כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
שמע לא מכיר אותך באופן אישי ואם הייתי יכול הייתי עובד איתך על שינוי פאזה.
כי אתה בראש שלך בחורה שאני רוצה לזיין=בחורה שאני יכול לצאת איתה.
אז ניוז פלאש בנביניטו בחורה שאתה לא רוצה לזיין ממבט ראשון זאת בדיוק הבחורה שאתה תרצה לצאת איתה כי יש בה משהו שאתה עוד לא מבין.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אוקי, במידה והבחורה נראית סבבה, לא משהו מטורף, ואני בכל זאת מנסה...איך זה יהיה קשור לאופי ולהיכנס עם הבחורה לעומק?
יש בחורות מדהימות שגם חכמות והכל, אני לא מבין למה אתה נתפס על הפאן של היופי.
וכן, אני מתקבע על נשים לפי רושם חיצוני ראשון, בגלל שאני מחפש לשכב עם בחורה שאני נמשך אלייה, לא סתם מישהי.
קראתי את כל הדיון..
עזוב אותך רודני אתה צודק, אם אתה לא נמשך אליה מההתחלה אל תלך על זה בכלל כי זה חלק חשוב מהקשר.
אבל רק שתדע שיותר מ50% מההמשכות אל בחורה זה בכלל לא במראה החיצוני, אלא בצורת דיבור, בסגנון דיבור, ברמזים שלה, במגע שלה, ואת הדברים האלה באמת תוכל לגלות רק אחרי היכרות.. אבל כמו שאמרת אתה תהיה חייב להמשך אליך בחיצוניות. אבל פשוט תפתח תראש.
במקום להתייחס לבחורה בתור בובת סקס,נסה להקשיב לה,ליצור איתה שיחות שבאמת עמוקות,ומתי שתסתכל לה בעיינים,אתה תדע כבר![]()
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"
ספוילר:
Feel you brah.
אני ניסיתי להיות עם בחורה ליותר מלילה אחד רק בשביל "לתת לזה צ'אנס", וואללה, רק התאכזבתי. ובאמת נתתי המון צ'אנסים.
אני פשוט מחכה לבחורה שאני אכיר באיזשהו ערב, וארצה לצאת איתה ולא אתעניין ישר בלהתקדם איתה מינית.
ואז, כשאני אתחיל לצאת איתה, אני אראה שהיא בנאדם שאני רוצה לתת לו צ'אנס לזוגיות. פשוט ככה.
אולי זה בריחה מהמציאות, אבל לאחרונה אני מבין שעד שלא תבוא הבחורה שאני ארצה לקחת אותה איתי לדייט ולהקשיב לה ואשכרה אהנה מחברתה... זה לא יקרה.
אני כל כך מבין אותך, שאין לך מושג אפילו עד כמה...
אני בזמן האחרון לא מחכה כל כך לבחורות שיגיעו, זה קורה אצלי מעצמו האמת, תמיד מופיעה אצלי בחיים בחורה חדשה, ותאמת שאין לי מושג לפעמים איך חחח, אבל בכל מקרה...רוב הבחורות שאני מכיר הן פשוט לא זה...וזה לא שאני לא נותן צ'אנס בכלל לבחורה, ממש לא, אני בדרך כלל מנסה להכיר אותה, יושבים בבר או בפאב או משהו כזה, מדברים, צוחקים ואז לאט לאט אני מבין שאין באמת יותר מידי נושאי שיחה אמיתיים שאפשר לדבר איתה.
כשאתה יושב עם חברים שלך, יש אקשן בשיחה, יש צעקות, קללות, ויכוחים, נושאי שיחה מעניינים (כמו מכות, מכוניות, כוסית, צבא וכאלה) יש הכל מהכל..יש פלפל בשיחה, יש "צבעים" בשיחה יענו...ועם בחורה זה יותר כמו "אתה לא מבייןן...אתמול הייתי בקניון עם חברות שליייי, וראיתי שימלה מהזה מהממת!" וכל מה שבאלי לעשות זה לדחוף לה פקק של יין בפה ופשוט להסתכל עליה.
אין...אפשר להשתגע מזה.