|
|
מממממ איזו סטייה מהנושא...
בנוגע לסטטוס.
אחי, אני לא מבין בדברים האלה אין לי פייסבוק ואני לא חושב שהוא המפתח.
גם אבא שלי ככה, לא מבין בסטטוס ואין לו פייסבוק. ובכל זאת, כל מקום שאבא שלי הולך אליו הוא מכיר שם מישהו.
איך הוא הגיע למצב כזה? הוא פשוט מדבר עם כל מי שהוא נפגש איתו ומתחבר אליו. מוכר גלידה, שכן, אחראי כרטיסים בקולנוע, נהג אוטובוס.
ואז, הוא מתארגן ויוצא עם חברים, והמוכר גלידה מכיר מאיפושהו גם את נהג האוטובוס והוא מכיר את השכן ואז הוא מכיר להם את מוכר הכרטיסים שגם מכיר את השכן. כולנו חיים בעולם קטן שכזה.
ברגע שאתה במרכז, אתה מוביל אנשים ומכיר להם אנשים חדשים ומראה להם כמה העולם שלנו קטן, אתה בעל קשרים והמעמד שלך עולה. זה הסטטוס שאני מכיר.
בקשר לייחצנות, לא מכיר את זה בשיט אבל בהצלחה כפרה.
נערך לאחרונה על ידי akal007; 01-04-2013 בשעה 01:18.
http://www.rankmyphotos.com/
ויש עוד מיליון כאלה
דיייייי
די כבר לדבר על גולני.
נו בחייאת..ברור שיעלו סרטון כזה לרשת, אפשר לחשוב מה הוא עושה..
אתה חושב שבאמת משתמשים בשטויות האלה שהוא עושה? אני בן זונה אם הוא לא איזה אחראי נשקייה מסריח שכל היום מתעסק בנשקים..
עזוב, לא ראית שם כלום.
ביום שתראה פריקה מרכב של היחידה על חשוד, ולא תספיק למצמץ וכבר החשוד יהיה כבול ובתוך הרכב..אתה תיהיה בשוק.
אגב YETINGER, סתום תפה. זה לא גולני.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
גולני מטומטמים, דפ"רים אחד אחד זה ידוע.
אבל להגיד שאין לגולנציקים יכולות פיזיות זה כמו להגיד לCharley Sheen שהוא לא יודע לזיין. זה פשוט לא מתחבר במשפט.
גדודי גולני היום לא שונים משום חטיבה אחרת, הם עושים את אותם הדברים כמו כולם רק שבמלחמות בדרך כלל מכניסים את 51 של גולני ראשונים כי זה גדוד שידוע בכוח לחימה שלו וטמטום שלו. כל מה שצריך להגיד להם זה להסתער והכל יהיה בסדר.
אבל להגיד שעורב גולני, או אגוז, או סיירת גולני מטומטמים זה פשוט בדיחה. אלה סיירות לכל דבר, וסיירת גולני ספציפית לקחה מקום ראשון בסיירות של צה"ל (אני לא מדבר על ימס, דובדבן, שייטת וכאלה).
ודניאל, תפסיק לחשוב שהייתי גולנצי'ק.
אני ראיתי את הפרוטוקולים של עופרת יצוקה ואני יכול להגיד לכם שגולני זאת יחידה ששולחים כדי להתאבד. מי שהולך לשם הולך כדי למות. בעיניי הצבא הם לא שווים כלום חוץ מהפיצויים שצריך לשלם אחר כך להורים שלהם. שולחים אלף כדי שמתוכם 10 ימותו, זה בערך הנהלים.
טוב למות בעד ארצנו.
עכשיו די לזיין תשכל.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח