ולווא דווקא כוסית, גם אם היא סתם חמודה, אבל העיקר שתאהב אותה.
    אל תספר לה מה עשית עד עכשיו, כי אז היא תברח ממך, פשוט תתחיל דף חדש, תגרום לעצמך להרגיש תתחיל להתקשר מדי פעם, תתחיל לעשות שיחות, תקנה לה מתנה, פשוט תיצור קשר איתה בהתחלה (בלי סקס בכלל) ואתה תתאהב, כי לא יכול להיות שאתה אטום, זה מטופש בעניך סבבה, אבל אם אתה רוצה אי פעם לדעת איך זה מרגיש אתה חייב לפתוח תראש.

מקווה שעזרתי!

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תודה מתן...נתת לי לראות את זה מזווית שונה. תודה גבר

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תודה מתן...נתת לי לראות את זה מזווית שונה. תודה גבר
    הבעיה שלך היא בכלל לא אטימות.
    הבעיה שלך היא שאתה רואה את בנות המין השני ככלי קיבול.
    אתה לא מחפש להכיר בחורה אתה נותן מספר והולך.

כשתלמד להקשיב דברים כבר יקרו מעצמם, אבל להקשיב בקטע של באמת להבין על מה הבחורה מדברת ולא כדי לקדם מטרה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ואיך עושים את זה כשהבחורה שאתה מדבר איתה מדברת עם אופנה \ לק בציפורניים \ צבעים בחדר שלה \ אקסים שלה \ כל בולשיט אחר שלא מזיז לי את השערה הימנית על הביצה שלי?
    רוב הבנות שיצא לי להיות איתן פשוט לא נהנתי לשבת ולדבר איתן, השתעממתי. ברגע שהגיע המגע המיני, חזר הניצוץ

לייקים
    23
    נקודות
    50

ואיך עושים את זה כשהבחורה שאתה מדבר איתה מדברת עם אופנה \ לק בציפורניים \ צבעים בחדר שלה \ אקסים שלה \ כל בולשיט אחר שלא מזיז לי את השערה הימנית על הביצה שלי?
    רוב הבנות שיצא לי להיות איתן פשוט לא נהנתי לשבת ולדבר איתן, השתעממתי. ברגע שהגיע המגע המיני, חזר הניצוץ
    לא כל הבנות מדברות על לק בציפורניים ודברים כאלה, יש כאלה שמדברות דברים מעניינים.
    וכן, חברה שלך תדבר איתך על דברים כמו לק בציפורניים, ועל האקסים שלה ואתה לא חייב להתעניין, תלמד להקשיב גם לדברים האלו שלא כל כך מעניינים, גם אותה בטח לא מעניין הרגלי השתיה שלך, או החדר כושר שאתה הולך אליו.
    יש נושאי שיחה יותר חשובים מהדברים האלה, ששניכם עוברים וששניכם מרגישים כרגע ועל זה תדבר, גם על הדברים שמציקים לך, שלא מתאים לספר לחבר או לאמא, בשביל זה היא שם, וגם אתה.
    לא משנה על מה תדברו, לפי דעתי ברגע שתתאהב באמת לא יהיה אכפת לך על מה היא מדברת, פשוט תרצה להיות איתה.
    לגבי הסקס פשוט תשלב את זה עם הקשר, אבל שזה לא יהפוך לדבר הכי חשוב כמו ביזיזות. ככה תהנה משני העולמות.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אבל למה שאני ירצה לשבת עם בחורה ולהקשיב לדברים הלא מעניינים שיש לה להגיד לי? למה שאני יעשה את זה בלי רצון??
    אני יודע שלא מעניין אותה הרגלי השתייה שלי והחדר כושר, כי זה לא מעניין אף אחד, בגלל זה אני לא מדבר על זה, אני מעדיף להשתמש בפה שלי לדברים אחרים במקום לזיין תמוח.

שמע, אני פשוט טיפוס שונה..אני לא אחד שאוהב לשתף דברים שמציקים לי ולשתף את מה שעבר עליי באותו היום ואיך היה לי בעבודה ומה עשיתי היום..אני לא אוהב את הדברים האלה ואני לא סובלללללל לשמוע כאלה שכן אוהבים לשתף...זה מחרפן אותי. זה משעמם אותי ובאלי למות!

כל מה שאני רוצה זה פרטנרית שתכנס לי ללב ושלא תזיין לי תמוח על שטויות שלא מעניינים אף אחד..אני יודע שזאת בקשה קשה מאד, אבל הבעיה שאני משתגע מנשים כאלה..

לייקים
    23
    נקודות
    50

אבל למה שאני ירצה לשבת עם בחורה ולהקשיב לדברים הלא מעניינים שיש לה להגיד לי? למה שאני יעשה את זה בלי רצון??
    אני יודע שלא מעניין אותה הרגלי השתייה שלי והחדר כושר, כי זה לא מעניין אף אחד, בגלל זה אני לא מדבר על זה, אני מעדיף להשתמש בפה שלי לדברים אחרים במקום לזיין תמוח.

שמע, אני פשוט טיפוס שונה..אני לא אחד שאוהב לשתף דברים שמציקים לי ולשתף את מה שעבר עליי באותו היום ואיך היה לי בעבודה ומה עשיתי היום..אני לא אוהב את הדברים האלה ואני לא סובלללללל לשמוע כאלה שכן אוהבים לשתף...זה מחרפן אותי. זה משעמם אותי ובאלי למות!

כל מה שאני רוצה זה פרטנרית שתכנס לי ללב ושלא תזיין לי תמוח על שטויות שלא מעניינים אף אחד..אני יודע שזאת בקשה קשה מאד, אבל הבעיה שאני משתגע מנשים כאלה..
    אתה לא חייב לספר. אבל אם היא תדבר איתך על דברים כאלה וסביר להניח שזה יקרה, פשוט תהיה סבלני אין מה לעשות. באמת זה תלוי מי הפרטנרית, יש כאלה שאוהבות לזיין את המוח ויש שאוהבות רק להכנס ללב.
    אחשלי.. לא חייב לדבר על שטויות! אתם יכולים סתם לשבת לראות סרט בחדר ולצחוק על קטעים מהסרט בייחד, או לעשות משהו כיף, או סתם פשוט להתמזמז. לא חייב לזיין את המוח בקשר.

אני עם חברה שלי, באמת בהתחלה דיברנו יותר וזה כי לא היה נושאי שיחה. אבל עכשיו יש לנו הרבה קטעים וצחוקים שרק שנינו מכירים, ורק אנחנו מבינים את זה, בכל המקומות שלקחתי אותה.
    אחרי שתכירו ויהיה לכם את השפה המשותפת שלכם, פשוט יהיה לך כיף להיות איתה להזכר בקטעים שהיו, בפאדיחות שהיו לכם, יהיה לכם את השפה שלכם, ולא צריך לדבר על דברים לא מעניינים. בגלל זה אני שונא גם לדבר בפלאפון כי אין הרבה על מה לדבר חוץ מ "איך היה היום שלך" או "אני מתגעגע" ודברים כאלו.. רק שנפגשים זה עושה את ההבדל.
    ואתה אחד שלא אוהב בכלל זיוני מוח בקשר, סבבה יש עוד מליון בנות כמוך שגם לא אוהבות זיוני מוח, פשוט תמצא לך אחת =]

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

כנראה שאתה בוחר לצאת עם הבנות שמדברות על הדברים האלה... לא כל הבנות כאלה

"אני אוהב את הטלפונים האלה ב10 בלילה של "היי..אתה עסוק..? באלך לקפוץ אליי קצת..?" אלה דברים שאני אוהב!
    לא "מאמי, מה קורה? איפה אתה? אני מתגעגעת" זה פשוט מטופש בעיניי!"

תקשיב זה פשוט מאוד... ברגע שתכיר מישהי והיא תמצא חן בעינייך אתה תתחיל להתעניין במה היא עושה ועם מי ואתה בעצמך תיזום שיחות של התגעגעתי..

תנסה לצאת עם בחורה כלשהי שניראית טוב אבל שיש לה יותר עומק מלדבר כל הדייט על לאקים.. ותנסה לצאת איתה חודש חודשיים בלי סקס ותראה מה קורה...
    תיקח אתזה כמעיין ניסוי (בדומה לקטע עם הפיקאפ שלמשל הולכים לקניון להתחיל עם כמה שיותר בנות)

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי galit_e צפיה בהודעה
    תנסה לצאת עם בחורה כלשהי שניראית טוב אבל שיש לה יותר עומק מלדבר כל הדייט על לאקים.. ותנסה לצאת איתה חודש חודשיים בלי סקס ותראה מה קורה...
    תיקח אתזה כמעיין ניסוי (בדומה לקטע עם הפיקאפ שלמשל הולכים לקניון להתחיל עם כמה שיותר בנות)
    לצאת חודש חודשיים בלי סקס עם בחורה..?
    אז מה אני אמור לעשות איתה בזמן הזה?

ואו...זה פשוט נשמע לי שונה לחלוטין...אני רגיל על הפגישה הראשונה, על הדייט הראשון או לא משנה איך תקראו לזה, לחתור לנשיקה ולנסות למשוך את זה כמה שיותר...אני לא חושב שניסיתי איי פעם באמת לשבת עם מישהי ולחקור אותה אם מדובר בבחורה שמושכת אותי (אלה אם כן מדובר בידידות או בחברות של חברים), כי אז אני לא רואה איפה כל העניין פה...

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

כאשר אתה אוהב להיות בחברת בן אדם ,זה לא משנה על מה הוא מדבר ,לא אכפת לך ,העיקר לדבר איתו . כנראה שאין לך את הקליק הזה עם בני אדם ואתה מחפש רק דבר אחד ויחיד ישר .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

חחח מעולם לא דיברו איתי על לק צבע לחדר חרטה אחרת בשיחה מזדמנת..
    מעולם.

אין לי מושג מה אתה עושה אבל איך אומרים אתה מקבל מה שאתה משדר כניראה שאתה משדר משהו שאומר אין לי זין לשיחה על נושאים נורמאלים בואי נעמיד פנים נפמפם קצת ושלום עלכום.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    חחח מעולם לא דיברו איתי על לק צבע לחדר חרטה אחרת בשיחה מזדמנת..
    מעולם.

אין לי מושג מה אתה עושה אבל איך אומרים אתה מקבל מה שאתה משדר כניראה שאתה משדר משהו שאומר אין לי זין לשיחה על נושאים נורמאלים בואי נעמיד פנים נפמפם קצת ושלום עלכום.
    חחחחח...קראת אותי כמו כפפה ליד, אה?
    תכלס אף פעם לא העמקתי בשיחות עמוקות עם נשים...זה יותר לכיוון של "תגידי, מה את שותה..?" או כל מיני שיחות חולין מטומטמות כאלה בלי שום קשר עד שנשבר לי הזין לשמוע את הדעות הלא מעניינות שלה ואני פשוט חותר למגע.

למרות שעם ידידות טובות שלי (חלקן נראות סבבה כאלה ואין לי אינטרס מיני איתן) אני כן בדרך כלל מתווכח וכן חותר להעמיק איתן שיחות אמיתיות ורציניות, אבל אני לא מרגיש שום משיכה מינית איתן, בכלל! אז איך זה תורם לכל העסק?
    עם בחורות שנראות טוב בדרך כלל אני לא מנסה אפילו להעמיק כי אני לא נותן לזה אף פעם צ'אנס...יעני בדב-טקסט\ בין השורות, אני פשוט מנסה להגיד לה "בואי נדבר קצת כדי שיהיה לנו נוח ביחד ואז נוכל להתקדם הלאה, ולא, זה לא משנה על מה באמת נדבר..".

יש סיכוי טוב שזה גורם לבעיה, ואני יודע את זה, הבעיה שאני לא מצליח להתנתק מהמוד הזה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,823 | הודעות: 8,174,410 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect